taraja 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Kozorogi pa hribi, hribi, hribi, hribi,...Meni je vsako po svoje všeč, enkrat pa samo morje, čeprav ponavadi raje preveč plavam kot preveč hodim. Ampak zadnje čase pa oboje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Jest pa ne morm brez vode.Toj moja droga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Jest pa ne morm brez vode.Toj moja droga Jz pa ne morem brez zraka in brez gozda. Gozd je moja cerkev. Brez vode pa lahko čist fajn funkcioniram. Kako sva si različna... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 Jz pa ne morem brez zraka in brez gozda. Gozd je moja cerkev. Brez vode pa lahko čist fajn funkcioniram. Kako sva si različna... Pa dobr, to tut jest ne morm brez gozda .Sam ne predstavlam si da neb šu polet nekam kej voda za vsaj en teden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Pa dobr, to tut jest ne morm brez gozda .Sam ne predstavlam si da neb šu polet nekam kej voda za vsaj en teden Ok.Sj te štekam.Prej te pa nisem. Poletje je kul.Ampak mene vročina ubija.Resnično. Imam raje zimo in mraz. Vsaj to leto mi nekak ne paše tale vročina že zdj v maju.. Aja. Jutri se začne že mesec junij. A veš kaj se je zgodilo pred 32 leti na soboto 1.6.?? Moja mama in ati sta se poročila. Deževalo je tisti dan.baje. Neki me nostalgija daje te zadnje dni v maju. Jao.jao. čudna jaz. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Ok.Sj te štekam.Prej te pa nisem. Poletje je kul.Ampak mene vročina ubija.Resnično. Imam raje zimo in mraz. Vsaj to leto mi nekak ne paše tale vročina že zdj v maju.. Aja. Jutri se začne že mesec junij. A veš kaj se je zgodilo pred 32 leti na soboto 1.6.?? Moja mama in ati sta se poročila. Deževalo je tisti dan.baje. Neki me nostalgija daje te zadnje dni v maju. Jao.jao. čudna jaz. Mene tut Poslušam Duran Duran in uživam in razmišljam o preteklosti.Včasih dobim nek občutek,vonj in se spomnim na dogotke,čase ki so minili....Zanimivo je to, da takrat ko živiš ni nikol tko fajn videt, ko gledaš nazaj in si misliš kok je blo super Jest sm pa defenitivno poletni tip Zima mi sede sam ene 14 dni pol pa naj se pobere od tm kej pršla.Najljubši mesec defenitivno maj,junij .Narava se na novo rodi,in dnevi so najdaljši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Kvaj zej LIz, Taraja A sta čist vn padle http://notexactlyrocketscience.files.wordpress.com/2006/10/nwhi_-_french_frigate_shoals_reef_-_many_fish.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Kvaj zej LIz, Taraja A sta čist vn padle Mogoče. Ja,napiši kaj pametnega...a ne... Jz sem brez idej.. Nič kaj energična nisem danes. Grem na vikend zdjle počasi...k mami in fatru... mal meseka iz žara papcati.. Kaj je zdj z unim gradom?? Zakaj te je zanimalo ,kje stoji?? Meni ga še ni uspelo raziskati... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Mogoče. Ja,napiši kaj pametnega...a ne... Jz sem brez idej.. Nič kaj energična nisem danes. Grem na vikend zdjle počasi...k mami in fatru... mal meseka iz žara papcati.. Kaj je zdj z unim gradom?? Zakaj te je zanimalo ,kje stoji?? Meni ga še ni uspelo raziskati... Ja zanimajo me gradovi ne . Bi ga šu pogledat. .Prideš gor na ruševine pa si prestavlaš/sanjaš kakšn je bil k je bil v svojih najboljših cajtih.Vidš srednjeveške ljudi ki se okol sprehajajo pa tko .Men je že od nekdaj taka posebna, privlačna energija pr teh gradovih.Lej tle maš eno stran od vseh v Slo http://www.slosi.info/01gradovi/02podrobne...a/gorenjska.php Matr spet nevihta.Včer nm je pred bajto vrbo zlomil od vetra Ta vikend pa morje Premantura in Kamenjak A veš kok je noro na Kamenjaku-same skale, votline, pa čisto morje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Lepa slikca. Jaz sem se pa šele zdaj začela malo bolj zanimat za vse kar je zgodovinskega. Prej popolnoma nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Lepa slikca. Jaz sem se pa šele zdaj začela malo bolj zanimat za vse kar je zgodovinskega. Prej popolnoma nič. KO pa