taraja 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 V 2. hiši jo imam v konj. z Jupitrom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 V 2. hiši jo imam v konj. z Jupitrom. Ne..pol ni tko močna.Kotne hiše so ;1,4,7 in 10.... Pri meni in Indiyu je pa sonce v 1.hiši in neptun v 10.hiši...Kera tragedija... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Sonce merkur pa venero.Vse v prvi bajti egota sem ti jaz že rekla enkrat nekaj v fotkah ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Prvo in četrto imam prazno, imam pa Saturn v 7. Ti tudi, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Ne..jz ne. Men je kul,ker imam sonce v 1.bajti. Sonce v 1. hiši: Stabilen značaj in markantna osebnost pogojuje čast, uspeh in Napredovanje v življenju, ste samozavestni, častna in avtoritarna osebnost, močno voljo, ki Običajno presega druge. Stabilen znaačaj-se strinjamo.Markantna osebnost-možno???-opažena sem že...velikokrat..pa tudi hitro se me zapovnejo..Častna in avtoritetna osebnost-???Močna volja,ki običajno presega druge-itak.. Samozavestna pa nisem...no mogoče na nekaterih področjih življenja...nasplošno pa tko-tko... Indy;naju lahko zjebe edino aspekt sonce kvadrat neptun...To je za nas ribice prav hudičev aspekt...Imel ga je tudi Kurtičč......V bistvu smo skregani sami s sabo...saj je neptun vladar našega sonca... Meni gre najbolj na jetra moja luna v škropijonu in to v 8.hiši v kvadratu s saturnom .....Joj...pa še vkleščena je med uranom in plutonom...Ej....to mene psihira... ja...ta škorpijonova energija na eni strani in vodnarjeva na drugi... Čista nasprotja..zdj me pa poskusi razumeti...ponavadi grem iz ene skrajnosti v drugo... ampak ...saj sem se že navadila... Stari...ej...to je pravi stavek... Sovražim kompliciranje...Ampak rada pa zatežim kdaj...vendar ne zakompliciram zadeve...kapiš?? Jest sm elementarno vodno bitje z zrakom (zoprna kombinacija ki prinaša fantaziranja na polno)ali:Zrak/voda: življenje v oblakih. Zelo občutljiva, senzibilna kombinacija. Sanjač,fantast. Premetava ga med intelektualno in emocionalno usmerjenostjov življenju. Zanimanje in talent za psihologijo. Dober za dejavnosti pomočiin svetovanja. Tankočuten, pripravljen pomagati, medialen, intuitiven, polnfantazije. Poeti, igralci, psihologi.(to sm čist jest, ker sm fantastičen psiholog, tut igra v vsakdanjem življenju mi ni tuja )Nekej mam ognčka, v zemlji pa mam sam asteroid Kiron in sm v primankljaju, zato se težko razumem z ljudmi ki imajo v natalni poudarjeno zemljo , vendar se glede na to, da se zej tega zavedam tut to da.Ja tale kvadrat neptun je mal gadan, sam pr seb mislm da mam tok močn ta sonce v prvi bajti, da nekak prešiša vse na natalni.Se pa ta aspekt pojav v polni moči ko nisem uravnovešen oziroma pod nekim stresom.Takrat ga pa občutim.Sm samostojen,neodivsn, briga me kva drugi mislijo( me zanima, vendar samo tko za neko oceno kje sm trenutno)Drgač pa tko k ti pravš, hitro opežen, močna volja,v volji prešišam vse okol sebe 100 krat, izredno močenega trdoživege duha-občutek mam da čeb me zakopov v sneg nek sred Sibirije bi dlih tko vn pršu nekak .Hm samozavesti mi pa ne manjka, le takrat k vidim krivice,ko me nekdo ne mara,obsoja, napada,tle znam mal počepnt, pa še to sm kul če nekej cajta takoj. Kompliciranje je pa itak adijo.Naj ti povem eno anekdoto(med mnogimi )K sm bil enkrat z frendi na morju-4 frendi pa 2 para.In smo se nekega jutra odpravljal na plažo in poj se je začel : " jest bi pa to vzela, a ti to rabš, čak jest grem še po to, a un še spi...." Uglavnem jest vidu situacijo, mirno pograbu svojo brisačo in reku: "se vidmo na plaž" ostali pa sam x:Dx ...in so prpujsal za mano čez kakšno uro začudeni kako jest kr sam sred plaže uživam pa tko.... A potem mi nobeden od vaju ne da sončka? Prav, bom pa zrak ostala. Ampak posodila bi mi ga lahko. Zelo imam pa zasedeno 9. hišo, torej le nisem