Indy 11. november 2007 Prijavi Deli 11. november 2007 ...plavamo v širnem oceanu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 Evo, sem prisla mal s svojo Luno semle pogledat, pa vidim, da ste cist v astro sceni , razen Indy se mal buni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 ...plavamo v širnem oceanu.... Zato pa ste čisto zgubljeni... In vas ni nikjer videt... Priplavajte v kakšno manjšo vodo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 Jst se še v luži zgubim ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Da mal osvežim. Dolgočasne ribice lutajo po tem forumu(Indy je izuzet )..z mano na čelu... Astrološke debate mi ne dišijo več..BZ.Minlo me je(bolj kot ne). http://www4.slikomat.com/07/1223/3q1-Sanctu.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 http://saskia02.googlepages.com/P7010012.JPG/P7010012-full.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 glu glu glu glu.... blup blup blup bulp bulp bulp..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Jest sm tut ribca.Dobr večer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Jarane po novem. Si faca ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ooooooooooo fishi fishi fishi fishi gu gu gu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Jaz nisem riba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Jarane.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Jaz nisem riba. Kuko da ne Jarane.... Love back Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Da mal osvežim. Dolgočasne ribice lutajo po tem forumu(Indy je izuzet )..z mano na čelu... Astrološke debate mi ne dišijo več..BZ.Minlo me je(bolj kot ne). http://www4.slikomat.com/07/1223/3q1-Sanctu.jpg Kaj pa naravoslovne? Tko.... step by step bomo ugotovili razlike rib od sesalcev Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Skos je v vod, pa plava.Toj riba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Kuko da ne Love back ne, jaz živim na suhem. Ne plavam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Love back opa Kaj sploh pomeni nick Jarane??A ni jarane=kamarat,prijatelj...??Se spovneš ,ko sem ti že nekaj časa nazaj v profil napisala,da si ti"jarane moj"?? Men je ta beseda "jarane"full smešna..me spominja na najstniška leta,ko so prišli v naše kraje begunci iz Bosne in so se klicali med sabo...jarane..đe si jarane moj?... Ne vem ,če se bom navadla na ta tvoj nov nick.Sploh ti ne paše. :xx!: Zakaj si si ga sploh spremenil??Indy je bil tak simpatičen nick. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 In kam ste zdaj spet izginile vse Ribe? Nekaj napišete vse naenkrat in puf, nobene več nikjer!! Res me spominja na ribe v vodi kar naenkrat so in v momentu izginejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 opa Kaj sploh pomeni nick Jarane??A ni jarane=kamarat,prijatelj...??Se spovneš ,ko sem ti že nekaj časa nazaj v profil napisala,da si ti"jarane moj"?? Men je ta beseda "jarane"full smešna..me spominja na najstniška leta,ko so prišli v naše kraje begunci iz Bosne in so se klicali med sabo...jarane..đe si jarane moj?... Ne vem ,če se bom navadla na ta tvoj nov nick.Sploh ti ne paše. :xx!: Zakaj si si ga sploh spremenil??Indy je bil tak simpatičen nick. Paše ne paše...men paše .Verjem da tale nick velik bolj energetsko odgovarja moji samopodobi kot prejšnji. Jarane pomen prijatelj, oziroma bosanci pravijo da več kot to.Nekak sm zastopu to kot prijatelj, ki je res dober človek oziroma človek, ki hara na vseh področjih, itd .Naglasi se pa na drugi a oziroma Jaraaaaane In kam ste zdaj spet izginile vse Ribe? Nekaj napišete vse naenkrat in puf, nobene več nikjer!! Res me spominja na ribe v vodi kar naenkrat so in v momentu izginejo. Uf še drugje sem ne da pisat k mij kao zanimiv, kva šele tle x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Ko vas bo volja, pa spet kaj priplavajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 In kam ste zdaj spet izginile vse Ribe? Nekaj napišete vse naenkrat in puf, nobene več nikjer!! Res me spominja na ribe v vodi kar naenkrat so in v momentu izginejo. Jz se po novem ne uvrščam več med ribice. Odkar sem bila pri Bernu na analizi rojstne karte ,vidim tole mojo natalno karto čisto drugače..Baje ,da sem ena bojevita riba z veliko zemlje v natalni karti...Mars v bližini Asc mi seka ven... Zemlja ..Sem bila full šokirana tudi jaz,odkod njemu take informacije...Po Kochovem sistemu hiš dela..ne po Placidusovem..Tako ,da imam kar 3 planete v 2.hiši,ki je bikova hiša in luna se mi prestavi v 9.hišo..strelčevo..Bolj odprtega duha sem zaradi te lune...ki je še vedno v škropijonu :xx!: ,ampak v strelčevi hiši...Nekak me vidi v kombinaciji kozoroga,bika in strelca... Preveč zajebana sem za eno ribico,pa preveč svobodna tudi.. Jp...that's me.. Paše ne paše...men paše .Verjem da tale nick velik bolj energetsko odgovarja moji samopodobi kot prejšnji. Jarane pomen prijatelj, oziroma bosanci pravijo da več kot to.Nekak sm zastopu to kot prijatelj, ki je res dober človek oziroma človek, ki hara na vseh področjih, itd .Naglasi se pa na drugi a oziroma JaraaaaaneUf še drugje sem ne da pisat k mij kao zanimiv, kva šele tle x:Dx Energetsko odgovarja.. Japajadeee Seveda poznam ta izraz... živim v mali Bosni. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Energetsko odgovarja.. Japajadeee Ma dej pojma nimaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Ma dej pojma nimaš Itak,da ne... Takav mi je horoskop. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 fuzine - olimpijsko mestomas saj vodo blis , pa golovc... ....Seveda poznam ta izraz... živim v mali Bosni. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Jz se po novem ne uvrščam več med ribice. Odkar sem bila pri Bernu na analizi rojstne karte ,vidim tole mojo natalno karto čisto drugače..Baje ,da sem ena bojevita riba z veliko zemlje v natalni karti...Mars v bližini Asc mi seka ven... Zemlja ..Sem bila full šokirana tudi jaz,odkod njemu take informacije...Po Kochovem sistemu hiš dela..ne po Placidusovem..Tako ,da imam kar 3 planete v 2.hiši,ki je bikova hiša in luna se mi prestavi v 9.hišo..strelčevo..Bolj odprtega duha sem zaradi te lune...ki je še vedno v škropijonu :xx!: ,ampak v strelčevi hiši...Nekak me vidi v kombinaciji kozoroga,bika in strelca... Preveč zajebana sem za eno ribico,pa preveč svobodna tudi.. Jp...that's me.. Energetsko odgovarja.. Japajadeee Seveda poznam ta izraz... živim v mali Bosni. Se pravi, da se ti vsi planeti prestavijo za eno hišo naprej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.