Naja01 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 seveda lahko, vsak lahko nekaj trdi... Aha in vsak ima zase prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 ja to je res.. drži da sem bolj realistična in odločna.. No vidiš... Si lahko kar srečna ,da imaš luno v biku in sonce v kozorogu...Fajn boš furala skozi življenje.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Aha in vsak ima zase prav http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-001.gif še kaj? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Ja, Kozorog je zelo oddaljen od čustev, čeprav je globoko v sebi tudi on čustven, ampak izgleda, da se jim sploh ne preda, kar je pravo nasprotje od Škorpijona, pri njem pa čustva naravnost vrejo, kot vulkan pred izbruhom, zato pa je Škorpijon tako maščevalen, ker gre v ekstreme ali ljubi ali sovraži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Ja, Kozorog je zelo oddaljen od čustev, čeprav je globoko v sebi tudi on čustven, ampak izgleda, da se jim sploh ne preda, kar je pravo nasprotje od Škorpijona, pri njem pa čustva naravnost vrejo, kot vulkan pred izbruhom, zato pa je Škorpijon tako maščevalen, ker gre v ekstreme ali ljubi ali sovraži. Jz se full najdem v škropijonu... Čist preveč... Se vidi ,da imam luno v škropijonu v 8.hiši ,pa plutona tud v tej 8.škropijonovi hiši... Drugač pa tvori moj saturn tud velik aspektov ..celo opozicijo z ascedentom...sam kaj jz vem...hladna pa res nisem..imam pa dost drugih negativnih značilnosti kozoroga... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Tudi jaz Plutona v 8. hiši, Merkur retrogr. v Škorpijonu, Pluton kvadrat Asc.. To je kar se zdaj spomnim, že to je preveč. Zelo pogrešam element ognja v karti, tudi zemlje. Saj ta Kozorog me prizemlji, ampak ne ko in kot bi jaz hotela, prav drugače. Poleg tega bi Merkur raje imela v bolj sproščeni Tehtnici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Tudi jaz Plutona v 8. hiši, Merkur retrogr. v Škorpijonu, Pluton kvadrat Asc.. To je kar se zdaj spomnim, že to je preveč. Zelo pogrešam element ognja v karti, tudi zemlje. Saj ta Kozorog me prizemlji, ampak ne ko in kot bi jaz hotela, prav drugače. Poleg tega bi Merkur raje imela v bolj sproščeni Tehtnici. tud jst mam plutona (vlada škorpijon) v 8.hiši.. samo potem mam v tej hiši tehtnico.. to je najbrž bolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-001.gif še kaj? Nič več. Dost maš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 hmm...res sm fisha, ampak mam eno zlo netipicno potezo k me kr mal strasi. krvolocnost (ne zmer dobesedno)-ma to kako povezavo z asc.- skorpijonom? Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 hmm...res sm fisha, ampak mam eno zlo netipicno potezo k me kr mal strasi. krvolocnost (ne zmer dobesedno)-ma to kako povezavo z asc.- skorpijonom? Itak,da ima.. Čeprav krvoločnost ...čudna beseda... Nisem še srečala krvoločnega človeka..krvoločnega psa pa že večkrat.. Zaradi ASC v škropijonu si bolj strastna,intenzivna,globoka,napadalna..Jz imam pa luno v škropijonu in mi tudi niso neznani takšni občutki.. Sva pač zmes ribe in škropijona! Kje imaš pa luno? Tudi jaz Plutona v 8. hiši, Merkur retrogr. v Škorpijonu, Pluton kvadrat Asc.. To je kar se zdaj spomnim, že to je preveč. Zelo pogrešam element ognja v karti, tudi zemlje. Saj ta Kozorog me prizemlji, ampak ne ko in kot bi jaz hotela, prav drugače. Poleg tega bi Merkur raje imela v bolj sproščeni Tehtnici. Tale pluton v 8.hiši je baje full težek. Teži k samouničevanju ..ker prodira v naše globine..in potegne ven vse dobro ali slabo..Tud odvisno kako je aspektiran.Moj pluton tvori same pozitivne aspekte.. A veš kdo je tudi imel plutona v 8.hiši.Elvis Presley. tud jst mam plutona (vlada škorpijon) v 8.hiši.. samo potem mam v tej hiši tehtnico.. to je najbrž bolje Niti ne.Dovolj je,če je v 8.hiši.Tu je doma in tu je najbolj močen.Sj moja 8.hiša se tudi začne v tehtnici in pluton je v tehtnici v 8.hiši tudi pri meni...vendar ga hudičevo dobro čutim.. Pomembno je kakšne aspekte tvori.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 luno mam u levu. hit uzaljena, pa to-hec. