Skoči na vsebino

Ribi

borism

Recommended Posts

:palec:

hmmm...

a prav v vseh slabostih se najdeš ???

kje imaš pa ASC in luno???

a potem full bežiš iz realnosti,živiš v oblakih in saaanjaš??

se prevelikokrat izoliraš in obdaš z zidom??

za povrhu si pa še neodločen in hitro izgubiš zanimanje za določeno stvar/osebo???

Naturlich.Always ultra x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Naturlich.Always ultra x:Dx

ojojjjjj

a ti tudi?? x:Dx w:Iw

Tle je tko k pr Twin peaksu x:Dx

Šta te muči mili moj?? x:Dx xzobkox

x:Ox

napiš hitr škorpijonske slabosti, da si ne začnem mislit, da sm riba x:Dx x:Dx

x:Dx

:palec: evo...

Slabosti škorpijonov...

pa ,da ne bo kdo misli,da je to moje delo..NE.prepisujem iz ene revije...cccccc

Kdor je prišel na svet,ko je bilo sonce na nebu v škorpijonu,kar prekipeva od moči.(no,tole ni slabost).Vsega se loteva z dušo in telesom,nečemu je izmerno predan,a ,če kaj ni po njegovem izbruhne kot vulkan. Njegov bes podira vse pred seboj,z neusmiljeno uničevalno močjo pogosto rani tudi sebe. Moral bi se naučiti nadzorovati čustva, a tudi pri tem lahko pretirava-začne jih tlačiti globoko vase. Zato se vede družbeno sprejemljivo,a hkrati ponarejeno,njegovo vedenje je le bled odsev pravega jaza. Nikoli se ne postavi na odprto bojišče,da bi ga drugi lahko videli v pravi luči in spoznali njegove šibkosti. Del sebe vedno skriva,kajti le tako lahko ohrani nadzor nad samim seboj.

Ima izjemno moč prepričevanja in manipulacije,z njo v ljudeh vzbuja strah in spoštovanje.

Čeprav zna uživati v življenju,se zaveda,da je vse,z njim vred,minljivo. Vprašanje smrti se mu nenehno vpleta v misli.

Te negativne energije škorpjie mi niso tuje...imam luno in vladarja ASC v škorpijonu in to v 8.hiši ..ki ji vlada škorpijon...pa potem še tudi pluton vladar škropijona v svoji domači hiši....hudoooo...

Velikokrat ranim sama sebe.Samouničevanje mi ni tuje...še vedno...

Del sebe vedno skrivam.Si sploh ne znam predstavljati ,da bi me kdorkoli resnično spoznal... verjamem in vem,da se to ne bo zgodilooooo.

Pretiravanja -vseh vrst...tudi del mene...

jao,jao... :vragec:

mačka...kje imaš luno in ASC? :irs:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Si dobro opisala Škorpijona, Lisbonca. Sigurno čutiš ta vpliv, če imaš Luno v Škorpijonu v 8. hiši, jaz pa imam v Škorpijonu Merkur, torej razmišljanje oz. način razmišljanja. Luna pa so čustva. Ampak jaz Škorpijona zelo čutim, kljub temu, da imam v njem samo Sonce in Merkur. Še dobro, da ne še Lune. x:)x

o thanx

aha, samouničevanje...

pa če me kdo hoče kaj prisilit, raje naredim kontra, čeprav si s tem škodujem, kot pa da bi se pustila...

ampak včasih sem bila dosti hujša pri tem, če sem bila res žalostna, prizadeta, sem vedno uničevala stvari, svoje, take, ki so mi res kaj pomenile... sam, da me je še malj bolj bolelo :inocent: sem se pa odnavadila tega, ker mi je bilo pozneje vedno žal

no tam je malce pretirano, če kaj ni po njegovem, izbruhne kot vulkan glih tko pa tud ni. ampak to pa ja! nedolgo nazaj je namaar rekel, da smo sco preveč resni, da se vsake stvari preveč zares lotimo... pa sm rekla, da to je sam to, da se vsake stvari res lotimo z dušo in telesom (no, v bistvu sm rekla z dušo in srcem x;)x ). čustva, skrivanje, pa pretiravanja, jasno, ni neke srednje poti. če vzbujam strah in spoštovanje, pa ne vem x:Dx no, strah včasih že

hecn, ker nobenmu nič ne naredim

minljivost vsega :palec:

ma to je zdej prav mal na dušo popihalo :vio: čudno, ker je govora o negativnih lastnostih x:Dx x;)x

luna (merkur, venera, jupiter) v sco x;)x , asc v levu

:eek: ojojjjjj x:Dx :vragec:

sonce,luna,merkur,venera in jupiter v sco....zanimivo... x:px

tale stelij planetov imaš potem v 4.ali v 5.hiši ??

