Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

Premanture so na Kamenjaku??

Ker v Premanturah sem že bila...in vsega ,kar se spovnem so skale in ena full huda osamljena plaža,kjer me je ena velika-črna rakovica napadla... x:px

Je pa že kakšnih 20 let minilo..tako,da...so bolj megleni spomini.. x:Dx

A veš...

Full se mi lušta morja.

Ono fulll... x:px

Pa kakšne samotne plaže,kjer se lahko fajn zgoraj brez sončiš.....pa snorkanja ...in uživanja na blazini ..nekje sredi morja s senčnikom na glavi... x:px

Jao.letos ne bo nič. :vragec:

Vse kar imam od letošnejga dopusta je 5 dni Raduhe...Sicer me čaka še malo dopusta v avgustu..ampak ne vem...

na začetku junija sem bila sigurna v to,da pač letos ne bom pogrešala morja...ampak sem se zmotila...orng..

in tko za dan ali dva tudi ne bi šla dol..ker mi ni feelinga..vse tko na hiter..pa še dolga vožnja je...Je treba iti najmanj za 10 dni ...v kakšen apartma..tko,da je res potem pravi dopust...Ne pa...da komaj prideš, pa že moraš tudi iti...

Do zdaj mi je bilo najbolje na Lesbosu...ta otok imam pa svetsko energijo in vse je tko lušno tam..

Je tudi veliko za videti...celo pelikani so tam..pa okamenel gozd...in ,da o gradovih ne govorim... x:px

Je treba združiti prijetno s koristnim... x:Dx x;)x

Kako je kaj v Lisboni??

Tam je tudi morje...

Mmmm

Portugal..obožujem Portugal.. :inlove:

Premantura je mest kuj zravn naravnega parka Kamenjak x:Xx Pa v Premantur je bol za en kurc za kopat , valda se ke hod sam zarad Kamenjaka-pač nek morš spat pa jest ker na Kamenjaku razn enga kafiča iz trsja ni nč.Sam divjina.Sej Pula je pa kuj zravn drgač ene 8 km nazaj greš.

A ti spet fantazija švasa na polno x:Dx Ja na kamenjaku je tega polno-samotnih zalivov pa tko si loh tut cev brez xg:Dx

Lesbos :) .Se kuj na lezbike spomnem :8): Okamenle gozd :8): waw.Ko pa to zgleda.Ja grški otoki so itak zakon x:px Šu bi na Kreto enkrat vse tiste antične palače pogledat x:px

Men je tut Portugal kul, čeprov še nism bil tm.Kva vem zakaj xnckrivx .Bolš od Španije stokrat .Taka kul enerđi sem zdi pr teh Portosih.

Deli na socialnih omrežjih

Sem izbrskala na starih cd-jih tale grad...4U Indy....

A ni spešl??

http://www4.slikomat.com/08/0718/xjh-stares.jpg

.

.

.

.

.

no...potem pa še tale plaža.. ta je čist po mojem okusu... x:px :2src:

http://www4.slikomat.com/08/0718/d6-stares.jpg

Drugače pa mi je bilo full spešl tudi na otoku Lupodu(blizu Dubrovnika)...tam je tudi tak umirjen plac...s posebno energijo...bolj tko za zaljubljence... x:Ix x:px

Dovolj bo...

Ja nič..se bo treba sprijazniti,da ne bo nič z morjem letos... :C:

Ali pa naj še vedno upam na kakšen čudež??? :inocent:

HUd grad ja.Res viteška trdnjava x:px

Na lupidu je bil samostan ne.Toj kuj nasprot mesta otoček.Ma tm je itak vse njam.

Premantura je mest kuj zravn naravnega parka Kamenjak x:Xx Pa v Premantur je bol za en kurc za kopat , valda se ke hod sam zarad Kamenjaka-pač nek morš spat pa jest ker na Kamenjaku razn enga kafiča iz trsja ni nč.Sam divjina.Sej Pula je pa kuj zravn drgač ene 8 km nazaj greš.

