ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj sem napisal eksplozivni.... ne pa eksploziven hehe c c c vsekakor sem pa fajno bitjece hihi (sam plis ne več šloganja v Kavalu.... :xx!: .....ker če ne.... se bom vrgla pod vlak, al kako že.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ma neeeee, nene tale bo bolj zate Katja, kak vlak, raj izlet nared še pa si mal San Francisco poglej pol se pa lahk na svojo "večno pot" odpraviš http://www.geographicguide.com/north-america/golden-gate-sao-francisco.jpg Aja če pa ne vidiš kam skačeš bungeeja pa bi bla bolj primerna tale: http://www.poster.net/everton-macduff/everton-macduff-fisherman-golden-gate-bridge-san-francisco-8400302.jpg Pismo rečta kar hočta sam jst zdej tri dni ne bom spala zato ker sm tele slikce vidla :xx!: me kr zmrazi ko vidim tole železje zame ni bojazni, še če bi se hotla dol vreč bi bil problem ker si niti gor nebi upala Matr sam s takimi izjavami se pa ni za igrat, tip mi je pol preostanka večera zamoril Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ja 5rca, hvala! Tut men pokvaru mal.... sam ok.... je treba to odmislit.... ZATO mi je zoprno v lokalih tko.... ZATO nikoli ne nosim kart s sabo.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 trmasti ko satan so ovni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>trmasti ko satan so ovni Imaš s kakim trmastim ovnom probleme Hjojoj kaj sm se jst spomnla zdj....Behi dej mi svoj naslov pusti v OS...evo ti ga ovna, sam enga pozabljivega Mnja Katja drugače si jst nebi nikol mislila da te ljudi actually zanima napovedovanje prihodnosti iz kart...sem bla kar mal tko...uh prosim? Sem že mislila da ti poznaš tega človeka pa da se vama je pač pridružu na kofetku ane Ja sej sta dobra drugač, bi šla raj tja nasproti, tam vama ziher nebi noben težil Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konichiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ovni so veliki otroci, jim moraš kar vse opravičiti, sčasoma pa te to zdolgočasi...pa si samo še rečeš, ah ja no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ja poznam enega ovna. Od sošolke fant mislim samo trmari, potem pa si en cilj zada in ko ga skoraj doseže, preneha llllooooooooolllll Pa še otrorčji je.No samo to ma vendar podznake take da ti vrže Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Pa še v tole temo sem na hitro skočila, saj imam v znamenju Ovna: Sonce, X. hišo in Merkur, kar pa meni kot laiku prav tako ne pomeni nič. Vem le to, da sem zelo trmasta, ognjevita, energična, včasih prehitra v svojih odločitvah in rinem z glavo skozi zid, pa čeprav vem, da morda ni prav....pravi Oven....Drugače sem pa tudi pravična, rada trdo delam, držim besedo, boli me krivica.... Tako, na grobo je to to....Ampak vseeno, Ovni smo samo tabolš ljudje....(zdaj me boste pa pošpukali,hehehe-sem vrgla kost?) Asc imam pa vznamenju nežnega Rakeca, pa še nekaj rogačev najdeš pri meni. To so: VII. hiša-Kozorog; XI. hiša: Bik; točka Fortuna: Bik (le kaj to pomeni?) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Ovni smo dabest juhu sploh tisti z vodnim ascendentom... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 hehe zihr je pravi mali care... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 To se je zihr po tebi vrgu... škorpie lovit morem mal mojga tamalga vprašat s kero pa on hodi zaeno zihr kšna ovnička.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Jaz se pa ne štekam preveč s škorpijoni. So preveč dominantni, glasni in ošabni (vsaj te,ki jih jaz poznam...). Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ovni smo dabest juhu sploh tisti z vodnim ascendentom... Sploh mi ovni z ascendentkom v ribah Jaz se pa zeeeelo štekam s škorpioni, mi je všeč ta energičnost, odločnost, strast do vsega in lojalnost (pa še najboljši ljubimci so), poleg ovnov seveda.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se pa zeeeelo štekam s škorpioni, mi je všeč ta energičnost, odločnost, strast do vsega in lojalnost (pa še najboljši ljubimci so), poleg ovnov seveda.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ovni smo trnajbulši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ovni smo trnajbulši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ups...kr dvakrat objavlu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ovni smo trnajbulši še vedno, ja.......najnajnajnajboljši Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ups...kr dvakrat objavlu nekatere stvari je vredno dvakrat povedat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ja ja, se strinjam...se posebi tisti z malce rakca Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja, se strinjam...se posebi tisti z malce rakca A ne, a ne....?Michelle 100 % se strinjam s teboj.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 (pa še najboljši ljubimci so), poleg ovnov seveda.. A skorpijoni naj bi bili najboljsi ljubimci? <{POST_SNAPBACK}>A ne, a ne....?Michelle 100 % se strinjam s teboj.... Sem vedla, da si ti tista, k se bos najprej z mano strinjala Res mava sreco, Kokica...da sva tkole rojene Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ovni smo trnajbulši Optimistka! <{POST_SNAPBACK}>ja ja, se strinjam...se posebi tisti z malce rakca .....jaaaaaaaa! Pa še ribce.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja, se strinjam...se posebi tisti z malce rakca pa tiste z mal rakca so tud srcice A skorpijoni naj bi bili najboljsi ljubimci? Neee.... to je prec za ovni ane hm morem prav pohvalit eno ovnicko js ze vem zakaj so mi najbolj vsec... kinda najbolj zenstvene zenskice... nc tistih obicnih skorpijonskih problemov pa se zmeri vsa strast in srcek.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 A niso ovni mal preveč zakomplicirani??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.