Indy 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Ti imaš blizu Mc-ja neptuna...je v kojukciji z njim...Uran ne tvori dobenga aspekta z Mc-jem... Drugač maš pa full podobne aspekte kot jz...pri uranu.. Posebaj aspekt uran trigon sonce in uran trigon merkur prinašata simpatičnost ...neko drugačnost..zanimivost...No,ta dva aspekta mam jz tud. Pol mava še oba uran kvadrat saturn...kar ni nič kj preveč kul.. Pa ti maš še uran trigon venera in uran trigon mars..Kar je full fajn..Maš definitvno pravo karizmo.. maš pa v 1.hiši kar tri konjukcije...sonce konjukcija venera..sonce konjukcija merkur in merkur konjukcija venera..Ti tri aspekti so tud dost pomembni v tvoji natalni karti.. Maš tud en full smotan aspekt ,ki ga imam tud jz...saturn opozicija ascedent...To je šele en bedn aspekt..Človk teži k popovnosti ,pa nikol ni zadovoljen z svojim izgledom ..tudi nagnjen k depresiji... :xx!: Ma morm uno knjigo dobit da še enkrat ščekiram ta Uran.Ti bom pastov pol. Kar se tiče te popolnosti.Ja toj res.Sam zadna leta se skos mn obremenjujejm z tem.Ubistvu se že prej nism tolk-v smislu si pač tak k si.Zele me pa sploh boli Nism več 16 let.Kar se depresij tiče, kva pa vem.Skor ne bi reku da jih mam, razn občasne dneve ko se mi nič ne da in bi sam ležov.SAm to men prov sede ko sej treba spočit,kej razmislit in ne predstavljam si sploh lajfa brez takih dnevov ker jih potrebujem.Sploh če kakšen dž pada v povno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 [Ta tranzitni uran v 1.hiši me je full spremenil...že vizualno..pa karakterno tud.....Še ena stopinja orbisa manjka pa bo objel moje natalno sonce...Vglavnem ni mi všeč...nisem rada preveč drugačna in vpadljiva..in ravno ta urančič me sili v to... Merkur imam tudi v ribah..je v konjukciji z soncem..oboje v 1.bajti...Pa T uran ga je že pofural...Drugače pa občutim nenormalno potrebo po učenju astrologije in raziskovanju natalnih kart... Uf....Taraja..pol si ti tud full uranovska ,če maš tolk kojukcij z uranom.Pa mars,venero ,sonce in merkur imaš v škropijonu.....Zmes vodnarja in škropijona...tk kot jz...si.[/quoteNe, Venero in Mars imam v tehtnici. Škorpijon zadostuje že pri Soncu in Merkurju. Drugače pa se počutim zmes Škorpijona, Ribe, Kozoroga tudi nekako, tudi energija vodnarja mi je znana. Težka energija ! Tudi strelčeva, saj imam v 9. hiši pet planetov. Kakorkoli, vem, da sem nepopravljiv idealist. Jaz pa sem bila sigurna, da ti je všeč, da si malo ekstravagantna. Ne se sekirat, saj končno je to zdaj v modi, pa ti pride še malo prav. Saj smo šli v Vodnarjevo dobo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 http://shrani.si/files/1z0pl.gif Dejte mi mal razložit tole.Sicer sm dost že sam odkriv sam enih znakov še zmer ne razumem.Vem kaj je kvardrat,trigon,konjunkcija,sektstil,opozicija,inkonjunkcija.Ne vem pa kaj je un znak k je isti k inkonjunkcija sam da kontra obrnen,pol un k zgleda sam pol trikotnika,pa bQ,pa tist k je kvadrat pa pol trikotnika not.Lahko kdo razloži prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 To so šibki aspekti med planeti. www.astradamus.net/pomen_aspektov1.htm - 64k - Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 A tnx.Super stran si mi dala.Res je vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Evo dvigujem mal "mentaliteto" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 kolk sm mela pa dons enga ribaka dost se mi zdi, da tale sitnca ne ve lih dobr, kaj hoče sej drugač ste pa prov fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Sm ti šlognu.Situacija je taka: Karta sedanjosti je sudac kar pomeni da o tej zadevi trenutno odločaš in da še ne veš kaj bi.Je pa zadeva v"postopku" in se še nis čist odločila. Preteklost-so karte jubavnik,veselje,stalnost,tuga,iznenadna sreča. Hm.Te karte sam po seb niso sploh nagativne razn, une tuge tm nakonc.Sicer si bla pa v tej zadevi kr srečna.So ti bli ljudje v oporo in celo eno ljubezen oziroma simpatičnost je videti z neke moške strani,ni nujno da je