Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}> kar se kozorogov tiče, jst sem tud kozoroginja, nč kej tistle ne drži kar ti opažaš, res pa je da sem jst DVOJNA kozoroginja, torej sonce in luna v kozorogu, ne vem če so moje lastnosti kaj z znamenjem povezane, miza se ne sije kr naprej, dnevno pa zmečem papirčke stran, zlo malkrat se mi zgodi da bi kaj zgubila, pijačo plačam redno, ne pozabljam na obveznosti, če menim, da se mi lahko to nrdi si zabeležim, odlično kuham.
muška, kje maš Venero, k ti to posoritra na nek domač materinki kolektivni čut izražanja in pripadnosti? verjamem,da maš odnos do dela po redu in morali ..
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

venera je pa vodnarjeva.. budhha.. a sem pridna? x:Dx

dolores povej povej... tam v ovnih, ko boš mela čas, prav? :irs:

moja sedanja svakinja je tud oven, je pa skor "bivša" svakinja pa ji je vseen na tem stolu bolj všeč očitno, kot ji je blo na ogledanem. :palec: x:Dx :palec: djeda pa tak bik... da njim kej potegne.. :inocent: ups.. a ja, te pa nisem tam zraven štela še, takrat še nisem vedela.. torej tolko kot tam + 1.

Mushi

• 1 month later...
<{POST_SNAPBACK}>x:)x

A če bo pa minus 12 enkrat po 20.2.,

Upam da kaksen dan sam po 20. - da ne bi tja do marca tile minusi se zavlekli.. ;)

Joj, kmal bom ze 41. :O: x:o)x

Kwa je zdej, Kozorogi, a bomo kej sponal? Zural, ponoreval? x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaksen dostojanstven in velicasten prihod zime imamo, a ni mega?

(sam se snezil bi lohk, vec muh na en mah; prijetno nebesko vzdusje, otroci zadovoljni, slabi vozniki los s cest). :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz bom pa kmalu 40. Pa sploh nimam občutka, da jih je toliko. Se pa spomnim mojega 30 r.d. - kriza. Naredila sem bilanco svojega življenja in kmalu umrla od razočaranja nad sabo. Od takrat dalje gre vse xupx . Takrat sem se počutila veliko bolj "v letih" kot danes. Ampak to je verjetno zaradi tega, ker imam od takrat dalje bistveno bolj polno življenje.

Sicer pa nikoli nisem ne vem kako burno praznovala. No, tudi sicer mi veliki množični žuri niso glih pri srcu. Raje imam večkrat po malo, kot pa manjkrat pa burno. Kozorog pač. x:o)x

Meni pa je v najvecje veselje, da se ne obremenjujem z leti - meni je skoz fajn, zdaj bolj kot pri 17h ali 20h.

Se 1x 17? Pih, ne menjam NIKOLI! xDDx

Picasso

Ornk zur al pa nic?

No ja, vsak zur prav pride kdaj. ornk si ga pa naredis, res pa da tezje z lesi... :D :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Meni pa je v najvecje veselje, da se ne obremenjujem z leti - meni je skoz fajn, zdaj bolj kot pri 17h ali 20h.

Se 1x 17? Pih, ne menjam NIKOLI! xDDx

Tudi jaz ne bi še enkrat vse to...17-ega pa ne bi hotela nikoli več, vsaj takšnega, kot sem imela jaz ne :C: . :palec:

Pa sej nisem delala bilance zaradi let...temveč zaradi praznine v življenju. Sicer pa se mi je potem tako ali tako zavrtelo in sem svoje življenje obrnila za 720 stopinj naokrog in zdaj živim točno takšno življenje, kot sem si ga zamislila. :palec:

Da bi se obremenjevala z leti? Nimam časa za te reči. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ornk zur al pa nic?

No ja, vsak zur prav pride kdaj. ornk si ga pa naredis, res pa da tezje z lesi... :D :P

ja oreng žur... seveda si ga sam nardiš, če se ga pa ne da grem pa raj domov kokr da tm visim. sej tak fajn žur je lahko tudi samo fajn klepet, kjer se nasmejiš in daš ven tist k je treba... al pa noriš in skačeš da te je povsod dost. kokr nanese in kokr paše...

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Uf, grozno je moralo bit.

In kaj narediš, da potem NE UMREŠ od razočaranja nas sabo?

:eek:

...že povedala. Obrneš življenje za 720 stopinj in greš dalje. Pustiš del preteklosti za sabo, izločiš iz življenje vse tisto, za kar veš, da te je do takrat oviralo in začneš slediti tistemu, za kar čutiš, da je tvoje.