Če jih imaš v 4.hiši si čist vodna. :2src: Če pa v 5.hiši pa ognjeno-vodna.nekak bi bilo veliko bolje za tvoj ASC ,da je stelij planetov v 5.hiši..ker vladar 5.hiše je sonce/lev....

ker drugače ASC lev je čist skregan z rakom in škorpijonom...NO GO...

Sorry..mal se pametna delam... x;)x ne vem kaj mi je danes... x:Dx

ampak tale tvoja natalna karta mora biti pa full zanimiva... :palec:

V glavnem cela jeba na področju doma in družine..najbrž... :inocent: (če je polna 4.hiša)

če je polna 5.hiša...pa uhhuhuuu...polno ljubezenskih zvez...takšnih in drugačnih in podobnih zadev...pa veliko otrok... x;)x

če je luna v konjukciji s soncem??Uff...potem je to res en težak karakter... :vragec: x:Dx x;)x

ampak nekak imam feeling ,da je tale stelij planetov v 4.hiši...ker imaš dost nežne poteze na obrazu(ona fotka-sj veš x:Dx )in nasploh ...ne vidim te kot levinjo.. x;)x

kao x:px

Si dobro opisala Škorpijona, Lisbonca. Sigurno čutiš ta vpliv, če imaš Luno v Škorpijonu v 8. hiši, jaz pa imam v Škorpijonu Merkur, torej razmišljanje oz. način razmišljanja. Luna pa so čustva. Ampak jaz Škorpijona zelo čutim, kljub temu, da imam v njem samo Sonce in Merkur. Še dobro, da ne še Lune.

To sem prepisala iz ene revije..

Nekaj kar drži...tudi pri ribah. x8Dx

ja..full čutim škorpijona v sebi... x:Dx Luna je v 8.hiši in to v škorpijonu,potem na njej je vlaadar ASC -uran..v 8.hiši(vendar v tehtnici)je pa tudi pluton in severni vozelj.

Baje je pri ženskah bolj močna luna ,kot pa sonce...

Ti imaš sonce in merkur v škropijonu,jaz imam pa sonce in merkur v ribah..luna je pri tebi v ribah,pri meni pa v škorpijonu...podobne energije...najbrž.. xflirtx

Richard Bach

vse v 4. hiši... menda od tle ta nežnost - rak x;)x hecno, da potem pa nimam čist nič v raku, nobenga planeta, niti hiše x:Dx

itak imam pa planete sam v treh hišah, luna + merkur + saturn + pluton v 3. hiši, telih 5 v 4. hiši in mars v 5.; saturn & pluton v tehtnici, sco že veš, uran & neptun v strelcu, mars v kozlu

ma ti se kr delaj pametno x:Dx sej mi je zanimivo x;)x nekoč sem se še sama lotila astrologije, sam sm ugotovila hitro, da to ni zame. mi je pa še vseen fajn brat o sebi x:px lev? ego pa to x:Dx x;)x bern je rekel, da imam glih tolk leva, da mi dela štalo z egoizmom x:Dx sam ni res, mimgrede x:o)x x:Dx x:Dx

familija ja... ni za komentirat sploh x:o)x ma sej zdej se štekamo. recimo. še zmer so občutljive zadeve in tko x;)x

težka sm pa sam občasno :-D ;-) (morm take smajlije nardit, ker jih je bilo preveč v objavi ;-p)

Hmmm...

kateri planeti so zdj v 3.hiši?

luna,merkur,saturn ,pluton??

v 4.hiši?

pa sonce,venera,jupiter

v 5.hiši pa?

mars??

A drži tole??