ljubezenska scena ampak taka prijatelska ljubezen kot nas majo radi starši recimo in si mela veselje do tega in skoraj si že ujela neko stalnost,varnost,zavetje se pravi neko konstanto,stalnico v kateri bi se počutla v redu.Vendar se je nekaj zgodilo in ti uničilo to varnost ki si jo čutila in že imela in ti stvari malo postavila na glavo zarad česa si bla kr u bedu.Bi reku da si bla kr šokirana ker tega po tko lepem začetku in toku stvari nisi pričakovala.Na koncu je karta nešto novca kar pomen da si po tem slabem počutju še zmer mela nekej žerjavce v ognju iz zadevo kr pelala kljub uni tugi ki te je kr zabedirala.Zdej trenutno si v nevtralnem položaju in še zmerej analiziraš,melješ,prežvekuješ to zadevo in ne razumeš zakaj ti je po tko fajnem začetku in ko ti je bilo že tko lepo da bi ujela "tisto" vse padlo malo v vodo.Tebi seveda to ni všeč ker hočeš imeti pošlihtan brez problemov.Neko čisto varjanto brez enih šokov in nenavadnih zasukov ko stvari že lepo tečejo in kažejo trdnost. Prihodnost.HmKarte tko ,tko.Posjeta,neiskrenost,neprijatelj,dar,bolest.Kr dost ne prov fajne karte.Hja.Defenitivno te zadeve naprej ne boš začela ti peljat ampak bo nekdo odgovoren za njo.Nekdo ki te bo spudbudil za to da bo spet tekla.Sama od sebe se v njo ne boš podala.Nato je neiskrenost.To boš počela na silo.Ne bo ti udobno in ne boš čist iskrena do sebe.Ubistvu si boš govorila: v redu je,v redu je a čutila boš ravno nasprotno.Nato karta neprijatelj kar pomeni da ti bojo ljudje nenaklonjeni.Govorim povrečno.Seveda nekateri ti bodo stali ob strani vendar generalno gledano bojo do tebe sovražni ker jim nekej ne bo všeč.Potem je dar kar pomeni da imaš dar za to zadevo in da si kr ustvarjena za njo zato ti to ni problem početi vendar karta bolest na konc pomen da boš zarad te zadeve "zbolela".Mogoče psihično sej veš da dostkrat grejo živci zarad določenih stvari.Uglavnem nč dobrga ne kaže.Je pa ta karta dar kar pomeni da za zadevo imaš talent in da jo obvladaš vendar z drugmi ljudmi in drugem okolju bi bila bolj srečna se mi zdi.Zdi se mi za sprašuješ za službo.In da se zdej podajaš na drugo delovno mesto iste panoge vendar drugačno okolje in ljudi.Tko nekak čutim. Precej boš mela problemov no.Sam včasih more človek probat ker tle se tut velik nauči in una karta nakonc bolezen ne pomen da boš zej zbolela ak kaj ti jest vem, samo na tvojem zdravju se bo poznalo in te bo mal izčropalo kar boš tut čutila takrat ko boš frej od svoje službe kar seveda ni dobro zato pazi. To je to Ti skorpijonka a je kej blo od tega kar sm napovedov. Sm šlognu.Lej situacija je sledeča: Trenutna karta je vdova, kar pomeni da si pr tej zadevi ostala sama in da si se od nje umaknila in trenutno nima vpliva nate, čeprov si drugače povezana z njo.Zdi se mi da ima nekej z ljubeznijo veze, nek tip,neka simpatija. Preteklost.Hm.Zlo slabe karte.Bolest,gubitak,sudac,lopov,ljubomora.Težave na celi fronti.Bolest pomeni da nisi šla v to prov z čisto glavo in nisi bila čist prisebna.Ubistvu bi reku da srce je hotelo pamet pa ne zarad česa je prišlo ko komflikta s samim seboj in si bila "bolana" zarad nekih preteklih uplivov ki so te tako naredili.Uglavnem v to se nis spustila z 100% občutkom da je to kul.Gubitak pomen da si z tem nekej izgubila ker si se v to spustila.Nisi furala svojega jaza ker si se podrejala temu.Se pravi izgubila si svobodo ki si jo prej imela.Sudac.Tle si si začela postavlat neke meje ker to te ni osrečevalo.Padla je neka odločitev o tej zadevi, ker ti je bilo dovolj tega.Lopov.Nek zunanji vpliv.Nekdo iz zunanjega sveta je vdiral v to tvojo zadevo, oziroma v vajino, če se to slučajno vrti okol ljubezenske zveze.Ljubomora.