Ali če se izrazim bolj butasto: stopiš čez svoje lastno truplo in slediš notranjemu glasu.... x;)x x:o)x

To je pac cajt saturnovega povratka, Sati - in mislis, da je saturnovcem zato kaj prizaneseno? ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Jaz bom pa kmalu 40. Pa sploh nimam občutka, da jih je toliko. Se pa spomnim mojega 30 r.d. - kriza. Naredila sem bilanco svojega življenja in kmalu umrla od razočaranja nad sabo. Od takrat dalje gre vse  xupx . Takrat sem se počutila veliko bolj "v letih" kot danes. Ampak to je verjetno zaradi tega, ker imam od takrat dalje bistveno bolj polno življenje.

Sicer pa nikoli nisem ne vem kako burno praznovala. No, tudi sicer mi veliki množični žuri niso glih pri srcu. Raje imam večkrat po malo, kot pa manjkrat pa burno. Kozorog pač.  x:o)x

men tud niso množični žuri pr srcu, pravzaprav, da jih je malo pa da niso burni... taki normalni, da se folk dostojno obnaša in to je to. Pa da ne traja full dolg. xrolleyesx

Mushi

Sati, to se ziher najde v kaki temi saturn (samo ne v novi temi slab saturn), to je nekje med 28. in 30. letom, ko ti tranzitni saturn (kjer je tekoce) prvic prikrozi nazaj do tvojega natalnega (kjer ga imas v osebnem horoskopu).

Ker saturn potuje nekoliko pocasneje, je to obdobje nekoliko dlje trajajoce...

No in tedaj pocnes NATANCNO TO, kar si opisala; delas bilanco svojega dosedanjega lajfa (in vecinoma nisi zadovoljen, sploh ce si saturnovec, ker od sebe pricakujes vec).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Obrneš življenje za 720 stopinj in greš dalje. Pustiš del preteklosti za sabo, izločiš iz življenje vse tisto, za kar veš, da te je do takrat oviralo in začneš slediti tistemu, za kar čutiš, da je tvoje.

Ali če se izrazim bolj butasto: stopiš čez svoje lastno truplo in slediš notranjemu glasu.... x;)x  x:o)x

Meni pa se ravno nasprotno ne zdi butasto.

Še več, če bi ljudje TO ISTO obvladali bolj, namesto da vlečejo svojo nesrečo v nedogled s seboj, bi bilo na svetu precej drugače.

(Sodelavec, ki ima nek stadij kostnega raka, je bil na tem, da mu ga bodo presadili, nakar se je v prometni nesreči pol leta nazaj ubil njegov sin, to pa je ženo sesulo čisto do konca, tako da je sedaj tudi ona na bolniški, stanje pa se obema slabša. Sodelavcem na obisku je izjavil, da bi mu bilo precej bolje, če bi lahko ona šla v službo. Tako pa sedi doma, obupuje in cel dan ne dela drugega, kot da gleda sinovo sliko.

Ne rečem seveda, "da to ni nič" ali kaj takega, daleč od tega. Vendar je kljub vsemu treba nekako iti naprej. Zaradi sebe in zaradi drugih ter spet zaradi sebe. O karmi smo pa tudi kaj že rekli, a ne?)

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>Sati, to se ziher najde v kaki temi saturn (samo ne v novi temi slab saturn), to je nekje med 28. in 30. letom, ko ti tranzitni saturn (kjer je tekoce) prvic prikrozi nazaj do tvojega natalnega (kjer ga imas v osebnem horoskopu).

Ker saturn potuje nekoliko pocasneje, je to obdobje nekoliko dlje trajajoce...

No in tedaj pocnes NATANCNO TO, kar si opisala; delas bilanco svojega dosedanjega lajfa (in vecinoma nisi zadovoljen, sploh ce si saturnovec, ker od sebe pricakujes vec).

Thx Marsa :palec:

Saj sem te astro teme že prebirala, pa nisem našla konkretnega podatka. Se mi ni dalo prebijati se skozi vse tiste podrobnosti.Mah, lenoba sem xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Meni pa se ravno nasprotno ne zdi butasto.

Še več, če bi ljudje TO ISTO obvladali bolj, namesto da vlečejo svojo nesrečo v nedogled s seboj, bi bilo na svetu precej drugače.

(Sodelavec, ki ima nek stadij kostnega raka, je bil na tem, da mu ga bodo presadili, nakar se je v prometni nesreči pol leta nazaj ubil njegov sin, to pa je ženo sesulo čisto do konca, tako da je sedaj tudi ona na bolniški, stanje pa se obema slabša. Sodelavcem na obisku je izjavil, da bi mu bilo precej bolje, če bi lahko ona šla v službo. Tako pa sedi doma, obupuje in cel dan ne dela drugega, kot da gleda sinovo sliko.

Ne rečem seveda, "da to ni nič" ali kaj takega, daleč od tega. Vendar je kljub vsemu treba nekako iti naprej. Zaradi sebe in zaradi drugih ter spet zaradi sebe. O karmi smo pa tudi kaj že rekli, a ne?)

:palec:

Tole je pa kruta življenjska zgodba. Težko je biti močan v takšnih trenutkih xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...