Ja...točno tako..se spovnem ,da smo se v Premanturah kopali samo 2x ..potem pa smo šli z avtom na eno full hudo samotno plažo...ker v Premanturah so plaže za en drek..oz..same skale so in je zelo težek dostop do morja... x;)x

A ti spet fantazija švasa na polno x:Dx Ja na kamenjaku je tega polno-samotnih zalivov pa tko si loh tut cev brez xg:Dx

Hehehe.. fantazija švasa...LOL!

Ma..pustim domišljiji prosto pot..VEDNO..

Drugače pa nisem tolk za čist nude sončenje..ok..zgoraj brez mi je ok...če je bolj samotna plaža..drugače pa ne... x:)x

je pa full feeling nag se kopati zvečer ozzz.ponoči...Paše... x:px

Si že probal??

Lesbos :) .Se kuj na lezbike spomnem :8): Okamenle gozd :8): waw.Ko pa to zgleda.Ja grški otoki so itak zakon x:px Šu bi na Kreto enkrat vse tiste antične palače pogledat x:px

Sj ta otok se imenuje po eni pesnici -grški,ki je bila lejzbika...se mi zdi...... :inocent:

Pa folk mi je takrat pred dopustom govoril,da je to otok gayev in lejzbik..in ,da bo na vsakem koraku vsaj en takšen par..in blablabla...ampak to je seveda izmišljotina...

Men je tut Portugal kul, čeprov še nism bil tm.Kva vem zakaj xnckrivx .Bolš od Španije stokrat .Taka kul enerđi sem zdi pr teh Portosih.

Hehehe..

Tukaj pa razmišljava enako.

Portugalsak ima full boljšo energijo kot pa Španija.

V Španijo me sploh ne vleče...v Portugal pa full... x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Ja...točno tako..se spovnem ,da smo se v Premanturah kopali samo 2x ..potem pa smo šli z avtom na eno full hudo samotno plažo...ker v Premanturah so plaže za en drek..oz..same skale so in je zelo težek dostop do morja... x;)x

Drgač je Premantura ne Premanture LOL x:Xx .Dlih tko k ne morjo bit Ljubljane x:o)x

Drugače pa nisem tolk za čist nude sončenje..ok..zgoraj brez mi je ok...če je bolj samotna plaža..drugače pa ne... x:)x

je pa full feeling nag se kopati zvečer ozzz.ponoči...Paše... x:px

Si že probal??

Sj ta otok se imenuje po eni pesnici -grški,ki je bila lejzbika...se mi zdi...... :inocent:

Pa folk mi je takrat pred dopustom govoril,da je to otok gayev in lejzbik..in ,da bo na vsakem koraku vsaj en takšen par..in blablabla...ampak to je seveda izmišljotina...

Jest bi pa šu enkrat na nudl plažo al pa nekam na samo se sončat pa kopat gol x:px Nekak tega še nism počel in bi probal.Nočno kopanje mi nekak ne sede,ker se nič ne vid in mi to ni dlih kul na morju.....no edin če je kakšn nežnejši spol zravn pa tko mal v dvoje x:px

Ja vem drgač ,da je Lezbika izraz v zvezi z tem otokom ker se je gor nekej dogajal v tej smeri x:Dx .Kar se pa gejev pa lezbik tiče jih je pa cela Grčija puna, tko da ti ni treba dlih na Lezbos hodt x:Xx

Drgač je Premantura ne Premanture LOL x:Xx .Dlih tko k ne morjo bit Ljubljane x:o)x

Kaj kompliciraš...sj je vseen... xrolleyesx

Premanture ali Premantura...važno,da veva za kaj se gre...

Jest bi pa šu enkrat na nudl plažo al pa nekam na samo se sončat pa kopat gol x:px Nekak tega še nism počel in bi probal.Nočno kopanje mi nekak ne sede,ker se nič ne vid in mi to ni dlih kul na morju.....no edin če je kakšn nežnejši spol zravn pa tko mal v dvoje x:px

Ja vem drgač ,da je Lezbika izraz v zvezi z tem otokom ker se je gor nekej dogajal v tej smeri x:Dx .Kar se pa gejev pa lezbik tiče jih je pa cela Grčija puna, tko da ti ni treba dlih na Lezbos hodt x:Xx

Eh...

