Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

Ljudje z asc. v Vodnarju si želijo neodvisnosti, ne pa samote. Držijo neko distanco, so nedostopni. V partnerstvu so zahtevni, na partnerja želijo biti ponosni. Partner jih ne sme utesnjevati. So prijazni, zelo radi pomagajo, težko sklepajo kompromise, tudi trma jim je znana itd. Če imaš Luno v konjunkciji z Uranom ti sigurno dela velike preglavice čustvena napetost, drugače pa si bistra, izvirna, intuitivna, magnetična :palec: , rada si malo drugačna.

oooo...hvala.. xsrcx

Ja..dost drži..no skor vse... :vragec: x:)x x;)x

Tale konjukcija luna-uran me full mede. x:Dx :vragec: najhujši aspekt v moji karti je..poleg lune kvadrat saturn,ki pa sem ga že prerasla..in ga ne občutim več... :o|o:

Eh..sj bo.. x;)x x:)x

Jaz pa imam ravno obratno:

Ascedent v škorpionu

Luno v Vodnarju

x:o)x

Nije ti lako... x:Dx x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

Ja, Venera v Ovnu pa doda strast in ogenj bolj nežni Ribi. V ljubezni si bolj goreča in intenzivna, bolj energična. Mars v vodnarju še bolj potrdi tvojo potrebo po neodvisnosti, tudi trmoglava si, individualist, skratka zelo izvirna, tudi v ljubezni.

Ja, Venera v Ovnu pa doda strast in ogenj bolj nežni Ribi. V ljubezni si bolj goreča in intenzivna, bolj energična. Mars v vodnarju še bolj potrdi tvojo potrebo po neodvisnosti, tudi trmoglava si, individualist, skratka zelo izvirna, tudi v ljubezni.

ja,ja,ja..super si me otrofla.. x:Xx

Izvirna pa sem ..baje... :vragec: Itak obožujem drugačnost .. :inocent: :2src:

:palec: Hvala!!Super si!

Richard Bach

Jaz pa imam ravno obratno:

Ascedent v škorpionu

Luno v Vodnarju

x:o)x

Ja, res ti ni lahko x:o)x x;)x , človek z Luno v Vodnarju je prijazen, vendar drži distanco, sicer privlačen, a tudi hladen, mogoče celo vzvišen, čustva ima pod nadzorom, impulziven, z asc. v škorpijonu pa si poglobljen, analiziraš samega sebe, čustveno intenziven, itd.

Ljudje z asc. v Vodnarju si želijo neodvisnosti, ne pa samote. Držijo neko distanco, so nedostopni. V partnerstvu so zahtevni, na partnerja želijo biti ponosni. Partner jih ne sme utesnjevati. So prijazni, zelo radi pomagajo, težko sklepajo kompromise, tudi trma jim je znana itd. Če imaš Luno v konjunkciji z Uranom ti sigurno dela velike preglavice čustvena napetost, drugače pa si bistra, izvirna, intuitivna, magnetična :palec: , rada si malo drugačna.

Jest mam tut vodnarja v asc sam ne vem al mam luno v konjukciji z uranom.Mam jo pa v tehtnici.

Mam kr fajne varjante.Pa ribo,venero imam v prvi bajti in in baje mam lepo zasedeno konjunkcijo med merkurjem in soncem ki je tut v prvi bajti kar naj bi dajalo neko "brihtno glavo".Edin to me jebe razklanost med vodnarjem pa ribo.Zgledam mogoče dost "jeklen" not pa softi, tko da včasih ne vem al bi se enga usmilu al bi ga brcnu ke nekam u tazadnjo.In ponavad prevlada ta ribja tehničina narava da se ga usmilm(čeprov si to ne zasluž) ker mi vodnar h krati daje filing :" ma boli me kva drugi mislijo,al sm softi al nism, aj sploh važn" in tehtnica ki je že avtomatsk itak prot kreganju, konflikti itdx:Dx in se raj lot zadeva po diplomatski poti

Ja, res ti ni lahko x:o)x x;)x , človek z Luno v Vodnarju je prijazen, vendar drži distanco, sicer privlačen, a tudi hladen, mogoče celo vzvišen, čustva ima pod nadzorom, impulziven, z asc. v škorpijonu pa si poglobljen, analiziraš samega sebe, čustveno intenziven, itd.