to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Ja zanimajo me gradovi ne . Bi ga šu pogledat. .Prideš gor na ruševine pa si prestavlaš/sanjaš kakšn je bil k je bil v svojih najboljših cajtih.Vidš srednjeveške ljudi ki se okol sprehajajo pa tko .Men je že od nekdaj taka posebna, privlačna energija pr teh gradovih.Lej tle maš eno stran od vseh v Slo http://www.slosi.info/01gradovi/02podrobne...a/gorenjska.php Matr spet nevihta.Včer nm je pred bajto vrbo zlomil od vetra Ta vikend pa morje Premantura in Kamenjak A veš kok je noro na Kamenjaku-same skale, votline, pa čisto morje Aja..sj res ..ti si tako zvani arheolog... Mene tud marsikdaj pritegnejo gradovi in potem si tudi jaz predstavljam,kako je bilo v tistih časih,ko se je na gradu še kaj dogajalo..kakšni ljudje so se tam sprehajali...kako je vse to izgledalo... Ja,ja..vidiš srednjeveške ljudi ,ki se okol sprehajajo...jaz se kar v tisti čas prestavim... So mi všeč tiste obleke,ki so jih včasih grofične in kraljične nosille in obvezen dodatek je bil senčnik...Bolj bel si bil,bolj kraljevsko si deloval...ne pa zdaj,ko je vsaka ta druga zažgana od solarija... In kao to je full in zdj.. Ne ,ne vem kako je na Kamenjaku...Kje je že to??Premantura...to mi je znano..tam sem bila enkrat s starši,ko sem bila še punčka... Tam je tudi full veliko skal in tega..a ne?? No..jaz sem pa že bila 5 dni na Raduhi in je bilo full carsko..Jebeš morje.Letos nimam feelinga.Sj bom nekaj fotk pripopala v temo Fotografija... Aja. Full fajne slikce gradov...lepe... :2src:Lahko bi bile malo večje...ampak saj je vseeno... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Kamenjak je na konc Istre.Najbolj ispostavljen del-rtič.Ja vse je v skalah, zažgan od sonca pa en kafič tm na sred .Pa ful divje,za skakat, votline, za potaplat....uglavnem noro zame ....res divjina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 KO pa to Zgodovina me nikoli ni zanimala, ko je bil čas za to, v šoli namreč. Vedno sem se jo s težavo učila. Drugi so nakladali in nakladali, jaz pa par besed, vse napiflano. No, zdaj me bolj zanima. Veliko bolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Kamenjak je na konc Istre.Najbolj ispostavljen del-rtič.Ja vse je v skalah, zažgan od sonca pa en kafič tm na sred .Pa ful divje,za skakat, votline, za potaplat....uglavnem noro zame ....res divjina waw..to pa more biti super plac. A je kje bolj na samem??Sj boš kaj pofotku ,ane?? Ej,Indy...ampak tvoja "hiška" je pa full spešl. A to sam živiš v njej??A se nahaja na bolj osamljenem kraju??Meni se zdi,da je bolj mala..kaj pa vem... Bi bilo fajn ,če bi še kakšno fotko pripopal ,ko se cela vidi...no ,če želiš... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Zgodovina me nikoli ni zanimala, ko je bil čas za to, v šoli namreč. Vedno sem se jo s težavo učila. Drugi so nakladali in nakladali, jaz pa par besed, vse napiflano. No, zdaj me bolj zanima. Veliko bolj. Ja zanimat te more ne.Sej drgač ne gre.Isto k pr drugih stvareh.Dlih zato mi gre na kurac ta šolski sistem k človek nima nobene izbire kaj bi se učil, ampak dajo pa se jebi Jest pa zgodovino kr obvladam.Je en tak moj hobi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 waw..to pa more biti super plac. A je kje bolj na samem??Sj boš kaj pofotku ,ane?? Toj drgač zaščiten naravni park in je treba pri vstopu plačat ene 10 kun.Pol se pa furaš po makedamu ene 30 na uro ene 20 min da prideš do morja Divjina uglavnem je pa tut kr obiskan.Lej tle sm najdu par fotk na netu.Bom probov mal tut pofotkat. http://perko.blog.siol.net/files/2007/07/k2.JPG http://perko.blog.siol.net/files/2007/07/k6.JPG Na tole kockasto skalo vsak let splezam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Ej,Indy...ampak tvoja "hiška" je pa full spešl. A to sam živiš v njej??A se nahaja na bolj osamljenem kraju??Meni se zdi,da je bolj mala..kaj pa vem... Bi bilo fajn ,če bi še kakšno fotko pripopal ,ko se cela vidi...no ,če želiš... Hehe a ti domišljija dela vidm Ni mala, evo še v drugo povem, sam fotka je bla taka.Ja, sam živim odspodej,gor sta lastnika, navrh pa en poročen parček.Je pa ful spedenan okol bajte.Se lastnika res trudita.Je pa v eni vasici nad Lukovico, pa jezero je 500 metrov stran Lej tle fotke http://shrani.si/f/2q/pa/1f1d5JNZ/resize-of-1009082.jpg http://shrani.si/f/2u/2Y/1gASHweC/resize-of-1009091.