Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

A si ti mogoče naš južni brat?? :inocent:

Hja no, čeprov mi to noben ne reče da bi tko zgledov sm namreč bolj podobn Slovencem k dol unim x:Dx sm po matki musliman.Ona je rojena v bosni in sta njena starša muslimana-deda pokojni umru že ful pred mojim rojstvom, babica pa še vedno živi tle in sm zlo navezan nanjo.Drugače pa po fotru nemški Slovenc, tko da x:)x Mix na 2 x:Dx x:Dx x:Dx .Ampak ljubim balkan in njegovo preprostost,sproščenost,temperament,in kič x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Hja no, čeprov mi to noben ne reče da bi tko zgledov sm namreč bolj podobn Slovencem k dol unim x:Dx sm po matki musliman.Ona je rojena v bosni in sta njena starša muslimana-deda pokojni umru že ful pred mojim rojstvom, babica pa še vedno živi tle in sm zlo navezan nanjo.Drugače pa po fotru nemški Slovenc, tko da x:)x Mix na 2 x:Dx x:Dx x:Dx .Ampak ljubim balkan in njegovo preprostost,sproščenost,temperament,in kič x:)x

To je dobr. Nekateri pri nas (živim na Planini, kjer je tud dost "južnih bratcev") zlo obsojajo južnjake, še posebej tisti "domači" Gorenjci ...

OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

To je dobr. Nekateri pri nas (živim na Planini, kjer je tud dost "južnih bratcev") zlo obsojajo južnjake, še posebej tisti "domači" Gorenjci ...

Jest sm na planin živu 27 let x;)x.Obsojanje.Ja kr.Gre za različni vrsti mentalitet in načina razmišljanja(slovenci bolj "zategneni sumljičevi,resni,južnaki pa odprti,sproščeni,bolj neresni).In glede na to da so Slovenci domačini in južnaki pač južnaki(ljudje k se ne pustijo jebat u mozak ker dajo že tradicjonalno veliko na čast x:Dx ) pride do trenj.Namest da bi Slovenc enkrat že nehal opravlat soseda pa se končn mal sprostu (ne sam takra k ma litr šnopsa u rit), južnak pa nehov glumit boga....hja bi znal bit velik drgač.

Sicer pa ne vem kva misliš z tem "toj dobr".Da je fajn da sm se poslovenu al kva x:Dx .Si tak k si.Delaš kar ti paše.Kar okolica reče nima veze x;)x

:palec: a musliman si.. :palec: kul...

Dj povej ti men ,kje v Sarajevu delajo najboljše čevape? x:Dx Letos poleti bom sigurno šla s kolegico dol na čevape..sam ne vem kam??Še nisem bla niti v Beogradu,niti v Sarajevu...me pa full vleče dol. xsrcx

A baklavo znaš nardit?? x:px

:palec: sam" bosanci" mate pa full dobro kuhinjo..od burekov ,do pit..sem mela par let nazaj najboljšo kolegico muslimanko..Full sem dober jedla pri njej... x:)x x;)x

:yumy: :yumy:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

:palec: a musliman si.. :palec: kul...

Dj povej ti men ,kje v Sarajevu delajo najboljše čevape? x:Dx Letos poleti bom sigurno šla s kolegico dol na čevape..sam ne vem kam??Še nisem bla niti v Beogradu,niti v Sarajevu...me pa full vleče dol. xsrcx

A baklavo znaš nardit?? x:px

:palec: sam" bosanci" mate pa full dobro kuhinjo..od burekov ,do pit..sem mela par let nazaj najboljšo kolegico muslimanko..Full sem dober jedla pri njej... x:)x x;)x

:yumy: :yumy:

Ti nism bil dol v bosni sploh še x:Dx .Tko da nimam pojma.Blo pa je dost mojih kolegov(čistih Slovencev x:px ) pa sm slišov marsikej.Mogoče to poletje eno turnejo Mostar,Sarajevo, itd.Še une njihove čuvene piramide bi šu pogledat.

Baklavo zna narest babica.Pr bosancih je to bol domena žensk x:)x ne tipov x;)x .Ja hrana je pa res d best.Se vid pr moji kilaži pa obiskih pr baki x:Dx x:Dx x:Dx .Bosna je zakon drgač tko za potovat.Pocen, ljudje so prjazni pa vse je v izi.To vsi pravjo.

x:Dx x:Dx x:Dx k smo že dlih pr čevapih x:Dx x:Dx x:Dx Kolega je smučov januarja na Jahorin pa so hodil tut v bližnje Sarajevo pa je slikov dobrote x:Dx x:Dx x:Dx http://shrani.si/files/resizeofrexxzp.jpg

Ti nism bil dol v bosni sploh še x:Dx .Tko da nimam pojma.Blo pa je dost mojih kolegov(čistih Slovencev x:px ) pa sm slišov marsikej.Mogoče to poletje eno turnejo Mostar,Sarajevo, itd.Še une njihove čuvene piramide bi šu pogledat.

