Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

• 1 month later...

Ribe - to smo pa mi! x;)x

Madonna - kdor ima cas, predlagam, da si ogleda koncert trgovini Harvey Norman (BTC) ki ga predvajajo na velikem pklatnu (stranski vhod). Vredno ogleda. Obenem lahko sedite na udobnih naslonjacih. Upam, da je se v igri :palec: x;)x

Zenbksa ni samo glasbenica temvec osvesca v sirokem pomenu besede!

Deli na socialnih omrežjih

Sonce merkur pa venero.Vse v prvi bajti egota x:Dx

S takimi stvarmi se ne hvali... x;)x :xx!: x:Dx

Pri men je isto.V prvi bajti sonce,merkur in mars.

No ..je velika razlika med marsom in venero...ampak ...

Opažam,da sem full velikokrat samozadostna v tem smislu,da ne rabim veliko ljudi okrog sebe.Men je fajn..če sem sama in berem knjigo ali če gledam skozi okno,ali ,če šetam po nekem samotnem kraju...Vedno si naredim zanimiv dan...

V glavi dogaja 100 na uro. x:px

Utrgalo bi se mi,da bi se morala z drugimi pretirano ukvarjati...in tudi drugim priporočam,da se ne ukvarjajo pretirano z mano...ker me lahko zadušijo...hitro..zelo hitro... xcivx

No..so svetle izjeme..vedno in povsod..... :2src:

Bistvo prve hiše je ukvarjanje s samim sabo...Sebe postavljaš vedno na prvo mesto..

Si ne znam predstavljati,da bi kdajkoli ..komurkoli pustila ,da bi hodi po meni in me zaničeval...ali kaj podobnega..Ufff... :vragec: ...

Devil inside... x:Dx

Močni karakter baje da sem... :inocent:

možno..čeprav ...po drugi strani sem pa tako občutljiva... xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

S takimi stvarmi se ne hvali... x;)x :xx!: x:Dx

Pri men je isto.V prvi bajti sonce,merkur in mars.

No ..je velika razlika med marsom in venero...ampak ...

Opažam,da sem full velikokrat samozadostna v tem smislu,da ne rabim veliko ljudi okrog sebe.Men je fajn..če sem sama in berem knjigo ali če gledam skozi okno,ali ,če šetam po nekem samotnem kraju...Vedno si naredim zanimiv dan...

V glavi dogaja 100 na uro. x:px

Utrgalo bi se mi,da bi se morala z drugimi pretirano ukvarjati...in tudi drugim priporočam,da se ne ukvarjajo pretirano z mano...ker me lahko zadušijo...hitro..zelo hitro... xcivx

No..so svetle izjeme..vedno in povsod..... :2src:

Bistvo prve hiše je ukvarjanje s samim sabo...Sebe postavljaš vedno na prvo mesto..

Si ne znam predstavljati,da bi kdajkoli ..komurkoli pustila ,da bi hodi po meni in me zaničeval...ali kaj podobnega..Ufff... :vragec: ...

Devil inside... x:Dx

Močni karakter baje da sem... :inocent:

možno..čeprav ...po drugi strani sem pa tako občutljiva... xsrcx

E vidš jest isto.Vendar sm prpravljen za druge narest zlo veliko pa mogoče dlih ne zgledam na prvi pogled tak-to me včas mal psihira.

E vidš jest isto.Vendar sm prpravljen za druge narest zlo veliko pa mogoče dlih ne zgledam na prvi pogled tak-to me včas mal psihira.

Eh.Zakaj bi te to psihiralo?

Sj tist človk ,ki te želi spoznati te tako ali tako spozna...nekak prileze do tvojega bistva...in spozna ,da si čist fajn dečko...dober po srcu,ustrežljiv ,prijazen.... in blablabla... x;)x

Ker itak videz vara.To je dejstvo.

Na prvi pogled ;

delujem full samostojno(kao),pa neodvisno ,na trenutke celo samozadostno in zelo samozavestno...zajebano....ampak tako se pač prikažem svetu...Resnica je pa čist druga...delno zamegljena.... x:Dx Ribje zadeve..sj veš.. x;)x

Veliko bolje je,da se s sabo ukvarjam in uživam v svoji družbi,kot pa z nekom ,ki bi mi živce paral in me sikiral...

Eh...sj bo... :vio:

Ima ljudi.....

Richard Bach

Jaz imam 1. bajto prazno. Nimam močnega občutka sama zase. Kako šele mene psihira! xg:Dx xg:Dx Bi bilo pa fajn imet v njej sonček, da bi me grel in kakšen srečen Jupiter. :2src:

Šenka kdo sončka? x:Ix

A veš da se prov čut da nimaš nč not.Tko neosebno deluješ, prazno mal na trenutke x:Dx ...kokr da si zrak hehe...no vsaj jest te tko doživljam.

Eh.Zakaj bi te to psihiralo?

