Lisbona 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Hm tebe čutim kot bolj "hladno" punco, čeprov znaš bit kr ognjevita k nekej ni uredu.Mislim da ti manjka samozavesti pred drugimi(da resnično pokažeš svoj bit),kar izvira iz dejstva da ti nikakor ne rata pridet v take stike med ljudmi, ki so ful utečeni med sabo(v odnosih v komunikaciji,itd).To te živcira in si malo fovš, ker ti se težko kr tko ufuraš z nekom in sta kuj sproščena 100%,drugi pa majo to (no vsaj večina) tko kr spontano.Druga zadeva se mi zdi, da maš rada mal visoke položaje.To ti velik pomen in se poiskušaš tja prebiti in zarad tega znaš bit do nekaterih prov bič -čeprov valda to ni tvoj obraz, oziroma tvoj namen.Mislim, da bi morala delat več na sproščenosti Liz in bit čim več časa med ljudmi v pogovarjanju,sodelovanju....bla bla,,,,ter se trudit pokazat svoj obraz zmerej.Sej če se enmu ne zdiš fajn nek trenutek, ne pomen da te ne mara na splošno Tle sm dons vzel knjigo za katero si sprašvala.Kjer sm dobu une aspekte.Naslov knjige je Enciklopedija astrologije od Catherine Aubier. Poleg nje sm vzel še zimzeleno Veliko šolo astroligije-ki jo ni nikjer za kupit , pa tut tole sm vzel od Irene Stopar-ta k ma Astro šolo v Lj, da ma pogledam Smešno mi je tole brati... Neki si kr zadel,te morem pohvaliti,vsega pa ne..Bitch da sem. Ja,ne pustim,da hodijo po meni in me potiskajo k tlom, povem kaj mislim in najboljpomembno ..nikomur ne lezem v rit.Če sem zato bitch...pač sem...Itak te življenje prisili v to,da postaneš vsaj malo zajeban... Drugače ne gre.. Priznam... samozavesti mi primanjkuje in nisem ravno najbolj družabno bitje.Nisem koketa..v večji družbi se ne znajdem najbolje,raje sem sama s sabo...ali med ljudmi,ki so mi blizu....Ampak to se jaz.Že zdavnaj sem dojela,da delati proti sebi nima smisla..zato se sprejemam takšna kot sem.Še všeč si postajam..tako krhka in ranljiva... Praviš,da bi morala delati več na sproščenosti..Zakaj..S tistimi,ki imajo energijo podobno meni se sprostim in zaštekam....za druge pa nimam niti volje ,da bi se z njimi ukvarjala..Vse je tako kot mora biti... Astrološke knjige Kaj piše v knjigi Enciklopedija astrologije od Catherine Aubier o apsektu:luna konjukcija uranin saturn opozicija ASC Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Praviš,da bi morala delati več na sproščenosti..Zakaj..x Astrološke knjige Kaj piše v knjigi Enciklopedija astrologije od Catherine Aubier o apsektu:luna konjukcija uranin saturn opozicija ASC Mislim v smislu tut ko si sama in tko...ne sam v družbi.Da si sproščena na splošno in da maš več zaupanja in občutka ugodja v stvareh ki te obdajajo.Mislim dab ti kakšna joga pomagala da se bolj "osvobodiš" nekih okvirjev. Luna konjukcija uran Konjunkcija: občutljivost je povezana s samostojnostjo, z izvirnostjo.Oseba je nekam ekscentrična , ne hodi rada po utrjenih poteh in živi čisto po svoje.Na družinske vrednote gleda z distanco, čustva so močna, a razpršena, to jo varuje pred bolečino.Obnašanje je spremenljivo, spremembe razpoloženja pa pogosteOd opozicij pa nč ne piše ker so sam teli klasični aspekti ala konjunkcija,trigon,sekstil,kvadrat in opozicije med planeti.Za Asc ni nč.Je pa to una jeba povezana z partnerstvom ja.Jest mam poleg tega ta blesav saturn še v levu, kar pomen da sm dlih za v samostan :!!: , ker naj bi bla moja partnerka oh in sploh al pa nč....pol pa najd to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Mislim v smislu tut ko si sama in tko...ne sam v družbi.Da si sproščena na splošno in da maš več zaupanja in občutka ugodja v stvareh ki te obdajajo.Mislim dab ti kakšna joga pomagala da se bolj "osvobodiš" nekih okvirjev.Luna konjukcija uran Ja..sj vem kaj misliš... Sj sproščena sem zdaj že veliko bolj kot pred leti.Sem spremenila svoje miselne vzorce(določene)in se že veliko bolje počutim v svoji koži.