Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 kaj čem , joj kolk se jaz danes zabavam, kdo bi si mislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ja in?Kaj ima to zveze z naslovom teme?Nic kaj dosti, ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 vem.... men se pa vseeno fajn zdi, da nisem na podnu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Saj je kul, samo zdajle so te teme (Dvojcek, Stzrelec, Ovni, Skorpijoni...) skupaj na broju...Ko se bodo oddaljile, bo morda komentirana samo ta ali ona.In tale bo - Kozorog in potem tole - in nikomur ne bo nic jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 ma ja itak, da jaz vedno naslov svalim.... bi blo potrebno dodati podnaslov... al pa če kar izbrišem...al pa ti,s ej je tko bil moment navihanosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Da bo pod pravo temo-Kozorog v Jupitru v deveti hiši-tudi moj kulminantni planet, MC v X.hiši Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 neptun jupiter.... v kozličku posebi za te namene.... jeah ;D huhu hej! ! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 DESC imam v kozorogu :o|o: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 tudi jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 :o|o: Jaz pa gospoda saturna, v 5. hiši Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 sonce in luna v kozorogu. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Kozorogova lunca Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Evo, v Kozorogu pa nimam nic, a ma nic (razen juznega cvora)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Evo, v Kozorogu pa nimam nic, a ma nic (razen juznega cvora)...kaj je to "cvor"? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 aha.. jst mam pa kurje oko v ribah! (sej ne, ga nimam... kurjega.. ) Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Točka duha v kozorogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 sonce in luna v kozorogu. zemlca, zemlca... jest tut 0 v kozorogu, razen 6 bajto (merkurjeva hisa). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Stajerci ga mamo na vsakem piru...kaj se hoces vec,,, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Kozoroga pa ni ravno veliko, a drugi nimate nič v kozorogu al kaj? mamo, sam se delamo da nimamo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ma ne ga srat, mam mars in merkur v kozlu, v konjunkciji celo, seka tak ko mora! he he, teski teli kozorogi a!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 pravi heavy metalci Ampak a ves da jih je res dosti? Kozorogi (ali vsaj 'saturnovci', taksni ali drugacni). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 A v kozlu? Venero. v 2. bajti :$$: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ..... čeprav zunanjost se je ustrojila karieri ustrezno ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 sonce in luna v kozorogu. zemlca, zemlca... jest tut 0 v kozorogu, razen 6 bajto (merkurjeva hisa). bobnar.. jst tud heavy metalka.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Kozorog je moj najljubši... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.