zrak, sem filozof. No, sej zasedena 1. hiša in ravno fajn, ampak nekaj je fajn met v njej, Jupiter recimo tudi. Pa si vsak dan srečen. Jupiter imam v 2. hiši. Sonce pa seveda v 9., kje pa?Lisbona, saj jaz imam pa Luno v kvadratu z Neptunom, kar je verjetno še huje, ker je Luna v Ribi. Za ženske pa še bolj pomembna kot Sonce. Hehe sonček je tko fajn, topel itd.Posodm za jurja .Luna kvadrat neptun je za ženske verjetn huj ja, glede na to da je Luna ženski planet ozir. predstavlja žensko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Sj je vseen...Ne bomo komplicirali...a ne?? Tole sem še našla za sonce v prvi hiši;Večkrat vidite življenje kot dramo s seboj v glavni vlogi.Ljudje vas občasno vidijo kot osebo,ki je zaljubljena vase. Vse ,kar v življenju počnete,počnete z močnim samozavedanjem in to je lahko oboje...prekletsvo in blagoslov...V zadnjem stavku se še najbolj najdem.Močno samozavedanje....to je prekletstvo...defenitivno...boli na trenutke.... Ja...pri ženskah se baje bolj čuti luna kot pa sonce...Odvisno v kateri hiši je tvoja luna..če je v kotni..potem je tale aspekt zelo močan in slab..drugače pa tko-tko.Pri meni je ravno sonce tko močno ,ker je v kotni hiši...drugače ta aspekt( sonce kvadrat neptun )ne pride toliko do izraza.... Jep, močno samozadevanje defenitivno.Včasih mam občutek da vsi sanjajo in da sm sam jest buden pri določenih situacijah.Počutim se izdredno močnega na vseh nivojih.In včasih bi bil rad čist navadn v množici, pa sm pizda takoj opazn, pa pogledi...mal psihira na cajte ja.Ker bi bil večina časa rd neopazn pa opazn takrat k jest hočem. Kaj je to kotna hiša.Na kakšen način to vidiš-ker jo je malo oziroma ne zavzema velik stopinj al kuko. Ne..pol ni tko močna.Kotne hiše so ;1,4,7 in 10.... Pri meni in Indiyu je pa sonce v 1.hiši in neptun v 10.hiši...Kera tragedija... Mah poščijem se na vse skup hehe .Itak mam že od nekdej ta zimzelen moto v glav : KAR ME NE UBIJE, ME NARDI SAMO ŠE BOLŠEGA.Oziroma uživam v chellengu v lajfu, pa naj bo tak al drugačen.Na konc bom pa še reku: "Aj to vse kar je blo".....z temu psihiram folk k mi kej hoče, oziroma k mi prav da me nekej ful hudga/teškiga čaka, jest pa poj to na konc x:Dx sem ti jaz že rekla enkrat nekaj v fotkah ... Jep si Prvo in četrto imam prazno, imam pa Saturn v 7. Ti tudi, ne? Jep satručič je v 7 opozicija asc...problemi pr iskanju partnerja pa še v levu je Uglavnem če ženska ni oh in sploh me sploh ne potegne ....zato mam tut miljon frendic pa se loh z njim čist normaln pogovarjam brez enih želj po flirtu.To moji frendi tut niso nikol dojel, ker po njihovmu vsak k je z eno žensko mal na vezi nekej ma z njo .No pr men ni tko, ker ne čutim nč do nje kej pretiranga, ker ni uno in mij čist tko, k dab s z enmu kolegom pogovarjov.http://www.sepet-sanj.com/ezoterika/ribi1.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Jaz tudi verjamem, da je med moškim in žensko možno prijateljstvo, ne vem katera hiša ima zasluge , nekateri pa menijo, da vedno preskoči iskra, ampak verjetno bi res, če bi imeli stike samo s tem človekom nasprotnega spola . Vodnar je zelo prijateljsko znamenje. Za vodnarja je značilno, da mu je skoraj pomembnejše prijateljstvo od ljubezni. Saturn v 7. hiši je res težek. Indy, ampak če hočeš da bo ona oh in sploh, moraš biti tudi ti za njo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Indy, ampak če hočeš da bo ona oh in sploh, moraš biti tudi ti za njo. Ja to pa itak.Sej drgač ne gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 Jest sm elementarno vodno bitje z zrakom (zoprna kombinacija ki prinaša fantaziranja na polno)ali:Zrak/voda: življenje v oblakih. Zelo občutljiva, senzibilna kombinacija. Sanjač,fantast. Premetava ga med intelektualno in emocionalno usmerjenostjov življenju. Zanimanje in talent za psihologijo. Dober za dejavnosti pomočiin svetovanja. Tankočuten, pripravljen pomagati, medialen, intuitiven, polnfantazije. Poeti, igralci, psihologi.