Baklavo zna narest babica.Pr bosancih je to bol domena žensk x:)x ne tipov x;)x .Ja hrana je pa res d best.Se vid pr moji kilaži pa obiskih pr baki x:Dx x:Dx x:Dx .Bosna je zakon drgač tko za potovat.Pocen, ljudje so prjazni pa vse je v izi.To vsi pravjo.

x:Dx x:Dx x:Dx k smo že dlih pr čevapih x:Dx x:Dx x:Dx Kolega je smučov januarja na Jahorin pa so hodil tut v bližnje Sarajevo pa je slikov dobrote x:Dx x:Dx x:Dx

:palec: Indy..ka si mi zdj lušte naredu.. x:px pa glih sem jedla...zdj bi pa spet... x:px x;)x Tile čevapi zgledajo čist bosanski..Njami...

Sj jz vem..kk je to pri bosancih...ženska je prava domačica...moški pa glava družine in se mu streže odspredi in odzadi.. x:Dx :vragec: Sem vidla to pri moji kolegici...fatr in njen brat sta bla kot dva Alaha v bajti.. :xx!:

Jz tud pičim to poletje v Bosno.Bi full rada vidla tud Tuzlo,pa Mostar tud...Sarajevo je pa še vedno na 1.mestu...in Baščaršija... xsrcx

Richard Bach

:palec: Indy..ka si mi zdj lušte naredu.. x:px pa glih sem jedla...zdj bi pa spet... x:px x;)x Tile čevapi zgledajo čist bosanski..Njami...

Sj jz vem..kk je to pri bosancih...ženska je prava domačica...moški pa glava družine in se mu streže odspredi in odzadi.. x:Dx :vragec: Sem vidla to pri moji kolegici...fatr in njen brat sta bla kot dva Alaha v bajti.. :xx!:

Jz tud pičim to poletje v Bosno.Bi full rada vidla tud Tuzlo,pa Mostar tud...Sarajevo je pa še vedno na 1.mestu...in Baščaršija... xsrcx

Ja no ni dlih tko udspredi pa odzadi....mogoče u pojstl x:Dx x:Dx x:Dx .Majo ta star sistem kot je blo pr ns, da je pač ženska gospodinja moški pa un k dela, ravn tko kej blo pr ns včasih.Sam itak so dons čist drugi časi.Pr starih ljudeh je sistem isti pr mlajših pa se to že počas bledi.Novi časi.Sam tut takart k je to blo to ni pomenil nč poniževalnga za ženske al da bi bla zej ne vem k en predmet x;)x

:palec: Indy...dobre fotke v FOTKAH!!! x:Dx

Eh,jz sem tud ta vikend preživela v naravi...v soboto smo imeli celo en piknik na eni jasi ob gozdu...je blo full fajn.. xsrcx x^x Dobro smo jedli,pili in velik športali..Odbojka,nogomet... x:px x8Dx

No,uživite moje ribice... xsrcx

Še ena riba ..skrivnostno zapeljiva x:Dx

http://shrani.si/files/216639520cybvz.jpg

Richard Bach

Kako je srčkana :2src:

Res je lepa xcivx

:palec: xyesx x:Xx

Še ena ribica za vaju:Oranžna zapeljivka x:px

http://shrani.si/files/2392774454yf29.jpg

Richard Bach

Taraja!!ko vidim,da si ravno ON,če se ti da... x;)x x:Xx

Kako bi pa mene opisala... :inocent:

Sonce :ribi

Ascedent:vodnar

luna:škropijon

Vladar ascedenta (uran )je v tesni kojukciji z luno v škropijonu...

venera v ovnu

mars v vodnarju...blizu ascedenta...

x?x x:Ix :inocent:

Richard Bach

Ljudje z asc. v Vodnarju si želijo neodvisnosti, ne pa samote. Držijo neko distanco, so nedostopni. V partnerstvu so zahtevni, na partnerja želijo biti ponosni. Partner jih ne sme utesnjevati. So prijazni, zelo radi pomagajo, težko sklepajo kompromise, tudi trma jim je znana itd. Če imaš Luno v konjunkciji z Uranom ti sigurno dela velike preglavice čustvena napetost, drugače pa si bistra, izvirna, intuitivna, magnetična :palec: , rada si malo drugačna.

Taraja!!ko vidim,da si ravno ON,če se ti da... x;)x x:Xx

Kako bi pa mene opisala... :inocent:

Sonce :ribi

Ascedent:vodnar

luna:škropijon

Vladar ascedenta (uran )je v tesni kojukciji z luno v škropijonu...

venera v ovnu

mars v vodnarju...blizu ascedenta...

x?x x:Ix :inocent:

Jaz pa imam ravno obratno:

Ascedent v škorpionu

Luno v Vodnarju

x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...