Skoči na vsebino

Oven

borism

Recommended Posts

Hvala Marsa za obrazložitev, saj tudi sem takšen x^x , glede ovenske reakcije, zakaj le, kaj si mi kaj zamerila, se opravičujem, če dost pišeš, lahko pride do kakšne napake, mislim pa, da je vse v najlepšem redu pri obeh...lep dan  x:)x  :palec:

hehe, nit najmanj, samo zdelo se mi je morda prej obratno... ;)

Ne sprenevedaj se po ribje (ker tocno ves, kaj imam v mislih)! :sniky: Pri meni ne palijo te fore, ker jih sama vse v nulo poznam... x:o)x :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 320
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ok per favor, Oven in mene nimate zraven torej

El Nino Biti Oven,

haha :D zakon tole, sam zakaj niso te teme pod astrologijo... hm vidim da so si vsaki pobrali svoje znamenje pa nabutali gor... huhjej :xx!: urednica bo soooo pissed

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Al pa ne......v teme bomo bl bluzli pa to, pa zato mogoče tolk manj v one k so namenjen astrologiji......bluzli x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

urednica will be so very pleased :D hehe nevem no saj men ni ravno všeč tle zdaj bluzit vsako znamenje posebi..... ampak jebat ga ideja ni slaba in kot pravi oven mi ni všeč le zato ker se je nisem js spomnil
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz sem tudi oven...ovni smo ql!!!!!!!!!
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

neli.. hihihi... 5 žensk.. ne vse, ampak vse pa k vem da so to.  x:Dx  x:Dx  x:Dx  A ni fora? Pa sej sem že nekje pr znakih to napisala..

Zdele vidim. :eek: x:Ix x:Ix

Prehitra reakcija :sick: - sonce oven............. sorry mushi - mars tehtnica :eek: x:Dx

Michelle :inocent:  xupx  Sicer pa imam oba starša s soncem v ovnu.  x^x

Haha, a ti tudi? :eek:

Imam vcasih obcutek, kot da smo cela creda, ki bi jo vsak vodil, pa vsak rine nekam u svojo smer... x:o)x x:Dx x:Dx

Jaz sem tudi oven...ovni smo ql!!!!!!!!!

hehe jaz pa sem mnenja da ovni nismo kul temveč hot hot hot..

kaj a nisem omenil da mam tud venero v ovnu hm shame on me :D priznavam le ljubezen na prvi pogled drugi ne šteje za tretjega sem že slep

Oven v XII.hiši! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Oven v XII.hiši! x;)x

tehtnica v 12i hiši :D kaj a druzga pa nimaš v ovnu? tsk tsk tsk, ja res nisem zazanav kake "plemenite", "obogatene" da ne rečem ovčje krvi v tebi...

Pa to te dol buje v kteri hiši pod ktero streho pri kerem okni pod kerim balkonom ob kterih vratih kerga vrta vi vse kak znak najdete :eek: x:o)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

to je tkole ne 12 hiš maš v naselju... :D in pol če ti namigne da pojd skoz 12a vrata :D huhu boš šel pač bolj od odzadi..... pazit moreš prvo hišo k te lahko kdo vidi, deseta je kar kul prek vez pa to :D peta je vsekakor nevarna lahko mal dlje ostaneš, osma tud ni kar tko lahko ostaneš do smrti:D

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...