Skoči na vsebino

Oven

borism

Recommended Posts

Tudi slučajno ne.

Če im Oven v sebi kaj kompliciranega, je treba to najti kje drugje v karti, ne pa v dejstvu, da je rojen v Ovnu.

Oven je prav princip poenostavljenja: tukaj in zdaj. Akcija!

x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 320
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jaz pa nic v ovnu (tud tock nobenih) razen jupitra, nic v prvi, razen tocke duha na ascendentu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz tudi nic... razen par bivsih fantov... x:Dx

ma so mi super ovni. prav komplementarno zame in osvezujoce in vse dobro pri meni na vrh pride.

s skorpijoni tudi kdaj, samo tam ni vedno tako...nenamenoma pozitivno.

(oni imajo vedno namen, pa cetudi pogosto zelo dober... x;)x )

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>kar se mene tice, je cisto premalo ovnov tu.

ampak najbrz so prevec zaposlani kje v realnem svetu s kaksnim delovnim norenjem okrog od ene do druge postaje...meni so zelo vsec, pa niti najmanj zakomplicirani. ce kdo ne, potem oni...

Res je.. gola resnica x:o)x To je treba celemu svetu dopovedat x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>meni so zelo vsec, pa niti najmanj zakomplicirani. ce kdo ne, potem oni...

:palec: Jaz bi prej rekla, da smo ovni dokaj prilagodljivi in v večini situacij se znajdemo x8Dx .......zakaj bi komplicirali, če lahko stvar obrnemo tako, da imajo drugi občutek, da je obveljala njihova, v resnici pa....... x:Dx x:Dx x:Dx :inocent:

Smisel življenja je največja sreča

Tole pa ne bo res. Če bi bil Oven prilagodljiv, potem ne bi butal z glavo v steno dokler ne popusti, ne se slepit ... x:Dx x:Dx x:Dx

Tut tistmu hlodu za vrata razbijat niso rekli "medved", "žirafa", "kol", "gorjača" ali "nosorog", ampak ravno OVEN. Pitaj boga, zakaj, anede? x:Dx x:Dx

Je pa res, da se Ovni odločite v hipu, da ne komplicirate in da ne rabite celih litanij argumentov za to, če naj bi v križišču odločili iti levo al pa desno. To drži, ampak s prilagodljivostjo sámo to nima nič.

:sori:

buta, buta, buta, buta, buta, ... x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Tole pa ne bo res. Če bi bil Oven prilagodljiv, potem ne bi butal z glavo v steno  dokler ne popusti, ne se slepit ...  x:Dx  x:Dx  x:Dx

buta, buta, buta, buta, buta, ...  x:Dx

Ja, to že, da je buta, buta, buta.......ampak ponavadi smo trmasti in butamo tako dolgo, da dosežemo stvar-cilj katero smo si zadali.....torej, vedno stremimo za tem, da dosežemo zastavljeni cilj....to je že res :palec: ......Ampak nikakor pa ni res, da smo neprilagodljivi :o|o: ....smo prilagodljivi in še kako, saj se vedno prilagodimo okolici in okolica nas ponavadi tudi dobro sprejme medse, ker smo vedre in prilagodljive narave x^x x:)x ......Ne prilagodljivost in butanje z glavo v steno za dosego cilja nima nikakršne veze..... x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x:Xx

Smisel življenja je največja sreča

No, verjetno gre za zorni kot.

Meni se tip, ki mi na hitro vsili svojo voljo, ker je dovolj močan, da bi jo lahko še hitreje vsilil "kako drugače", ne zdi kaj prida prilagodljiv. x:Dx x:Dx

Ampak jemlješ lahko na različne načine, to priznam.

Ker doseganje cilja = ok, ampak trma pri doseganju cilja = je tudi to OK oziroma a ne diši to po neprilagodljivosti? Takole filozofsko?

Ker če jaz vidim, da cilja ne morem doseči, rečem, okej, pa nič, Oven pa buta, buta, anede. Ne da si dopovedat, da ne bo šlo. Jaz to povezujem z neprilagodljivostjo, je pa verjetno to mogoče gledati tudi drugače. Valjda.

xDDx

smo nepremišljeni,ker delujemo po trenutnem vzgibu,hitrem odločanju,verjamemo v svoj prav,v dober namen in če verjamemo v to,bomo šli tut z glavo skozi zid,pa čeprov bojo drugi rekl,da se ne da.

da se,vse,če se hoče (zato pa tist hlod z ovnovo glavo nakonc tud prebije vrata)pa čeprov se opečemo in zarad tega trpimo,ker smo velki občutljivci,ampak hitro pozabimo,se poberemo,se prilagodimo in rinemo naprej

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

• 4 months later...

Prva verzija opisa, ki sem jo zasledil:

Simbol razlagajo kot kladivo bogov, je simbol napadalne moči. Simbol asocira tudi kot vodnjak, ki brizga iz studenca v zemlji, ker Oven napoveduje prihod pomladi.......Oven je znamenje moči, usmerjene navzven. Energija od boga teče v dve smeri v svet oblik in tudi v svet bitja ali duha. En tok energije izraža pot vrnitve ali notranjo pot, obe skupaj pa predstavljata dva loka velikega cikla bivanja. V tem znamenju se začne pot oblike, ki prevladuje; na njej pa se prične tudi življenje notranjega razvoja in prevlade duše ali subjektivnega bitja. :devil:

Oven: Astradamus

Upam, da bo veliko podpisnikov teme v znaku Ovna. x;)x

Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija.

smo nepremišljeni,ker delujemo po trenutnem vzgibu,hitrem odločanju,verjamemo v svoj prav,v dober namen in če verjamemo v to,bomo šli tut z glavo skozi zid,pa čeprov bojo drugi rekl,da se ne da.

da se,vse,če se hoče (zato pa tist hlod z ovnovo glavo nakonc tud prebije vrata)pa čeprov se opečemo in zarad tega trpimo,ker smo velki občutljivci,ampak hitro pozabimo,se poberemo,se prilagodimo in rinemo naprej

tole je pa cist resss..... jest sem v podznaku oven..... in tole je skor tko kot bi mene opisval.... pol pa al je to dobr al ne, odvisno od katere situacije, in pazi pol to za povrhu vsega sem se strelc, in pol sploh butnem ven ne da bi pomislna prej kaj bom rekla in nardila tist kar se mi zdi najbolj pametno ne da bi pomislna na posledice, pol mi je pa zal na kvadrat :sori: x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!

saj teb se tud na zunaj vid oven (tko si pa strelc ne, in mas luno v ribah?)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj teb se tud na zunaj vid oven (tko si pa strelc ne, in mas luno v ribah?)

jap marsa..... tale luna me pa vcasih ubije totalno :xx!:

a da sem na zunej oven al kaj?! Zakaj to?

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...