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Itak,da ima.. Čeprav krvoločnost ...čudna beseda... Nisem še srečala krvoločnega človeka..krvoločnega psa pa že večkrat.. Zaradi ASC v škropijonu si bolj strastna,intenzivna,globoka,napadlna..Jz imam pa luno v škropijonu in mi tudi niso neznani takšni občutki.. Sva pač zmes ribe in škropijona! Kje imaš pa luno?Tale pluton v 8.hiši je baje full težek. Teži k samouničevanju ..ker prodira v naše globine..in potegne ven vse dobro ali slabo..Tud odvisno kako je aspektiran.Moj pluton tvori same pozitivne aspekte.. A veš kdo je tudi imel plutona v 8.hiši.Elvis Presley.Niti ne.Dovolj je,če je v 8.hiši.Tu je doma in tu je najbolj močen.Sj moja 8.hiša se tudi začne v tehtnici in pluton je v tehtnici v 8.hiši tudi pri meni...vendar ga hudičevo dobro čutim.. Pomembno je kakšne aspekte tvori.. Moj Pluton tvori kvadrat z Ascendentom in pa inkonjunkcijo z Luno in Jupiterjem. Precej napetosti in strahov mi daje, kaj misliš, Lisbona? hmm...res sm fisha, ampak mam eno zlo netipicno potezo k me kr mal strasi. krvolocnost (ne zmer dobesedno)-ma to kako povezavo z asc.- skorpijonom?Misliš napadalnost ali recimo vročekrvnost? Ker krvoločna pa res nisi, saj nisi žival. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 bom raje tako rekla: obcasno me popade nekaj, cemur lahko recemo sadizem. hmm...zival res nisem, sem pa ze imela razpravo o necem podobnem (na yahoo) s kolegi. namrec vsak od nas ima svojo temno plat-demona/posast v sebi. vecina je to plat sebe sposobna uspesno zatreti. nekateri pa ne. meni sami se zdi, da skorpijoni to temno plat najbolje poznajo. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Ribe hay pozdrav od ribe začinjene s škorpijo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 luno mam u levu. hit uzaljena, pa to-hec.Luna v levu je zakon...Ravno ta luna te rešuje iz te škropijonsko-ribje naveze... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 bom raje tako rekla: obcasno me popade nekaj, cemur lahko recemo sadizem. hmm...zival res nisem, sem pa ze imela razpravo o necem podobnem (na yahoo) s kolegi. namrec vsak od nas ima svojo temno plat-demona/posast v sebi. vecina je to plat sebe sposobna uspesno zatreti. nekateri pa ne. meni sami se zdi, da skorpijoni to temno plat najbolje poznajo.Potem rada namatraš ljudi? Sadizma je itak več vrst. Ampak tudi druga znamenja so sadistična, vsaka na svoj način. Recimo kakšen Lev npr. Škorpijon je pa res umetnik v tem. Ribice so najbolj znane kot mazohisti. One uživajo, če se jih muči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Moj Pluton tvori kvadrat z Ascendentom in pa inkonjunkcijo z Luno in Jupiterjem. Precej napetosti in strahov mi daje, kaj misliš, Lisbona? Baje ,da v tisti karti ,kjer prevladuje voda je največje "zlo" pluton,v tisti karti,kjer pa prevladuje zemlja pa saturn.Zdj ne vem ali imaš ti več zemlje ali vode v natalcu?Jz imam vodo in zato je tud pluton pri meni bolj pomemben.Pluton kvadrat ASc je res slab aspekt..vendar je samo eden..tako,da pluton nima velikega vpliva pri tebi...najbrž... Seveda je pa lahko on krivec ,da pridejo ob določenih tranzitih na dan tvoji strahovi...he,he...dans mi paše mal filozofirat... Z inkonjukcijami se je pa itak brezveze obremnjevat... Moj pluton pa tvori te aspekte:mars trigon plutonsaturn sextil plutonneptun sextil plutonpluton trigon asc bom raje tako rekla: obcasno me popade nekaj, cemur lahko recemo sadizem. hmm...zival res nisem, sem pa ze imela razpravo o necem podobnem (na yahoo) s kolegi. namrec vsak od nas ima svojo temno plat-demona/posast v sebi. vecina je to plat sebe sposobna uspesno zatreti. nekateri pa ne. meni sami se zdi, da skorpijoni to temno plat najbolje poznajo. Ufff..jz jo še predober poznam... Potem rada namatraš ljudi? Sadizma je itak več vrst. Ampak tudi druga znamenja so sadistična, vsaka na svoj način. Recimo kakšen Lev npr. Škorpijon je pa res umetnik v tem. Ribice so najbolj znane kot mazohisti. One uživajo, če se jih muči. Jz sem nagnjena k mazohizmu in sadizmu....da se ne bo kdo ustrašil-samo na trenutke...tu in tam mi mal zašpila.