(to sm čist jest, ker sm fantastičen psiholog, tut igra v vsakdanjem življenju mi ni tuja )Nekej mam ognčka, v zemlji pa mam sam asteroid Kiron in sm v primankljaju, zato se težko razumem z ljudmi ki imajo v natalni poudarjeno zemljo , vendar se glede na to, da se zej tega zavedam tut to da.Ja tale kvadrat neptun je mal gadan, sam pr seb mislm da mam tok močn ta sonce v prvi bajti, da nekak prešiša vse na natalni.Se pa ta aspekt pojav v polni moči ko nisem uravnovešen oziroma pod nekim stresom.Takrat ga pa občutim.Sm samostojen,neodivsn, briga me kva drugi mislijo( me zanima, vendar samo tko za neko oceno kje sm trenutno)Drgač pa tko k ti pravš, hitro opežen, močna volja,v volji prešišam vse okol sebe 100 krat, izredno močenega trdoživege duha-občutek mam da čeb me zakopov v sneg nek sred Sibirije bi dlih tko vn pršu nekak .Hm samozavesti mi pa ne manjka, le takrat k vidim krivice,ko me nekdo ne mara,obsoja, napada,tle znam mal počepnt, pa še to sm kul če nekej cajta takoj. Kompliciranje je pa itak adijo.Naj ti povem eno anekdoto(med mnogimi )K sm bil enkrat z frendi na morju-4 frendi pa 2 para.In smo se nekega jutra odpravljal na plažo in poj se je začel : " jest bi pa to vzela, a ti to rabš, čak jest grem še po to, a un še spi...." Uglavnem jest vidu situacijo, mirno pograbu svojo brisačo in reku: "se vidmo na plaž" ostali pa sam x:Dx ...in so prpujsal za mano čez kakšno uro začudeni kako jest kr sam sred plaže uživam pa tko.... Drug opis zate(po zgornjem sodeč) bi bil vodna meglica,ki plava po nebu-kot bel oblaček. Sj meni tudi zemlje primankuje..Absolutno premalo jo imam.Edino jupiter je v biku...Men so pa kul zemeljska bitja.Sem full štekam z njimi.Predvsem z devicami in kozorogi...pa biki tudi niso "švoh". Ognjena je venera v ovnu in saturn v levu..aja pa neptunčič v strelcu...Ampak polna 1.hiša,ki ji vlada mars nama daje veliko...mogoče še preveč značilnosti ovna..pa še progresirala sva v ovna...Sj ti si že progresiral v ovna???Itak,da si...kaj sploh sprašujem.. Pazi zdj... tole sem našla posebej 4U:Kombinacija sonce ribi in luna tehtnica; Kombinacija rib in tehtnice spada med najbolj romantične,idealistične in umetniško navdahnjene,kar jih premore zodiak.Zmes vplivov pravljičnega Neptuna ter miroljubne venere pomeni,da z dušo in srcem hrepenite po ljubezni,ubranosti in sožitju.Vpliv tehtnice vam pridaja zdravo mero pameti,razsodnosti in daru za logično sklepanje,toda medtem ,ko so lahko vaše zamisli naravnost genialne ,sami ponavadi ne premorete dovolj predorne moči,da bi jih uresničili.Za vas je resnično zelo pomembno s kom se družite. Potrebujete veliko razumevanja,ljubezni in spodbude.Najbrž ste zelo priljubljeni,saj na vas ni nič težkega,grobeka,vsiljivega ali karkoli grdega. Ne samo,da se znate lepo obleči in prikupno vesti,vi tudi resnično nimate slabih namenov.V nasprotju s številnimi ribami,ki jih je včasih težko razumeti,ste mnogo bolj dostopni,odprti in komunikativni... Stari moj...pa ti si preveč popoln. OMGGG Kaj je to kotna hiša.Na kakšen način to vidiš-ker jo je malo oziroma ne zavzema velik stopinj al kuko. Kotne hiše ..so 1,4,7 in 10...Tko je določeno.So najbolj močne in tudi planeti v njih imajo večjo moč ,kot v drugih hišah. .Mah poščijem se na vse skup hehe .Itak mam že od nekdej ta zimzelen moto v glav : KAR ME NE UBIJE, ME NARDI SAMO ŠE BOLŠEGA.Oziroma uživam v chellengu v lajfu, pa naj bo tak al drugačen.Na konc bom pa še reku: "Aj to vse kar je blo".....z temu psihiram folk k mi kej hoče, oziroma k mi prav da me nekej ful hudga/teškiga čaka, jest pa poj to na konc x:Dx hehehejz tud...itak...Kar me ne ubije, me naredi samo še boljšo.... Vendar ..priznam...velikokrat boli,peče,grize in skali ... :xx!: Ampak vse mine... I have learnedI will rise Jep satručič je v 7 opozicija asc...problemi pr iskanju partnerja pa še v