doorwoman.p 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Jz raje živim v oblakih kot pa na zemlji... Pa sj to je full dober,če je tvoj mars na njegovem ASC.Privlačnost obojestranska defenitvno. Itak,da ima veze s tabo..Sigurno ga privlačiš...Kaj pa njegovo sonce in luna...ali sta blizu kakšnega tvojega osebnega planeta....Ali imata samo ta pozitiven aspekt al kako...?? A potem je ta tip tud v ASC ribica,če imaš ti mars v ribah??To je pa potem full super,če imata oba ASC ribi...potem gledata na svet na isti način..iste stvari vaju zanimajo...pa še oba ASCedenta sta v konjukciji... kaj? zadnič na vožnji sva ugotovljala zakaj on mene tko privlači.. pa sva ugotovila njegov asc.(riba), potem je pa pogledu svojo venero, ki jo ima pa v levu. za mene je pa pogledu marsa, k ga mam pa v ribah. in to je bil potlej zaključek.. da je to potem zato. Lisbona, a lahko na hitro primerjaš najini karti (glede privlačnosti)? zakaj pa sta oba asc.v konjunkciji? 8.7.1981 (22.00) in jaz 3.1.1985 (10.10) potem gledata na svet na isti način..iste stvari vaju zanimajo... ja, mislim, da je to res.. do njega pa čutim tako privlačnost, da me kr trese k sm zraven njega.. pa si želim tko močno da bi me objel.. (It's just a hope ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 kaj? zadnič na vožnji sva ugotovljala zakaj on mene tko privlači.. pa sva ugotovila njegov asc.(riba), potem je pa pogledu svojo venero, ki jo ima pa v levu. za mene je pa pogledu marsa, k ga mam pa v ribah. in to je bil potlej zaključek.. da je to potem zato. Lisbona, a lahko na hitro primerjaš najini karti (glede privlačnosti)? zakaj pa sta oba asc.v konjunkciji? 8.7.1981 (22.00) in jaz 3.1.1985 (10.10) potem gledata na svet na isti način..iste stvari vaju zanimajo... ja, mislim, da je to res.. do njega pa čutim tako privlačnost, da me kr trese k sm zraven njega.. pa si želim tko močno da bi me objel.. (It's just a hope ) Bom pogledala zdj enkrat med vikendom in ti napisala... Sam napiši še kraj rojstva za oba....da bo res točno vse skupaj.. Drugače pa..men je astrologija hobby...tako,da vsega kar ti jaz napišem tud ni treba verjet ali jemati preveč resno... Če te kr trese ,ko si zraven njega ..potem sigurno nekaj je... Kakorkoli že...uživaj v teh trenutkih...teh močnih čustvih...pa tudi ,če so enostranska...Ne zgodijo se prav pogosto.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Bom pogledala zdj enkrat med vikendom in ti napisala... Sam napiši še kraj rojstva za oba....da bo res točno vse skupaj.. Drugače pa..men je astrologija hobby...tako,da vsega kar ti jaz napišem tud ni treba verjet ali jemati preveč resno... Če te kr trese ,ko si zraven njega ..potem sigurno nekaj je... Kakorkoli že...uživaj v teh trenutkih...teh močnih čustvih...pa tudi ,če so enostranska...Ne zgodijo se prav pogosto.. ljubljana za oba. sej jst vse mal z rezervo jemljem.. ampak ne vem zakaj sem tko prepričana, da bi midva lahko skup super živela.. v njem vidim nekaj tko domačega, k sm ga vidla se mi je zdelo kot da ga že poznam.. moj bivši je bil tud rak.. ampak tehtnica po asc... tale rakec je pa rak-tehtnica-riba.. najbrž zame super kombinacija (po tistih pomembnih točkah na koncu izračuna ) ja taka čustva so pri meni nova.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 kaj? zadnič na vožnji sva ugotovljala zakaj on mene tko privlači.. pa sva ugotovila njegov asc.(riba), potem je pa pogledu svojo venero, ki jo ima pa v levu. za mene je pa pogledu marsa, k ga mam pa v ribah. in to je bil potlej zaključek.. da je to potem zato. Lisbona, a lahko na hitro primerjaš najini karti (glede privlačnosti)? zakaj pa sta oba asc.v konjunkciji? 