Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

Mam IC V ribah na 12. stopinji 00 09 :vragec: ,zdej pa razlož, če veš kj je to x:px . Tko, da ne ti men marš vn http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon6.gif
hehe js ga mam pa na 22 stopinjah in tud v ribici x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

hehe js ga mam pa na 22 stopinjah in tud v ribici x:o)x

He he, to je pr meni tudi edina stvar, ki jo imam v ribah, ne vem kaj nej rečem, na srečo al na žalost x:o)x x:)x

To ima ziher en posebni pomen :8): , Ic

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Indy....a pri teb je tud že tranzitni uran na soncu?? :inocent:

Na kateri stopinji rib pa je tvoje sonce??? :inocent:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Na 15"31" .Zakaj x?x

Me pač zanima... x;)x

No trenutno je T uran na 18 stopinj ribi in je točno na mojem natalnem soncu...s tvojim soncem pa tud še vedno tvori tesno konjukcijo in jo bo še kr lep čas..tja do leta 2009.....

Me zanima,če ti je že prinesel kako spremembo v lifu...si se dost spremenil...ali kaj takega...??Si zgubljen v vesolju,nemiren mogoče???

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Me pač zanima... x;)x

No trenutno je T uran na 18 stopinj ribi in je točno na mojem natalnem soncu...s tvojim soncem pa tud še vedno tvori tesno konjukcijo in jo bo še kr lep čas..tja do leta 2009.....

Me zanima,če ti je že prinesel kako spremembo v lifu...si se dost spremenil...ali kaj takega...??Si zgubljen v vesolju,nemiren mogoče???

Ja morm rečt da se mi kr dugaja na ful.Prišel v nov kraj,našel nov šiht se kot ponavad ufurov brez problemov, delam plane za naprej itd.Spremembe se mi bojo bolj dogajale se mi zdi v drugi polovici leta sam jest kot jest to sprejemam mirno, trezno in nekakak samoumevno.Če more bit pač more ne.Se ne obrememnjujem preveč :vio:

Ker so mi všeč lastnosti ki jih imam kot ribica, tiste, ki mi pa niso tako všeč, si jih bom pa enkrat za spremembo odpustila. x:)x x:Dx
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...