Indy 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Ja no .Najbolj.Balkan itak rul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 http://z.about.com/d/saltaquarium/1/0/Q/waqpsphex2br_350.JPG skorpion fish Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Ha, nekak tko mam tud jst - Sonce v Ribah in Luno v Škorpijonu ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Ja no .Najbolj.Balkan itak rul A si ti mogoče naš južni brat?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 A si ti mogoče naš južni brat?? Hja no, čeprov mi to noben ne reče da bi tko zgledov sm namreč bolj podobn Slovencem k dol unim sm po matki musliman.Ona je rojena v bosni in sta njena starša muslimana-deda pokojni umru že ful pred mojim rojstvom, babica pa še vedno živi tle in sm zlo navezan nanjo.Drugače pa po fotru nemški Slovenc, tko da Mix na 2 .Ampak ljubim balkan in njegovo preprostost,sproščenost,temperament,in kič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Hja no, čeprov mi to noben ne reče da bi tko zgledov sm namreč bolj podobn Slovencem k dol unim sm po matki musliman.Ona je rojena v bosni in sta njena starša muslimana-deda pokojni umru že ful pred mojim rojstvom, babica pa še vedno živi tle in sm zlo navezan nanjo.Drugače pa po fotru nemški Slovenc, tko da Mix na 2 .Ampak ljubim balkan in njegovo preprostost,sproščenost,temperament,in kič To je dobr. Nekateri pri nas (živim na Planini, kjer je tud dost "južnih bratcev") zlo obsojajo južnjake, še posebej tisti "domači" Gorenjci ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 To je dobr. Nekateri pri nas (živim na Planini, kjer je tud dost "južnih bratcev") zlo obsojajo južnjake, še posebej tisti "domači" Gorenjci ... Jest sm na planin živu 27 let .Obsojanje.Ja kr.Gre za različni vrsti mentalitet in načina razmišljanja(slovenci bolj "zategneni sumljičevi,resni,južnaki pa odprti,sproščeni,bolj neresni).In glede na to da so Slovenci domačini in južnaki pač južnaki(ljudje k se ne pustijo jebat u mozak ker dajo že tradicjonalno veliko na čast ) pride do trenj.Namest da bi Slovenc enkrat že nehal opravlat soseda pa se končn mal sprostu (ne sam takra k ma litr šnopsa u rit), južnak pa nehov glumit boga....hja bi znal bit velik drgač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 To je dobr. Nekateri pri nas (živim na Planini, kjer je tud dost "južnih bratcev") zlo obsojajo južnjake, še posebej tisti "domači" Gorenjci ... Sicer pa ne vem kva misliš z tem "toj dobr".Da je fajn da sm se poslovenu al kva .Si tak k si.Delaš kar ti paše.Kar okolica reče nima veze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Hja no, čeprov mi to noben ne reče da bi tko zgledov sm namreč bolj podobn Slovencem k dol unim sm po matki musliman.Ona je rojena v bosni in sta njena starša muslimana-deda pokojni umru že ful pred mojim rojstvom, babica pa še vedno živi tle in sm zlo navezan nanjo.Drugače pa po fotru nemški Slovenc, tko da Mix na 2 .Ampak ljubim balkan in njegovo preprostost,sproščenost,temperament,in kič a musliman si.. kul... Dj povej ti men ,kje v Sarajevu delajo najboljše čevape? Letos poleti bom sigurno šla s kolegico dol na čevape..sam ne vem kam??Še nisem bla niti v Beogradu,niti v Sarajevu...me pa full vleče dol. A baklavo znaš nardit?? sam" bosanci" mate pa full dobro kuhinjo..od burekov ,do pit..sem mela par let nazaj najboljšo kolegico muslimanko..Full sem dober jedla pri njej... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Danes sem jedla čevapčiče, ampak so bili preslani. Všeč mi je da je ravno prav začinjeno, preveč mi ni všeč. Moški pa imajo nasplošno radi bolj začinjeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 a musliman si.. kul... Dj povej ti men ,kje v Sarajevu delajo najboljše čevape? Letos poleti bom sigurno šla s kolegico dol na čevape..sam ne vem kam??Še nisem bla niti v Beogradu,niti v Sarajevu...me pa full vleče dol. A baklavo znaš nardit?? sam" bosanci" mate pa full dobro kuhinjo..od burekov ,do pit..sem mela par let nazaj najboljšo kolegico muslimanko..Full sem dober jedla pri njej... Ti nism bil dol v bosni sploh še .Tko da nimam pojma.Blo pa je dost mojih kolegov(čistih Slovencev ) pa sm slišov marsikej.Mogoče to poletje eno turnejo Mostar,Sarajevo, itd.Še une njihove čuvene piramide bi šu pogledat. Baklavo zna narest babica.Pr bosancih je to bol domena žensk ne tipov .Ja hrana je pa res d best.Se vid pr moji kilaži pa obiskih pr baki .Bosna je zakon drgač tko za potovat.Pocen, ljudje so prjazni pa vse je v izi.To vsi pravjo. k smo že dlih pr čevapih Kolega je smučov januarja na Jahorin pa so hodil tut v bližnje Sarajevo pa je slikov dobrote http://shrani.si/files/resizeofrexxzp.