Ne moraš iti ponoči se sam kopati-in to nag v morje.

Si ja nor.

Kake maš.

Meni to niti pod razno ne bi na pamet prišlo,ker bi me bilo preveč strah.

Sem mislila v dobri družbi..ne pa sam... x:Dx x;)x

Ej...

Full sem poftokala on grad..od spredej od zadaj in iz strani..

Ni da ni..

Oglej si fotke v temi Fotografija...

Baje en moški živi v tem gradu.

Mogoče mi ga uspe nafehtati,da mi ga 1x mal razkaže... x:px

Richard Bach

Kaj kompliciraš...sj je vseen... xrolleyesx

Premanture ali Premantura...važno,da veva za kaj se gre...

Ja tko je, a ne x:px Ednina,ednina

Eh...

Ne moraš iti ponoči se sam kopati-in to nag v morje.

Si ja nor.

Kake maš.

Meni to niti pod razno ne bi na pamet prišlo,ker bi me bilo preveč strah.

Sem mislila v dobri družbi..ne pa sam... x:Dx x;)x

Kva Eh.Valda se nauš sam x:o)x Tis tut limona ena x:px Sam govorim na podlagi iskušenj k smo bli rečmo nek ponoč ob morju pa vsi kao nekej navdušeni nagi v morje.Men to ni dlih, ker to loh počnem tut podnev ne x:px Očitno je to bol za sramežljivce x:Dx

Nočno kopanje defenitivno samo v dvoje x:px

Ej...

Ni da ni..

HUUUUUUUdo.Res hud grad x:px x:px x:px

Kva Eh.Valda se nauš sam x:o)x Tis tut limona ena x:px Sam govorim na podlagi iskušenj k smo bli rečmo nek ponoč ob morju pa vsi kao nekej navdušeni nagi v morje.Men to ni dlih, ker to loh počnem tut podnev ne x:px Očitno je to bol za sramežljivce x:Dx

Nočno kopanje defenitivno samo v dvoje x:px

Kaka limona... :vragec:

LOL

Lisica sem baje... x^x

Dj,dj...kaj se zdj delaš. x:Dx

Nočno kopanje definitivno samo v dvoje.Lepo te prosim. x:Dx

Kaj pa v troje??Ti in še dve bejbe... x:px x;)x Najbrž se jih ne bi branil...ali pač?? x:px Pri tebi se nikoli ne ve....

HUUUUUUUdo.Res hud grad x:px x:px x:px

jaaaaaaaaaaaaaa... :inlove:

full je spešl.

Richard Bach

Dj,dj...kaj se zdj delaš. x:Dx

Nočno kopanje definitivno samo v dvoje.Lepo te prosim. x:Dx

Kaj pa v troje??Ti in še dve bejbe... x:px x;)x Najbrž se jih ne bi branil...ali pač?? x:px Pri tebi se nikoli ne ve....

Uf čeb pa to blo..... x:px x:px x:px pa pomoje ne muvam z plaže 14 dni x:Dx

x:Dx x:Dx

Ej...

Ni da ni..

Moškega,ki živi v gradu sem spoznala danes... x:)x

Se peljem mimo grada in mi nekaj reče ,da naj zapeljem na grad...mogoče pa naletim na tega moškega..

In evo njega pred gradom. x:px

Samotar,takoj voljan ,da mi razkaže grad..celo neke slike iz časov,ko je grad sijal v vsej svoji luči mi je pokazal... :2src:

Sem mu razložila kako zelo mi je všeč grad in ,da sem ga zadnjič iz vseh zornih kotov poslikala...Zdaj mu moram pa slike prinesti pokazat...ja ..kaj naj..pa kakšnih 20 dag kave mu bom nesla zraven,

naslednjič,ko grem na obisk.Ker ravno danes nisem imela fotoaparata zraven.Tko,da naslednjič ga vzamem 100 % zraven in pofotkam še notranjost grada.Pa sj ni Bog ve kaj,tale grad.Ono ..vse je zapuščeno...en del grada (tam kjer je stolp)je še najlepši...drugo pa vse v razsulu.... x:((x Zdaj ga bodo končno začeli urejati...