Zadela v polno :palec:

Niti težko mi ni...men je prav fajn to kar sem oz. kakšen sem. x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Jest mam tut vodnarja v asc sam ne vem al mam luno v konjukciji z uranom.Mam jo pa v tehtnici.

Mam kr fajne varjante.Pa ribo,venero imam v prvi bajti in in baje mam lepo zasedeno konjunkcijo med merkurjem in soncem ki je tut v prvi bajti kar naj bi dajalo neko "brihtno glavo".Edin to me jebe razklanost med vodnarjem pa ribo.Zgledam mogoče dost "jeklen" not pa softi, tko da včasih ne vem al bi se enga usmilu al bi ga brcnu ke nekam u tazadnjo.In ponavad prevlada ta ribja tehničina narava da se ga usmilm(čeprov si to ne zasluž) ker mi vodnar h krati daje filing :" ma boli me kva drugi mislijo,al sm softi al nism, aj sploh važn" in tehtnica ki je že avtomatsk itak prot kreganju, konflikti itdx:Dx in se raj lot zadeva po diplomatski poti

Indy... xrolleyesx ----konjukcijo med merkurjem in soncem ima skor vsak,ker je merkur vedno zelo blizu sonca..tako ,da ta konjukcija ni nič posebnega..Jo imam tudi jz,moja sestra..fatr...matka..kolegica...

Ne ,nimaš ti konjukcije med luno in uranom..Boljš za tebe.. x:Dx Uran je bil leta 1977 in 1978 v škropijonu in je lahko v konjukciji samo,če imaš luno v škropijonu in še to more biti zelo blizu lune ..ne vem kolk stopinj orbisa še velja pri luni..tam nekje 7 stopinj... x;)x

Richard Bach

Lej to mij lunca djala...not my idea x:)x

in ASC vodnar. Kakšen si, malo razklan, po duši mehka riba, po duhu pa precej kontraverzen vodnar. Pred leti, ko ti je uran prešel ASC, si se precej spremenil, precej osvobodil, bi rekla.

Tvoja prva hiša (osebnost) je lepo zasedena s konjukcijo sonca in merkurja (brihten poba) in venero (prijaznost, čut za estetiko in umetnost). Venera v ribah večkrat daje smisel za umetnost, četudi se z njo ne ukvarjamo, imamo čut zanjo. srcoci.jpg

Saturna ima na vrhu DESC (partnerstvo), zato ti to področje precej pomeni, si neke vrste perfekcionist kar se tega tiče in ti ni vsaka dobra, hahahahaa. icon_smile_wink.gif Prav zdaj si v času, ko bo saturn prihajal na natalno pozicijo in verjetno prinesel preverjanje ravno na tem področju. Če imaš oz. si v vezi, potem bo saturn samo preverjal, blokiral, vendar, če je veza iz dobrega testa, obstane kljub težavam, sicer gre. Če pa nimaš v tem času nič, potem ti verjetno saturn prinaša precej resno vezo, kajti veze, ki se pričnejo v času saturnovega povratka, so pomembne in tudi dolgotrajne.

Upam, da ti jupiter v 10 hiši, hiši kariere, službe kmalu prinese precej obeta prav na tem področju. Tudi tranzitni uran v 1 hiši lahko pripomore k spremembi tebe samega, precej se spreminjaš, to bolj v očeh drugih, mogoče boš spremenil okus, kajti uran na veneri prinaša tudi drugačno venero, mogoče boš pod tem vplivom begal , ker pa je natalno venera v dobrem trigonu z uranom, ne bo naredil prevelike škode, samo malo več svobode.

