Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Ija.......... zdej mi mnoraš pa namig še obrazložiti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 KOkrkol obrnem mam luno v ribah, pa če sem sposobna zanje al pa ne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 Potem sva pa v žlahti, ker jaz jo pa imam vročem znamenju Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pazi da se ne zažgeš, če pa že, pa vsaj mal v moko skoči Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 Ti bi pa res rada, da se zadušim , vseeno hvala za opozorilo, BOM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 he he...janjak a pol ko bo u moko skoču, ga bomo pa pojedli Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 ...vas bom pa od znotraj navzven gledal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 joj...neka luda perspektiva Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ...Bern, napiši nekaj osnovnih˝povezav med partnerji mislim tako, kot si navedel primer zgoraj;kaj je Bolje˝,da je On ali Ona?... Živijo! Glede na dogovore z Marso (ki mi daje vse možnosti, ampak tokrat štekam bolj jaz, ker imem tisoč drugih stvari naenkrat; torej Marsa nič kriva) bodo kmalu prišli nekateri teksti, med drugim tudi taki kratki o kompatibilnosti, kajpak zbrani iz zapisov v naši reviji. V LN-magazinu. Pa še marsikaj drugega. Lepo po vrsti. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ooo...fajn...pa bomo imeli spet kaj za žvečit in razmišljat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 joj...neka luda perspektiva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ... bodo kmalu prišli nekateri teksti, med drugim tudi taki kratki o kompatibilnosti, kajpak zbrani iz zapisov v naši reviji. ... V LN-magazinu. ... Pa še marsikaj drugega. Lepo po vrsti. ...O Bern, kul! p.s. ... pukim slucajem kuknila v ribe (se dobr da sem riba, , da sem sploh opazila tole). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ....toliko na temo naključij..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Hmmm z ribco svojo imava zelo eksplozivne konflikte, ko le pride do konfliktov. Hmmm kaj bi lahko bilo narobe Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Avtor Prijavi Deli 19. september 2004 Premalo ubogaš Volkec Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Ti se smeješ, a veš da je še kako res . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Avtor Prijavi Deli 19. september 2004 Po ikonci sodeč uživaš v tem, sicer pa tvoj dober podpis VSE pove Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Volkec je pa čist kameleonu podoben.... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Nobene ribe nisem srecala. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 a si po trgu ali pod vodo hodila Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Vozila sem se... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Včer blo polno rib na torticah, ta sončnih, pa ta luninih , ni čudno, ko smo se pa ob vodi zmenil, najmanjši problem ven priplezat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Volkec je pa čist kameleonu podoben.... Volkec rad menja dlako. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.