levu je Uglavnem če ženska ni oh in sploh me sploh ne potegne ....zato mam tut miljon frendic pa se loh z njim čist normaln pogovarjam brez enih želj po flirtu.To moji frendi tut niso nikol dojel, ker po njihovmu vsak k je z eno žensko mal na vezi nekej ma z njo .No pr men ni tko, ker ne čutim nč do nje kej pretiranga, ker ni uno in mij čist tko, k dab s z enmu kolegom pogovarjov.http://www.sepet-sanj.com/ezoterika/ribi1.jpg Pri men je isto.Saturn opozicija ASC.Resnično se občuti težnja k popolnosti... :ermm:Idealiziranje iz strani rib je tudi prisotno. In kakšna ženska je to..da je oh in sploh??Da te pritegne??Itak,da je najbolj važna energija..privlačnost..kemija...tisto nekaj??Ne moreš biti intimen kar tako z osebo s katero se fajn štekaš..če ni čustev...Ne vem...kaj je zate oh in sploh...??Komunikacija je tudi važna...ampak brez privlačnosti ne zadostuje..Energija naredi vse...pa čeprav ..potem ,ko mine tisto oh in sploh zaljubljeno obdobje ugotoviš..da ta oseba le ni tako popolna...da ima tisoč napak ,ki jo naredijo edinstveno...in kar je najbolj pomebno...tvoja je..samo tvoja. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 Drug opis zate(po zgornjem sodeč) bi bil vodna meglica,ki plava po nebu-kot bel oblaček. Sj meni tudi zemlje primankuje..Absolutno premalo jo imam.Edino jupiter je v biku...Men so pa kul zemeljska bitja.Sem full štekam z njimi.Predvsem z devicami in kozorogi...pa biki tudi niso "švoh". Ognjena je venera v ovnu in saturn v levu..aja pa neptunčič v strelcu...Ampak polna 1.hiša,ki ji vlada mars nama daje veliko...mogoče še preveč značilnosti ovna..pa še progresirala sva v ovna...Sj ti si že progresiral v ovna???Itak,da si...kaj sploh sprašujem.. Ej pojma nimam kvaj z to progresijo.Kuko to ugotoviš,kaj to pomen Ja res sm en taprav kopast velk oblak x:Dx Jest mam pa mars v raku. Pazi zdj... tole sem našla posebej 4U:Kombinacija sonce ribi in luna tehtnica; Kombinacija rib in tehtnice spada med najbolj romantične,idealistične in umetniško navdahnjene,kar jih premore zodiak.Zmes vplivov pravljičnega Neptuna ter miroljubne venere pomeni,da z dušo in srcem hrepenite po ljubezni,ubranosti in sožitju.Vpliv tehtnice vam pridaja zdravo mero pameti,razsodnosti in daru za logično sklepanje,toda medtem ,ko so lahko vaše zamisli naravnost genialne ,sami ponavadi ne premorete dovolj predorne moči,da bi jih uresničili.Za vas je resnično zelo pomembno s kom se družite. Potrebujete veliko razumevanja,ljubezni in spodbude.Najbrž ste zelo priljubljeni,saj na vas ni nič težkega,grobeka,vsiljivega ali karkoli grdega. Ne samo,da se znate lepo obleči in prikupno vesti,vi tudi resnično nimate slabih namenov.V nasprotju s številnimi ribami,ki jih je včasih težko razumeti,ste mnogo bolj dostopni,odprti in komunikativni... Jep.To sm čist jest Tut to da mam velike zamisli, pa mal težko realiziram vse skup....ponavad zato, ker kej druzga pade spet na um x:Dx .To da sm pa drugačn od drugih rib pa defenitivno Stari moj...pa ti si preveč popoln. OMGGG Kotne hiše ..so 1,4,7 in 10...Tko je določeno.So najbolj močne in tudi planeti v njih imajo večjo moč ,kot v drugih hišah. Fajn bi blo ja Aha, tko je z bajtam.Sej sm verjetn že 100 krat prebral, pa pozabu očitno. In kakšna ženska je to..da je oh in sploh??Da te pritegne??Itak,da je najbolj važna energija..privlačnost..kemija...tisto nekaj??Ne moreš biti intimen kar tako z osebo s katero se fajn štekaš..