Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 NAKLADAŠ A to je kao škorpijonski odgovor na svetle vrhunce ovnovske retorike Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ma evo, pa si ti tud v ovne mal pršla. Pismu vse poste o tem kolk smo tanajbolš je zbrisal. Hvaljenje je pa zahtevno delo.... mene ena ovca že celo življenje spremlja(sestra) se kr kul razumema, sploh po tem, ko sem ji v jezi bučo razbila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Dobre stvari se same hvalijo...in evo kot ovni se sami hvalimo... Oven je rex mundi, ne plus ultra dobrega okusa in conditio sine qua non za najžlahtnejše radosti dober okus najžlahtnejša radost nč ne vem o tem ... nakladači ste pa, ja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 mene ena ovca že celo življenje spremlja(sestra) se kr kul razumema, sploh po tem, ko sem ji v jezi bučo razbila U madona no sej sm vedu, da so tok fajn, da se lahko še razumeta dober okus najžlahtnejša radost nč ne vem o tem ... nakladači ste pa, ja Če nič ne veš o tem, pa še nisi pravga ovna spoznala Bah..nakldači...mamo vedno substanco za besedami Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Če nič ne veš o tem, pa še nisi pravga ovna spoznala Bah..nakldači...mamo vedno substanco za besedami lohk je kakšna substanca zadaj, ja ... čist tapravega ovna poznam ... nakladač Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Js bom pa tole temo mal osvezila k ze dolg ni blo komentarjev... no ovni lohka se zbudite... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 JA ovni so super! Ovnovke so pa itak NAJ Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 se cist strinjam js in tut velik mojih najbolsih prjatlc...same ovce smo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Evo nas na pašniku Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 men so moski ovni cist mem oz. nimam ravno najboljsih izkusenje z njimi, se nekako ne poklapamo (mela 3 tipe ovne, pa nikol funkcioniral najboljs)..sem ribica, pa ocitno pogasim ogenj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Ko navali ovnica, nikarte se ne upiraj ali postavljaj po robu.Lepo blizu jo spusti, tako popusti njen pritisk. Ko je dovolj blizu, se ji izmakni zadnji hip, nakar presenečena zleti mimo.Jasno, najlažje je to izvesti, če si riba, ki se obrne okoli svojega repa. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Težko je bit oven v današnjem svetu, ko izdelujejo tako trde zidove... treba imet še kako spretnost, ker trde buče že dolgo niso več dovolj... še nagradno vprašanje koliko ovnov potrebujete, da zamenjajo žarnico...? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Ko navali ovnica, nikarte se ne upiraj ali postavljaj po robu.Lepo blizu jo spusti, tako popusti njen pritisk. Ko je dovolj blizu, se ji izmakni zadnji hip, nakar presenečena zleti mimo.Jasno, najlažje je to izvesti, če si riba, ki se obrne okoli svojega repa. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 no torej ni ravno dost ugankarskih ovnov naokrog ... za zamenjat žarnico potrebuješ samo enega ovna in veliko žarnic... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 A Antoninus je tud oven??Waw,,.. Ovni so full HOT!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 več žarnic samo zato ker smo nerodni sicer pa sem sam že precej žarnic uničil preden so sploh prišle do luči, sem fajn oven ane ... alternativna razlaga je zato ker smo ovni hot se žarnice kar stopijo ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Leonardo Da Vinci je tudi bil oven 15,04,1492 Kot levičar je vse življenje uporabljal zrcalno pisanje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ma ovni smo zakon... sicer res da sem imela nek preblisk zadnjič da bi bla tut bikec ampak sm se včeri pomirila s tem da se imam tkooooo rada sebe in svojo trmasto, tečkasto, zaletavasto bučo Pa --- ovenčki smo tko seksi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ovenčki smo tko seksi ž Itaq btw, ti si drug, jst pa prvu april, jasno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 A kr prvoaprilska šala si Moja sestrična ima tudi na 1. aprila rojstni dan, zakon x!x sam zdej pa že tok ovenčkov poznam, da je kr mal spooky že. Se mi je dogajalo da sem imela obdobje ko so se same ribe name limale, zdaj je pa zgleda obdobje ovenčkov --- nimam nič proti Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 šala mala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 no kakor jaz vem v tole temo pišem 2. ali pa 1.spomin pa tak.. malo bi obudila temo samo toliko... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Ovni smo itak the best, samo ostala znamenja tega ne opazijo vedno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 seveda beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nice try. Se ne napiše tako, kot se izgovori. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.