Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

jp, jst sm bla ful cudna dopoldne. zdj me je pa minil.

mene tud mineva.. prec k se mi kdo oglasi tuki gor, sm kr bl optimistična..

moja sestra ribca pa je dons čist na robu.. spet joka, pa 1.dan menstre ma.. se mi smili..

Deli na socialnih omrežjih

ojla ribice.. a ste kej občutljive danes? jst sm ful.. :sori:

Do zdaj niti ne. x:o)x :vragec: Kaj bo pa še do konca dneva pa ne znam povedat, lahko se bom še razjokala ali pa nasmejala do solz. Pri meni se nikoli ne ve.

men tud zlo zlo zlo razpoloženje niha ... enkrat skačm od sreče drugič bi pa koga najrajš .. no dost je x:o)x
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

ojla ribice.. a ste kej občutljive danes? jst sm ful.. :sori:

Jz sem vedno občutljiva .Včasih bolj,včasih manj..

Dans sem pa tko..kako bi rekla..smešen feeling mam v sebi.. x:Xx

jst usazga k mi zjutri sika, nekam poslem-lepo recen. pa mi ni treba na levo ustat. dj, upam, da ti bo tole kj pomagal- pejd si kak vic prebrat k smo jih dans natipkal.

Jz tud sovražim tiste ljudi,ki zjutraj full na veliko razpravljajo in nekaj sikajo..sprašujejo... :ukid:

Men se zjutraj sploh ne da govoriti..vsaj 1 uro rabim ,da se k seb spravim..Čudna sem full..pa baje grdo gledam.. :D

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

ej to je cist men podobn hahaha

sploh ce res zgodi ustanem. najprej moram spit usaj dva kofeta da mi zacne mozag delat.

Jz pa ne pijem kave.. :inocent:

Richard Bach

mam 1.hišo v ribah, pa še marsa kar pomeni, da se kažem navzven kot ribica, torej kot sanjač? :sori: mogoče me zato vsi dojemajo kot mirno in občutljivo? ker drugače se mi zdi, da moj karakter temu ne ustreza. Znam bit zelo ambiciozna, dominantna, nepotrpežljiva.. (sploh v teh zadnjih dneh).

mam 1.hišo v ribah, pa še marsa kar pomeni, da se kažem navzven kot ribica, torej kot sanjač? :sori: mogoče me zato vsi dojemajo kot mirno in občutljivo? ker drugače se mi zdi, da moj karakter temu ne ustreza. Znam bit zelo ambiciozna, dominantna, nepotrpežljiva.. (sploh v teh zadnjih dneh).

Jz imam tudi marsa v 1.hiši..

Sam ASC imam pa v vodnarju... :inocent:

Midve mava pa kr par planetov v isti hiši...zanimivo..Plutona imava tud obe v 8.hiši... x:o)x

Ne,ne...mars to je planet boja ,energije,moči...

Neptun je odogovoren za sanjače, ne mars.

Nepotrpežljivost in dominatnost spadata pod domeno marsa...

Seveda je pa odvisno kakšne aspekte tvori mars.napiši!

Jz imam v 1.hiši poleg marsa še sonce in merkur.

Mogoče te ljudje zaradi ASC ribi(neptun)vidijo kot sanjača..Sam to je sam videz..takoj ko te spoznajo te ne vidijo več v tej luči.

Richard Bach

Jz imam tudi marsa v 1.hiši..

Sam ASC imam pa v vodnarju... :inocent:

Midve mava pa kr par planetov v isti hiši...zanimivo..Plutona imava tud obe v 8.hiši... x:o)x

Ne,ne...mars to je planet boja ,energije,moči...

Neptun je odogovoren za sanjače, ne mars.

Nepotrpežljivost in dominatnost spadata pod domeno marsa...

Seveda je pa odvisno kakšne aspekte tvori mars.napiši!

Jz imam v 1.hiši poleg marsa še sonce in merkur.

Mogoče te ljudje zaradi ASC ribi(neptun)vidijo kot sanjača..Sam to je sam videz..takoj ko te spoznajo te ne vidijo več v tej luči.

moj mars tvori kvadrat z luno (bik),

trikotnik z plutonom,

mars konjunkcija asc.(riba)

drugač mam pa neptuna v 10.hiši, ki kaže tudi na vtis ki ga naredimo; način na katerega želimo, da nas drugi dojemajo in vrednotijo. To bo najbrž to zakaj zgledam tko mirna... pa tiha... pa občutljiva.. :o|o:

samo marsa mam v 1.hiši

si pa čist uganla za neptuna

moj mars tvori kvadrat z luno (bik),

trikotnik z plutonom,

mars konjunkcija asc.(riba)

drugač mam pa neptuna v 10.hiši, ki kaže tudi na vtis ki ga naredimo; način na katerega želimo, da nas drugi dojemajo in vrednotijo. To bo najbrž to zakaj zgledam tko mirna... pa tiha... pa občutljiva.. :o|o:

:eek:

Moj neptun je tud v 10.hiši..

Jz tud zgledam full mirna ,tiha,sramežljiva ,pa še resna po vrhu..(imam saturna v opoziciji z ASC)

Vendar sem vse drugo kot mirna,sramežljiva in resna..

No resna sem že..sam tiha pa ne in sramžljiva tud ne pretirano...v najstniških letih sem pa bla. x:o)x

Neptun zamegli resnično sliko nas samih.Zato nas ljudje vidijo v napačni luči...