Ker si napisala ;telih 5 v 4.hiši...potem so v 4.hiši luna (merkur, venera, jupiter) in sonce??

mal si me zmedla..čist nič pregledno ne pišeš... x:Dx x;)x

najboljš,da mi kar narišeš... x;)x x:px

Richard Bach

Jest mam mars v 5 hiši x:Dx x:Dx x:Dx Bo kr držala interpretacija, sicer je ful splošna sam je za silo

Mars v 5. hiši

Ljudje z Marsom v 5. hiši vso svojo energijo vlagajo v tekmovanja in igro. Uživajo v dobrih spopadih, pri čemer je dobro, da si izberejo šport in ne drugačnih »bitk«. So zelo strastni in pri nasprotnem spolu priljubljeni. Uživajo v seksualnosti in znajo biti dobri ljubimci. Dobro je, da se ukvarjajo s hobiji in drugimi stvarmi, ki jih imajo resnično radi. Otroci znajo biti zelo tekmovalni, živahni in prodorni. Radi tvegajo, zato se morajo varovati napačnih finančnih odločitev.

Vir: http://www.astro.si/meni/slo/os_pl_mars_v_hi%C5%A1ah.htm

mi je pa še vseen fajn brat o sebi x:px lev? ego pa to x:Dx x;)x bern je rekel, da imam glih tolk leva, da mi dela štalo z egoizmom x:Dx sam ni res, mimgrede x:o)x

Bern se ni zmotu.Tale tvoj egoizme se ful čut v tvojih postih.Ne vzem tega negativno ker ni x;)x Je pa res, da velikokrat svojga profila sploh ne čutmo prov in nam more okolica povedat.

Bern se ni zmotu.Tale tvoj egoizme se ful čut v tvojih postih.Ne vzem tega negativno ker ni x;)x Je pa res, da velikokrat svojga profila sploh ne čutmo prov in nam more okolica povedat.

Jaz ga pa sploh ne čutim.Egoizma.Niti malo...Pri njej pa res NE!!

Mars v 1. hiši

Ljudje z Marsom v 1. hiši imajo veliko fizične moči in energije. So zelo vitalni in sposobni doseči velike dosežke. So tekmovalni, povsod prvi in neizmerno pogumni. Delujejo nagonsko in pogosto sploh ne premislijo, pač pa se podajo v novo zmago. So tipični pionirji, ki odkrivajo nove dežele, nove projekte in nove poti. Pogosto imajo probleme v odnosih, saj znajo biti do drugih precej nepotrpežljivi, neobzirni ali celo grobi.

Jaz imam mars v 1.hiši..

In tole sploh ne držiii.

Razen prvi stavek je resničen. x:px

Richard Bach

Jaz ga pa sploh ne čutim.Egoizma.Niti malo...Pri njej pa res NE!!

Mars v 1. hiši

Ljudje z Marsom v 1. hiši imajo veliko fizične moči in energije. So zelo vitalni in sposobni doseči velike dosežke. So tekmovalni, povsod prvi in neizmerno pogumni. Delujejo nagonsko in pogosto sploh ne premislijo, pač pa se podajo v novo zmago. So tipični pionirji, ki odkrivajo nove dežele, nove projekte in nove poti. Pogosto imajo probleme v odnosih, saj znajo biti do drugih precej nepotrpežljivi, neobzirni ali celo grobi.

Jaz imam mars v 1.hiši..

In tole sploh ne držiii.

Razen prvi stavek je resničen. x:px

Ja men tut ni kej preveč všeč interpretacija tega avtorja.Čak bom mal pogledov Velko šolo astrologije, zej k jo mam končno x:px .Je pa tut tko, da mars komot lahko pojebe kaka drugi aspekt in ti interpretacija le tega seka sam na cajte.

Pr Mački pa prov čutm tisti položaj človeka nad drugimi, ki je tako značilno za leva.Ni pa seveda nujno ,da je to slabo oziroma da se to zmeraj koristi v slabo.