če ni čustev...Ne vem...kaj je zate oh in sploh...??Komunikacija je tudi važna...ampak brez privlačnosti ne zadostuje..Energija naredi vse...pa čeprav ..potem ,ko mine tisto oh in sploh zaljubljeno obdobje ugotoviš..da ta oseba le ni tako popolna...da ima tisoč napak ,ki jo naredijo edinstveno...in kar je najbolj pomebno...tvoja je..samo tvoja. Oboje more bit.Notranja lepota, se more lepo skladat z zunanjo.Pa sej ponavad, čej človek v notranje lep, se tut odzun to lepo vid.Defenitnivno energija-pr kakšni ženski bi jo lahko kr jedu z tavelko žlico .Energija ljudi mene že tko na splošno zlo "oplemeniti" in sm zlo srečen k je z mano človek k ma tapravo, ker se resnilčno dobr počutim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Ej pojma nimam kvaj z to progresijo.Kuko to ugotoviš,kaj to pomen Ja res sm en taprav kopast velk oblak x:Dx Jest mam pa mars v raku. Progresije.Ne da se mi razlagati zdaj...kaj to je in blablabla... Napiši mi še enkrat tvojo uro rojstva in bom malo pogledala tvojo progresirano karto.Sigurno si pa po soncu(progresiranem) že oven. Mars v raku.O moj bog.Pa venera v ribah.Ti si full nežen in nič kaj energičen...bolj ti je všeč lenarjenje kot pa akcija..Najbrž..?? Moj mars je v prijateljskem vodnarju...je zelo kreativen,raziskovalen,odprt in drugačen.Novo in drugačno me privlači... To da sm pa drugačn od drugih rib pa defenitivno Vsi smo drugačni..vsi smo samosvoji in edinstveni... Oboje more bit.Notranja lepota, se more lepo skladat z zunanjo.Pa sej ponavad, čej človek v notranje lep, se tut odzun to lepo vid.Defenitnivno energija-pr kakšni ženski bi jo lahko kr jedu z tavelko žlico .Energija ljudi mene že tko na splošno zlo "oplemeniti" in sm zlo srečen k je z mano človek k ma tapravo, ker se resnilčno dobr počutim. S tavlko žlico... Nakladaš. Jz raje pijem energijo...Je tekoča ponavadi. Energija je bistvena.Itak.Izgled ni več tako pomemben.Sem ga že prerasla.Pomembno je kako se počutim ob tem človeku,ali sem lahko resnično jaz-jaz ...?.Če me njegova energija blokira...potem res ne morem, ne znam funkcionirati ob njemu. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Progresije.Ne da se mi razlagati zdaj...kaj to je in blablabla... Napiši mi še enkrat tvojo uro rojstva in bom malo pogledala tvojo progresirano karto.Sigurno si pa po soncu(progresiranem) že oven. Mars v raku.O moj bog.Pa venera v ribah.Ti si full nežen in nič kaj energičen...bolj ti je všeč lenarjenje kot pa akcija..Najbrž..?? PIzda ti že v ene 6 pišem tole....dej napišže nekam 27.2.1978 6.20 kranjJa nism dlih nekej energičen, oziroma kot mi je dobr rekla ena k zna misli brat pr človeku , da je sm dvojni tip energije-po eni strani se čisto sprostim in nč ni od mene, a če hočem sem še isto sekundo v totalni akciji.Lenarjenje mi pa sicer sede, sam ne predolg, ker mi rata dolgcajt. Moj mars je v prijateljskem vodnarju...je zelo kreativen,raziskovalen,odprt in drugačen.Novo in drugačno me privlači... Vsi smo drugačni..vsi smo samosvoji in edinstveni... Jep.Po domače povedano-bolj je odfukan, bolj je Ja sam jest še res nism vidu take ribe k sm jest , pa čutim te energije res intenzivno x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 PIzda ti že v ene 6 pišem tole....dej napišže nekam 27.2.1978 6.20 kranjJa nism dlih nekej energičen, oziroma kot mi je dobr rekla ena k zna misli brat pr človeku , da je sm dvojni tip energije-po eni strani se čisto sprostim in nč ni od mene, a če hočem sem še isto sekundo v totalni akciji.Lenarjenje mi pa sicer sede, sam ne predolg, ker mi rata dolgcajt.Jep.Po domače povedano-bolj je odfukan, bolj je Ok.Ferdo piš! Evo..sem si napisala na roko. Bom počekirala ,ko bo imela čas... Potem je kul,če imaš dvojni tip energije. Ampak ...jz tebe ne vidim kot kakšnega hudega športnika.Bolj na izy vseskupi...A ne??? Ja sam jest še res nism vidu take ribe k sm jest , pa čutim te energije res intenzivno x:Dx Halo.