Skoči na vsebino

Poraba energije

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Hotel sem spiti kavico z mlekom, ampak sem si enkrat lastoročno napisal en spisek živil in jedi, pa koliko moraš potem delati, da vse skupaj "pokuriš".

Mlečna kava naj bi vsebovala 502 kalorije (2108 kj) in zato, da so porabijo te kalorije, potrebujemo:

- 97 minut hoje,

- 61 minut kolesarjenja,

- 45 minut plavanja,

- 26 minut teka,

- 388 minut ležanja.

Torej mlečna kava v naslanjaču pre TV - jem redi.

Lep dan, bom še napisal par stvari v nadaljevanju teme.

Deli na socialnih omrežjih

Majhna banana ( 88 kalorij, 370kj):

za porabo energije potrebujemo:

- 17 minut hoje, ali 11 minut na kolesu, ali 8 minut plavanja, ali samo 4 minute teka in celo eno uro in 8 minut ležanja.

Nisem vam hotel pokvariti apetita, ampak samo odpreti oči in osvežiti spomin, kaj se dogaja in odkod nekaterim nezadovoljstvo.

x:)x :palec:

Guest sstane

Boris, to si se dobro spomnil, ampak mene bolj zanima, koliko kalorij dnevno moram po tvoje zaužiti, da mi ne bi bilo treba za vsako jabolko na bicikl skočiti :8):

Imaš take računice in recepte :8):

ampak Borism je pozabil, da včasih dirkamo čez mesto, dagremo peš v trgovino, da pospravljamo doma, da trenutno izgubljam energijo ob drgnjenju kuhinje, Sanjalica ob fizikalnem delu, da imamo kakšne romantične erotične trenutke, torej mi zaradi ene jabolke al pa kave res ni potrebno iti laufat :vragec: xsrcx

Zakaj si tako razlagate, nič nisem pozabil, ampak primerjava je kako se pokuri energije, saj je tek tudi nekaj podobnega pospravljanje, jaz bi SEX primerjal s plavalno lestvico, saj bom še napisal kaj več, sedaj grem ven, ko pridem nazaj lahko še napišem za 20-30 živil, če bo koga zanimalo, ampak zakaj ste takšni nasprotniki gibanja :o|o: , to pa tudi ne razumem povsem :eek: ....lep dan prav vsem, Borism x;)x :palec:

nasprotniki gibanja :eek: ma ne takšnole razmišljanje pripelje marsikatero dekle do bolimije in anoreksije, če že razmišlja kolko kalorij ima jabolko, mojo skromno mnenje, drugače pa ti kr nadaljuj x:Dx :palec:

... da mi ne bi bilo treba za vsako jabolko na bicikl skočiti :8):

Imaš take računice in recepte :8):

x:o)x xDDx :palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kolk energije ti pa gre, k racunas tele izstevke? x:o)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Seveda jih ne, jaz jih nisem nikoli, enostavno je, če prekoračiš in zaužiješ dnevno potrebo, gredo kile gor :eek: :sori: , tako je šlo meni do 110kg, potem sem pa rekel, ne bodo mi več pokal "knofi pri pripogibanju, pa je bilo treba nekaj narediti, no saj je bil zadnji čas, če ne bi imel mogoče še kar trimestno številko pri teži. x^x

Guest sanjalica
jaz bi SEX primerjal s plavalno lestvico

:eek: :eek: :eek: to če ležim kot klada... če pa se "vžgem"... pa ... hmmm...lahko naštevaš kalorij še in še in še...na koncu teknejo kalorije................... :2src: in imam "manjko" od...SEXA x:Ix x:Ix x:Ix

/če ne verjameš...me pelji na "pojedino" boš videl koliko kalorij zmažem in se mi nikjer nič ne pozna... (razen v joških)/

:inocent: :vio: :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...