Mars v prvi hiši po Veliki šoli astrologije

Ker je ta Ovnova hiša v vsaki karti najpomembnejša (Mars vlada Ovnu) je Mars v njej eden najmočnejših planetov karte, še posebej če je znotrej 10" oddaljenosti od ascendenta.Fizična energija tega planeta poživi značilnosti ascendentnega znamenja.Človek ima izredno močno voljo je zelo bojevit in se nenehno trudi, da bi v vsem vedno in povsod prvi.Nenehno se mu kam mudi, s počasnejšimi od sebe nima potrpljenja; bedakov ne prenese.To je tekmovaln duh, ki uživa v izivalnih nalogah.Sebe in svoje potrebe nenehno rine v ospredje., njegova sebičnost in zaverovanost vase, ki se ju včasih niti ne zaveda,ga lahko pripeljeta v precejšne težave.Nujno je, da se zaveda teh svojih lastnosti in jih v vseh okoliščinah nadzoruje, saj je tako v privatnih kot v poslovnih partnerstvih lahko uspešen le na ta način.

Energičnost in vitalnost

Ta človek je ponavadi izredno močan in energičen.Fizično aktivnost potrebuje in v njej tudi uživa, zato mora redno telovaditi.Je tudi pogumen in drzen, te lastnosti pa izraža na način ascendentnega znamenja;so sestavni del njegove temeljne psihološke motivacije in ko si svoje cilje jasno zastavi, je ni stvari, ki bi ga lahko ustavila; bistvo tega položaja je izrazita borbenost, ki jo izraža v pravem pionirskem duhu.

Njegova energičnost je ponavadi podprta z močno vitalnostjo in medtem ko se mu zaradi pretirane naglice in nepazljivosti kaj lahko pripeti kaka nezgoda, po vsaki poškodbi in bolezni hitro okreva.Z njegovega sproščenega obraza, ki je le redko namrščen in naguban sije svežina.Polega tega, da lahko veliko doseže,zna spodbujati tudi druge,vendar mora paziti, da se nebi z pretirano aktivnostjo prehitro iztrošil.

ja ja, mal sm zamešala x:Dx x:Dx sm kar avtomatično unih 5 planetov v sco dala v 4. hišo x;)x

no, tko

x:Dx x:Dx x:Dx Zanimiva karta

Defenitvino največ dogajanja v 3. in 4. hiši in malček v 5.

Največ ti bo dogajal/ ti dogaja v zvezi z brati, sestrami, transtportom (avto) okoljem, zgodnjo izobrazbo (vse to predstavlja 3 hiša), dom domače življenje,starši (predvsem mati) (vse to predstavlja 4.hiša) in malce še ustvarjalnost,zabava, otroci,ljubezenske zveze, tveganje, oče.

Defenitvno bi ti reku da se boš veliko ukvarjala z svojo družino in domom( temu sedaj- ne potem ko boš šla na svoje) oziroma bo tvoje življenje vedno nekako potekalo skozi to ali preko tega.Nikoli ne boš odrezana od svoje familje (očeta, mame,sestre, bratje) in boš nekako vedno povezana z tem, kljube temu da boš šla na svoje.Tvoja izobrazba ti pomeni veliko in si veliko okupirana z njo oziroma si želiš uspeti.Všeč so ti transportna sredstva.Rada bi mela kakšen dobr avto ne,ki bi bil res sam un tvoj samcat, k en maček al pa pes :).

Evo nekej za brzino

ja ja, mal sm zamešala x:Dx x:Dx sm kar avtomatično unih 5 planetov v sco dala v 4. hišo x;)x

no, tko

:palec: hvala,da si narisala x;)x

ufff...imaš pa prav specialno karto. :palec: zanimivo....

Veliko bolj zemeljska si,kot si sploh lahko misliš... :2src:

V bikovi hiši(tretji)imaš kar 4.planete,potem v rakovi -4.hiši imaš 5 planetov...in mars v 5.hiši...ki ga lahko mirne duše ignoriramo,saj je zelo osamljen... x:Dx x:)x

in ASC na zadnji stopinji leva..torej že diši po devici..in merkur na luni...v bistvu imaš še jupiter na luni in sonce tudi..ampak merkur je najbolj blizu lune...

zelo zemeljsko bitje....in tako te tudi jaz dojemam.. :palec:

pa še venera,ki vlada biku/tehtnici je na soncu...

jaz bi rekla ,da si ti pravi mix;bika,raka in device...vse drugo je pa samo iluzija...tudi prava škorpija nisi..ti nikoli.. x;)x x8Dx nisi tolk zategla... x:Dx

To zdj jaz neki ugibam.Kao.Resnico pa itak poznaš samo ti. x;)x

Ps;tvojo karto je full težko razvozlati..matr ..maš same konjukcije..planet na planetu... :o|o: :vragec:

Pr Mački pa prov čutm tisti položaj človeka nad drugimi, ki je tako značilno za leva.Ni pa seveda nujno ,da je to slabo oziroma da se to zmeraj koristi v slabo.