Že zgoraj omenjam,da si postajam všeč...takšna kot sem.. Itak pa vse to izvira iz pomankanja samozavesti...zato delam v tej smeri... JOGA ...kaj pa vem... Imam druge tehnike s katerimi se osvobajam .. Luna konjukcija uran Konjunkcija: občutljivost je povezana s samostojnostjo, z izvirnostjo.Oseba je nekam ekscentrična , ne hodi rada po utrjenih poteh in živi čisto po svoje.Na družinske vrednote gleda z distanco, čustva so močna, a razpršena, to jo varuje pred bolečino.Obnašanje je spremenljivo, spremembe razpoloženja pa pogoste Hmm..Full fajn razložen tale aspekt... Malo drži ,malo ne drži(v mojem primeru)Ekscentrična nisem..vsaj preveč ne..Živim čisto po svoje... Čustva so močna. Spremembe razpoloženja so pogoste... Obnašanje je spremenljivo Od opozicij pa nč ne piše ker so sam teli klasični aspekti ala konjunkcija,trigon,sekstil,kvadrat in opozicije med planeti.Za Asc ni nč.Je pa to una jeba povezana z partnerstvom ja.Jest mam poleg tega ta blesav saturn še v levu, kar pomen da sm dlih za v samostan :!!: , ker naj bi bla moja partnerka oh in sploh al pa nč....pol pa najd to Ja...jeba povezana s partnerstvom. Sj jz imam tud saturna v levu v opoziciji z ASC v vodnarju...A pol sem jz tudi za med nune..al kaj? Tudi jaz sem preveč izbirčna okrog moških ...na žalost..Ampak ljudje se spreminjamo(hvala bogu za to)..ne sanjam več tako zelo.... in zaključila sem z idealliziranjem.....tako,da ..še je upanja zame... Sedaj si želim konja na belem princu. Nič več princa na belem konju... Hmmmm...Kaj pa ti in tvoja devička??A nista več in love?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Kva ti čaraš hehe.A boš že kej napisala al kuga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 JOGA ...kaj pa vem... Dobr to sm tko omenu, ker je dlih taka klasična.Valda ma vsak ene svoje scene k so mu všeč.Važn da te pomirjajo,uravnotežujejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Kva ti čaraš hehe.A boš že kej napisala al kuga Ewo sem že ...Telefon me je zmotil... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Jaz nimam niti ene opozicije v karti. Zelo veliko konjunkcij imam, tri kvadrate, ostalo pa trigoni in sekstili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Toj ful gut.Jest mam pa 12 kvadratov pa 3 opozicije hehe sam tle še z kironom,ac,mc pa true nodom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Jaz pa 12 konjunkcij , igralka Brooke Shields, sem enkrat pogledala njeno karto. Porazna je! Sami negativni aspekti, ampak vseeno pravijo, da prav te rabimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Jaz pa 12 konjunkcij , igralka Brooke Shields, sem enkrat pogledala njeno karto. Porazna je! Sami negativni aspekti, ampak vseeno pravijo, da prav te rabimo. No ta ženska mi pa ni bla nikol všeč.Preveč sfejkana skos.K da ni ona nikol osebno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Ampak