Sj tist človk ,ki te želi spoznati te tako ali tako spozna...nekak prileze do tvojega bistva...in spozna ,da si čist fajn dečko...dober po srcu,ustrežljiv ,prijazen.... in blablabla... x;)x

Ker itak videz vara.To je dejstvo.

Na prvi pogled ;

delujem full samostojno(kao),pa neodvisno ,na trenutke celo samozadostno in zelo samozavestno...zajebano....ampak tako se pač prikažem svetu...Resnica je pa čist druga...delno zamegljena.... x:Dx Ribje zadeve..sj veš.. x;)x

Veliko bolje je,da se s sabo ukvarjam in uživam v svoji družbi,kot pa z nekom ,ki bi mi živce paral in me sikiral...

Eh...sj bo... :vio:

Ima ljudi.....

Zato k sem ne da komplicirat x:Dx

Šenka kdo sončka? x:Ix

Ne..jz ne. x;)x

Men je kul,ker imam sonce v 1.bajti.

Sonce v 1. hiši: Stabilen značaj in markantna osebnost pogojuje čast, uspeh in Napredovanje v življenju, ste samozavestni, častna in avtoritarna osebnost, močno voljo, ki Običajno presega druge.

Stabilen znaačaj-se strinjamo.

Markantna osebnost-možno???-opažena sem že...velikokrat..pa tudi hitro se me zapovnejo..

Častna in avtoritetna osebnost-???

Močna volja,ki običajno presega druge-itak.. x:px

Samozavestna pa nisem...no mogoče na nekaterih področjih življenja...nasplošno pa tko-tko...

Indy;naju lahko zjebe edino aspekt sonce kvadrat neptun...

To je za nas ribice prav hudičev aspekt...Imel ga je tudi Kurtičč......

V bistvu smo skregani sami s sabo...saj je neptun vladar našega sonca... x8Dx

Meni gre najbolj na jetra moja luna v škropijonu in to v 8.hiši v kvadratu s saturnom .....

Joj...pa še vkleščena je med uranom in plutonom...

Ej....to mene psihira... x:Dx ja...ta škorpijonova energija na eni strani in vodnarjeva na drugi... :vragec:

Čista nasprotja..zdj me pa poskusi razumeti...

ponavadi grem iz ene skrajnosti v drugo... xrolleyesx ampak ...saj sem se že navadila... x:Dx

Zato k sem ne da komplicirat x:Dx

Stari...ej...to je pravi stavek... :palec:

Sovražim kompliciranje...

Ampak rada pa zatežim kdaj...vendar ne zakompliciram zadeve...

kapiš??

Richard Bach

A potem mi nobeden od vaju ne da sončka? Prav, bom pa zrak ostala. x:o)x Ampak posodila bi mi ga lahko. Zelo imam pa zasedeno 9. hišo, torej le nisem zrak, sem filozof. x8Dx

No, sej zasedena 1. hiša in ravno fajn, ampak nekaj je fajn met v njej, Jupiter recimo tudi. Pa si vsak dan srečen. Jupiter imam v 2. hiši. Sonce pa seveda v 9., kje pa?

Lisbona, saj jaz imam pa Luno v kvadratu z Neptunom, kar je verjetno še huje, ker je Luna v Ribi. Za ženske pa še bolj pomembna kot Sonce.

A potem mi nobeden od vaju ne da sončka? Prav, bom pa zrak ostala. x:o)x Ampak posodila bi mi ga lahko. Zelo imam pa zasedeno 9. hišo, torej le nisem zrak, sem filozof. x8Dx

No, sej zasedena 1. hiša in ravno fajn, ampak nekaj je fajn met v njej, Jupiter recimo tudi. Pa si vsak dan srečen. Jupiter imam v 2. hiši. Sonce pa seveda v 9., kje pa?

Sj je vseen...

Ne bomo komplicirali...a ne?? x:Dx

Tole sem še našla za sonce v prvi hiši;

Večkrat vidite življenje kot dramo s seboj v glavni vlogi.Ljudje vas občasno vidijo kot osebo,ki je zaljubljena vase. x:Dx Vse ,kar v življenju počnete,počnete z močnim samozavedanjem in to je lahko oboje...prekletsvo in blagoslov...

V zadnjem stavku se še najbolj najdem.Močno samozavedanje....to je prekletstvo...defenitivno...boli na trenutke.... :vragec:

Lisbona, saj jaz imam pa Luno v kvadratu z Neptunom, kar je verjetno še huje, ker je Luna v Ribi. Za ženske pa še bolj pomembna kot Sonce.

Ja...pri ženskah se baje bolj čuti luna kot pa sonce...Odvisno v kateri hiši je tvoja luna..če je v kotni..potem je tale aspekt zelo močan in slab..drugače pa tko-tko.

Pri meni je ravno sonce tko močno ,ker je v kotni hiši...drugače ta aspekt( sonce kvadrat neptun )ne pride toliko do izraza....

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...