Ne,to pa ne drži.Jaz jo vidim pa full prizemljeno..edino,kar ima levjega je mogoče to,da je rada v središču pozornosti..v središču dogajanja...to pa je tudi vse...

Dobro položen merkur ji daja retorične sposobnosti in smisel za pisanje.

Mars v prvi hiši po Veliki šoli astrologije

Ker je ta Ovnova hiša v vsaki karti najpomembnejša (Mars vlada Ovnu) je Mars v njej eden najmočnejših planetov karte, še posebej če je znotrej 10" oddaljenosti od ascendenta.Fizična energija tega planeta poživi značilnosti ascendentnega znamenja.Človek ima izredno močno voljo je zelo bojevit in se nenehno trudi, da bi v vsem vedno in povsod prvi.Nenehno se mu kam mudi, s počasnejšimi od sebe nima potrpljenja; bedakov ne prenese.To je tekmovaln duh, ki uživa v izivalnih nalogah.Sebe in svoje potrebe nenehno rine v ospredje., njegova sebičnost in zaverovanost vase, ki se ju včasih niti ne zaveda,ga lahko pripeljeta v precejšne težave.Nujno je, da se zaveda teh svojih lastnosti in jih v vseh okoliščinah nadzoruje, saj je tako v privatnih kot v poslovnih partnerstvih lahko uspešen le na ta način.

Energičnost in vitalnost

Ta človek je ponavadi izredno močan in energičen.Fizično aktivnost potrebuje in v njej tudi uživa, zato mora redno telovaditi.Je tudi pogumen in drzen, te lastnosti pa izraža na način ascendentnega znamenja;so sestavni del njegove temeljne psihološke motivacije in ko si svoje cilje jasno zastavi, je ni stvari, ki bi ga lahko ustavila; bistvo tega položaja je izrazita borbenost, ki jo izraža v pravem pionirskem duhu.Njegova energičnost je ponavadi podprta z močno vitalnostjo in medtem ko se mu zaradi pretirane naglice in nepazljivosti kaj lahko pripeti kaka nezgoda, po vsaki poškodbi in bolezni hitro okreva.Z njegovega sproščenega obraza, ki je le redko namrščen in naguban sije svežina. x:Dx x:Dx Polega tega, da lahko veliko doseže,zna spodbujati tudi druge,vendar mora paziti, da se nebi z pretirano aktivnostjo prehitro iztrošil.

Hvala za tole... x:px

Kar sem podčrtala-drži...drugo je pa tudi držalo-včasih,ampak sem nekako prerasla....in ni več del mene... x;)

Pliz poglej kaj piše v Veliki šoli astrologije za aspekta:

luna konjukcija jupiter

venera konjukcija uran

Richard Bach

Ne,to pa ne drži.Jaz jo vidim pa full prizemljeno..edino,kar ima levjega je mogoče to,da je rada v središču pozornosti..v središču dogajanja...to pa je tudi vse...

Dobro položen merkur ji daja retorične sposobnosti in smisel za pisanje.

Noup.Mal ji seka levček (kao kva uš ti men govoru x:Dx ) , ker lev ji daje glede na Asc svojo masko, izgled x:Dx Toj prov specifična energija.Ja prizemljena je kr precej se res čut.Je pa res da je za to kriv Mars v Kozorogu.Drgač pa izredno vodno bitje.Največji poudark pa v vodi in ognju kar je malo neugodna zadeva, najmn pa v zraku, kar se vid na domišljiji in ni pretirano v luftu z mislmi.Tut to ji daje prizemljenost.