v Plavi laguni ti je pa bila, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Ampak v Plavi laguni ti je pa bila, ne? Ja no še kr, sam mij bla Milla jovovich bolj v nadaljevanju.Hm mejbi zato k mej dlih razganjat začel takrat 13,14 let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Meni je pa bil dosti bolj pristen prvi del, potem pa so samo naredili dodatne zaplete, kot ena nadgradnja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 Ja ubistvu je ista zgodba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 Jaz nimam niti ene opozicije v karti. Zelo veliko konjunkcij imam, tri kvadrate, ostalo pa trigoni in sekstili.Pri men sta pa dve opoziciji v karti.In sedem kvadratov.Dve konjukciji.Ostalo pa trigoni in sextili. No ta ženska mi pa ni bla nikol všeč.Preveč sfejkana skos.K da ni ona nikol osebno. Ti si res preveč izbirčen okrog žensk.Kr vse so sfejkane..sam fora je v tem,da ti sploh ženske ne poznaš osebno pa jo že oceniš za sfejkano..In same negativne značilnosti iščeš pri njih...Pri meni si izpostavil tudi same negativne značilnosti... Matr...sj smo tud ženske ....krvave pod kožo.... Mogoče bi bilo pa res najbolje ,da greš za meniha.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 Ti si res preveč izbirčen okrog žensk.Kr vse so sfejkane..sam fora je v tem,da ti sploh ženske ne poznaš osebno pa jo že oceniš za sfejkano..In same negativne značilnosti iščeš pri njih...Pri meni si izpostavil tudi same negativne značilnosti... E viš, to pa ni čist nč res kar si napisala pa tut med ženskam in tipom ne delam razlike.Sam pr analizi nečesa se spustim v to kar je treba popravt ne.Stvari, ki jih ne omenm ni treba popravlat in ubistvu se mi ne da omenjat in se koncentriram pretežno na problem.Pri temu ne mislim nobenga ujčkat, in povem direkt.Seveda daleč od tega da je moj vsakdanji način medčloveških odnosov tak.Tut sam mam kjere svoje ki bi jih mogu popravt in jih iščem in se učim.Nobady is perfect.Od ženske nikol ne pričakujem popolnosti, ker tega ni, le neko podobno valovno sebi-pač večina o tem ko išče parnerja ne premišlja in zagrab kar pač ma, jest sm glede tega striknt ker mam tako potrebo. Rečmo Maddona je oseba ki ma jajca in čist nč ne fejka, razn k more kdaj odgovarjat kakšna butasta vprašanja pr neumnih oboževateljih in z tako osebo bi takoj bil pa niti pod razno neka bajna lepotica tut k je bla mlajša. Broke pa spremlam že od časov k je bla z Agasijem, tako da kr vem kok je ura in z tem ne mislim da je neb rd poznal oziroma bil počaščen če če bi jo, pa ne zarad slave, ker me briga ugalvnem za te zadeve.Men so vsi kul, sam pač hibe so hibe, kva češ.Te moje analitičnosti ne smeš jemat kot napad pač pa kot neko stvar v razmislek.Pač tak je moj način že od nekdaj brez da bi se to učil kjer kol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 Lisbona kar v samostan pošilja. Jaz imam tudi Saturn v 7. hiši in sem zato precej zahtevna na tem področju. Mislim si, da nekako nisem, saj za ene stvari res sploh nisem, potem pa kar naenkrat dobim nek val perfekcionizma Madonna je pa meni malo avšasta, pa brez zamere. Sem jo pa tudi jaz občudovala kot najstnica. Saj drugače je res osebnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 E viš, to pa ni čist nč res kar si napisala pa tut med ženskam in tipom ne delam razlike.Sam pr analizi