Če si pa edinstveno bitje. Ampak .Jz sem tudi čist odkačena.Vodnar seka ven...full..Ko se sprostim..znam biti celo zabavna. Me zanima kakšno energijo bi čutil ob meni???Najbrž bi te čist v depro spravla...s svojo filozofijo in poezijo.. hahahahaaha Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Ribice... Men je tale tema tko pri srcu...zato,ker smo v njej aktivni samo mi trije;Lisbona,Indy in taraja. In ni nekega brezveznega nakladanja kot v(skoraj) vseh drugih temah...Joj..jz sploh nisem za brezvezno nakladanje.Men se ne da.In časa ni.Ne štekam ljudi,ki cel dan na natu čepijo in nakladajo in nakladajo..Res ne... :xx!: Ampak ..ima ljudi... Indy..pogledala sem tvojo progresirano karto.Stari moj ..seveda si že progresiral v ovna.Evo...tukaj je tvoja P.karta. klik Sem še malo pogledala natalno karto...no ..mojo in tvojo sem primerjala..Si lahko misliš;da je moje sonce točno na tvoji veneri...in moj mars na tvojem ascedentu...Matr...ej ..jz bi ti dala vetra..bi vidu... Akcija in še enkrat akcija. Mal se zajebavam ..sj veš... Ko si ravno ti.Evo še solar za leto 2008/2009.klik Če bom kdaj riba bom sigurno oranžno obarvana. http://www4.slikomat.com/08/0422/7px-fissss.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Potem je kul,če imaš dvojni tip energije. Ampak ...jz tebe ne vidim kot kakšnega hudega športnika.Bolj na izy vseskupi...A ne??? Tut sam sebe smatram kot dvojnega, ker mi paše tako akcija kot lenčina Hm, hud špornik.Ja trenutno dlih nism nekej ornk aktivn, sam sm pa bil od male šole do cc 24 leta kr ornk.Najprej plavanje in nato vaterpolo-bil clo v slovenski mladinski reprezentanci, ene 10 krat prvak slovenije z klubom itd, da nam naštevov .To je blo kr ornk...zele je pa res bol v izi.Sam se kr rd prešvicam.Sm kr športnik po duši, čeprov zele res pramal aktven Ribice... Men je tale tema tko pri srcu...zato,ker smo v njej aktivni samo mi trije;Lisbona,Indy in taraja. In ni nekega brezveznega nakladanja kot v(skoraj) vseh drugih temah...Joj..jz sploh nisem za brezvezno nakladanje.Men se ne da.In časa ni.Ne štekam ljudi,ki cel dan na natu čepijo in nakladajo in nakladajo..Res ne... :xx!: Ampak ..ima ljudi... Indy..pogledala sem tvojo progresirano karto.Stari moj ..seveda si že progresiral v ovna.Evo...tukaj je tvoja P.karta. klik Ja jest tut nimam rd bull shita.Povej kar misliš pa je.Prov ne da se mi poslušat kr nekej . In kva to pomen če sm progresirov v ovna A maš kje razlago.Da mi navjo rogovi zrasl en dan Sem še malo pogledala natalno karto...no ..mojo in tvojo sem primerjala..Si lahko misliš;da je moje sonce točno na tvoji veneri...in moj mars na tvojem ascedentu...Matr...ej ..jz bi ti dala vetra..bi vidu... Akcija in še enkrat akcija. Mal se zajebavam ..sj veš... Ko si ravno ti.Evo še solar za leto 2008/2009.klikČe bom kdaj riba bom sigurno oranžno obarvana. http://www4.slikomat.com/08/0422/7px-fissss.jpg Hehe lej jo, kuj je šla čekirat kompatibilnost Pravš dab mi dala vetra hehe...e pa rd mam take ženske drgač k znajo mal po miz udart kej treba Kva je z temu solarjem, dej mal razlož k boš pr volji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Ampak meni pa res bolj diši gibanje odkar mi je sonce progresiralo v Strelca. Šele zdaj sem to opazila. Športnega Marsa imam pa v Škorpijonu. Se pa nekaj pozna.Indy, praviš da ti je všeč, če ženska udari po mizi. Ja saj, dokler ne začne tudi metati po zraku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Tut sam sebe smatram kot dvojnega, ker mi paše tako akcija kot lenčina Ja..sj meni tudi paše biti lenčina.Da nič ne delam.Cel dan po možnosti...in da se razvajam na vse možne načine .... full obožujem kopeli..ali pa kr tko ležati na postelji in sanjati...pa tko..veliko stvari se da početi,ko si sam s sabo... Ja jest tut nimam rd bull shita.Povej kar misliš pa je.Prov ne da se mi poslušat kr nekej .Ja. Točno to.Ne pa kr neki..bluzit in bluzit.In nič povedati...Obožujem ljudi ,ki so direktni in ,ki ne govorijo veliko...mislim,ki v majhnem številu besed zajamejo bistvo... In kva to pomen če sm progresirov v ovna A maš kje razlago.Da mi navjo rogovi zrasl en dan To pomeni,da imaš zdj že kar veliko značilnosti ovna.Si veliko bolj energičen,kot si bil pred leti,ko je bilo progresirano sonce še v ribah...Nič bat..rogovi ti ne bodo zrastli.. Pri tebi je tudi pred meseci prestopila progresirana luna v znamenje strelca.Kar je tudi full ok.Sedaj se bo P luna zadrževala v znamenju strelca 2,5 leti..boš več športal,pa potovanja te bodo močno privlačila....in veliko bolj odprt boš do vsega novega .. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Hehe lej jo, kuj je šla čekirat kompatibilnost Pravš dab mi dala vetra hehe...e pa rd mam take ženske drgač k znajo mal po miz udart kej treba Kva je z temu solarjem, dej mal razlož k boš pr volji. heheheh..Itak.Priznam.Sem pač čekirala malo ... Aja??Imaš rad bolj dominantne ženske?? Ampak dominantne takrat ,ko je treba biti...ne vedno in povsod...??Ali vedno in povsod?? Ker copata pa ti ne moreš biti..nikoli in nikdar...s soncem v prvi hiši... Solarc ti bom obrazložila..kmalu..To je horoskop..kao napoved za leto 2008 /2009...Ma ..fajn stvari se ti bodo dogajale...Več podrobnosti pa prihodnjič. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Ja..sj meni tudi paše biti lenčina.Da nič ne delam.Cel dan po možnosti...in da se razvajam na vse možne načine .... full obožujem kopeli..ali pa kr tko ležati na postelji in sanjati...pa tko..veliko stvari se da početi,ko si sam s sabo... Jep.Toj to.Vroča bana pa itak rula To pomeni,da imaš zdj že kar veliko značilnosti ovna.Si veliko bolj energičen,kot si bil pred leti,ko je bilo progresirano sonce še v ribah...Nič bat..rogovi ti ne bodo zrastli.. Pri tebi je tudi pred meseci prestopila progresirana luna v znamenje strelca.Kar je tudi full ok.Sedaj se bo P luna zadrževala v znamenju strelca 2,5 leti..boš več športal,pa potovanja te bodo močno privlačila....in veliko bolj odprt boš do vsega novega .. Ql Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 heheheh..Itak.Priznam.Sem pač čekirala malo ... Aja??Imaš rad bolj dominantne ženske?? Ampak dominantne takrat ,ko je treba biti...ne vedno in povsod...??Ali vedno in povsod?? Ker copata pa ti ne moreš biti..nikoli in nikdar...s soncem v prvi hiši... Solarc ti bom obrazložila..kmalu..To je horoskop..kao napoved za leto 2008 /2009...Ma ..fajn stvari se ti bodo dogajale...Več podrobnosti pa prihodnjič. Dominantna ni dlih pravi izraz,ker sm pristaš enakovredne zveze-bolj žensko ki zna skrbet sama zase, oziroma da ni odvisna od mene al da ji skos držim zravn svečo Teke ženske so mi všeč, ker take tut hit znajo rečt: "ma tis en bedak ej(takrat k to začutjo in rečejo brez dlake na jeziku)....al to mi ni všeč ... " itd.Všeč so mi neodvisne ženske z svojim pravim obrazom, pa te majo kljub temu rade in premorejo merco človeškosti,ker za teke se morš tut trudit da ostane pr tebi,zveza dobi ene nove dimenzije, ni skos na mrtvi točki.Tiste ki so se mi takoj "uturile" me niso nikol kej preveč zanimale.Bolj une v ozadju, kjerim nisem bil nekak zanimiv, so mi pa dale nekak vedet da neko upanje pa le je.Izčrpala bi me pa taka pr kateri bi mogu bit skos zravn za vsako malenkost al k hoče pozornost 24/7 . Za solarca pa pač k boš ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Jep.Toj to.Vroča bana pa itak rula A dej?A res??Fajn to.Presenečena.Pozitivno. Dominantna ni dlih pravi izraz,ker sm pristaš enakovredne zveze-bolj žensko ki zna skrbet sama zase, oziroma da ni odvisna od mene al da ji skos držim zravn svečo Teke ženske so mi všeč, ker take tut hit znajo rečt: "ma tis en bedak ej(takrat k to začutjo in rečejo brez dlake na jeziku)....al to mi ni všeč ... " itd.Všeč so mi neodvisne ženske z svojim pravim obrazom, pa te majo kljub temu rade in premorejo merco človeškosti,ker za teke se morš tut trudit da ostane pr tebi,zveza dobi ene nove dimenzije, ni skos na mrtvi točki.Tiste ki so se mi takoj "uturile" me niso nikol kej preveč zanimale.Bolj une v ozadju, kjerim nisem bil nekak zanimiv, so mi pa dale nekak vedet da neko upanje pa le je.Izčrpala bi me pa taka pr kateri bi mogu bit skos zravn za vsako malenkost al k hoče pozornost 24/7 . Heh.Ja..dominatna res ni pravi