Hvala za tole... x:px

Kar sem podčrtala-drži...drugo je pa tudi držalo-včasih,ampak sem nekako prerasla....in ni več del mene... x;)

Pliz poglej kaj piše v Veliki šoli astrologije za aspekta:

luna konjukcija jupiter

venera konjukcija uran

Ne vem če tole kr tko prerasteš.Glede na to kar sm zej opazu pr seb, pri drugih , da je to del tebe celo življenje, samo neka obdobja pač bolj seka.Kot veš Mars ostane v karti celo življenje in ne regresira v drugi znak.Pr men je recmo ta posebnost, sicer se tiče znaka in ne hiše, ga mam namreč v raku in je točno tako kokr je definicija.Ne morem neke stvari početi če nism čustveno pripravljen na to :.Po domače povedano, ni šans da me en sprav na bajk en dan če men ni.....pa se loh na glavo postav cel svet :) .

Tadva aspekta mam jest tut ampak je trigon :) .

Aspekt med Luno in Jupitrom

Človek z tem aspektom je prijazen, ljubezniv in drag. Ponavadi je tudi radodaren in daje drugim svojo energijo, čas in denar ( jep, včas sm že tolk nice guy da grem že sam seb rahlo na kozlanje xrolleyesx ).Treba ga je spodbujati, da svoje izkušnje prenaša na tiste, ki bi jim lahko koristile.To ga bo osrečilo, saj ima pravi dar za to, da ljudi spodbuja in jim pokaže pravo pot.Včasih je rahlo pompozen- še posebej če je konjunkcija v levu ali škorpijonu.

Pozitivni aspekti

Za te aspekte, predvsem za trigon je prav tako značilno sočutje, prijaznost in pripravljenost pomagati. Človek ima močno domišljijo, njegovo filozofsko razmišljanje pa ga včasih pripeljejo do zanimiv novih spoznanj ( česa ne poveš x:Dx ).Instiktivno se indentificira z ljudmi iz drugih dežel in kultur in pogoste uspe v tujini ( no zej vem čemu se mam za zahvalt dejstvu da kamor kol pridem se kuj počutm ufuranga- pa me poj drugi turisti sprašujejo kam it pa kje je kej čeprov dlih tolk vem k oni x:Dx x:Dx x:Dx ), kjer doseže tudi duhovno in osebnostno rast.....torej gremo v tujino :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aspetki med Venero in Uranom

Ta aspekt kaže na veliko stopnjo čustvene napetosti, ki jo more človek izražati na pozitiven način-morda tako, da se ukvarja z kakšnim izvirnim in ustvarjalnim zanimanjem.Ponavadi je magnetično privlačen, vendar čustveno nekako odmaknjen , zato globoko in trajno ljubezen težko doseže.Včasih je tudi precej svojeglav ( česa ne poveš xrolleyesx ).Če druga področja karte kažejo na trmoglavost ( oglejte si položaj Marsa ) jo ta aspekt še zaostri .Kadar konjunkcijo aktivirajo tranziti,, življenje lahko postane zelo razbuljivo ( all the x:Dx ) in polno nepričakovanih dogotkov

Pozitivni aspekti

Delujejo podobno kot konjunkcija, vendar so šibkejši; človeka obdarijo z izvirnostjo in ustvarjalnostjo ( jep ) ( ki se ponavadi izraža na sodoben način, morda v literaturi, glasbi ali oblikovanju ). Včasih je ekscentričen, kljubovalen in samovoljen.Ti aspekti skoraj vedno ohladijo čustva, zato globoka in trajna navezanost skorajda ni mogoča

Morem rečt da se v obeh aspektih ful najdem.Dobr napisan :palec: Ti Liz če maš konjunkcijo to dvoje še bolj doživljaš k jest k mam trigon.

hm... odvisno, kaj ti pojmuješ pod pravo škorpijo x;)x men se pa zdi, da sm kar

aja... mal se mi je čudno zdel, kam je dvojček izginil med bikom in rakom x:Dx a ni tretja hiša dvojčkova?

Hmmm…

Sem napisala,da samo ugibam..kaj pa jaz vem,kaj tebe žene,kdo si ….kaj si,kakšne energije imaš.Trditi si ne upam,samo ugibam in nakladam,…resnico pa itak poznaš samo ti. x;)x

Sigurno imaš nekaj značilnosti škorpije…ampak ne vseh…nekak te ne vidim kot najbolj skrivnostno in zadržano osebo…Druge značilnosti škorpijonov pa so najbrž del tebe… xnckrivx

.

