Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

Moji ribjosti se danes zdi v zraku ena silna romantičnost in nemir pred vikendom... in že vizualizira večerno ležerno vzdušje polno prijetnosti in miline... mmmmmm

in VeneratrigonPluton med dežjem pronica v žejno zemljo in s svojimi strastnimi odtenki objema dežnike

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

A ne, Dolores? x:)x :palec:

janjak, to je danes RES dbest - pa saj poglej - zunaj voda, zakaj bi jo klel? predaj se ji in prepusti in v banji lohk vsak uziva in se ji torej prepusti... :palec: x:Xx

Danes kopanje in tusiranje pomeni totalno preciscenje, se bolj kot obicajno, ni druge kot da probas in me postavis na laz. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem vedla, da boš tule komentirala x:Dx x;)x da ne boš mislila, da imaš sam ti tok fajn ribji feeling x:Ix x;)x :palec: .

Jaz tudi obožujem vodo, pa v prejšnjem stanovanju je prišel Trudi parkrat pogledat, če sem se utopila :wOOt: :wOOt: :wOOt: , sem si namreč zvlekla knjige tja, jaz bi bila tam lahko celo popoldne in cel večer x:Ix . No zdaj pa banje nimava, imava pa tuš, pa si natočim vode kolikor je lahko, pa sem pač mal dvoživka x:Ix x:Dx x;)x .

Voda je zakon, ja, v ta najinem stanovanju banja ziher bo x8Dx :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

... sem pa zato tipicni predstavnik Lune v ribah - se celo nekoliko srcast ksihtek imam, torej tudi vizualno. x:)x

da ne govorim o nogicah, glezenjckih... tenkcanih seveda. xflirtx

mars v ribah pa se kar... niti ne, no, sem prevec silovita, pa 'na push' za ribetkice...

Ampak drajv...

No, recimo ples, plavanje in taksne zadeve, tu pa je to to. x^x x8Dx xwizardx xmusicx xgoldfishx xribax

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... drugace pa so ribe se jokave, kompliciraj(m)o do nezavesti, tezko se kaj izjasnijo, lebdijo po prostoru - tudi tu je, kot pri rakih, posebej opaziti to pri ascendentu, luna polozaj v ribah med osebnimi najlazje prenasa. x:)x

Skoz eni problemi, sploh ce je treba kaj narest. In veckrat zelo nesamostojne in seveda veckrat tudi zelo nestvarne. ...

... ko si ravno prikladno ribe odprla Janja. ;) :)

Picasso

Mene so ze dolocil enkrat - riba babica (to je bilo ljubkovalno), pa se piranha (to pa ne ;)).

Sicer oa obstaja dejansko riba skorpijon.

Oranzna kugla totalna divjega videza. xDDx xDDx xDDx

Picasso

O babuška :palec:

bla bi Mavrična in bi mavrične luske raztalala, kot v tisti knjigici piše...

kaj vem... ali pa kakšna radovedna mala ribonka x:px

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Sem že pred časom razmišljala, katera riba bi mi ustrezala :inocent: ... kakšna krvoločna zverina (a la barakuda, piranha, ali pa ščuka) zanesljivo ne :O: ...

Pa mi je prišla na misel manta... na videz nevarna, v resnici pa povsem neškodljiva velikanka, ki lahkotno obvladuje neskončna morska prostranstva... ali pa kitovec, največji od morskih psov... prijazen orjak, ki živi pretežno od planktona xsrcx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...