izraz…zgleda… Jaz sem samostojna in neodvisna …in tudi svoje mnenje imam… Ti sam, si me označil za zajebano in…baje ,da sem bitch na trenutke…. Hehehhe…Kaj bova zdj…povej mi dragi??? A veš…Nama se resnično vidi,da imava skoraj isto natalno karto…Res.Ko te berem..kot,da bi sebe brala… Mene privlačijo isti moški…Neodvisni,samostojni..ki ne potrebujejo veliko pozornosti in ,ki ne dihajo za ovratnik.Pijavk ne prenesem..In morejo biti iskreni in direktni.To pa obvezno.In ,da ne govorijo preveč..In tisti ,ki se uturijo so tudi meni full nezanimivi… Ej..Indy…a si ti kdaj zmeden??Ono prav zmeden…kot,da bi sanjal sredi belega dneva??Jz sem zadnjič šla namesto v ženski wc..kar na moškega…Full sem bila zamišljena. Pa itak sem šla samo pred špegu…da se malo osvežim…kao…Na neki benciski črpalki…(dolga vožnja)Pa pride en moški noter…Jz pa takoj;«gospod,to je ženski wc…ena vrata naprej je moški wc.«Tip se obrne ..odide …in pride čez minuto nazaj…»ne…gospodična to je moški wc…«Hehhe»sj je vseen…ne bomo zdj komplicirali«..In sem šla… Vglavnem ..jz sem na trenutke full zmedena. Pa zadnjič sem govorila(službeno) z neko žensko ,ki sem jo prvič videla in bi ji morala reči gospa…blablabla..jz sem ji pa rekla gospod…in blablbla…Ej…full se je začela smejatii..Jaz pa tudi… Take mamo v ribjem svetu. Fora je v tem ,da sem končno dojela ,da ni nič narobe,če se tu in tam malo "osramotim"... Nihče ni popoln...in tudi meni ni potrebno biti..Se je res fajn nasmejati na svoj račun.PAŠE! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 In vidva, da sta Ribici? Bolj malo. Ribe so zelo privržene, podrejene, rabijo gospodarja nad sabo. Nekako "uživajo" v vlogi sužnja. Sem se prav spomnila zdaj na Slave to love od Bryan Ferryja. Vodnarji pa ljubijo svobodo. Mogoče bi šla vidva kdaj pokomentirat kaj k vodnarčkom,a? Lisbona, tisto z WC-jem je pa vic in pol. Kakšne zganjaš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 In vidva, da sta Ribici? Bolj malo. Ribe so zelo privržene, podrejene, rabijo gospodarja nad sabo. Nekako "uživajo" v vlogi sužnja. Sem se prav spomnila zdaj na Slave to love od Bryan Ferryja. Vodnarji pa ljubijo svobodo. Mogoče bi šla vidva kdaj pokomentirat kaj k vodnarčkom,a? Lisbona, tisto z WC-jem je pa vic in pol. Kakšne zganjaš! Res nisem ribica po duši.Kaj pa vem.Full se najdem v vodnarju. Kaj pa Indy??Najbrž je ostal brez komentarja..oz.se mu ne ljubi ubadati več z mano.Se da razumeti... Lepo sončno nedeljo...!! Jz grem pa na skok s padalom... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 Ma cajt me baše pa ne morm.Dons pa še gotov od feštanja .Bom pokomentirov k bom in the muve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 Ja.Sem razmišljala o tej zadevi ,ki si jo zgoraj omenila ...taraja.. Prave ribice so resnično znane po mazohizmu...pač rade so sužnje,rabijo gospodarja..nekoga ,ki jih vodi po tem krutem svetu...Rade trpijo in še enkrat trpijo. Zdj ,če sebe pogledam.. Jz sebe nikoli ne vidim v vlogi sužnje kot take.Ne znam ubogati.Sem čist preveč samosvoja.Še v službi imam težave z avtoriteto...doma si pa sploh ne znam predstavljati,da bi imela deda,ki bi mi po glavi sral.Ni šans... In sploh si ne znam predstavlajti ,da bi nekomu pripadala za vedno...Si ja nor. Sj verjamem v večno prijateljstvo...ampak v poroko in podobne zadeve pa ne.Res sem svobodnjaška in samosvoja... A veš..ko sem bila pri Bernu na analizi natalne karte je izjavil,da se nikoli ne bom poročila...Ne ,da ne bom imela možnosti..preprosto ne bom želela...Vodnar mi res seka ven...pa potem še luna na koncu 8.hiše...,ki je že nekak v 9.hiši po Kochu...na njej pa ta urančič... Sj men je kul,tako kot je... Se nič ne pritožujem... Ribji bluzzi so zakon.Brez njih ne bi nikoli vedela kaj imam. Ena malo bolj čudaška ribica ....v njej se najdem... http://www4.slikomat.com/08/0428/d1p-udnari.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.