So me pa fascinirale grajske ječe...je bilo kar en mal strašljivo hodit po teh prostorih...Domišljija začne delati na polno....

Taraja??

Kje si??

V veter mi povej??

Mislim xrolleyesx z Indiyem te posvojima...ti naju pa niti pogledati ne prideš več... :cry: x:Dx

Barve za lase??

V soboto grem k frizerju...pa bi se pobaravala na kostanjevo barvo.

Tak poseben odtenek bi imela...rjavo-rdeč....ampak nikjer ne najdem fotke -ženske s to barvo las,tako,da niti potem ne morem razložiti frizerki kaj hočem...

Imaš ti kakšno takšno fotko ???

http://www4.slikomat.com/08/0729/lmz-rdeaba.jpg

Tale barva las je nekaj podobnega kot jaz želim...ampak je skor malo presvetla....???

Richard Bach

x:Dx

hehehe :palec:

Ampak jaz pa full preveč govorim..baje... :inocent:

Zadnje čase vsaj. :vio:

Ker preveč misliti ni zdravo. x:Dx

Richard Bach

hehehe :palec:

Ampak jaz pa full preveč govorim..baje... :inocent:

Zadnje čase vsaj. :vio:

Ker preveč misliti ni zdravo. x:Dx

ma mogla sem slikat..tak sem se režala, ko sem to vidla na kozarcu od cockte x:o)x

da ti slučajn kak dvojček ne tuče ven x:Dx xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

to je grad od katerga slike si objavla v temi fotografije? :inocent: tak zaraščen bolj?

čaki: srečaš tipa, ki sam živi v gradu (?!) in mu prec zaupaš, da ti razkaže to zapuščeno (strašljivo) zgradbo? :eek: x:o)x jst neb tko hitr tipom, ki sami v gradu živijo, zaupu x:o)x x:Dx

Mhm.

To je ta grad,ki sem ga zadnjič pofotkala iz vseh zornih kotov. x:px

.

.

.

Ja..srečam tipa ,ki živi v gradu,ga ogovorim in naslednje,kar vem je,da se sprehavajama po grajskih ječah. x:Dx

Taka sem.Pogumna baje... x;)x

In zaupam tudi prec..kaj pa naj...pa še sredi belega dne je bilo...ok ...grad je res na eni samotni lokaciji...ampak... x:px kdor ne riskira,ne profitira... x;)x

Še pofotkat ga moram(grad-vznotraj),tako,da bo vsaj še en obisk obvezen. x:Dx

ma mogla sem slikat..tak sem se režala, ko sem to vidla na kozarcu od cockte x:o)x

da ti slučajn kak dvojček ne tuče ven x:Dx xcivx

aja..

to si ti pofotkala... :palec: sem mislila,da si kje na netu zbrskala fotko...

zanimivo.. x:px

Nič nimam v dvojčku...edino merkur je v 1.hiši.. :inocent:

Richard Bach

mogoče kak planet na dvojčkasti stopinji..tu men seka sonce in venera, ki sta na tej stopinji x:Dx

ma če boš kdaj pila cockto v gostilni si le oglej kozarec, ker je baje več takih fint x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

mam prjatla ribo, dost faca, sam ma probleme z zavistjo. ne vem kva mu je. ampak je dost inteligenten, verjetn bl od mene in pol ku mu poveš, mu je kr jasn use :palec:

sam len je, mal ga una druga riba jebe, ki kaže proti materializmu

Brez podpisa

x:Dx x:Dx

Moškega,ki živi v gradu sem spoznala danes... x:)x

Se peljem mimo grada in mi nekaj reče ,da naj zapeljem na grad...mogoče pa naletim na tega moškega..

