alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Evo tle ena moja trofeja izpred let k sm še dol za Savo hodu lovit ribe x:Dx fishi,fishi,fishi Ja pa kaj... Moja največja je imela toliko med očmi... :fiju: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 a ti samo mal poste nabijaš...ali xcivx Pa kje ti je smisel za humor ženo Ja pa kaj... Moja največja je imela toliko med očmi... :fiju: Aha , to se prav da jo maš poj na sten u svojmu hangarju zarad svoje velikosti kjer maš btw še conkorda parkiranga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 tale luna je pa mal med ribe treščila ups ... spet jst tle, k nimam nč v ribah že bežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Pa kje ti je smisel za humor ženo Aha , to se prav da jo maš poj na sten u svojmu hangarju zarad svoje velikosti kjer maš btw še conkorda parkiranga Ja... Aja, concorda sem moral ven dat, ni bilo placa za oboje... Zdaj me pa mal skrbi kaj bo z njim, ko je sam dež... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Ja... Aja, concorda sem moral ven dat, ni bilo placa za oboje... Zdaj me pa mal skrbi kaj bo z njim, ko je sam dež... večji hangar, dragi luftarček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 večji hangar, dragi luftarček Saj sem ga mislil naredit prejšnjo soboto, pa sem šel raje na piknik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 joj... Tale gospa:"IMAM popolno življenje" mi gre pa tk na jetra...A zdj je mogla pa še sm prit težit...kod ,da je drugje še ni dovolj... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Namesto da bi doma naredil delavni piknik. Bi naredili še zajčnik za hangarjem,če bi dal liter šnopca :wOOt: perešček, zdej veš za naslednjič na dvorišču narediš piknik ... dost jacka pa bo(m)jo hitr hangar nardil :hepko: zviz, me že ni Lisbona, ohladit živčke Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Kvaj to.Spet kr eni tle k nimajo čist nč pametnga v svoji karti v ribi.Marš vanMam IC V ribah na 12. stopinji 00 09 ,zdej pa razlož, če veš kj je to . Tko, da ne ti men marš vn http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon6.gif Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Mam IC V ribah na 12. stopinji 00 09 ,zdej pa razlož, če veš kj je to . Tko, da ne ti men marš vn http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon6.gif x:Dx Ej dečva jest mam ribi v prvi bajti ...tko da sam oladi z to tvojo 12 nek udzad ............maaaaaarš napolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Ej dečva jest mam ribi v prvi bajti ...tko da sam oladi z to tvojo 12 nek udzad ............maaaaaarš napolje Stopinja 12, hiša pojma nimaš ktera pa ti tud ne povem , O iC - ju pa ne duha ne sluha ni bilo , niti ne bi vedeli, kaj bi to bilo, kajneda Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 IC leži nasproti MC, predstavlja pa naše korenine, povezana s čertrto hišo, ki predstavlja, ki kaže kako gledamo na starše. MC pa pomeni tisto, kar bi radi postali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Vidm te luna meče na polno Uf kva šele bo Jaz sem pred kratkim v levih napisal,da je tema odprta bolj za občudovalce,kot za leve Ti jih pa tu ven mečeš. Sej tis kul, sam teli "pacienti" pa niti pod razno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 x:Dx Ej dečva jest mam ribi v prvi bajti ...tko da sam oladi z to tvojo 12 nek udzad ............maaaaaarš napolje Jaz nimam nič v Ribah... Imam pa Merkurja in Sonce v Vodnarju... Luno in Urana v Raku... In Mars v Škorpijonu... Pa me nateraj ven če moreš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 IC leži nasproti MC, predstavlja pa naše korenine, povezana s čertrto hišo, ki predstavlja, ki kaže kako gledamo na starše. MC pa pomeni tisto, kar bi radi postali. Ja četrta hiša ja, hvala Taraja MC mam pa v devici ravno gledam Polna Luna v Strelcu - sigurno bo povzročala nemir, ljudje bodo bolj direktni in drzni. Odvisno tudi od aspektov. Indy, koga vse podiš ven, tudi mene? Ha ha ja najrajš bi sam ostal, da lahk prevzame oblast nad teritorijem http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon6.gif nč ne bo Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Ej dečva jest mam ribi v prvi bajti ...tko da sam oladi z to tvojo 12 nek udzad ............maaaaaarš napolje Ammmm....kaj maš ti že v devici, da si tolk tam? beži.... Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Ajde, Ribice, v Device komentirat.Po Duporju se ujemamo kot partnerji ... čeprav smo si nasprotni znamenji ... čeprav mi ljubimo red in smo razumarske, vi se znajdete v kaosu in ste čustvene ... Verjetno starši otroke Ribe težko razumejo ... In jih skušajo navaditi na red. Zakaj raje ne podprejo njihovih ustvarjalnih, umetniških potencialov? Potem se pa izrodijo v tatiče in serijske morilce ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Ajde, Ribice, v Device komentirat.Po Duporju se ujemamo kot partnerji ... čeprav smo si nasprotni znamenji ... čeprav mi ljubimo red in smo razumarske, vi se znajdete v kaosu in ste čustvene ... Verjetno starši otroke Ribe težko razumejo ... In jih skušajo navaditi na red. Zakaj raje ne podprejo njihovih ustvarjalnih, umetniških potencialov? Potem se pa izrodijo v tatiče in serijske morilce ... Ja, Ribe kot otroci potrebujejo veliko ljubezni in spodbude, ker so že po naravi neodločne in nesamozavestne. Treba jih je naučiti resnicoljubnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 ja, pa tudi usmerjati jih je treba, ker se drugače izgubijo, ker ne vejo, kaj točno bi s sabo. lažejo, a najbrž ne iz zlobe, prej ker "morajo", pa tudi da se izmuznejo nevšečnostim. prepričana sem, sicer zgolj iz teorije, a vseeno, da so Dvojčki sposobni izrekati laži iz podlejših namenov kot Ribe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 ja, pa tudi usmerjati jih je treba, ker se drugače izgubijo, ker ne vejo, kaj točno bi s sabo. lažejo, a najbrž ne iz zlobe, prej ker "morajo", pa tudi da se izmuznejo nevšečnostim. prepričana sem, sicer zgolj iz teorije, a vseeno, da so Dvojčki sposobni izrekati laži iz podlejših namenov kot Ribe.Oboji so dvojna znamenja, imajo nekako dva obraza. Dvojčki so bolj prebrisani, Ribe pa lažejo zato, da se ne razkrijejo preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Dobro jutro ribice Le kam je izginil Indy.Pa tako zagrizeno je branil teritorij :onfire: Pametnejši popusti... Morgen... :flower: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Pametnejši popusti... Morgen... :flower: Hm neb dlih reku a ne .Je še ena varjanta da se mi enstavno ne da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Hm neb dlih reku a ne .Je še ena varjanta da se mi enstavno ne da Saj to je to... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 dolgčas pri ribah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.