Skoči na vsebino

Oven

borism

Recommended Posts

• Komentarji 320
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ma neeeee, nene tale bo bolj zate Katja, kak vlak, raj izlet nared še pa si mal San Francisco poglej pol se pa lahk na svojo "večno pot" odpraviš :vragec: x:Dx x;)x x:px

http://www.geographicguide.com/north-america/golden-gate-sao-francisco.jpg

Aja če pa ne vidiš kam skačeš bungeeja x:Dx pa bi bla bolj primerna tale:

http://www.poster.net/everton-macduff/everton-macduff-fisherman-golden-gate-bridge-san-francisco-8400302.jpg

Pismo rečta kar hočta sam jst zdej tri dni ne bom spala zato ker sm tele slikce vidla :xx!: me kr zmrazi ko vidim tole železje :cry: zame ni bojazni, še če bi se hotla dol vreč bi bil problem ker si niti gor nebi upala x:Dx

Matr sam s takimi izjavami se pa ni za igrat, tip mi je pol preostanka večera zamoril xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>trmasti ko satan so ovni x:Dx  :vragec:

Imaš s kakim trmastim ovnom probleme x:Dx :vragec:

Hjojoj kaj sm se jst spomnla zdj....Behi dej mi svoj naslov pusti v OS...evo ti ga ovna, sam enga pozabljivega :fiju:

Mnja Katja drugače si jst nebi nikol mislila da te ljudi actually zanima napovedovanje prihodnosti iz kart...sem bla kar mal tko...uh prosim? Sem že mislila da ti poznaš tega človeka pa da se vama je pač pridružu na kofetku ane x:Dx

Ja sej sta dobra drugač, bi šla raj tja nasproti, tam vama ziher nebi noben težil x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ja poznam enega ovna. Od sošolke fant :o|o: mislim samo trmari, potem pa si en cilj zada in ko ga skoraj doseže, preneha :o|o: llllooooooooolllll :o|o: :vragec:

Pa še otrorčji je.

No samo to ma vendar podznake take da ti vrže :wOOt:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 1 month later...

Pa še v tole temo sem na hitro skočila, saj imam v znamenju Ovna: Sonce, X. hišo in Merkur, kar pa meni kot laiku prav tako ne pomeni nič.

Vem le to, da sem zelo trmasta, ognjevita, energična, včasih prehitra v svojih odločitvah in rinem z glavo skozi zid, pa čeprav vem, da morda ni prav....pravi Oven....Drugače sem pa tudi pravična, rada trdo delam, držim besedo, boli me krivica....

Tako, na grobo je to to....Ampak vseeno, Ovni smo samo tabolš ljudje....(zdaj me boste pa pošpukali,hehehe-sem vrgla kost?) :vragec:

Asc imam pa vznamenju nežnega Rakeca, pa še nekaj rogačev najdeš pri meni. To so: VII. hiša-Kozorog; XI. hiša: Bik; točka Fortuna: Bik (le kaj to pomeni?)

Smisel življenja je največja sreča

To se je zihr po tebi vrgu... škorpie lovit morem mal mojga tamalga vprašat s kero pa on hodi zaeno zihr kšna ovnička....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Ovni smo dabest :D juhu :palec: sploh tisti z vodnim ascendentom... ;)

x^x xyesx xyesx xyesx xyesx xyesx xyesx xyesx xyesx xyesx

Sploh mi ovni z ascendentkom v ribah x^x

Jaz se pa zeeeelo štekam s škorpioni, mi je všeč ta energičnost, odločnost, strast do vsega in lojalnost (pa še najboljši ljubimci so), poleg ovnov seveda.. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

Jaz se pa zeeeelo štekam s škorpioni, mi je všeč ta energičnost, odločnost, strast do vsega in lojalnost (pa še najboljši ljubimci so), poleg ovnov seveda.. x;)x

:palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...
(pa še najboljši ljubimci so), poleg ovnov seveda.. x;)x

A skorpijoni naj bi bili najboljsi ljubimci? x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>A ne, a ne....?Michelle 100 % se strinjam s teboj.... xsrcx  x:Xx

Sem vedla, da si ti tista, k se bos najprej z mano strinjala x:px x:Xx

Res mava sreco, Kokica...da sva tkole rojene x;)x x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 2 months later...
<{POST_SNAPBACK}>ja ja, se strinjam...

se posebi tisti z malce rakca  x;)x

pa tiste z mal rakca so tud srcice :2src:

A skorpijoni naj bi bili najboljsi ljubimci?

Neee.... to je prec za ovni ane ;)

hm morem prav pohvalit eno ovnicko x;)x js ze vem zakaj so mi najbolj vsec... kinda najbolj zenstvene zenskice... nc tistih obicnih skorpijonskih problemov pa se zmeri vsa strast in srcek.... xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...