Skoči na vsebino

Oven

borism

Recommended Posts

Ovni smo itak the best, samo ostala znamenja tega ne opazijo vedno. :o|o:

no čene drugega vsaj ovni ovna kmalu opazimo x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 320
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no čene drugega vsaj ovni ovna kmalu opazimo x:Dx

Ja, smo pronicljivi. Meni, na primer, človek samo pove, kdaj je rojen, pa že vem, ali je naš ali ni. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Sprašujem, ker se mi tvoje pisanje ne zdi ovnovsko, ne da bi koga žalu ali slab mislu.

Hvala za info, o tumorju pa nebi...

Kako pa pišejo ovni? Zdaj pa moram razkriti, da nimam pojma o astrologiji. :o|o: :inocent:

Ti si preudaren, nisi zaletav, zato sem to napisal, v astrologiji tud sam ne blestim x:)x

Hvala x:Ix No, kdaj si tudi dajem duška. Na primer nocoj. :inocent:

Drugače pa vedno raje preudarim, kot udarim. :inocent: x^x

Ti si preudaren, nisi zaletav, zato sem to napisal, v astrologiji tud sam ne blestim x:)x

:palec: :o|o: ja tak je to, brezglava zaletavost in razbijanje čelinke....poglej mene in moje zašito čelo xzobkox

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ascendent: Rak

descendent: tumor x:o)x

Brez heca, rak je. x^x

Mene tud zanima kaj si v ascedentu??A si res rak??

:palec: No,men so ovni kul...sam morjo met mal vode zravn..škropijona al pa ribe... x:px

Jz mam venero v ovnu... x:Dx In velikokrat se počutim kot oven..tud mars mam v prvi hiši... x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Mene tud zanima kaj si v ascedentu??A si res rak??

:palec: No,men so ovni kul...sam morjo met mal vode zravn..škropijona al pa ribe... x:px

Jz mam venero v ovnu... x:Dx In velikokrat se počutim kot oven..tud mars mam v prvi hiši... x;)x

Ja, res sem rak. Vsaj če deluje lunin net pravilno. Kaj pa to sploh pomeni, ko imaš eno zadevo v ascendentu. A ni rak tudi iz vode?

x8Dx hočeš diletantsko razlago, evo je, rak v ascedentu ti pomeni da si občutljiv , nežen, previden, počasen v svojem delovanju

pa tud to, če prideš kam v spalnico na obisk, de te ne morjo ven spravt, ker se tako s kleščami oprimeš x:Dx x;)x x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x8Dx hočeš diletantsko razlago, evo je, rak v ascedentu ti pomeni da si občutljiv , nežen, previden, počasen v svojem delovanju

pa tud to, če prideš kam v spalnico na obisk, de te ne morjo ven spravt, ker se tako s kleščami oprimeš x:Dx x;)x x:o)x

Pismu, ta prve zadeve bi lahko še držale. :inocent: Ko tkole preberem, se mi ni zdi lih neki, nad čemer bi se kdo navduševal, sam klinc, eni smo loh taki.

Kar se pa ta druge zadeve tiče, bom pa jutri odšpanciral do kakega salona pohištva, da vidim, če ta vaša astrologija kaj drži. x:)x xcivx

Ja, res sem rak. Vsaj če deluje lunin net pravilno. Kaj pa to sploh pomeni, ko imaš eno zadevo v ascendentu. A ni rak tudi iz vode?

Ja..ascedent pomeni..kako te ljudje vidijo..pač na prvi pogled deluješ bolj zaprt(najbrž)si miren,tih,veliko ti pomeni dom...čustven si..pa vizualno deluješ bolj kot kak rakec kot pa ovn...najbrž... :inocent:

Kje maš pa luno???Luna pa pomeni kakšna čustva imaš...Pač tisto znamenje v katerem imaš luno vlada tvojim čustvom...

No ,sončno znamenje je pa oven..energija je pa ovnovska..Nisi počasen,bolj eksploziven...pač ne preneseš počasnih ljudi... :inocent:

:palec: Neki takega...

Ja,rak je tud vodno znamenje... x:px

Richard Bach

:sori: pa saj sn ti rekla, da sn čisti diletant x8Dx

mogoče ti bo še kak stručko kaj lepšega in ušesu všečnejšega napisal x;)x xsrcx

Ja..ascedent pomeni..kako te ljudje vidijo..pač na prvi pogled deluješ bolj zaprt(najbrž)si miren,tih,veliko ti pomeni dom...čustven si..pa vizualno deluješ bolj kot kak rakec kot pa ovn...najbrž... :inocent:

Ja, dom mi pa res veliko pomeni. V domu je luč, medtem ko je cel svet v temi. Pa vse traparije, ki se klatijo zunaj nimajo vstopa... Še kako ponucna stvar v tem svet.

Kje maš pa luno???Luna pa pomeni kakšna čustva imaš...Pač tisto znamenje v katerem imaš luno vlada tvojim čustvom...