.

.

Hehehe…

Dvojčka…jp..čist spregledala… x:Dx

2.hiša je bikova…3.pa vlada dvojček…

No,zdj pa nekak začenjam videti pravo sliko.

Komunikacija to si ti.Znaš obračati besede…retorika in pisanje ti leži…

Ja,ja…torej si zmes dvojčka,raka in device…in ja,da ne pozabim škorpije..… :palec:

Noup.Mal ji seka levček (kao kva uš ti men govoru x:Dx ) , ker lev ji daje glede na Asc svojo masko, izgled x:Dx Toj prov specifična energija.Ja prizemljena je kr precej se res čut.Je pa res da je za to kriv Mars v Kozorogu.Drgač pa izredno vodno bitje.Največji poudark pa v vodi in ognju kar je malo neugodna zadeva, najmn pa v zraku, kar se vid na domišljiji in ni pretirano v luftu z mislmi.Tut to ji daje prizemljenost.

Ok…pa naj bo po tvoje… x:px

Ampak…sj v bistvu je pa čist vseen. :frog:

Ti jo dojemaš tako,jaz tako,nekdo drug spet drugače…okrog tega ne bom več izgubljala besed…ker tebi ne pridem do živega..goniš svoje in pika. xrolleyesx

Pri takšnih ljudeh jaz vedno prva popustim…bojevnica ..kao..

Tak.

Mene pa še nisi astrološko analiziral??

Tko, kaj mi seka ven ??

A boš poskusil??? :irs:

Ne vem če tole kr tko prerasteš.Glede na to kar sm zej opazu pr seb, pri drugih , da je to del tebe celo življenje, samo neka obdobja pač bolj seka.Kot veš Mars ostane v karti celo življenje in ne regresira v drugi znak.Pr men je recmo ta posebnost, sicer se tiče znaka in ne hiše, ga mam namreč v raku in je točno tako kokr je definicija.Ne morem neke stvari početi če nism čustveno pripravljen na to :.Po domače povedano, ni šans da me en sprav na bajk en dan če men ni.....pa se loh na glavo postav cel svet :) .

Ok..Kaj pa vem ,če ravno prerasteš.

Mogoče sem se narobe izrazila-to počnem zelo pogosto.. x:Dx x;)x Dozoriš,drugače gledaš na določene zadeve..postaneš bolj toleranten…

Lej.moj mars je v 1.hiši in ja, sem energična ,rabim šport in akcijo.Tudi pogumna in drzna znam biti…ampak moj mars je v vodnarju..Vodnar pa nima ravno kaj dosti s športom in tekmovalnostjo upraviti …a ne??Bolj napredne misli..prijateljstvo….humanost in takšne zadeve spadajo pod njegovo domeno..Tako ,da je treba gledati tudi znamenje v katerem se nahaja mars in njegove aspekte…in moj mars tvori same pozitivne aspekte…tako,da res energije mi ne manjka…. :palec: razen danes ,ko me jebe luna v škorpijonu. xzzzx

Sem pa v OŠ ,posebej kot najstnica imela v sebi tisto,da sem hotela biti povsod prva…kar si pa zdaj ne znam predstavljati,in tudi nekje do 20. leta nisem prenesla počasnih ljudi..kao.".kaj zdaj pa ta tolk mučka..jao,jao "v tem smislu…pač nervozna sem postala,če je kdo počasno se muval,počasno funkcioniral..Zdaj me to ne moti več,tekmovalna pa tudi nisem več…Bolj sprejemam svet in ljudi okrog sebe…in se ne borim proti vsemu…kot sem to počela včasih…

Je pa res,da sem vedno še full hitra pri vseh opravilih..imam hitre gibe…in tko…Takšna sem in takšna bom ostala… :vragec: x^x

Morem rečt da se v obeh aspektih ful najdem.Dobr napisan :palec: Ti Liz če maš konjunkcijo to dvoje še bolj doživljaš k jest k mam trigon.