Tudi luna bo v dobrem aspektu z saturom, zato težav z ženskami osebami ne boš imel.

Lp Lunca

Verjetn sm narobe napisov ker ona govori sam o konjunkciji ne pa o tem kakšna je.No zej vem kaj si mislila z tem.

.

Ne ,nimaš ti konjukcije med luno in uranom..Boljš za tebe.. x:Dx Uran je bil leta 1977 in 1978 v škropijonu in je lahko v konjukciji samo,če imaš luno v škropijonu in še to more biti zelo blizu lune ..ne vem kolk stopinj orbisa še velja pri luni..tam nekje 7 stopinj... x;)x

Narobe sm povedov x:Dx .Kjer je moj vladar to me zanima.Kjer planet.A je to neptun zarad ribe al.Pa kjer je tvoj.Čist tko me zanima.Dej mal razlož na brzake.

Lej to mij lunca djala...not my idea x:)x

in ASC vodnar. Kakšen si, malo razklan, po duši mehka riba, po duhu pa precej kontraverzen vodnar. Pred leti, ko ti je uran prešel ASC, si se precej spremenil, precej osvobodil, bi rekla.

Tvoja prva hiša (osebnost) je lepo zasedena s konjukcijo sonca in merkurja (brihten poba) in venero (prijaznost, čut za estetiko in umetnost). Venera v ribah večkrat daje smisel za umetnost, četudi se z njo ne ukvarjamo, imamo čut zanjo. srcoci.jpg

Saturna ima na vrhu DESC (partnerstvo), zato ti to področje precej pomeni, si neke vrste perfekcionist kar se tega tiče in ti ni vsaka dobra, hahahahaa. icon_smile_wink.gif Prav zdaj si v času, ko bo saturn prihajal na natalno pozicijo in verjetno prinesel preverjanje ravno na tem področju. Če imaš oz. si v vezi, potem bo saturn samo preverjal, blokiral, vendar, če je veza iz dobrega testa, obstane kljub težavam, sicer gre. Če pa nimaš v tem času nič, potem ti verjetno saturn prinaša precej resno vezo, kajti veze, ki se pričnejo v času saturnovega povratka, so pomembne in tudi dolgotrajne.

Upam, da ti jupiter v 10 hiši, hiši kariere, službe kmalu prinese precej obeta prav na tem področju. Tudi tranzitni uran v 1 hiši lahko pripomore k spremembi tebe samega, precej se spreminjaš, to bolj v očeh drugih, mogoče boš spremenil okus, kajti uran na veneri prinaša tudi drugačno venero, mogoče boš pod tem vplivom begal , ker pa je natalno venera v dobrem trigonu z uranom, ne bo naredil prevelike škode, samo malo več svobode.

Tudi luna bo v dobrem aspektu z saturom, zato težav z ženskami osebami ne boš imel.

Lp Lunca

Verjetn sm narobe napisov ker ona govori sam o konjunkciji ne pa o tem kakšna je.No zej vem kaj si mislila z tem.

Narobe sm povedov x:Dx .Kjer je moj vladar to me zanima.Kjer planet.A je to neptun zarad ribe al.Pa kjer je tvoj.Čist tko me zanima.Dej mal razlož na brzake.

:palec: waw..ti je dober napisala lunca... x:)x

Jp..ta konjukcija sonce-merkur v 1.hiši res daje brihtnost...ker pač prva hiša predstavlja osebnost...

Jz jo mam tud v prvi hiši...zgleda,da sva isto brihtna... x:Dx x;)x

A misliš kateri planet je vladar tvoje karte....Uran...in moje tud..Ker vladar karte je tisti planet ,ki vlada našemu ascedentu...Je pa isto pomemben v karti kot sonce in luna... x;)x

Imava ga pa oba v 9.hiši v škropijonu,če se ne motim.... x?x

Zanima me katere aspekte tvori tvoj urančič??? x:o)x

kiss na fris xsrcx

http://shrani.si/files/428447173bytui.jpg

Richard Bach

Jp..ta konjukcija sonce-merkur v 1.hiši res daje brihtnost...ker pač prva hiša predstavlja osebnost...