In evo njega pred gradom. x:px

Samotar,takoj voljan ,da mi razkaže grad..celo neke slike iz časov,ko je grad sijal v vsej svoji luči mi je pokazal... :2src:

Sem mu razložila kako zelo mi je všeč grad in ,da sem ga zadnjič iz vseh zornih kotov poslikala...Zdaj mu moram pa slike prinesti pokazat...ja ..kaj naj..pa kakšnih 20 dag kave mu bom nesla zraven,

naslednjič,ko grem na obisk.Ker ravno danes nisem imela fotoaparata zraven.Tko,da naslednjič ga vzamem 100 % zraven in pofotkam še notranjost grada.Pa sj ni Bog ve kaj,tale grad.Ono ..vse je zapuščeno...en del grada (tam kjer je stolp)je še najlepši...drugo pa vse v razsulu.... x:((x Zdaj ga bodo končno začeli urejati...

So me pa fascinirale grajske ječe...je bilo kar en mal strašljivo hodit po teh prostorih...Domišljija začne delati na polno....

Itak.Kva pa.Jest bi isto naredu.Hm ubistvu sm že parkrat v podobni situaciji pa so mi vse razkazal.No problem x:px Pa sej precenš po občutku al mu je za zaupat a ne.Namarčič pač ne šteka kuko to gre x:Dx Pustolovski duh.....serijsko x;)x Mene pa dlih grajske ječe fascinirajo.Kokr da bi vidu duh časa tm not :8): ...ljudi k so bli zaprti....spuki x:Xx Čist v vsakmu gradu je to obvezn ogled-seveda če so

Taraja??

Kje si??

V veter mi povej??

Mislim xrolleyesx z Indiyem te posvojima...ti naju pa niti pogledati ne prideš več... :cry: x:Dx

Barve za lase??

V soboto grem k frizerju...pa bi se pobaravala na kostanjevo barvo.

Tak poseben odtenek bi imela...rjavo-rdeč....ampak nikjer ne najdem fotke -ženske s to barvo las,tako,da niti potem ne morem razložiti frizerki kaj hočem...

Imaš ti kakšno takšno fotko ???

http://www4.slikomat.com/08/0729/lmz-rdeaba.jpg

Tale barva las je nekaj podobnega kot jaz želim...ampak je skor malo presvetla....???

Ja res.Đe si Taraja dušo.Vrati se :).

Kva uš pa ti farbala tiste svoje makarone x:Dx .A se sploh kej opaz x:Dx x:Dx x:Dx Barva bi bla loh mal svetlej.Men so nori taki mal bol živo rdeči lasje pr ženski x:px

aja..

to si ti pofotkala... :palec: sem mislila,da si kje na netu zbrskala fotko...

zanimivo.. x:px

Nič nimam v dvojčku...edino merkur je v 1.hiši.. :inocent:

Jest mam pa Jupitra not.Nimam problemov z komunikacijo z folkom.Loh se pogovarjam z vsakmu tut cel dan če voč ,no problem :)

Pa ful sm firbc.Kamor kol pridem hočem vse vidt,pošnofat,začutit ,če ne nism zadovoln.Aj to tut kej jupiter kriv :)

mam prjatla ribo, dost faca, sam ma probleme z zavistjo. ne vem kva mu je. ampak je dost inteligenten, verjetn bl od mene in pol ku mu poveš, mu je kr jasn use :palec:

sam len je, mal ga una druga riba jebe, ki kaže proti materializmu

Jest sm tut čist prepameten xrolleyesx pa len tut ja xrolleyesx

Oj, kako ste Ribice, Lisbona, Indy? x:)x Ljubljenčka moja. Kako lepo je videt, da me pogrešate. Jaz sem pa bila kakšen teden oz. 10 dni nazaj v Predjamskem gradu pri Postojni. Meni je zelo zanimiv. Je noter v skalo vzidan. Zanimiv je tako od zunaj kot znotraj. Nekateri kosi pohištva so originalni. Potem je recimo tudi mučilnica kot prostor. x:Ox In pa ječa itd. Veliko je za prehodit po stopnicah, ampak res zelo zanimiv.