Že karta pove svoje.Delažna si bila velike ljubosumnosti pri tej svoji zadevi od okolja ali nekih oseb ki pa niso bili neposredno vključeni v to, so pa vedeli za to. Prihodnost.Hm.Zlo take težavne,nejasne karte.Ljubavnica,tuga,misao,udovac,nada.Ljubavnica bi pomenila da bo v redu, v začetka.Zdelo se bo tako in začel se bo nov začetek ki bo dal filing da so stvari drugačne,nove in da preteklost ne obstaja več, ker smo pač zrelješi,se bolj poznamo.Pol je tuga.Zadeva ne bo zalaufala kot bi mogla.Velikrat boš v bedu zarad nje ker ne bo un kar si ti hotla,pričakovala.Misao.Velik boš razmišlala v tem.Res velik.Skoraj skos ko boš sama z seboj.Vdovac.Tle bo en odšel ker se zadeva spet ne bo realizirala kot si ti,on pričakovala.Oziroma on bo odšel ker ne bo kemije,harmonije(če gre za ljubezensko zadevo, ker mam tak občutek, če ne potem velja isto).Nakoncu pa še nada.Kar pomeni da bo v zraku vedno neko upanje da je kljub vsemu z nazaj ta zadeva izvedljiva po nekem pretečenem času in z novo frišno bolj zrelo energijo.No vsaj ubčutek bo vedno tak in verjetno boš velikokrat razmišlala da če bi naredila to bi pa mogoče šlo itd. SAm glede na vse bi ti svetovav da se zadeve ogneš ker v tem ne vidim ene prihodnosti.Zadeva je miselno izvedljiva ko pa pride do prakse pa se lomi na celi fronti.Zato bi se jest na tvojem mestu tega ognil. Evo tolk o šlogu.Zej vidš zakaj se mi ne da to kr tko.Ker rabiš kr velik energije da se spustiš v to analizo .Jest sm do tega pršu sam brez učiteljev Pa lisbona.Še ti povej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Kako ste ribice čutile polno luno v Škorpijonu? Lisbona ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Dan kot vsak drug. Nočko evribadi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ribice Ti skorpijonka a je kej blo od tega kar sm napovedov.skor pozabla jst že na tole so zadeve še v teku, so se pa začele odvijat dost tko ... pa ne bomo čakal do konca joj, lohk pa (k bo kej časa pa volje) pogledaš še za službo mojo, če kej fajn kaže začenjam mal bolj aktivno iskat nekej novega, ker mi tukaj poteče pogodba ... to lohk pogledaš, če je boljš da iščem v tej smeri, kjer zdej delam, al kej drugega Kako ste ribice čutile polno luno v Škorpijonu? Lisbona ? uf, a to je blo včer ful energijsko nabit dan vsaj men ... aja, ribice sprašuješ sm že tih Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Kako ste ribice čutile polno luno v Škorpijonu? Lisbona ? Čist v bedu sem bla včeri..Zjebana pa tko..Smotano sem se počutla.. :xx!: Spat tud nisem mogla.. :xx!: Men je itak full bed luna v škropijonu,ker jo mam tud v natalcu v škropijonu in to full slabo aspektirano..Pol pa še povna povrhu... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Jest pa nč posebnga.Spav k zmer, dan k zmer.Tist kar sm Bingi Bongi povedov bi zdele tut, al pa kjer drug dan.Tko da nč posebnga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Jest pa nč posebnga.Spav k zmer, dan k zmer.Tist kar sm Bingi Bongi povedov bi zdele tut, al pa kjer drug dan.Tko da nč posebnga.Kaj si ji pa povedal??V kero temo naj grem??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 He he firbc.Pejt u devico al pa uno kaj mislimo v posamezniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 He he firbc.Pejt u devico al pa uno kaj mislimo v posamezniku Matr si se razpisu.. A se ti da s tako osebo ubadat?? Drugač sem se pa full nasmejala..tvojim in Binginim postom... FACA si... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Matr si se razpisu.. A se ti da s tako osebo ubadat?? Drugač sem se pa full nasmejala..tvojim in Binginim postom... FACA si... Tos dobr rekla ja: z tako osebo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Tih deževen dan, zaprem oči, potujem daleč stran, čez pretekle dni,narišem senco in že me več ni.Kako dobro se zlivam v ta svet ,ki me omamlja ,kako vase potegne me čas,ki ne obstaja....... Kaj bi svet brez sanj,ko gre sreča tja v en dan?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Dolgcajt...na celi črti... INDIGO!!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 http://shrani.si/files/emot116107ts.gif Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 začelo dogajat!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Kaj poveste, Ribice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.