nečesa se spustim v to kar je treba popravt ne.Stvari, ki jih ne omenm ni treba popravlat in ubistvu se mi ne da omenjat in se koncentriram pretežno na problem.Pri temu ne mislim nobenga ujčkat, in povem direkt.Seveda daleč od tega da je moj vsakdanji način medčloveških odnosov tak.Tut sam mam kjere svoje ki bi jih mogu popravt in jih iščem in se učim.Nobady is perfect.Od ženske nikol ne pričakujem popolnosti, ker tega ni, le neko podobno valovno sebi-pač večina o tem ko išče parnerja ne premišlja in zagrab kar pač ma, jest sm glede tega striknt ker mam tako potrebo. Rečmo Maddona je oseba ki ma jajca in čist nč ne fejka, razn k more kdaj odgovarjat kakšna butasta vprašanja pr neumnih oboževateljih in z tako osebo bi takoj bil pa niti pod razno neka bajna lepotica tut k je bla mlajša. Broke pa spremlam že od časov k je bla z Agasijem, tako da kr vem kok je ura in z tem ne mislim da je neb rd poznal oziroma bil počaščen če če bi jo, pa ne zarad slave, ker me briga ugalvnem za te zadeve.Men so vsi kul, sam pač hibe so hibe, kva češ.Te moje analitičnosti ne smeš jemat kot napad pač pa kot neko stvar v razmislek.Pač tak je moj način že od nekdaj brez da bi se to učil kjer kol.Ne vem no…Madonna. Kot najstnica sem jo oboževala ,kaj oboževala..norela sem za njo..bila obsedena z njo.Ja..ima jajca ..Ampak ali je to resnično ona??Je vse to ,kar mi vidimo v medijih resnično ona??Si prebral njeno biografijo..Če je nisi,ti jo toplo priporočam…Mogoče boš presenečen..In kakšna je ta ženska doma-za štirimi stenami??kakšna je ,ko prevrejo vsi njeni strahovi na dan??Če pogledaš njeno natalno karto..ima polno 12.hišo..To je ribja hiša..in sigurno se zna dober pretvarajti… glumac po naravi..Da ne govorimo o tem ,kako naštudiran je vsak njen korak,vsaka njena beseda na večjih prireditvah.Je pa res,da si upa..Ampak … jaz bi tudi marsikaj naredila za veliko vsota keša,če bi delala v šovbiznisu in ,če bi znala igrati,...….Sigurno bi rade volje sfejkala sebe..se spremenila v nekaj bolj istopajočega ,da bi lahko šokirala ali kaj podobnega…Del joba....Doma je pa potem nekaj čisto drugega…Seveda v nobenem primeru ni neka siva miška…..Potrebuje pozornost iz vseh smeri..kar tudi veliko pove o njej.Prav lačna je bila pozornosti..vsaj včasih… Marsikdaj si presenečen ,ko nekoga resnično spoznaš…ko si z njim 24/7….Spoznam tipa..samozavesten …frajer ..kao…Se zaljubim(ampak ne zato ,ker je frajer.zato ,ker čutim njegovo energijo.ugaja mi.).Ali bolje rečeno mislim,da se zaljubim….Začneva se spoznavati..Na koncu ugotovim,da je tip ljubosumen,posesiven..ne da mi dihati..Hmm..močna/samozavestna oseba začne bledeti….Sebe naenkrat vidim kot veliko bolj močno osebo,čeprav v javnosti nikoli ne delujem takšna.Ma ne vem.Ljudje smo uganke.Jz sem še sama sebi včasih skrivnost. In to me še moti …zakaj bi morali vsi odpraviti svoje negativne značilnosti…Zakaj??Zakaj jih raje ne bi sprejeli kot del sebe .Jebat ga ..priznam ..nisem najbolj samozavestno bitje..Pa kaj??Nisem vedno najbolj sproščena..ampak to sem jaz…Marsikdo me ima rad prav takšno kot sem…Še večje hibe imajo nekateri in isto živijo…Prav fajn je ,ko se pomiriš sam z sabo…in se sprejmeš v vsej svoji nepopolnosti… Brooke..tudi ona je imela jajca,ko je priznala ,da je preživela poporodno depresijo. Jaz imam tudi Saturn v 7. hiši in sem zato precej zahtevna na tem področju. Mislim si, da nekako nisem, saj za ene stvari res sploh nisem, potem pa kar naenkrat dobim nek val perfekcionizma Pri meni je isto.Včasih..Mogoče preveč analiziramo...?