Indy ,hvala ti ,za obrazložitev tih dveh aspektov. xsrcx

Res si prijazen.Hvala ti… x:)x

Ne ,konjukcije z venero in uranom nimam jaz..ampak ena magnetično privlačna oseba… x:o)x

Pa sj pri tebi mora tale aspekt kr fajn sekat ven..gleda na to, da je uran vladar ASC in venera v 1.hiši….

Ma kle pa ne morem bit tiho... Mačka je totalna škorpija!!! :)

Ti že veš.. x:)x

Najbrž jo osebno poznaš,da si tako prepričana v to. x:o)x

Richard Bach

ma sej tko je... še jst nism vedno zihr, kaj sm in kaj nism x:o)x x:Dx x;)x

Mačka, a se najdeš v opisu pri škorpijonih? Kar jst poznam moje prijateljice in prijatelje v tem znamenju, drži popolnoma. Tudi tebe vidim tko, čeprav te nisem še srečala. Kaj je res in kaj ni pa sama najbolje veš. :)

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Opis pa res drži za tipične Škorpijone, ampak odvisno kje je večina planetov, drugače pa res drži. Saj tipičnega Škorpijona se je najbolje izogniti. x;)x Vseeno pa so bolj fajn za določene stvari kot npr. Levi, ki so zelo ponosni in napadalni brez razloga.

Bi blo za probat.Sam mal bo za počakat x:px

In čakam in čakam...in krave mukajo... x:Dx

No,da te prehitim in napišem kako pa ti deluješ za moj okus-astrološko-seveda.

Zrak in še enkrat zrak.

Ven ti seka ASC vodnar in luna v tehtnici.

Zelo si družaben,inovativen,napreden,odbit na trenutke...pač definitivno spadaš pod domeno vodnarja in tehtnice...Ko te človek še osebno spozna,pa najbrž začuti tudi tvojo bolj nežno plat(ribi)....

ma sej tko je... še jst nism vedno zihr, kaj sm in kaj nism x:o)x x:Dx x;)x

Jaz tudi ne. xnckrivx

Nimam pojma.V vseh znamenjih se najdem.Na trenutke.

Energetsko pa definitivno največja nasprotja v meni....povzroča luna v škorpijonu in uran (vladar )ASC na njej....in ASC vodnar.Zmes vodnarja/škorpijona...

Sem nekje prebrala ,da največ samomorilcev je ravno rojenih z asc vodnar/luna škorpijon...ker to je pa res zajebana kombinacija...uran in pluton.....

Vodnar je svobodoljuben ,nepristranski ..hladnokrven..škropijon intenziven,strasten,posesiven...jao,jao...

x:Dx Liz, ti pa hit podražš folk tkole x:px

Včasih pa ressss. x;)x

Opis pa res drži za tipične Škorpijone, ampak odvisno kje je večina planetov, drugače pa res drži. Saj tipičnega Škorpijona se je najbolje izogniti. x;)x Vseeno pa so bolj fajn za določene stvari kot npr. Levi, ki so zelo ponosni in napadalni brez razloga.

v tem opisu se najde tudi marsikdo ,ki ni škropijon...ima svega in svačega... x:Dx

ampak res...pravi škropijonu so full zategli..in le redkokdaj se smejijo..ubijajo s pogledi...nekek ni fajn biti v njihovi bližini..

Richard Bach

v tem opisu se najde tudi marsikdo ,ki ni škropijon...ima svega in svačega... x:Dx

ampak res...pravi škropijoni so full zategli..in le redkokdaj se smejijo..ubijajo s pogledi...nekek ni fajn biti v njihovi bližini..

x:Dx

Zanimivo... ker tisti ki jih jst poznam so skoraj vedno nasmejani in polni energije... edino če jih ful razjeziš al pa globoko prizadeneš, potem pa ubijajo s pogledom ja... pa tudi z besedami ne prizanašajo... ampak zelo uživam v njihovi družbi, tako ženski kot moški.

Pa sej bom šla ven.. grem nazaj k Vodnarčkom xDDx x;)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Meni pa Škorpijoni niso ravno najbolj pri srcu, najraje imam za družbo Strelce. Večinoma so optimistični in veseljaki. Ob njih se zares sprostim. To sem opazila, ker sem imela nekaj prijateljev Strelcev. Se mi zdi, da so znamenje, ki se še največ smeje. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...