Skoči na vsebino

Oven

borism

Recommended Posts

• Komentarji 320
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

(popravljeno)

ovni ste ql, moj lubi je oven, pol že morte bit! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

poznam pa 4 ženske ovnovke, same prasice? Iz ene pojstle v drugo.....

pet žensk. x:Dx

Popravljeno -> mushi
Mushi
Deli na socialnih omrežjih

sorry.. stojim za tem da poznam 5 takih rogovilk.. mogoče so pa vse ostale ok, jst jih res tolk poznam in nimajo nobenih zadržkov, če jim tip durh na durh ne piha da dušco... pa jump.. al pa če jim preveč, kao da ga "imajo" pa tud ta boljš frend velja (3 take) še zraven za rezervo da bi se dale z ta boljšim frendom od svojga dol.. in pol sanjarjenje.. kak bi ga zapeljale..

Vse take full samozavestne, pravzaprav ošabne, precej egoistične.. JST JST JST.. v tem smislu.

Mushi

sorry.. stojim za tem da poznam 5 takih rogovilk.. mogoče so pa vse ostale ok, jst jih res tolk poznam in nimajo nobenih zadržkov, če jim tip durh na durh ne piha da dušco... pa jump.. al pa če jim preveč, kao da ga "imajo" pa tud ta boljš frend velja (3 take).

vse take full samozavestne, pravzaprav ošabne, precej egoistične.. JST JST JST.. v tem smislu.

Tvoja izkušnja pač...

Moje izkušnje: največje štale sem v lajfu imela z moškimi ribami - poznam 4 totalno zblojene tipe - same pi***rije z njimi. Pa zato še ne pravim, da so VSI Riboni slabi, zanič, nikakvi, .... xrolleyesx

užalila si našo pujsko s tem skakanjem med rjuhami...lep dan x:)x  :palec:

x:Dx , nekje sem prebrala,da so pujsi inteligentna bitja in da doživljajo dolge orgazme x:px , postelje pa tudi jaz menjavam, samo skupaj s partnerjem x:Dx x:o)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:Dx x:o)x :palec:

Ovni al kwa... Boris, pa ti si odstekan kot jaz!

Ti si ful ribji, pa imas vse v ovnu, jaz pa imam vse v ribah, pa sploh nisem ribja...

Ti imas tolk ovna! Pa cist izi... x:o)x :eek: xDDx :palec:

Docim Nino je pa precej tipicen - jst, jst, jst... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sonce v Ovnu :)

"Trmasti so, ambiciozni in iskreni, vcasih celo prevec." - to je tok res!

Luna v Biku :)

Ascendent v raku :)

sam vecina stvari res drzi :)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Michelle, glih hotla sem ti reci, da me presenecas, da si Oven - jaz bi ti pripisala da imas kaj v biku in/ali ribah - no, in vidim, da imas Luno v Biku in asc v raku...

Jih je kar nekaj na LNF s takim polozajem sonca in asc. :palec:

(aja, jasno da drzi... x;)x :vragec:)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To pusti, to sta geografska sirina oz. dolzina, potrebni za izracun.

Iz cesa pa naj se sicer razberem? Saj nisi dala fotke? ;) x:px

Seveda, ce nekdo iskreno komentira, tako oz. se pojavlja priblizno tako, kakrsen je sicer, se jasno vidi energija v postih... Pa tudi ce se ne, konec koncev, tudi ce blefira - potem vidis pac prek te plasti - kako razmislja, kako nastopa, kako gibljiv je v razmisljanju, konec koncev, kaksen okus in navade ima...

Normalno da se da razbrati - ma, iz vsega zivega se da razbrati: iz glasu, pojave, fotke (obraza, celo samo roke!)...

Ce se ukvarjas s tem in z ljudmi, imas izkusnje z obojim. ;)

Aja, kaj respect?

saj sem za tabo povedala, torej bi lahko tudi nalozila pac, kao... zdaj ko ze vem... x:px x;)x

Boris - saj tocno ves, kaj sem mislila z izi: tak vljuden, umirjen, razumevajoic, nezen in vse tole - cist ribji.

Si pa v zacetku morda res malo ovnovsko reagiral, ampak predvsem name, se mi zdi... ;) x:px

Picasso

Hm ja xDDx

Jaz se s tem nikoli nisem kej prevec ukvarjala, sam moram reci, da hitro "ugotovim" folk. kaksni so, ne znamenja...

Ja za fotko se zbiram pogum...se posebi zdej, k ti pravis, koliko ugotovis sam iz fotke...pa sm firbcna x;)x

Res si za mano govorila, ampak vseeno se mi zdis iskrena in mislim, da o cem takem ne bi nalagala :)

Tko kt jst neb...sem vcasih se mal prevec iskrena...motece....

ok, ucit se grem :)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...