taraja 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Kaj neki je s to ribo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Usmerja promet z unimi izrastki na učih. U madona, Ribam pa totalno dogaja. Ne vem, zakaj sem rabila toliko časa, da mi je končno uspelo zapluti v vašo temo. Pa da me katera od unih napihnjenih jeznoritih rib ne pohrusta. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Kaj neki je s to ribo Kje si jo pa najdla??Smešna je... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 http://www.teddybelly.net/images/snorks.gif x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Našla na eni italijanski strani. Res je smešna, kot neka mešanica polža in ribe. Tudi na pujska že meji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Vooooodaaaaaaaaaaaaa Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 obožujem vodo ... tko kt use Ribe Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 http://www.teddybelly.net/images/snorks.gif x:Dx Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Snorkiji :onfire: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Nežne ribice so znamenje,ki mu to poletje zvezde ne bodo tako naklonjene.Razdražljivi boste,kar se bo poznalo tudi na zasebnem področju..Posledica bodo morda nekatere drastične spremembe,ki se vam bodo zgodile,a tudi takšna obdobja v življenju morajo priti..Kar nas ne ubije,nas vendar naredi močnejše,in tudi v tem primeru je tako.Če boste iskale novega partnerja,se izogibajte moškim,ki ne bodo znali ceniti vaše nežne in rahločutne narave.Poiščite nekoga tankočutnega in romantičnega,ki vam bo znal pričarati nepozabne in ljubeče trenutke,zaradi katerih bo to poletje nekaj posebnega. (vir:Eva)http://shrani.si/files/1892758824119xr.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Kva je Merlin greva po Volvota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Kva je Merlin greva po Volvota Nisem zadel na loto,če si to mislil Včasih me tudi drobne stvari spravijo v dobro voljo Puberteta ga daje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Nisem zadel na loto,če si to mislil Včasih me tudi drobne stvari spravijo v dobro voljo Sej obstajajo tut kakšne starejše bolj kockaste varjante za mn keša Puberteta ga daje... Kva pa se ti oglasaš Marš u vodnarja .Tle so ribe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Kva pa se ti oglasaš Marš u vodnarja .Tle so ribe Pa ja sam ti univerzalac... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Kva pa se ti oglasaš Marš u vodnarja .Tle so ribe če ne bi mela repka za pičt ... bi ornh premisnla, če čem še kej v tale tolmun hodit drugač pa ribice ... fajn se mejte Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Pa ja sam ti univerzalac... ooo..Alef... A zdj bo pa začelo še v ribah dogajat ,al kaj??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Pa ja sam ti univerzalac... Pizda a ti tut x:Dx ...nekej v smislu: zjutrej delam na borzi, opoldne polagam keramiko,popoldne sm ginekolog v kliničnemu, vmes pa napišem še ene 4 horoskope pa mal napovem prihodnost.Čez vidkende pa igraš šah z svetovnimi velemojstri x:Dx ...jah nekej tko povprečnega ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Haloo ribice, kak ste kaj? Vidm bo začel dogajat ne, full moon is coming http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon10.gif Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 No, jaz nisem ribica, se pa kar štejem za ribo , full moon pa ne vem v katerem znamenju bo, upam da ne v kakšnem težkem, Tehtnica npr. bi bila v redu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Haloo ribice, kak ste kaj? Vidm bo začel dogajat ne, full moon is coming http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon10.gif Kvaj to.Spet kr eni tle k nimajo čist nč pametnga v svoji karti v ribi.Marš van Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Polna Luna v Strelcu - sigurno bo povzročala nemir, ljudje bodo bolj direktni in drzni. Odvisno tudi od aspektov. Indy, koga vse podiš ven, tudi mene? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Polna Luna v Strelcu - sigurno bo povzročala nemir, ljudje bodo bolj direktni in drzni. Odvisno tudi od aspektov. Indy, koga vse podiš ven, tudi mene? mah...eni smotani dnevi...za leve Kvaj to.Spet kr eni tle k nimajo čist nč pametnga v svoji karti v ribi.Marš van ej ti pa mene tolk na mojga bratca spominjaš....ribice...joj kdo bi vas razumu? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Kvaj to.Spet kr eni tle k nimajo čist nč pametnga v svoji karti v ribi.Marš van Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Pizda a ti tut x:Dx ...nekej v smislu: zjutrej delam na borzi, opoldne polagam keramiko,popoldne sm ginekolog v kliničnemu, vmes pa napišem še ene 4 horoskope pa mal napovem prihodnost.Čez vidkende pa igraš šah z svetovnimi velemojstri x:Dx ...jah nekej tko povprečnega ne Jah... Jaz sem poleg naštetega še tarok špilal... Samo zdaj ga ne več... Kar je preveč je preveč... ooo..Alef... A zdj bo pa začelo še v ribah dogajat ,al kaj??? Če pa sami nič ne zmečkate... Ribe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Vam svetujem-ne pit vode,ribe v njej seksajo Indy zdrži še tri dni,bo zagotovo minilo x:Dx Polna Luna v Strelcu - sigurno bo povzročala nemir, ljudje bodo bolj direktni in drzni. Odvisno tudi od aspektov. Indy, koga vse podiš ven, tudi mene? Zaaaaaaaaajeeeeeeeeeeebaaaaaaaaaaaaancijaaaaaaaaaaaaaaaa ej ti pa mene tolk na mojga bratca spominjaš....ribice...joj kdo bi vas razumu? Ja sej.Večkrat še sam sebe ne Jah... Jaz sem poleg naštetega še tarok špilal... Samo zdaj ga ne več... Kar je preveč je preveč... Če pa sami nič ne zmečkate... Ribe... Ja no.To pa poj zvečer pr šnopsu, k čes trezn pol je res preveč. Evo tle ena moja trofeja izpred let k sm še dol za Savo hodu lovit ribe x:Dx http://www.cogulus.com/blog/images/b/big_fish.jpg fishi,fishi,fishi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 x:Dx Zaaaaaaaaajeeeeeeeeeeebaaaaaaaaaaaaancijaaaaaaaaaaaaaaaa Ja sej.Večkrat še sam sebe ne Ja no.To pa poj zvečer pr šnopsu, k čes trezn pol je res preveč. Evo tle ena moja trofeja izpred let k sm še dol za Savo hodu lovit ribe x:Dx http://www.cogulus.com/blog/images/b/big_fish.jpg fishi,fishi,fishi a ti samo mal poste nabijaš...ali xcivx Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.