Bern 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 ... riba pa ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Riba menja luske Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Dons mi pa zan moja ribjost prit prav, da odplavam domov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 moja ribjost pa danes uziva v dezevni atmosferi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Moja tudi.....in sanja zraven Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Moja se pa predaja pesimizmu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 kok je fajn da imamo smeskote... kok lohk en smesko ful pove...Kitty, nehaj s tem, pejt v banjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Moji ribjosti se danes zdi v zraku ena silna romantičnost in nemir pred vikendom... in že vizualizira večerno ležerno vzdušje polno prijetnosti in miline... mmmmmm in VeneratrigonPluton med dežjem pronica v žejno zemljo in s svojimi strastnimi odtenki objema dežnike Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ja, tudi meni paše dež. Kot bi izpiral dušo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Kitty, nehaj s tem, pejt v banjo. Marsa nas bo pa vse v banjo spravila http://www.aa-net.ne.jp/ciaociao/sketchfolder/bath.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A ne, Dolores? janjak, to je danes RES dbest - pa saj poglej - zunaj voda, zakaj bi jo klel? predaj se ji in prepusti in v banji lohk vsak uziva in se ji torej prepusti... Danes kopanje in tusiranje pomeni totalno preciscenje, se bolj kot obicajno, ni druge kot da probas in me postavis na laz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Sem vedla, da boš tule komentirala da ne boš mislila, da imaš sam ti tok fajn ribji feeling . Jaz tudi obožujem vodo, pa v prejšnjem stanovanju je prišel Trudi parkrat pogledat, če sem se utopila , sem si namreč zvlekla knjige tja, jaz bi bila tam lahko celo popoldne in cel večer . No zdaj pa banje nimava, imava pa tuš, pa si natočim vode kolikor je lahko, pa sem pač mal dvoživka . Voda je zakon, ja, v ta najinem stanovanju banja ziher bo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 kok je fajn da imamo smeskote... kok lohk en smesko ful pove...Super res, meni tale pove vse ta moment... http://www.click-smilies.de/sammlung0304/natur/nature-smiley-014.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 no, danes še mene daje prej opisano "ribje"razpoloženje...pa nisem riba Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 A nismo sorodniki po vodnem elementu... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Nič tudi v ribah - 4.bajtica... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ... sem pa zato tipicni predstavnik Lune v ribah - se celo nekoliko srcast ksihtek imam, torej tudi vizualno. da ne govorim o nogicah, glezenjckih... tenkcanih seveda. mars v ribah pa se kar... niti ne, no, sem prevec silovita, pa 'na push' za ribetkice...Ampak drajv...No, recimo ples, plavanje in taksne zadeve, tu pa je to to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 da ne govorim o nogicah, glezenjckih... tenkcanih seveda. važička Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ... drugace pa so ribe se jokave, kompliciraj(m)o do nezavesti, tezko se kaj izjasnijo, lebdijo po prostoru - tudi tu je, kot pri rakih, posebej opaziti to pri ascendentu, luna polozaj v ribah med osebnimi najlazje prenasa. Skoz eni problemi, sploh ce je treba kaj narest. In veckrat zelo nesamostojne in seveda veckrat tudi zelo nestvarne. ... ... ko si ravno prikladno ribe odprla Janja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Se pravi če dobr razumem, imamo ribe v luni lepe noge , te ta komplicirane zadeve pa asc. pa sončku prepuščamo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ahhh Ribice, Ribice... in kakšne ste? ste postrvi ali tropske pisane ali tudi kak morski pes vmes Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mene so ze dolocil enkrat - riba babica (to je bilo ljubkovalno), pa se piranha (to pa ne ). Sicer oa obstaja dejansko riba skorpijon.Oranzna kugla totalna divjega videza. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 O babuška bla bi Mavrična in bi mavrične luske raztalala, kot v tisti knjigici piše... kaj vem... ali pa kakšna radovedna mala ribonka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Sem že pred časom razmišljala, katera riba bi mi ustrezala ... kakšna krvoločna zverina (a la barakuda, piranha, ali pa ščuka) zanesljivo ne ...Pa mi je prišla na misel manta... na videz nevarna, v resnici pa povsem neškodljiva velikanka, ki lahkotno obvladuje neskončna morska prostranstva... ali pa kitovec, največji od morskih psov... prijazen orjak, ki živi pretežno od planktona Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.