Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Orto-ogromno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Prvič vidim ribo z nosom. So bile lepše one druge pisane, ki si jih dala nekaj časa nazaj gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Prvič vidim ribo z nosom. So bile lepše one druge pisane, ki si jih dala nekaj časa nazaj gor. Men je pa ta riba všeč,ker je iz takih lepih barv..Turkizna in zelena..čist moji barvi... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Tako. Dobila sem eno tropsko ribico, vrsta Golden Scorpion. Rumeni škorpijonček med ribicami. Saj ni nič posebnega, ampak srčkana pa je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Men je pa ta riba všeč,ker je iz takih lepih barv..Turkizna in zelena..čist moji barvi... men je ta zelena najbolj nooora k jo mam v podpisu...je pa smaragd to Jest mam pa raj kakšne take ribicehttp://blacktomato.co.uk/images/EventImages/70/great-white-shark-picture-014.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Čerrrrrr ribice Indy, tale "ribica" ni pa nč ribja ste čist prenežna bitja, da bi vas lohk s temi zobmi povezovala Tako. Dobila sem eno tropsko ribico, vrsta Golden Scorpion. Rumeni škorpijonček med ribicami. Saj ni nič posebnega, ampak srčkana pa je. fajna ribica lih za nas Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Sej veš kva pravjo.Je več vrst rib: divje,lene,lepe,grde,neumne,pametne,hitre,nežne,smrtonosne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Ribice Sej veš kva pravjo.Je več vrst rib: divje,lene,lepe,grde,neumne,pametne,hitre,nežne,smrtonosne... ma ja, sej maš res mogoč vas pa sam vidim tko nežne ma vaša voda več plasti http://www.cdcdivers.com/fish-id/fish1.gif Dejmo,dejmo, bomo kmal nascal druge znake v postanju si optimist, ni kej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Evo nabijam poste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 evo, ti pomagam pozdravčki, vodna bitja taka in drugačna Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 men je ta zelena najbolj nooora k jo mam v podpisu...je pa smaragd to Ta zelena,ki jo maš v podpisu je "šumsko zelena" Čist moška barva,barva iglevcev.Men pa ni tolk fajn,mam raje kiwi zeleno,svetlo zeleno,plavo-zeleno...bolj take ženske odtenke zelene... Drugač pa ... ZELENA RULES!! Indy,ko bi vidu kak šok sem doživela,ko sem tvojo najljubšo ribico zagledala... Čist fertik sem... :xx!: Sej veš kva pravjo.Je več vrst rib: divje,lene,lepe,grde,neumne,pametne,hitre,nežne,smrtonosne... In med katere spadaš ti??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 bemti babe k jim iz ust po trzhashki smrdispodi pa po ribah zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 bemti babe k jim iz ust po trzhashki smrdispodi pa po ribah zlomk.....tralala Prevod PROSIM!! Indy..tale slikca je za tebe...mi čist po teb diši... http://www4.slikomat.com/07/0329/220322syb2.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Prevod PROSIM!! dalmatinska konoba.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Ta zelena,ki jo maš v podpisu je "šumsko zelena" Čist moška barva,barva iglevcev.Men pa ni tolk fajn,mam raje kiwi zeleno,svetlo zeleno,plavo-zeleno...bolj take ženske odtenke zelene... Tudi meni je bolj všeč svetlo zelena, ampak saj smaragd ni ravno tako temen, je bolj kot barva zelene mente. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ja..pa naj bo barva zelene mente. .čeprav men deluje bolj kot barva kakega borovca... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Indy,ko bi vidu kak šok sem doživela,ko sem tvojo najljubšo ribico zagledala... Čist fertik sem... :xx!:In med katere spadaš ti??? Ah ja, fertik ja, se zajebavam.So pa ribce ne, pa celo ene od nastarejših na Zemlji . Pizda kjera riba , hm.Bil bi Orka, sam mater k to ni riba http://www.zwierzak.com/art/ciekawostki/orka.jpg ja..pa naj bo barva zelene mente. .čeprav men deluje bolj kot barva kakega borovca... Ja sam je taka "prozorna" barva in se jo ne da narest v odtenku na listu papirja ker more bit v kristalu,steklu, itd.Ta mi je dbest ker me kar potegne not zaradi neke take globine .Mi grejo kr kocine pokonc k to vidm in jo je nemogoče primerjat na nekih "neprozornih" zadevah kot so borovci in menta . E da imam parad pa da je pred mano 1krat 1 meter smaragd Prevod PROSIM!! Indy..tale slikca je za tebe...mi čist po teb diši... http://www4.slikomat.com/07/0329/220322syb2.jpg Od kje pa to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Ola..RIBICE MOJE male... Zaspan dan.. :xx!: čakam ,da pride noč...ki ima svojo moč... Od kje pa to Ta slika me je takoj na tebe spovnala... Zato ,ker je na njej mal astrološkega pridiha,pa mal grške zgodovine-metalec diska... Vem,da tebe zanima grška zgodovina pa astrologija tud.. Evo.. Taka riba bi bla pa jz... http://www4.slikomat.com/07/0331/4503161iwf.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Lisbona, ti pa zmer take lepe ribice limaš tle not ene ribice so res krasne Indy, orka je fajn, ja sam ni pa riba lep dan, ribice neki me šraufa :xx!: mnde en virus spet razsaja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Lisbona, ti pa zmer take lepe ribice limaš tle not ene ribice so res krasne Indy, orka je fajn, ja sam ni pa riba lep dan, ribice neki me šraufa :xx!: mnde en virus spet razsaja Upejmo na navš zbolela ... mimogrede, pa hvala za pozdrav spodaj, sm tud Riba Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Upejmo na navš zbolela ... mimogrede, pa hvala za pozdrav spodaj, sm tud Riba Hvala upam, da ne bom ... ponavadi mi kar rata ribica pa to iz naših koncev maš fajn nick Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Ena taka zapeljiva ribica: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Šta ima.Ja bio u Beogradu ovaj tedan bre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 http://www.savingdolphins.com/dimages/dolphins-and-stars.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Ribice Šta ima.Ja bio u Beogradu ovaj tedan bre debest užival http://www.gobroadreach.com/_resources/photos/ADU/ADU_2004_BrPhoto-44_916200452444PM.JPG Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.