8.7.1981 (22.00) in jaz 3.1.1985 (10.10) potem gledata na svet na isti način..iste stvari vaju zanimajo... ja, mislim, da je to res.. do njega pa čutim tako privlačnost, da me kr trese k sm zraven njega.. pa si želim tko močno da bi me objel.. (It's just a hope ) Oba sta ASC ribi in imata isto razporeditev hiš...ASC-edenta sta seveda v konjukciji,tvoja venera in mars sta na njegovem ASC-edentu,zato se tudi tako zelo privlačita. ASC-edenta sta pa v konjukciji zato,ker sta skoraj na isti stopinji.Tvoj je na 3' ribi ,njegov pa na 5'ribi..To je zelo ,zelo redko...Defenitivno je neka energija med vama. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Oba sta ASC ribi in imata isto razporeditev hiš...ASC-edenta sta seveda v konjukciji,tvoja venera in mars sta na njegovem ASC-edentu,zato se tudi tako zelo privlačita. ASC-edenta sta pa v konjukciji zato,ker sta skoraj na isti stopinji.Tvoj je na 3' ribi ,njegov pa na 5'ribi..To je zelo ,zelo redko...Defenitivno je neka energija med vama. ali pride ista razporeditev hiš (torej ista znamenja v hišah) zaradi istega ascendenta? sploh nisem opazila.. vendar ali naj bi potemtakem tudi jaz njega privlačila? vsaj malo ??? ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 ali pride ista razporeditev hiš (torej ista znamenja v hišah) zaradi istega ascendenta? sploh nisem opazila.. vendar ali naj bi potemtakem tudi jaz njega privlačila? vsaj malo ??? ? Ja..zaradi istega asc-edenta..le dve stopinji odstopanja je..imata isto postavitev hiš .Seveda ga privlačiš...v to ne dvomim...Tud vizualno si mu všeč,saj pade tvoja venera na njegov ASC,pa še mars.... Res je veliko privlačnosti med vama..... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Ja..zaradi istega asc-edenta..le dve stopinji odstopanja je..imata isto postavitev hiš .Seveda ga privlačiš...v to ne dvomim...Tud vizualno si mu všeč,saj pade tvoja venera na njegov ASC,pa še mars.... Res je veliko privlačnosti med vama..... pa tko me je zlahkoto zavrnu k sm mu povedala, da mi je všeč.. prov jezna sem bla kr me je tko obsodu.. kr takoj da ne.. pa me sploh ne pozna!! pač nisem taka oseba, da bi se kr takoj razkrila.. raje najprej opazujem, potem pa presodim ali se lahko odprem al ne. saj je tudi on tak.. samo verjetno se ne uči toliko na sebi kot jaz. jst pa sm ga sam vidla pa sem vedla, da je tko občutljiv k jest.. pa da so mu iste stvari važne kot men. Ej.. teh filingov ne bom nikol pozabla.. sploh tistih iz prvih ur, kok sm bla zmedena k nism vedla kaj se z mano dogaja.. sej sm vedla, da mi je všeč, ampak da mi pa tko sede nekdo.. si pa nism mislna! vesela sem lahko, da ga poznam.. Lisbona, hvala za informacije!! Sicer jih kao vzamem z rezervo, ampak rada mislim,da je res.. težko je to odmislit polepšala si mi dan.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Jaz imam Neptun v 11. hiši v kvadratu z Luno in Jupitrom. :xx!: :xx!:hehe, js mam tud ta dva kvadrata s tem, da mam neptuna v 1. hiši in to na vrhu...menjaš ena ribja za indiya http://www.fantasy-goddess-art.com/images/mermaid.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Neptun v prvi hiši spet ni v redu, jaz imam prvo hišo prazno, Neptun v 1. hiši daje zasanjanost in slab občutek za lastni jaz, po drugi strani pa neko širino duha človeka, verjetno, saj ne vem, nakladam, jaz si pomagam s knjigami kar se tiče astrologije. Ne znam ravno vsega povezat brez nje. Slika je pa super, ampak je za Indiya. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 jst pa sm ga sam vidla pa sem vedla, da je tko občutljiv k jest.. pa da so mu iste stvari važne kot men. Ej.. teh filingov ne bom nikol pozabla.. sploh tistih iz prvih ur, kok sm bla zmedena k nism vedla kaj se z mano dogaja.. sej sm vedla, da mi je všeč, ampak da mi pa tko sede nekdo.. si pa nism mislna! vesela sem lahko, da ga poznam.. Lisbona, hvala za informacije!! Sicer jih kao vzamem z rezervo, ampak rada mislim,da je res.. težko je to odmislit polepšala si mi dan.. Pusti času čas... Nikoli ne veš kaj čas prinese..Drugače pa uživaj sedaj v teh čustvih ,ki jih gojiš do njega.. Neptun v prvi hiši spet ni v redu, jaz imam prvo hišo prazno, Neptun v 1. hiši daje zasanjanost in slab občutek za lastni jaz, po drugi strani pa neko širino duha človeka, verjetno, saj ne vem, nakladam, jaz si pomagam s knjigami kar se tiče astrologije. Ne znam ravno vsega povezat brez nje. Slika je pa super, ampak je za Indiya. Men se tud zdi,da neptun v 1.hiši ni vredu...Kdor ima neptuna v 1.hiši je rojen igralec..tolk lahk igra ,da je kr hudo.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Lisbona, kaj pa pomeni, če imaš kar 4 planete v 7.hiši? LUNA, JUPITER, SATURN IN PLUTON in v vseh je znamenje tehtnice.. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Kdor ima neptuna v 1.hiši je rojen igralec..tolk lahk igra ,da je kr hudo....vem 1001 obraz, včasih prav pride... s tem, da ko sem se nehala obremenjevat z tem neptunom....pa ko mi je ata pluto šel čez...sem pač počasi nehala špilat....no pred tistim, ki jih sprejmem....oatali, pa kak se mi zazdi..oz kak se počutim pri njih še aspekti Neptune Conjunct Ascendant Moon Square Neptune Jupiter Square Neptune Neptune Sextile Pluto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Lisbona, kaj pa pomeni, če imaš kar 4 planete v 7.hiši? LUNA, JUPITER, SATURN IN PLUTON in v vseh je znamenje tehtnice.. Lp To pomeni ,da se boš zelo veliko ukvarjala v življenju s partnerstvi...takimi in drugačnimi.Ljudje s polno 7.hišo ne znajo živeti sami,so odvisni od odnosov...nekateri manj ,drugi bolj...Če je luna v 7.hiši dobro aspektirana prinaša tudi priljubljenost .Vglavnem veliko vez boš imela...Veliko učenja na tem področju... vem 1001 obraz, včasih prav pride... s tem, da ko sem se nehala obremenjevat z tem neptunom....pa ko mi je ata pluto šel čez...sem pač počasi nehala špilat....no pred tistim, ki jih sprejmem....oatali, pa kak se mi zazdi..oz kak se počutim pri njih še aspekti Neptune Conjunct Ascendant Moon Square Neptune Jupiter Square Neptune Neptune Sextile Pluto Klarus..zato si ti tolk ribja ..imaš ja neptuna na ASCedentu...Hmmm...Jz pa ne prenesem te dvoličnosti...čeprav ,če orng premislim ...ugotovim,da se tudi jaz pretvarajm pred določenimi ljudmi..Posebej tistimi,ki mi nič ne pomenijo...Ne pokažem kdo pravzaprav sem...ampak ne znam pa igrat,npr:če sem žalostna in potrta,potem ne morem okol hodit vsa nasmejana in sproščena...Tega pa ne znam....Če sem žalostna ..to tud pokažem celemu svetu... Tranzitni neptun je že 2 leti v moji 1.hiši in bo v njej še kakih 6 let,saj zelo počasi napreduje..Sedaj je točno na mojem N marsu v vodnarju in mi krade energijo na veliko...Potem bo kmalu prečkal še natalnega merkurja in sonce.. In res sem bolj neodločna ,zgubljena v tem svetu...odkar je neptun v 1.hiši...Včasih ne vem kdo sem ,kam grem..pač tko..čist sem zgubljena..Tega ne maram... Mene pa še čaka prehod T plutona čez ASC...sedaj je T pluton v 11.hiši... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 To pomeni ,da se boš zelo veliko ukvarjala v življenju s partnerstvi...takimi in drugačnimi.Ljudje s polno 7.hišo ne znajo živeti sami,so odvisni od odnosov...nekateri manj ,drugi bolj...Če je luna v 7.hiši dobro aspektirana prinaša tudi priljubljenost .Vglavnem veliko vez boš imela...Veliko učenja na tem področju... saj ne zame.. za mojega rakca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Jaz imam v 7. hiši Saturn , učitelj v partnerstvu torej, očitno se moram učit. Aspektov pa nimam kaj dosti, se mi zdi da le enega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Jaz imam v 7. hiši Saturn , učitelj v partnerstvu torej, očitno se moram učit. Aspektov pa nimam kaj dosti, se mi zdi da le enega. Jz imam tud saturna v 7.hiši...Saturn v 7.hiši obljublja starejšega partnerja,bolj resnega,mogoče kozorga ali nekoga,ki ima veliko saturnovih aspektov...Prava ljubezen se zgodi v zrelih letih...tudi poroka naj bi se zgodila po 30.letu...Veliko učenja na tem področju in tudi veliko blokad... Po 30.letu več sreče v ljubezni... Bomo vidli...a ne..Moj saturn pa tvori te aspkte:luna kvadrat saturnsaturn kvadrat uransaturn trigon neptunsaturn sextil plutonsaturn opozicija ASCJe kar močen v mojem horoskopu tale saturn...... Pri partnerstvu je tudi zelo pomemben vladar in sovladar(če ga imaš)7.hiše..v kateri hiši se nahaja in kakšna aspekte tvori. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 To pomeni ,da se boš zelo veliko ukvarjala v življenju s partnerstvi...takimi in drugačnimi.Ljudje s polno 7.hišo ne znajo živeti sami,so odvisni od odnosov...nekateri manj ,drugi bolj...Če je luna v 7.hiši dobro aspektirana prinaša tudi priljubljenost .Vglavnem veliko vez boš imela...Veliko učenja na tem področju... 7.hiša: LUNA, JUPITER, SATURN IN PLUTON in v vseh je znamenje tehtnice.. ampak a se takšne osebe, ki se učijo po izkušnjah iz vez, kdaj naučijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Jz imam tud saturna v 7.hiši...Saturn v 7.hiši obljublja starejšega partnerja,bolj resnega,mogoče kozorga ali nekoga,ki ima veliko saturnovih aspektov...Prava ljubezen se zgodi v zrelih letih...tudi poroka naj bi se zgodila po 30.letu...Veliko učenja na tem področju in tudi veliko blokad... Po 30.letu več sreče v ljubezni... Bomo vidli...a ne..Moj saturn pa tvori te aspkte:luna kvadrat saturnsaturn kvadrat uransaturn trigon neptunsaturn sextil plutonsaturn opozicija ASCJe kar močen v mojem horoskopu tale saturn...... Pri partnerstvu je tudi zelo pomemben vladar in sovladar(če ga imaš)7.hiše..v kateri hiši se nahaja in kakšna aspekte tvori.Saj tako tudi je, moj partner ima Saturn v 1. hiši in res čutim Kozoroga v njem. Saturn in vrh sedme hiše imam v raku, zelo sem občutljiva na tem področju, Luno pa v Ribah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 ampak a se takšne osebe, ki se učijo po izkušnjah iz vez, kdaj naučijo?To je tud namen učenja..a ne..Z izkušnjami se človek spremeni...ugotovi kaj želi,česa ne želi... Ta tvoj rakec ima več planetov v 7.hiši,tako,da tukaj saturn ni tako zelo močan..Vglavnem njemu se bo full dogajalo na področju partnerstva...pa še sonce ima v 5.hiši...torej na tem področju tudi blesti...(na področju ljubezenskih zvez/romanc).Dober ljubimec more bit.. In najbrž se bo večkrat poročil.. Saj tako tudi je, moj partner ima Saturn v 1. hiši in res čutim Kozoroga v njem. Saturn in vrh sedme hiše imam v raku, zelo sem občutljiva na tem področju, Luno pa v Ribah. Dobro si povezala..Pri men je pa vladar 7.hiše sonce in je v 1.hiši... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Čau Liz and Comp. Evo sm pršu mal pogledat sam sem ne da razmišlat od teh astroloških zadev k vidm da ste dlih čist not, ker me ne zanimajo tolk...tolk o tem da mam natalno karto astrologa x:Dx fishi,fishi,fishi http://www.cubatravelus.com/TORTUGA_BONEFISH_GIRL_HOLDING_FISH.gif...obe sta super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 To pomeni ,da se boš zelo veliko ukvarjala v življenju s partnerstvi...takimi in drugačnimi.Ljudje s polno 7.hišo ne znajo živeti sami,so odvisni od odnosov...nekateri manj ,drugi bolj...Če je luna v 7.hiši dobro aspektirana prinaša tudi priljubljenost .Vglavnem veliko vez boš imela...Veliko učenja na tem področju...Klarus..zato si ti tolk ribja ..imaš ja neptuna na ASCedentu...Hmmm...Jz pa ne prenesem te dvoličnosti...čeprav ,če orng premislim ...ugotovim,da se tudi jaz pretvarajm pred določenimi ljudmi..Posebej tistimi,ki mi nič ne pomenijo...Ne pokažem kdo pravzaprav sem...ampak ne znam pa igrat,npr:če sem žalostna in potrta,potem ne morem okol hodit vsa nasmejana in sproščena...Tega pa ne znam....Če sem žalostna ..to tud pokažem celemu svetu... Tranzitni neptun je že 2 leti v moji 1.hiši in bo v njej še kakih 6 let,saj zelo počasi napreduje..Sedaj je točno na mojem N marsu v vodnarju in mi krade energijo na veliko...Potem bo kmalu prečkal še natalnega merkurja in sonce.. In res sem bolj neodločna ,zgubljena v tem svetu...odkar je neptun v 1.hiši...Včasih ne vem kdo sem ,kam grem..pač tko..čist sem zgubljena..Tega ne maram...Mene pa še čaka prehod T plutona čez ASC...sedaj je T pluton v 11.hiši...plus jupiter v ribih mah ja sej ne da sem dvolična..sam za vsako situacijo en obraz....no sem mela oz janif je rekel, da prav po neptunovsko žarim, da še kaj takega ni doživel, ka mešam meglo okol sebe počaki, da pride neptun v 2. bajto..tu je šele megla pluton...vidna sprememba tvoje zunanjosti in to čez noč..vsaj tak je blo pri men Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko83 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Sem ribak, in zajemam vse značilnosti nebesnih znakov! And I'm f***ing proud of it! Citiraj http://autonomoussource.com/mt-static/images/logos/mari-logo.jpg M:O:T:I:V:A:T:I:O:NIf you believe in yourself, you can do anything you want! You are cool! YAY! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 plus jupiter v ribih mah ja sej ne da sem dvolična..sam za vsako situacijo en obraz....no sem mela oz janif je rekel, da prav po neptunovsko žarim, da še kaj takega ni doživel, ka mešam meglo okol sebe počaki, da pride neptun v 2. bajto..tu je šele megla pluton...vidna sprememba tvoje zunanjosti in to čez noč..vsaj tak je blo pri men Hmm...bomo vidli,kako bo,ko bo prišel neptun v 2.hišo..V 1.hiši mi je že pravo štalo naredu,saj se zadržuje na marsu...čaka ga pa še sonce in merkur...V 2.hiši mam pa venero in kirončiča...Zna bit res megleno..saj druga hiša predstavlja našo lastno vrednost... Sem ribak, in zajemam vse značilnosti nebesnih znakov!And I'm f***ing proud of it! jz isto...zajemam značilnosti vseh nebesnih znakov . Kje imaš pa luno in ASC? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Kam ste pa odplavale vse moje ribice?? Mal bi po ribje čvekala in bluzla...pa ni nikjer nikogar. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 jst sm zmeri tuki.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.