A misliš kateri planet je vladar tvoje karte....Uran...in moje tud..Ker vladar karte je tisti planet ,ki vlada našemu ascedentu...Je pa isto pomemben v karti kot sonce in luna... x;)x

kiss na fris xsrcx

x:Dx x:Dx x:Dx Tis tut ena modelka x:Dx x:Dx x:Dx Kiss backhttp://www.tardis.ed.ac.uk/~rain/gallery/albums/fauna/fish_kiss_500_flipped.thumb.jpg

Ti uran mam jest res v škorpionu ampak je v 8 bajti in je zlo zanimiv kokr se spomnem, ker je res nekej posebnga sploh če maš MC bliz se manifestira v polni moči.To sm enkrat brav vknjigi Velika šola astrologije al kva že blo.Nekej v zvezi z tem da sm "poseben" človek ,ampak se zadeva ne prikaže če sem med nepravimi ljudmi in zadne čase zlo intenzivno o tem razmišlam in se vse bolj strinjam z tem in si delam neko selekcijo ljudi/okolja v katerem živim prot včasih ko mi je bilo vseeno.

Ej ke se pa dobit ke tole knjigo Velika šola astrologije? Jst jo že neki časa povsod iščem pa je ne najdem :inocent:
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

V knjižnici v Kranj jo majo.Pa verjetn še v marsikjeri x;)x

Pri nas v knjižnici v Velenju jo tudi imajo.. x;)x

Ti uran mam jest res v škorpionu ampak je v 8 bajti in je zlo zanimiv kokr se spomnem, ker je res nekej posebnga sploh če maš MC bliz se manifestira v polni moči.To sm enkrat brav vknjigi Velika šola astrologije al kva že blo.Nekej v zvezi z tem da sm "poseben" človek ,ampak se zadeva ne prikaže če sem med nepravimi ljudmi in zadne čase zlo intenzivno o tem razmišlam in se vse bolj strinjam z tem in si delam neko selekcijo ljudi/okolja v katerem živim prot včasih ko mi je bilo vseeno.

Ja,če maš uran v konjukciji z MC-jem pol ti uran še bolj seka vn...Poglej na astro .com...katere aspekte tvori uran !!

Richard Bach

Pri nas v knjižnici v Velenju jo tudi imajo.. x;)x

Ja,če maš uran v konjukciji z MC-jem pol ti uran še bolj seka vn...Poglej na astro .com...katere aspekte tvori uran !!

Kaj to pomen aspekt?Kuko to zgleda? Dej en primer plis.

Kokr vem lahko uran seka u orto če maš ful bliz mc al pa da ga maš v enmu znamenju.Sam te dve varjante sta kokr se spomnem.

uran ti bo značajsko sekal vn če ga maš na asc oz. pač v prvi bajti x;)x v povezavi z mc-jm kaže kvečjemu na kak mal nenavadn, odštekan, posebn poklic....nevsakdanje skratka...

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:icon18: Lisbona in Indy, kako pa vidva čutita ta Uran? Jaz imam en kup konjunkcij z Uranom: s Soncem, Merkurejem, Venero, Marsom. Verjetno se tudi zaradi njega kdaj težko sprostim oz. preveč razmišljam. xrolleyesx xrolleyesx Mogoče pa name vpliva tako saj imam Merkur v Škorpijonu, konjunkcija uran. :vragec: Kaj pa vidva, v katerem znamenju imata merkur?

uran ti bo značajsko sekal vn če ga maš na asc oz. pač v prvi bajti x;)x v povezavi z mc-jm kaže kvečjemu na kak mal nenavadn, odštekan, posebn poklic....nevsakdanje skratka...

