borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Tole še lahko odprem (imam sam ASC., Luno in Venero v OVNU!), drugje me pa že ne sme brigati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 (popravljeno) ovni ste ql, moj lubi je oven, pol že morte bit! poznam pa 4 ženske ovnovke, same prasice? Iz ene pojstle v drugo.....pet žensk. Popravljeno 27. maj 2004 -> mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Tule pofočkam moj sonček v Ovnu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 ovni ste ql, moj lubi je oven, pol že morte bit! poznam pa 4 ženske ovnovke, same prasice? Iz ene pojstle v drugo.....pet žensk. Mushi pozdrav! Glavni, pohvala in klofuta......užalila si našo pujsko s tem skakanjem med rjuhami...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 sorry.. stojim za tem da poznam 5 takih rogovilk.. mogoče so pa vse ostale ok, jst jih res tolk poznam in nimajo nobenih zadržkov, če jim tip durh na durh ne piha da dušco... pa jump.. al pa če jim preveč, kao da ga "imajo" pa tud ta boljš frend velja (3 take) še zraven za rezervo da bi se dale z ta boljšim frendom od svojga dol.. in pol sanjarjenje.. kak bi ga zapeljale..Vse take full samozavestne, pravzaprav ošabne, precej egoistične.. JST JST JST.. v tem smislu. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jaz sem ovnica Z ZADRZKI Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 sorry.. stojim za tem da poznam 5 takih rogovilk.. mogoče so pa vse ostale ok, jst jih res tolk poznam in nimajo nobenih zadržkov, če jim tip durh na durh ne piha da dušco... pa jump.. al pa če jim preveč, kao da ga "imajo" pa tud ta boljš frend velja (3 take).vse take full samozavestne, pravzaprav ošabne, precej egoistične.. JST JST JST.. v tem smislu.Tvoja izkušnja pač...Moje izkušnje: največje štale sem v lajfu imela z moškimi ribami - poznam 4 totalno zblojene tipe - same pi***rije z njimi. Pa zato še ne pravim, da so VSI Riboni slabi, zanič, nikakvi, .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 neli.. hihihi... 5 žensk.. ne vse, ampak vse pa k vem da so to. A ni fora? Pa sej sem že nekje pr znakih to napisala.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Meni so pa najvec zivcev pozrli vodnarji, ribe in strelci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 užalila si našo pujsko s tem skakanjem med rjuhami...lep dan , nekje sem prebrala,da so pujsi inteligentna bitja in da doživljajo dolge orgazme , postelje pa tudi jaz menjavam, samo skupaj s partnerjem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Michelle Sicer pa imam oba starša s soncem v ovnu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jaz nic ne vem o tem! Priznam. Ne vem kaj sem v soncu, luni....Kako se to sploh ve?Pa kaj je moj podznak? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 IZRAČUN HOROSKOPA NA LUNIN NET Evo, tule na Lunin.net strani imaš obrazec za izračun Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Pejd na lunin.net, se mal potrud, pa ti bo hiter vse jasno. Oooo spidi pujsika Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Tinina suplenca, pa svinjska inteligenca Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ovni al kwa... Boris, pa ti si odstekan kot jaz!Ti si ful ribji, pa imas vse v ovnu, jaz pa imam vse v ribah, pa sploh nisem ribja...Ti imas tolk ovna! Pa cist izi... Docim Nino je pa precej tipicen - jst, jst, jst... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Sonce v Ovnu "Trmasti so, ambiciozni in iskreni, vcasih celo prevec." - to je tok res! Luna v Biku Ascendent v raku sam vecina stvari res drzi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Michelle, glih hotla sem ti reci, da me presenecas, da si Oven - jaz bi ti pripisala da imas kaj v biku in/ali ribah - no, in vidim, da imas Luno v Biku in asc v raku...Jih je kar nekaj na LNF s takim polozajem sonca in asc. (aja, jasno da drzi... )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Ovni al kwa... Boris, pa ti si odstekan kot jaz!Ti si ful ribji, pa imas vse v ovnu, jaz pa imam vse v ribah, pa sploh nisem ribja...Ti imas tolk ovna! Pa cist izi... Docim Nino je pa precej tipicen - jst, jst, jst... Izi ....Marsa, kaj si hotela s tem povedati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Marsa, a ti to znas razbrat glede na moje poste al kako? RESPECT Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Takole sem se jaz čudila na začetku, ona to vse takoj uoči . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Longituda 14° 21` | Latituda 46° 15` Kaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 To pusti, to sta geografska sirina oz. dolzina, potrebni za izracun.Iz cesa pa naj se sicer razberem? Saj nisi dala fotke? Seveda, ce nekdo iskreno komentira, tako oz. se pojavlja priblizno tako, kakrsen je sicer, se jasno vidi energija v postih... Pa tudi ce se ne, konec koncev, tudi ce blefira - potem vidis pac prek te plasti - kako razmislja, kako nastopa, kako gibljiv je v razmisljanju, konec koncev, kaksen okus in navade ima...Normalno da se da razbrati - ma, iz vsega zivega se da razbrati: iz glasu, pojave, fotke (obraza, celo samo roke!)...Ce se ukvarjas s tem in z ljudmi, imas izkusnje z obojim. Aja, kaj respect?saj sem za tabo povedala, torej bi lahko tudi nalozila pac, kao... zdaj ko ze vem... Boris - saj tocno ves, kaj sem mislila z izi: tak vljuden, umirjen, razumevajoic, nezen in vse tole - cist ribji.Si pa v zacetku morda res malo ovnovsko reagiral, ampak predvsem name, se mi zdi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Hm ja Jaz se s tem nikoli nisem kej prevec ukvarjala, sam moram reci, da hitro "ugotovim" folk. kaksni so, ne znamenja...Ja za fotko se zbiram pogum...se posebi zdej, k ti pravis, koliko ugotovis sam iz fotke...pa sm firbcna Res si za mano govorila, ampak vseeno se mi zdis iskrena in mislim, da o cem takem ne bi nalagala Tko kt jst neb...sem vcasih se mal prevec iskrena...motece.... ok, ucit se grem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Hvala Marsa za obrazložitev, saj tudi sem takšen , glede ovenske reakcije, zakaj le, kaj si mi kaj zamerila, se opravičujem, če dost pišeš, lahko pride do kakšne napake, mislim pa, da je vse v najlepšem redu pri obeh...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.