Eh ,ti si čist marsovska pol.Saj je mars na ASC.

Zelo energična,eksplozivna,nemirna,nepotrpežljiva..Najbrž ti grejo na živce vsi počasni ljudje..

Obvezno bi se morala ukvarjati s športom..

Richard Bach

:eek:

Moj neptun je tud v 10.hiši..

Jz tud zgledam full mirna ,tiha,sramežljiva ,pa še resna po vrhu..(imam saturna v opoziciji z ASC)

Vendar sem vse drugo kot mirna,sramežljiva in resna..

No resna sem že..sam tiha pa ne in sramžljiva tud ne pretirano...v najstniških letih sem pa bla. x:o)x

Neptun zamegli resnično sliko nas samih.Zato nas ljudje vidijo v napačni luči...

Eh ,ti si čist marsovska pol.Saj je mars na ASC.

Zelo energična,eksplozivna,nemirna,nepotrpežljiva..Najbrž ti grejo na živce vsi počasni ljudje..

Obvezno bi se morala ukvarjati s športom..

točno.. zame tud pravijo kako sem tiha.. pa mirna.. pa sramežljiva.. bla, bla.. včasih mi gre tko na živce, ker presodijo ljudi po prvem vtisu!! zame tud pravjo, da sem resna (sploh če se ne smejim): kva spa ti tko resna? glih dons mi je spet en to reku.. sej resna sem tud jst, mislm realna glede življenja pa tko.. zgleda, da sva si res ful podobne

moj saturn pa je v opoziciji z luno (bik), pa v kvadratu z asc.(riba); drugač mam pa v 10.hiši še urana, ki pa je v konjunkciji z MC in z merkurjem.

ja, dost ljudi mi gre na živce.. imam dneve, ko sem najrajši sama. Sploh pa ne prenesem pogovorov, ki nikamor ne vodijo.. pa na živce mi gre tud zlo površnost. res sem nepotrpežljiva. Z športom se pa glih ne ukvarjam, sem bolj umetniške variante (igram klavir), čeprav imam dneve ko ne prenesem sedenja za klavirjem.

Jaz imam Neptun v 11. hiši v kvadratu z Luno in Jupitrom. :xx!: :xx!:

prijateljska, družabna hiša.. a si kej sanjska v tej smeri?

nism cist tipicna fisha se men zdi. sonce pa merkur mam v 5 hisi (merkur=oven). jupiter (rak) pa luna (lev) mam v 9. ASC. (uran+skorpijon) v 1. usi tile planeti tvorjo kvadrat z ASC.: luna,venera,jupiter. aja neptun mam v 2 hisi. clo mal zemle mam-devico v 10 hisi. mah ne da se mi glih z detajli ubadat pa morit drugim.
Take it easy

neki me zanima.. a drži (to sm slišala).. da te najbolj privlači tisto znamenje.. npr.za ženske velja da če mamo mars v ribah.. nas privlači riba?

moški pa gledajo svojo venero v katerem znamenju je..

Moški je v ženskem horoskopu nakazan s soncem in marsom,v moškem horoskopu pa je ženska nakazana z venero in luno.

Torej jaz imam marsa v vodnarju,sonce v ribah...in res me privlačijo vodnarji in ribaki...samo...lahko me privlači tudi nekdo ,ki ima sonce v devici in ima potem veliko aspektov z neptunom ali uranom...pač tu je full velik možnosti... x;)x

Najbolje sem se razumela(do zdaj) z nekom ,ki je imel marsa v ribah v konjukciji z mojim soncem...pa njegovo sonce je bilo na 1stopinji bika in je bilo v kunjukciji z mojo venero na zadnjih stopinjah ovna.

Pač konjukcije so full pomemebne...

Posebaj konjukcija med mojo venero in njegovim marsom je pomembna za spolno privlačnost...oz.konjukcija med njegovo venero in mojim marsom..

Spolno privlačil bi me pa sigurno nekdo,ki ima marsa na 23'ovna ali venero na 21'vodnarja...seveda je tukaj možno tudi nekaj stopinj odstopanja..

Pa ASC je tud dost pomemeben...

Npr:moj mars na njegovem ascedentu ali moja venera na njegovem asecedentu..ali sonce,luna..pač ti osebni planeti so pomembni pri sinastriji...pa vladar 7.hiše je tud dost pomemeben in DESCEDENT...

Eh..too much možnosti je... x:px

Tkole zgledam pa jz.:D

:palec: Zračna ribica... xsrcx

http://www4.slikomat.com/07/1011/g5w-letea-riba.jpg

Richard Bach

iii.. kako lepa slikca, take barve mam tud jst rada.

ja jst mama marsa na njegovem asc., on pa nima nobene veze z mano.. :o|o:

Jz raje živim v oblakih kot pa na zemlji... x;)x

Pa sj to je full dober,če je tvoj mars na njegovem ASC.Privlačnost obojestranska defenitvno. x;)x

Itak,da ima veze s tabo..Sigurno ga privlačiš...

Kaj pa njegovo sonce in luna...ali sta blizu kakšnega tvojega osebnega planeta....

Ali imata samo ta pozitiven aspekt al kako...??

A potem je ta tip tud v ASC ribica,če imaš ti mars v ribah??

To je pa potem full super,če imata oba ASC ribi...potem gledata na svet na isti način..iste stvari vaju zanimajo...pa še oba ASCedenta sta v konjukciji... :2src:

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...