Sati 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 to ni Kozorog, to opisujes svoje strelcevske lastnostiEnako (to ni kozorog). Ribe?Povej, saj vsi vedo, da s(m)o bluzichke. A ja. Nisem kozorog? Mislim...natalni ja, mislim pa, da sem zdaj vodnarka....so mi rekli, jaz itak ne vem... A tudi to drugo ni kozorog? A zato sem toooook fajn? Ribice bluzicke? No...malček že.... ampak ne ti, če pa si ribica, si una-tadruga, ko plava v drugo smer... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Valjda, kakopak, jaz sem tista ki plava kontra. kaj si Vodnar zdaj?Pajade. A nisi strelec v asc? To sem mislila. Men so pa zobe spilili, zbrusili - dobesedno, ker imam trojke namesto dvojk, pa da ne bi bila prevec spicasta ke v zobe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Evo me (kozorog) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Se ti vidi! Zivjo in dobrodosel! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Morda se še preveč se vidi...!? Pozdravček tudi tebi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Saj to sem se mal hecala - kao ker jaz tolk obvladam, da ti sam reces B in jaz ze vse vem kao... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Saj vem, mal šale more bit...! Jaz tudi obvlada...don't worry !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Vidim ja...pa še isti letnik sva...!! S tem, da jaz sem se rodil prvi v Sloveniji tega leta (79), kot novorojenček ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Z lepim se hvalis! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Saj ne, da se hvalim...sam poven noooooooooo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 popravek, ....povem... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Aja, sm misla, da si prekmurc... Pride Stajerc v Prekmurju v ostarijo, pa vprasa: A mate Lasko?Natakar: Ne.Stajerc: Te pa Gren.Natakar: Te pa idi. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 ... enkrat sva imela skrata v Koledarcku in je pisalo septeNber (ali deceNber)!!!!!!!!! :xx!:Blazota... Se je pa tud zgodilo, da kdo ni nasel LK (in posledicno LN), ker je v iskalnik vpisal ' lunin kolendarcek'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Ja, ja, kolendarcek pa cimprese... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 ne moreš verjet, nekdo nas je moral z nasmeški iz ozadja osvežit... ja tud mi smo še tle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
b5 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Sonce v kozorogu, za ostalo moram pa prečekirat (mogoče se bo pa še kej našlo). Citiraj "Nothing can stop the power of life-not even death." --Onean cleric Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sonce v kozorogu, za ostalo moram pa prečekirat (mogoče se bo pa še kej našlo). Ja pomoje mora biti še kaj. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Jaz sem tudi kozorog, pa bik v asc, same rogate živali... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 sem se pa nabrala tule,... tudi jaz imam v soncu kozoroga - torej kozoroginja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst pa kozoroga v soncu, ovna v luni Tudi sami rogatci. Ok, vsaj asc. je dvojček, da mal ublaži te rogove. kako pa najdem, kaj mam jaz v luni? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 hvala, Mystica, v luni sam devica Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Po moje so se zmotili, kdaj sem se rodila...Nimam lastnosti ne kozoroga, ne bika, še najmanj pa device - razen tega, da sem svetla... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 punce, planeti so v določenih znamenjih in ne obratno. jst sm skor kozoroginja , rodila sem se dobrih 15 ur prepozno. mam pa merkurja v kozorogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 S kozorogu se jaz ponavadi ful ujemem. Večina ljudi okoli mene je kozorogov. Sej jaz mam pa asc v kozorogu. Mogoče zarad tega. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.