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 se trudm, da neb matrala drugih. sicer me folk ze splosno nerad izziva. pravjo, da ze s pogledom povem, da z mano ni heca (kr neki). ampak, ce oni ne drezajo vame, jst tud ne vanje. pa ne maram d se folk znasa nad mano. zdj sm se spomnla-karakterno sem definirana kot kolerik. si pomagam z meditacijo brzdat izbruhe. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Voda mi občutno prevladuje, saj imam samo Asc. v zemeljskem znamenju in to je tudi vse. V Biku pa IC, ampak ta nima pomena v celi karti. Poleg tega imam Saturn, ki je vladar mojega asc. v Raku, ki je spet voda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 na cajte sicer udar na dan moja mal zblojena ribja plat drgac pa kr lepo shajam z usemi planetki pa znakci k majo kak pomemben upliv name. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Baje ,da v tisti karti ,kjer prevladuje voda je največje "zlo" pluton,v tisti karti,kjer pa prevladuje zemlja pa saturn.Zdj ne vem ali imaš ti več zemlje ali vode v natalcu?Jz imam vodo in zato je tud pluton pri meni bolj pomemben.Pluton kvadrat ASc je res slab aspekt..vendar je samo eden..tako,da pluton nima velikega vpliva pri tebi...najbrž... Seveda je pa lahko on krivec ,da pridejo ob določenih tranzitih na dan tvoji strahovi...he,he...dans mi paše mal filozofirat... Z inkonjukcijami se je pa itak brezveze obremnjevat... Moj pluton pa tvori te aspekte:mars trigon plutonsaturn sextil plutonneptun sextil plutonpluton trigon ascUfff..jz jo še predober poznam...Jz sem nagnjena k mazohizmu in sadizmu....da se ne bo kdo ustrašil-samo na trenutke...tu in tam mi mal zašpila.. Kombinacija Ribe in Škorpijona, kaj ne?? Saj tudi jaz na trenutke, v glavnem pa niti ne, vsaj zavedam se ne. Mogoče, če bi se poglobila zdaj vase, bi marsikje našla pri sebi mazohizem ali pa sadizem, ne vem. se trudm, da neb matrala drugih. sicer me folk ze splosno nerad izziva. pravjo, da ze s pogledom povem, da z mano ni heca (kr neki). ampak, ce oni ne drezajo vame, jst tud ne vanje. pa ne maram d se folk znasa nad mano. zdj sm se spomnla-karakterno sem definirana kot kolerik. si pomagam z meditacijo brzdat izbruhe.Pa ti pomaga meditacija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 jp. se bolj pa to d sm zdj ze cca. pol leta mama pa sm se morala k seb spravt. tamal je pa oven. pol si pa zamislte kolk dela mam. trmo ma cist po men. (hudica, to bo sele pestro cez par let!) Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 hehe, a to tut obstaja, da je S/M povezan z astrološkimi znaki? Prosim... kdo bi si mislil. Zdej me pa res zanima za vse znake, kateri je nagnjen k sadizmu in kateri k mazohizmu. Bi znal kdo to napisat? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Voda mi občutno prevladuje, saj imam samo Asc. v zemeljskem znamenju in to je tudi vse. V Biku pa IC, ampak ta nima pomena v celi karti. Poleg tega imam Saturn, ki je vladar mojega asc. v Raku, ki je spet voda. Potem je bolj pomemben pluton kot saturn. Jz imam sonce in merkur v ribah,luno v škropijonu in vladarja ASC v škropijonu. Zemlje pa nimam a ma ništa.. Zato vedno naletim na moške ,ki imajo sončno znamenje ali pa ASCv devici,biku ali kozorogu... Realizem me noro privlači.. [/b] Kombinacija Ribe in Škorpijona, kaj ne?? Saj tudi jaz na trenutke, v glavnem pa niti ne, vsaj zavedam se ne. Mogoče, če bi se poglobila zdaj vase, bi marsikje našla pri sebi mazohizem ali pa sadizem, ne vem. Ja ta kombinacija sem jz...Hudo ane.. hehe, a to tut obstaja, da je S/M povezan z astrološkimi znaki? Prosim... kdo bi si mislil. Zdej me pa res zanima za vse znake, kateri je nagnjen k sadizmu in kateri k mazohizmu. Bi znal kdo to napisat? Kaj pa vem ..če obstaja...Vem samo to ,da so baje ribice nagnjene mazohizmu...Škropijoni pa najbolj sadizmu in tudi mazohizmu...pa marsičemu drugemu.. Ma vsak človk ima v sebi mal sadista in mazohista... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 ojla ribice.. a ste kej občutljive danes? jst sm ful.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.