a dej dej ka sanjaš, ti sam indigo x:Dx x:px x:px x:px

Je prisoten tale ribji virus na cajte x:Dx

Oj, kako ste Ribice, Lisbona, Indy? x:)x Ljubljenčka moja. Kako lepo je videt, da me pogrešate. Jaz sem pa bila kakšen teden oz. 10 dni nazaj v Predjamskem gradu pri Postojni. Meni je zelo zanimiv. Je noter v skalo vzidan. Zanimiv je tako od zunaj kot znotraj. Nekateri kosi pohištva so originalni. Potem je recimo tudi mučilnica kot prostor. x:Ox In pa ječa itd. Veliko je za prehodit po stopnicah, ampak res zelo zanimiv.

O lejo dečvo x:Dx :palec: .Postojnski grad pravš.Ja taj pr men en od top ten gradov.Smo pa bli v 4.klasu o.š,. pa glede na to da mam ful dobr spomin se tut ful spomnem kakšn je pa kuko je not.Vem da je ful vlage not in da je bil namenjen bolj za en tak počnitniški grad kot prebivanje.Ljudje ki so ga mel v posesti različna obdobja so ga uporabljal za počitnice ,ki so jih večinoma izrabljali za lov v okolici.Je pa bil prvotni grad drugačen.Ta zej je druga varjanta.Okol prvega gradu je ful zanimiva zgoba o vitezu Erazmu Predjamskemu ki se je skregal z cesarjem in nato bil oblegan not.

Itak.Kva pa.Jest bi isto naredu.Hm ubistvu sm že parkrat v podobni situaciji pa so mi vse razkazal.No problem x:px Pa sej precenš po občutku al mu je za zaupat a ne.Namarčič pač ne šteka kuko to gre x:Dx Pustolovski duh.....serijsko x;)x Mene pa dlih grajske ječe fascinirajo.Kokr da bi vidu duh časa tm not :8): ...ljudi k so bli zaprti....spuki x:Xx Čist v vsakmu gradu je to obvezn ogled-seveda če so

Ja..točno tko.Po občutku se ravnam.Intuicji.. :palec:

Tako,da ponavadi se ne zmotim.

Starejši moški,drobne in majhne postave,osamljen in od sveta zapuščen..le kaj bi mi lahko naredil???

Kva uš pa ti farbala tiste svoje makarone x:Dx .A se sploh kej opaz x:Dx x:Dx x:Dx Barva bi bla loh mal svetlej.Men so nori taki mal bol živo rdeči lasje pr ženski x:px

Makarone? x:Dx

Joj Indy..pa ti me vedno full nasmeješ...

Mislim..

Halo..

Moja naravna barva las je rjava..taka mišja.Fuj in fej...in defenitivno je razlika med rdečo in mišjo barvo...

Tole imam v mislih.

Točno takšno barvo si želimmm.Kao.http://www4.slikomat.com/08/0731/ocq-barrrv.jpg

Živo rdečo barvo las sem pa imela letošnjo zimo in sem se full bedno počuutila..tko,da sem se potem po hitrem postopku prebarvala na rjavo...

Jest mam pa Jupitra not.Nimam problemov z komunikacijo z folkom.Loh se pogovarjam z vsakmu tut cel dan če voč ,no problem :)

Pa ful sm firbc.Kamor kol pridem hočem vse vidt,pošnofat,začutit ,če ne nism zadovoln.Aj to tut kej jupiter kriv :)

hehhee..

merkur je glavni krivec za to tvoje šnofanje najbrž...

a potem imaš jupiter v 5.hiši??

full fajni položaj jupitra. :palec:

napiši še kako je aspektiran...

ooo...taraja... :2src:

Hmmm...

v predjamskem gradu v Postojni sem bila tudi jaz...tko kakšnih 17 let nazaj ..v OŠ....

mogoče kak planet na dvojčkasti stopinji..tu men seka sonce in venera, ki sta na tej stopinji x:Dx

ma če boš kdaj pila cockto v gostilni si le oglej kozarec, ker je baje več takih fint x:px

Ne..niti enega planeta nimam na dvojčkasti stopinji...