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Ti nism bil dol v bosni sploh še .Tko da nimam pojma.Blo pa je dost mojih kolegov(čistih Slovencev ) pa sm slišov marsikej.Mogoče to poletje eno turnejo Mostar,Sarajevo, itd.Še une njihove čuvene piramide bi šu pogledat. Baklavo zna narest babica.Pr bosancih je to bol domena žensk ne tipov .Ja hrana je pa res d best.Se vid pr moji kilaži pa obiskih pr baki .Bosna je zakon drgač tko za potovat.Pocen, ljudje so prjazni pa vse je v izi.To vsi pravjo. k smo že dlih pr čevapih Kolega je smučov januarja na Jahorin pa so hodil tut v bližnje Sarajevo pa je slikov dobrote Indy..ka si mi zdj lušte naredu.. pa glih sem jedla...zdj bi pa spet... Tile čevapi zgledajo čist bosanski..Njami... Sj jz vem..kk je to pri bosancih...ženska je prava domačica...moški pa glava družine in se mu streže odspredi in odzadi.. Sem vidla to pri moji kolegici...fatr in njen brat sta bla kot dva Alaha v bajti.. :xx!: Jz tud pičim to poletje v Bosno.Bi full rada vidla tud Tuzlo,pa Mostar tud...Sarajevo je pa še vedno na 1.mestu...in Baščaršija... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Indy..ka si mi zdj lušte naredu.. pa glih sem jedla...zdj bi pa spet... Tile čevapi zgledajo čist bosanski..Njami... Sj jz vem..kk je to pri bosancih...ženska je prava domačica...moški pa glava družine in se mu streže odspredi in odzadi.. Sem vidla to pri moji kolegici...fatr in njen brat sta bla kot dva Alaha v bajti.. :xx!: Jz tud pičim to poletje v Bosno.Bi full rada vidla tud Tuzlo,pa Mostar tud...Sarajevo je pa še vedno na 1.mestu...in Baščaršija... Ja no ni dlih tko udspredi pa odzadi....mogoče u pojstl .Majo ta star sistem kot je blo pr ns, da je pač ženska gospodinja moški pa un k dela, ravn tko kej blo pr ns včasih.Sam itak so dons čist drugi časi.Pr starih ljudeh je sistem isti pr mlajših pa se to že počas bledi.Novi časi.Sam tut takart k je to blo to ni pomenil nč poniževalnga za ženske al da bi bla zej ne vem k en predmet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Indy...dobre fotke v FOTKAH!!! Eh,jz sem tud ta vikend preživela v naravi...v soboto smo imeli celo en piknik na eni jasi ob gozdu...je blo full fajn.. Dobro smo jedli,pili in velik športali..Odbojka,nogomet... No,uživite moje ribice... Še ena riba ..skrivnostno zapeljiva http://shrani.si/files/216639520cybvz.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Kako je srčkana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Res je lepa Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Kako je srčkana Res je lepa Še ena ribica za vaju:Oranžna zapeljivka http://shrani.si/files/2392774454yf29.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Taj tut luštna.Ampak samo takrat ko je lačna http://img.rtvslo.si/upload/zabava/pir_show.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 http://www.siol.net/novice/XP_Images/1606082901090062-1.jpg Tele so tud luštne Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Koliko ribic!Indy, ko je sita, ni več lušna? Zarya, to so verjetno Neonke, ne? Se mi zdi, da so ene Neonke, res tako svetijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Koliko ribic!Indy, ko je sita, ni več lušna? Zarya, to so verjetno Neonke, ne? Se mi zdi, da so ene Neonke, res tako svetijo. Toj piranja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Nisem jo spoznala, potem pa je bolje da je zelo sita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Taraja!!ko vidim,da si ravno ON,če se ti da... Kako bi pa mene opisala... Sonce :ribiAscedent:vodnarluna:škropijon Vladar ascedenta (uran )je v tesni kojukciji z luno v škropijonu... venera v ovnumars v vodnarju...blizu ascedenta... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ljudje z asc. v Vodnarju si želijo neodvisnosti, ne pa samote. Držijo neko distanco, so nedostopni. V partnerstvu so zahtevni, na partnerja želijo biti ponosni. Partner jih ne sme utesnjevati. So prijazni, zelo radi pomagajo, težko sklepajo kompromise, tudi trma jim je znana itd. Če imaš Luno v konjunkciji z Uranom ti sigurno dela velike preglavice čustvena napetost, drugače pa si bistra, izvirna, intuitivna, magnetična , rada si malo drugačna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Taraja!!ko vidim,da si ravno ON,če se ti da... Kako bi pa mene opisala... Sonce :ribiAscedent:vodnarluna:škropijon Vladar ascedenta (uran )je v tesni kojukciji z luno v škropijonu...venera v ovnumars v vodnarju...blizu ascedenta... Jaz pa imam ravno obratno:Ascedent v škorpionuLuno v Vodnarju Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.