Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

:inocent: jst sn te pa včeri vidla xcivx x:Dx x:Dx

si bil včeraj v knjižnici :inocent:

Ja res je dobro opazujem, ker če bi te lahko prepoznala po slikah, bi te pocukala za rokav....pa so tvoje slike, ki jih objavljaš megla proti temu kako v resnici dobro zgledaš in kakšno umirjeno harmonično energijo oddajaš in tvoj nasmeh je čist očaral knjižničarko, jst sm bla pa čist v šoku zarad tvoje višine, pa preden sm sploh skapirala od kod si mi znan , jao, dolga lajtnga kaj češ....

Pa še režala sm se k pečen maček, ti si vračal rimske bogove pa mitologijo jst pa knjižničarkam težila zarad grške mitologije, pa grških bogecov.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Matr so dobri dnevi.Kok se dobr počutim :vio:

:palec: Fajn xsrcx x^x x:o)x

dans se mi je pa tak sanjal o teb x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

da sma se spoznale x:px

ti si nekje kelnarla..js sem pa prišla na kafe..in ko si me postregla..sem rekla morena..ti si skor okol padla..pol pa sma šle ga žurat in to z enim italjanskim mafijozotom x:px x:Dx :palec:

LOL!!! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Klarus...ka sem se zdj nasmejala...full smešne sanje.. x:Dx

Kje si mene najdla..pa italijanskega mafijozota...? x:Dx

:palec: Drugač bi blo pa kul,da bi se tele sanje res uresničle..enkrat...no vsaj del njih.. :inocent: :2src: x;)x

x:Dx .Dobr opazuješ.Bil bil x:)x .

IN katere knjige si si izposodil?? :inocent: x?x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

:inocent: jst sn te pa včeri vidla xcivx x:Dx x:Dx

si bil včeraj v knjižnici :inocent:

Ja res je dobro opazujem, ker če bi te lahko prepoznala po slikah, bi te pocukala za rokav....pa so tvoje slike, ki jih objavljaš megla proti temu kako v resnici dobro zgledaš in kakšno umirjeno harmonično energijo oddajaš in tvoj nasmeh je čist očaral knjižničarko, jst sm bla pa čist v šoku zarad tvoje višine, pa preden sm sploh skapirala od kod si mi znan , jao, dolga lajtnga kaj češ....

Pa še režala sm se k pečen maček, ti si vračal rimske bogove pa mitologijo jst pa knjižničarkam težila zarad grške mitologije, pa grških bogecov.

Hvala, lepi komplimenti x:Ix x:)x .Ja so mi znani rimski bogovi x:Dx ena zrav mene je nekej fehtala x:Dx x:Dx x:Dx matr sam se ne spomnem tvojga obraza.Ne nism jih vračov, vzemov sm "material" od starega rima ker rabim za obdelavo nekega obdobja.

Drgač pa d best a ne x:Dx :palec: :palec: :palec:...kr pocukej drugič x;)x

NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIČ ČUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.TOOOOOOOOOOOOOOOO SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE x:Dx

vsak izgovor je dobr,tud ce ga ti napises :vragec:

dolgcajt?

oglasa se se ena ribica v soncu in ascendentu...a zna kdo povedati kaj vec na podlagi teh informacij...pa luno imam v devici

hvala x:Ix

Verjetno si zelo zasanjana, občutljiva sigurno, dobra intuicija itd(značilnosti ribe), luna v devici te pa potiska na zemljo, da te ne odnese tok x:Dx x;)x , analitična, rada klepetaš, večkrat zaskrbljena...

Ascent je neki v zvezi s cajtom, a ne? Jst ga mam v tehtnici

xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...