čudno???

prevladuje stopinja raka,vodnarja in device.. :wOOt:

baje? si kr precej pogumna x:px prej bi zaupal nekomu, ki bi reku, da ima sladkarije v avtu x:Dx

klarus ima pa fajn avatar in fajn podpis! :palec: x:Dx

Pogumen je tisti ,ki skoči iz letala ,brez padala in upa na čudež...

Klarus..ja imaš zanimiv avatar...

ono..čist drugačen kot ponavadi...

se kaj posebnega dogaja s tabo??

nekam uranovska si postala??

odštekana??

kam so šli vsi delfinčki??

Richard Bach

Ribje slabosti;

Tole drži...tu in tam. x:Dx Posebaj zadnji stavek.

V nasprotjo z rakom in škorpijonom,drugih dveh vodnih znamenj,ribe nimajo oklepa,ki bi jih varoval pred zunanjim svetom.Zato se nevarnosti ognejo drugače-hitro odplavajo proč.Človek s soncem na robu zodiaka se tako brani pred zlobnim svetom.Skrivalnice se gre najprej na osnovni ravni,zapre vrata svoje sobe in se pretvarja ,da ga ni.Če to ni učinkovito,se zapre vase,v sanjski svet,ali okrog sebe zgradi tako visok zid,da ga nihče ne more preplezati.Vse to z željo,da postane neviden.A bežanje pred resničnostjo lahko vodi v družbeno smrt.To je za ribe pogubno,kajti željne so človekove sobližine,pozornosti in ljubezni.

Življenje v svetu domišljije je sprto z logiko vsakdanjosti,ki se je ne morejo nikakor navaditi.Le komu mar položnice,če pa je toliko bolj zanimivo jezditi med oblaki.Red in disciplina sta za njih španska vas,zato ob sebi potrebujejo prizemljenega človeka(japajade..kot,da nas lahko ena devica dolgo prenaša... xrolleyesx )

Težave imajo tudi pri sprejemanju odločitev.Za stvari se hitro ogrejejo,a kaj,ko lahko njihova navdušenost splahni čez noč.

Nasldnjič še napišem nekaj o slabostih ,ki jih imajo meni ljubi škorpijončki... x:px

Richard Bach

Ej, to si pa ful dober napisala. Kot bi me opisala....Sem se kar zgrozil...brr....Si bom tole skopiral k sebi, da bom še večkrat prebral. Sem vedel, da je tako, a ko prebereš od drugega, slabosti namreč, dobijo drugo perspektivo. Če veš še kaj takšnega... bi prišlo prav.... Se bom zamislil....Hvala in papa!! x;)x

Ej, to si pa ful dober napisala. Kot bi me opisala....Sem se kar zgrozil...brr....Si bom tole skopiral k sebi, da bom še večkrat prebral. Sem vedel, da je tako, a ko prebereš od drugega, slabosti namreč, dobijo drugo perspektivo. Če veš še kaj takšnega... bi prišlo prav.... Se bom zamislil....Hvala in papa!! x;)x

Pozdravljen v Aličini čudežni deželi x:Dx x:Dx x:Dx

:palec:

hmmm...

a prav v vseh slabostih se najdeš ???

kje imaš pa ASC in luno???

a potem full bežiš iz realnosti,živiš v oblakih in saaanjaš??

se prevelikokrat izoliraš in obdaš z zidom??

za povrhu si pa še neodločen in hitro izgubiš zanimanje za določeno stvar/osebo???

mmmmmmmmmmmm

my kind of man :2src: x:px x;)x x:Dx

Pozdravljen v Aličini čudežni deželi x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

indy..full fajn podpis imaš... :palec:

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...