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. julij 2008 Prijavi Deli 13. julij 2008 Toj drgač zaščiten naravni park in je treba pri vstopu plačat ene 10 kun.Pol se pa furaš po makedamu ene 30 na uro ene 20 min da prideš do morja Divjina uglavnem je pa tut kr obiskan.Lej tle sm najdu par fotk na netu.Bom probov mal tut pofotkat. Na tole kockasto skalo vsak let splezam Hehhehe ko malo dete;"mami na tole skalo vsak let splezam"Otročji si tudi ti..še vedno...Fajn Drugače pa..meni ni bog ve kaj tale plac.Sem si čist drugač vse skupaj predstavljala..ampak,saj to je pri meni že v navadi.Preveč skal je..kaj pa vem.... No,upam,da še kaj pofotkaš...in ,da full uživaš(še za mene zraven).... Hehe a ti domišljija dela vidm Ni mala, evo še v drugo povem, sam fotka je bla taka.Ja, sam živim odspodej,gor sta lastnika, navrh pa en poročen parček.Je pa ful spedenan okol bajte.Se lastnika res trudita.Je pa v eni vasici nad Lukovico, pa jezero je 500 metrov stran Waw!Pa res ni mala hiška ..ogromna je. Fajn,da živiš odspodej..imaš še fajn to teraso zraven ...boljš kot balkon... Lepo je...res lepo... In koliko plačaš najemnine za en mesec(če nisem že preveč radovedna)??? ....http://www4.slikomat.com/08/0713/zic-graddd.jpg Evo..sem še iz drugega zornega kota slikala on grad.Full je carski..Ampak tisti pes ga neprestano straži in ne moreš mimo njega.Mislim. Pa se drugače sploh ne bojim psov,ali živali nasploh.....ampak ta pes tak čuden feeling v meni vzbudi... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Hehhehe ko malo dete;"mami na tole skalo vsak let splezam"Otročji si tudi ti..še vedno...Fajn Drugače pa..meni ni bog ve kaj tale plac.Sem si čist drugač vse skupaj predstavljala..ampak,saj to je pri meni že v navadi.Preveč skal je..kaj pa vem.... No,upam,da še kaj pofotkaš...in ,da full uživaš(še za mene zraven).... Evo sm že nazaj Dobr je blo. Ja skale so pa res posod in če ti to ni všeč pol res ni fajn ke it.Zanimiv je en kafič vs v bambusu in trsju pa en kup enih zadev ma okol od gugalnic do vrtiljakov takih mal abstraktnih x:Dx Čist odfukan.Majo ful dobro sangrijo not Pravš da sm otročji.Kva pa vem.Rd ŽIVIM življenje Tle je ene par fotk.Sam sm sam zgorn konc slikov( ko se peleš) ker mi je pol crknu fotkič Tko da kafiča, plaže tm k smo se kopal žal ni.http://shrani.si/f/T/ki/3JTlF0zu/resize-of-picture-packag.jpghttp://shrani.si/f/3S/T6/4Z8UHXkI/resize-of-picture-packag.jpgWaw!Pa res ni mala hiška ..ogromna je. Fajn,da živiš odspodej..imaš še fajn to teraso zraven ...boljš kot balkon... Lepo je...res lepo... In koliko plačaš najemnine za en mesec(če nisem že preveč radovedna)??? Dam 280€ z stroški vred.Je pa not ene 45 kvadratov, enosobn pa še pokrit plejs za parkirat.Tko daj kr ugodno.Sam vseen se vračam v Kranj v roku 4 mesecev, ker bom mel novo službo in se mi ne da vozt tolk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Evo sm že nazaj Dobr je blo. Ja skale so pa res posod in če ti to ni všeč pol res ni fajn ke it.Zanimiv je en kafič vs v bambusu in trsju pa en kup enih zadev ma okol od gugalnic do vrtiljakov takih mal abstraktnih x:Dx Čist odfukan.Majo ful dobro sangrijo not Pravš da sm otročji.Kva pa vem.Rd ŽIVIM življenje Tle je ene par fotk.Sam sm sam zgorn konc slikov( ko se peleš) ker mi je pol crknu fotkič Tko da kafiča, plaže tm k smo se kopal žal ni. Full lepo je tam. I like it. A potem greš ti vsako leto v isti kraj na dopust?A ni nič avanturista v tebi?A se ne naveličaš?Sj je lepo in vse...ampak kaj,ko je še toliko drugih fajnih placov in krajev... Resnično ne štekam folka ,ki hodijo vsako leto v isti kraj na dopust..npr;na Rab..ajde sj ,ko imaš male otroke je mogoče bolj praktično ..ampak drugače pa??:palec:Dam 280€ z stroški vred .Je pa not ene 45 kvadratov, enosobn pa še pokrit plejs za parkirat.Tko daj kr ugodno.Sam vseen se vračam v Kranj v roku 4 mesecev, ker bom mel novo službo in se mi ne da vozt tolk. Ugodno imaš...res ugodno... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Full lepo je tam. I like it. A potem greš ti vsako leto v isti kraj na dopust?A ni nič avanturista v tebi?A se ne naveličaš?Sj je lepo in vse...ampak kaj,ko je še toliko drugih fajnih placov in krajev... Resnično ne štekam folka ,ki hodijo vsako leto v isti kraj na dopust..npr;na Rab..ajde sj ,ko imaš male otroke je mogoče bolj praktično ..ampak drugače pa?? Ugodno imaš...res ugodno... Tale kamenjak sm obrnu počes pa po prek Drgač pa hodm na Kamenjak vsak let za dan dva al pa tri.Nč več.Toj čist tko, ker mi je res kul plejs.Zele je bil dlih en turnir v basketu kjer ga organizirajo v Kranjskmu kampu v Premantur vsak let in sm šu zravn.Drgač za več dni pa hodm vsak let drgač itak.Eno in isto se itak naveličaš.Valda bi šu, v kolikor bi poznal tak folk, v kakšno J ameriko,azijo,kubo,afriko.... tut z ruzakom.Sam nažalost nism mel niti nimam zele tazga folka okol sebe.Bomo vidl. Jest pa čist štekam une k hodjo na eno te isto.Nekak niso avanturisti in so enkrat bli nek k jim je blo kul in je to to oziroma se verjetn dlih najbolj ne počutjo vedno v novih okoljih in iščejo take ki so jim bolj domači. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Tale kamenjak sm obrnu počes pa po prek Drgač pa hodm na Kamenjak vsak let za dan dva al pa tri.Nč več.Toj čist tko, ker mi je res kul plejs.Zele je bil dlih en turnir v basketu kjer ga organizirajo v Kranjskmu kampu v Premantur vsak let in sm šu zravn.Drgač za več dni pa hodm vsak let drgač itak.Eno in isto se itak naveličaš.Valda bi šu, v kolikor bi poznal tak folk, v kakšno J ameriko,azijo,kubo,afriko.... tut z ruzakom.Sam nažalost nism mel niti nimam zele tazga folka okol sebe.Bomo vidl. Jest pa čist štekam une k hodjo na eno te isto.Nekak niso avanturisti in so enkrat bli nek k jim je blo kul in je to to oziroma se verjetn dlih najbolj ne počutjo vedno v novih okoljih in iščejo take ki so jim bolj domači. Premanture so na Kamenjaku??Ker v Premanturah sem že bila...in vsega ,kar se spovnem so skale in ena full huda osamljena plaža,kjer me je ena velika-črna rakovica napadla... Je pa že kakšnih 20 let minilo..tako,da...so bolj megleni spomini.. A veš...Full se mi lušta morja.Ono fulll... Pa kakšne samotne plaže,kjer se lahko fajn zgoraj brez sončiš.....pa snorkanja ...in uživanja na blazini ..nekje sredi morja s senčnikom na glavi... Jao.letos ne bo nič. Vse kar imam od letošnejga dopusta je 5 dni Raduhe...Sicer me čaka še malo dopusta v avgustu..ampak ne vem...na začetku junija sem bila sigurna v to,da pač letos ne bom pogrešala morja...ampak sem se zmotila...orng.. in tko za dan ali dva tudi ne bi šla dol..ker mi ni feelinga..vse tko na hiter..pa še dolga vožnja je...Je treba iti najmanj za 10 dni ...v kakšen apartma..tko,da je res potem pravi dopust...Ne pa...da komaj prideš, pa že moraš tudi iti... Do zdaj mi je bilo najbolje na Lesbosu...ta otok imam pa svetsko energijo in vse je tko lušno tam..Je tudi veliko za videti...celo pelikani so tam..pa okamenel gozd...in ,da o gradovih ne govorim... Je treba združiti prijetno s koristnim... Kako je kaj v Lisboni??Tam je tudi morje...MmmmPortugal..obožujem Portugal.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. julij 2008 Prijavi Deli 18. julij 2008 Sem izbrskala na starih cd-jih tale grad...4U Indy....A ni spešl??http://www4.slikomat.com/08/0718/xjh-stares.jpg.....no...potem pa še tale plaža.. ta je čist po mojem okusu... http://www4.slikomat.com/08/0718/d6-stares.jpg Drugače pa mi je bilo full spešl tudi na otoku Lupodu(blizu Dubrovnika)...tam je tudi tak umirjen plac...s posebno energijo...bolj tko za zaljubljence... Dovolj bo... Ja nič..se bo treba sprijazniti,da ne bo nič z morjem letos... Ali pa naj še vedno upam na kakšen čudež??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.