Ti bom enkrat dal poskenirano varjanto iz te knjige, boš vidla.Zato k je ena fora z to mojo 8 bajto kjer mam urana v škorpijonu in pol nekej izvaja ker mam Mc kuj zravn u strelcu.

:icon18: Lisbona in Indy, kako pa vidva čutita ta Uran? Jaz imam en kup konjunkcij z Uranom: s Soncem, Merkurejem, Venero, Marsom. Verjetno se tudi zaradi njega kdaj težko sprostim oz. preveč razmišljam. xrolleyesx xrolleyesx Mogoče pa name vpliva tako saj imam Merkur v Škorpijonu, konjunkcija uran. :vragec: Kaj pa vidva, v katerem znamenju imata merkur?

Lisbona ma drgač k jest, sam pr men vem da je eden izmed najpomembnejših zadev pr men.Ma morm še enkrat prečekirat v knjigi.Vem pa daj že takoj neko opozorilo da se more z tem ljudmi ravnat pazljivo ker jih lahko nepravo okolje uniči oziroma nepravi ljudje.Bi se kr strnijov glede na to kako se tega zavedam zadnje čase in kako veliko na bolje mi gre zaradi tega.Čisto drug svet.

:inocent: jst mam tud Merkur v sco x:Ix nimata pa Uran pa Merkur nobenga aspekta med sabo ... oba sta v opoziciji z luno, Uran je pa v konjukciji s soncem :inocent: po pravici povedano ... mi nč kej dost to ne pove x:o)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:inocent: jst mam tud Merkur v sco x:Ix nimata pa Uran pa Merkur nobenga aspekta med sabo ... oba sta v opoziciji z luno, Uran je pa v konjukciji s soncem :inocent: po pravici povedano ... mi nč kej dost to ne pove x:o)x

Ja, ti aspekti, ki si jih naštela dajejo čustveno napetost. :vragec:

Merkur bi tudi kdaj najraje imela v kakšnem drugem znamenju, saj kdaj pride prav pronicljivost, globina razmišljanja itd., ampak kdaj sem ga pa sita, raje bi ga imela v sproščeni tehtnici. No še dobro, da imam tam vsaj Venero in Mars.

kiss na fris xsrcx

Čudovite :palec: :palec: x:Dx

Ja, ti aspekti, ki si jih naštela dajejo čustveno napetost. :vragec:

Merkur bi tudi kdaj najraje imela v kakšnem drugem znamenju, saj kdaj pride prav pronicljivost, globina razmišljanja itd., ampak kdaj sem ga pa sita, raje bi ga imela v sproščeni tehtnici. No še dobro, da imam tam vsaj Venero in Mars.

xrolleyesx klinc, pa taki aspekti :vragec: jst pa ves čustveni mišmaš škorpijonu pripisujem :o|o:

v vagi tud dost stvari x:Dx Venera (baje dobr :inocent: ), Jupiter, Saturn pa Pluton xcivx Mars pa v strelcu x:o)x

ja, krasne ribice :2src:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Kaj to pomen aspekt?Kuko to zgleda? Dej en primer plis.

Kokr vem lahko uran seka u orto če maš ful bliz mc al pa da ga maš v enmu znamenju.Sam te dve varjante sta kokr se spomnem.

Aspekt..to je konjukcija,trigon ,opozicija ali sextil med dvema planetoma...Jz imam uran v trigonu z soncem ,v trigonu z merkurjem in konjukciji z luno..pa z saturnom tvori kvadrat...

Sam,če maš ti urana v 8.hiši ...pol je nemogoče,da bi ibl blizu MC..ker začetek 10.hiše oz.vrh 10.hiše je MC. x;)x Po mojem ga maš kr v 9.hiši..tk koz jz...

