lia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 jst sn te pa včeri vidla si bil včeraj v knjižnici **** Ja res je dobro opazujem, ker če bi te lahko prepoznala po slikah, bi te pocukala za rokav....pa so tvoje slike, ki jih objavljaš megla proti temu kako v resnici dobro zgledaš in kakšno umirjeno harmonično energijo oddajaš in tvoj nasmeh je čist očaral knjižničarko, jst sm bla pa čist v šoku zarad tvoje višine, pa preden sm sploh skapirala od kod si mi znan , jao, dolga lajtnga kaj češ.... Pa še režala sm se k pečen maček, ti si vračal rimske bogove pa mitologijo jst pa knjižničarkam težila zarad grške mitologije, pa grških bogecov. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 .Dobr opazuješ.Bil bil . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Matr so dobri dnevi.Kok se dobr počutim Fajn dans se mi je pa tak sanjal o teb da sma se spoznale ti si nekje kelnarla..js sem pa prišla na kafe..in ko si me postregla..sem rekla morena..ti si skor okol padla..pol pa sma šle ga žurat in to z enim italjanskim mafijozotom LOL!!! Klarus...ka sem se zdj nasmejala...full smešne sanje.. Kje si mene najdla..pa italijanskega mafijozota...? Drugač bi blo pa kul,da bi se tele sanje res uresničle..enkrat...no vsaj del njih.. .Dobr opazuješ.Bil bil . IN katere knjige si si izposodil?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 jst sn te pa včeri vidla si bil včeraj v knjižnici **** Ja res je dobro opazujem, ker če bi te lahko prepoznala po slikah, bi te pocukala za rokav....pa so tvoje slike, ki jih objavljaš megla proti temu kako v resnici dobro zgledaš in kakšno umirjeno harmonično energijo oddajaš in tvoj nasmeh je čist očaral knjižničarko, jst sm bla pa čist v šoku zarad tvoje višine, pa preden sm sploh skapirala od kod si mi znan , jao, dolga lajtnga kaj češ.... Pa še režala sm se k pečen maček, ti si vračal rimske bogove pa mitologijo jst pa knjižničarkam težila zarad grške mitologije, pa grških bogecov. Hvala, lepi komplimenti .Ja so mi znani rimski bogovi ena zrav mene je nekej fehtala matr sam se ne spomnem tvojga obraza.Ne nism jih vračov, vzemov sm "material" od starega rima ker rabim za obdelavo nekega obdobja. Drgač pa d best a ne ...kr pocukej drugič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 IN katere knjige si si izposodil?? Zgodovina Rima.Zgodovina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 fiši,fiši http://shrani.si/files/ngm199803pucii.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 jutrček, ribice en ribonček ma pa dons rojstni dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ribice Indigo vse naj naj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Hvala ScorpioGirl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Kje ste zadnje čase ribice, ste odplavale ali vas je kaj odneslo?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 TRGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 , kam ste šle, a si ostal samo ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 ZGLEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Kaaaaaaaaakooooooo čuuuuuuuudnoooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIČ ČUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.TOOOOOOOOOOOOOOOO SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIČ ČUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.TOOOOOOOOOOOOOOOO SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE vsak izgovor je dobr,tud ce ga ti napises dolgcajt? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estelle 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 oglasa se se ena ribica v soncu in ascendentu...a zna kdo povedati kaj vec na podlagi teh informacij...pa luno imam v devicihvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Ascent je neki v zvezi s cajtom, a ne? Jst ga mam v tehtnici Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 oglasa se se ena ribica v soncu in ascendentu...a zna kdo povedati kaj vec na podlagi teh informacij...pa luno imam v devicihvala Verjetno si zelo zasanjana, občutljiva sigurno, dobra intuicija itd(značilnosti ribe), luna v devici te pa potiska na zemljo, da te ne odnese tok , analitična, rada klepetaš, večkrat zaskrbljena... Ascent je neki v zvezi s cajtom, a ne? Jst ga mam v tehtnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Ribice kmal se vam pridruži še en ribonček z luno v sco rada mam ribice Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ribice!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 kaj ti je pa smešno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Zgleda k da nas hočeš iz obupa izbezat vn iz brlogov.Zato se smejem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Od kje pa tebi to?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.