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Ne vem no…Madonna. Kot najstnica sem jo oboževala ,kaj oboževala..norela sem za njo..bila obsedena z njo.Ja..ima jajca ..Ampak ali je to resnično ona??Je vse to ,kar mi vidimo v medijih resnično ona??Si prebral njeno biografijo..Če je nisi,ti jo toplo priporočam…Mogoče boš presenečen..In kakšna je ta ženska doma-za štirimi stenami??kakšna je ,ko prevrejo vsi njeni strahovi na dan??Če pogledaš njeno natalno karto..ima polno 12.hišo..To je ribja hiša..in sigurno se zna dober pretvarajti… glumac po naravi..Da ne govorimo o tem ,kako naštudiran je vsak njen korak,vsaka njena beseda na večjih prireditvah.Je pa res,da si upa..Ampak … jaz bi tudi marsikaj naredila za veliko vsota keša,če bi delala v šovbiznisu in ,če bi znala igrati,...….Sigurno bi rade volje sfejkala sebe..se spremenila v nekaj bolj istopajočega ,da bi lahko šokirala ali kaj podobnega…Del joba....Doma je pa potem nekaj čisto drugega…Seveda v nobenem primeru ni neka siva miška…..Potrebuje pozornost iz vseh smeri..kar tudi veliko pove o njej.Prav lačna je bila pozornosti..vsaj včasih….Ne vidiva zadeve isto.Sam dostkrat vidm zadeve prek tvja in drugih medijev in si nardim neko sliko, ki potem ko osebo vidim v živo ugotovim da se nism velik zmotu.Pač mam ta filing in je zoprn to razlagat enmu k ne vid isto. Maddona je men fajn ker se ne pusti jebat, in fura svoje.To bi mogu vsak.Ne da se pokoravat vsakmu sistemu in ni izgubla svojo identiteto kot 3/4 ljudi na temu svetu. Marsikdaj si presenečen ,ko nekoga resnično spoznaš…ko si z njim 24/7….Spoznam tipa..samozavesten …frajer ..kao…Se zaljubim(ampak ne zato ,ker je frajer.zato ,ker čutim njegovo energijo.ugaja mi.).Ali bolje rečeno mislim,da se zaljubim….Začneva se spoznavati..Na koncu ugotovim,da je tip ljubosumen,posesiven..ne da mi dihati..Hmm..močna/samozavestna oseba začne bledeti….Sebe naenkrat vidim kot veliko bolj močno osebo,čeprav v javnosti nikoli ne delujem takšna.Ma ne vem.Ljudje smo uganke.Jz sem še sama sebi včasih skrivnost. No viš, teh stvari sm jest prihranjen, ker kr hit vidm kakšen je kdo.Dostkrat se zgodi da je nekdo prov zoprn rečmo mojim kolegom, jest pa počakam mal, ker vidm da se za tem skriva čist druga osebe In to me še moti …zakaj bi morali vsi odpraviti svoje negativne značilnosti…Zakaj??Zakaj jih raje ne bi sprejeli kot del sebe .Jebat ga ..priznam ..nisem najbolj samozavestno bitje..Pa kaj??Nisem vedno najbolj sproščena..ampak to sem jaz…Marsikdo me ima rad prav takšno kot sem…Še večje hibe imajo nekateri in isto živijo…Prav fajn je ,ko se pomiriš sam z sabo…in se sprejmeš v vsej svoji nepopolnosti…Brooke..tudi ona je imela jajca,ko je priznala ,da je preživela poporodno depresijo.Pri meni je isto.Včasih..Mogoče preveč analiziramo...?? Mogoče je v človeški naravi nekej da iščeš pri človeku napake zarad kjerih se potem dobr počutiš ker noben ni nekako bolši od tebe, ker vsakemu nekej manjka-kva vem.Jest to čist tko.Pač analitičn um, kva češ. Nikakor pa tega ne počnem če nekdo noče.