Dj...napiši ti men uro rojstva in kraj rojstva ..pa bom mal počekirala spet... x:)x xrolleyesx Datum tk že vem na pamet... x:Dx

Pizda Lisbona celo stran si rasfakala z uno sliko 20 krat 20 metrov x:)x .Prov jebam se da tle kej skvačkam.

ka pizdiššš... :vragec: Ka pa ,ko si ti napopal cel zalogaj svojih fotk v Fotke3 in se je ena neki bunla...si ji pa napisu ,da naj si boljši računalnik nabavi...Neki takega se mi zdi... :vragec:

Sj je res prevelka slika..mene tud jebe...priznam.. x:px

:palec: Sj bomo kmal na naslednji strani...Nekam pridne smo ribice in 2 škorpiji...in celo dvojčica :O: :inocent: je pokukala k nam...

Ta tranzitni uran v 1.hiši me je full spremenil...že vizualno..pa karakterno tud.....Še ena stopinja orbisa manjka pa bo objel moje natalno sonce...Vglavnem ni mi všeč...nisem rada preveč drugačna in vpadljiva..in ravno ta urančič me sili v to... xrolleyesx

Merkur imam tudi v ribah..je v konjukciji z soncem..oboje v 1.bajti...Pa T uran ga je že pofural...

Drugače pa občutim nenormalno potrebo po učenju astrologije in raziskovanju natalnih kart... x:px

Uf....Taraja..pol si ti tud full uranovska ,če maš tolk kojukcij z uranom.Pa mars,venero ,sonce in merkur imaš v škropijonu.....Zmes vodnarja in škropijona...tk kot jz...si.

Richard Bach

Aspekt..to je konjukcija,trigon ,opozicija ali sextil med dvema planetoma...Jz imam uran v trigonu z soncem ,v trigonu z merkurjem in konjukciji z luno..pa z saturnom tvori kvadrat...

Sam,če maš ti urana v 8.hiši ...pol je nemogoče,da bi ibl blizu MC..ker začetek 10.hiše oz.vrh 10.hiše je MC. x;)x Po mojem ga maš kr v 9.hiši..tk koz jz...

Dj...napiši ti men uro rojstva in kraj rojstva ..pa bom mal počekirala spet... x:)x xrolleyesx Datum tk že vem na pamet... x:Dx

ka pizdiššš... :vragec: Ka pa ,ko si ti napopal cel zalogaj svojih fotk v Fotke3 in se je ena neki bunla...si ji pa napisu ,da naj si boljši računalnik nabavi...Neki takega se mi zdi... :vragec:

in škropijona...tk kot jz...si.

Kokr vem sta dve varjante al če maš MC kuj zravn za ful mal stopinj al če ga maš direkt se vpliv manifestira v vsej svoji moči.To vem.Na tle maš celo karto pa študirej x:Dx http://shrani.si/files/neimenovanyx0g.gif

Ja če ma pa slab komp al internet.Nalaga ji baje ful dovg.Nima to veze z velikostjo slik tle gor oziroma tut če bi ble dlih taprave da ne bi blo treb skrolat bi blo isto .Pa še antipatična mi je.

Ti imaš blizu Mc-ja neptuna...je v kojukciji z njim...Uran ne tvori dobenga aspekta z Mc-jem... x;)x

Drugač maš pa full podobne aspekte kot jz...pri uranu.. :o|o: Posebaj aspekt uran trigon sonce in uran trigon merkur prinašata simpatičnost ...neko drugačnost..zanimivost...No,ta dva aspekta mam jz tud. xsrcx Pol mava še oba uran kvadrat saturn...kar ni nič kj preveč kul.. :o|o: Pa ti maš še uran trigon venera in uran trigon mars..Kar je full fajn..Maš definitvno pravo karizmo.. x:px

maš pa v 1.hiši kar tri konjukcije...sonce konjukcija venera..sonce konjukcija merkur in merkur konjukcija venera..Ti tri aspekti so tud dost pomembni v tvoji natalni karti..

Maš tud en full smotan aspekt ,ki ga imam tud jz...saturn opozicija ascedent...To je šele en bedn aspekt..Človk teži k popovnosti ,pa nikol ni zadovoljen z svojim izgledom ..tudi nagnjen k depresiji... :xx!:

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...