Veš, da ne vem na pamet. Bom moral spet mat poklicat za uro rojstva. x:Dx Si nikdar ne zapomnim. Povem jutri.

Ja, dom mi pa res veliko pomeni. V domu je luč, medtem ko je cel svet v temi. Pa vse traparije, ki se klatijo zunaj nimajo vstopa... Še kako ponucna stvar v tem svet.

Aja... x?x :inocent:

In katere so tiste traparije,ki nimajo vstopa??? :inocent: x8Dx

:palec: Jz sem tud full rada doma..dom mi veliko pomeni.. x^x

Veš, da ne vem na pamet. Bom moral spet mat poklicat za uro rojstva. x:Dx Si nikdar ne zapomnim. Povem jutri.

:palec: če je tvoj datum rojstva v profilu točen,pol maš luno ali v ovnu al pa v biku...Odvisno kdaj si rojen..,ker tistega dne je prestopila luna ob 18h iz ovna v bika... x^x

Po mojem maš luno v biku... Ugibam.. x:Dx x;)x

Richard Bach

:palec: če je tvoj datum rojstva v profilu točen,pol maš luno ali v ovnu al pa v biku...Odvisno kdaj si rojen..,ker tistega dne je prestopila luna ob 18h iz ovna v bika... x^x

Po mojem maš luno v biku... Ugibam.. x:Dx x;)x

Hm, če je prestopila iz v bika ob 18h tistega dne, potem jo imam v ovnu, ker sem rojen dopoldne. Okol 10h.

Aja... x?x :inocent:

In katere so tiste traparije,ki nimajo vstopa??? :inocent: x8Dx

S tem sem mislil, da se mi doma ni potrebno pretvarjati, da me zanimajo stvari, ki polnijo časopise in glave vsak dan.

Saj veš, kaj mislim, če odpreš kako popularno slovensko revijo. x;)x

Hm, če je prestopila iz v bika ob 18h tistega dne, potem jo imam v ovnu, ker sem rojen dopoldne. Okol 10h.

S tem sem mislil, da se mi doma ni potrebno pretvarjati, da me zanimajo stvari, ki polnijo časopise in glave vsak dan.

Saj veš, kaj mislim, če odpreš kako popularno slovensko revijo. x;)x

:palec: ufff...pol maš pa velik značilnosti ovna(če imaš luno in sonce v ovnu) xsrcx

Ja,če se ti doma ni treba pretvarajti ,da te zanimajo stvari,ki te v bistvu ne zanimajo...a pol se drugje pretvarjaš??? xnckrivx :inocent:

Drugač pa mene tud ta rumeni tisk in podobne zadeve ne ganejo več..samo nakladanje in teženje k popovnosti...Komu se ljubi... xrolleyesx

Richard Bach

:palec: ufff...pol maš pa velik značilnosti ovna(če imaš luno in sonce v ovnu) xsrcx

Ja,če se ti doma ni treba pretvarajti ,da te zanimajo stvari,ki te v bistvu ne zanimajo...a pol se drugje pretvarjaš??? xnckrivx :inocent:

Drugač pa mene tud ta rumeni tisk in podobne zadeve ne ganejo več..samo nakladanje in teženje k popovnosti...Komu se ljubi... xrolleyesx

xsrcx

Gre bolj zato, da se z večino nimam kaj pogovarjati. Zato je pa potem toliko lepše z manjšino. x:)x

Sonce in luna pri meni očitno še nista dovolj, da bi drugi mislili, da sem oven.

xsrcx

Gre bolj zato, da se z večino nimam kaj pogovarjati. Zato je pa potem toliko lepše z manjšino. x:)x

Sonce in luna pri meni očitno še nista dovolj, da bi drugi mislili, da sem oven.

In o čem, se rad pogovarjaš??

In kaj drugi mislijo,da si(katero znamenje)??..Men na prvi pogled skor vsi otrofijo ,da sem ribica(mam tak topel obraz ...baje.. xrolleyesx x8Dx ,sam po kretnjah sem pa bolj oven..hitra,eksplozivna..pa ne razmišljam preveč..kr butnem vn kar mi pride na misel in podobne zadeve... xrolleyesx x:o)x

V katerem znaku se pa ti vidiš??

Jz se drugač vidim kot vodnarsko(podznak) -škropijonska (luna)naveza.. x;)x

Sj,če poznaš že točno uro rojstva mi jo lahk tu gor (al pa na os napišeš)..bom mal počekirala tvoj natalni horoskop... x:px

Richard Bach

• 1 month later...

Ker je ravno april in smo ovenčki na svoj račun prišli :2src: skratka --- vse najboljš x;)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/EPH/8374~Good-Aries-Posters.jpg

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

That was my point exactly Ante x;)x fiiiiiiiiiiiireeeeeeeeeeeeee :onfire:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 1 month later...
In dober dan x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 2 months later...
Dobra dan ovncki... no za tole temo bl dobro jutro... x:o)x :inocent:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...