Če pa že, zadržim zase ali delim za takimi, ki so men podobni in vem da ne bojo tej osebi škodovali z tem znanjem.Itak to tolk redko razlagam frendom, ker jih tut mal resnično dojame, kaj sploh povem .Mislm, da se je treba svojih napak zavedat in o njih razmišljat.Seveda je spet odvisn za kakšno sceno gre.Je le razlika med agresivnostjo in lenostjo ne.Uglavnem velik je že da se jih zavedaš.Hočeš, nočeš odpravt je pa druga zgodba.Svobodna volja.Mam nekako težnjo po izbolšanju stvari tut drugih ne sam ljudi.Vidm porušen most pa že iščem rešitev....pač tko je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Ne vidiva zadeve isto.Sam dostkrat vidm zadeve prek tvja in drugih medijev in si nardim neko sliko, ki potem ko osebo vidim v živo ugotovim da se nism velik zmotu.Pač mam ta filing in je zoprn to razlagat enmu k ne vid isto. Itak,da ne vidiva zadeve isto.Vsak vidi drugače,vsak je edinstven..zato tudi pretirano izhajati iz sebe nima smisla….Sam te štekam kaj želiš povedati..Imaš pač tako močno intuicijo in začutiš človeka….Čeprav v živo se to da..preko medijeven…pa ne vem no…??? Maddona je men fajn ker se ne pusti jebat, in fura svoje.To bi mogu vsak.Ne da se pokoravat vsakmu sistemu in ni izgubla svojo identiteto kot 3/4 ljudi na temu svetu. Ja..Madonna.Itak,da se ne pusti jebat.Zakaj bi se.?Zakaj bi izgubila svojo indentiteto??Ima keša še pa još,ljudje jo častijo kot boginjo,svet ima pod nogami…kao. .Ko naredi kakšno bedarijo ji vsi aplavdirajo,se strinjajo z njo..Na njenem mestu ni težko furati vloge zajebane individualistke.Ona je lahko to kar je…čista individualistka..Sfejkana ali nesfejkana..Kaj pa en revež tam nekje bogu za hrbtom??Kaj pa njemu preostane??Lahko jebe sebe v glavo in fura svoje..Ali pa se prilagodi sistemu,ker pač mu ta prilagodljivost da možnost za normalno življenje..Čeprav pri določenih zadevah se resnično da furat po svoje..Če samo pogledam sebe....Nisem kot vse ostale punce/ženske,ki full rado kofetkajo in po par ur presedijo na razno-raznih pijačkah.ne..jaz imam raje naravo,svoj svet.In tu ne jebem sistema. Ljudje se v večini pustimo jebat zaradi drugih..zaradi vseh ljudi ,ki so nam pomembni ,ki jih imamo radi…Prideš do tiste točke,ko dojameš,da upirati se vedno in povsod nima smisla..Včasih je treba požreti marsikatero krepko,se prilagoditi..…pa čeprav ti je težko..ker delaš nakaj ,kar je v čistem nasprotju s tvojimi prepričanji(seveda imaš neko mejo…ker vsega pa resnično ne moreš narediti)….Jebat ga ..takšno je resnično življenje....In lažje je…veliko lažje…ko dojameš,da je vse kar je zares pomembno ,tisto,kar narediš v imenu ljubezni.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Važn da dugaja x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Važn da dugaja x:Dx Kk si ti nor... Se ti ne ljubi več..aa..??Men se zdi,da ti mal preveč sanjaš..še vedno..Nič te še ni na realna tla postavilo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Ja sej sm napisov kar je a ne .Vem pa da me resno ne jemleš.Kva čmo zej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Ja sej sm napisov kar je a ne .Vem pa da me resno ne jemleš.Kva čmo zej Ne to pa ni res.S tvojo močno intuicijo bi pa že lahko vedel,če te jemljem resno ali ne. Sj vidiš ,da ti odgovarjam z dolgimi posti.Sem full noter padla..zanimiva debata..ampak teb se ne ljubi več.. Pa sj meni tud ne .... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Ne, ne, nis resna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.