Ksenia 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 tisti dan sonce menja položaj tko da je odvisna ura rojstva... sem kozorog na 0 stopinjah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 a ti to resno....na 0 stopinjah? ...zanimivo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 00°10`32 evo hm, zakaj zanimivo - glede mojega rojstva je bilo marsikaj zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pri tebi je to tud simpatiziranje s temi 'black' scenami, kar je ze asc rak, nenazadnje pa tudi luna v ribah in mars v skorpijonu. ampak, ja, jasno, saturn na vrh, v svoji hisi, pa pomembna os v kozorogu.... dost logicno.. saj skoz ugotavljamo, kako je viden planet 'na vrhu'... Black scenami kaj pa bi to lahko bilo Na vrhu mam jest sicer venero na MC, ampak je tut to v ribah Točko duha imam pa mensezdi v dvojčkih na 13.13 stopinj v 12.hiši ... Selene, jaz sem pa na 0,23 stopinj vodnarja, da ni ne t'č ne m'š Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ...ce je en planet na 0 st. tica je zelo tic... nic misi... ce je pa na zadnjih stopinjah prejsnjega znamenja pol je pa res tic-mic jap... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>00°10`32 evo hm, zakaj zanimivo - glede mojega rojstva je bilo marsikaj zanimivo ...hm...zanimivo zato, ker je ena taka posebnost....tako mi deluje...en širok spekter vseh možnosti...kot bi gledala polje, kjer vse že je, ni pa še ustvarjeno...čisti potencial....iz katerega potegneš to kar želiš....pa recimo da 0 v tem primeru predstavlja vrata (fiziki so imeli razprave na temo črvin ali prehodov med dimenzijami).....sej pol nč čudnega, da ne sodiš v nobeno tipično kategorijo...ker to itak ni tvoj namen v osnovi...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ce je en planet na 0 st. tica je zelo tic... nic misi... ce je pa na zadnjih stopinjah prejsnjega znamenja pol je pa res tic-mic jap... A tako Nič kozla po soncu potem? Okidoki. Berem tudi tole kar piše Amis - zanimivo to nekak velja tudi zame potem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...hm...zanimivo zato, ker je ena taka posebnost....tako mi deluje...en širok spekter vseh možnosti...kot bi gledala polje, kjer vse že je, ni pa še ustvarjeno...čisti potencial....iz katerega potegneš to kar želiš....pa recimo da 0 v tem primeru predstavlja vrata (fiziki so imeli razprave na temo črvin ali prehodov med dimenzijami).....sej pol nč čudnega, da ne sodiš v nobeno tipično kategorijo...ker to itak ni tvoj namen v osnovi...... mi je tale razlaga všeč včasih niti ne sodim v ta svet tole mi je všeč - čisti potencial, če dobro razmislim, na nek način zadnje čase o tem razmišljam - da sploh pojma nimam kaj vse se skriva v meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 a so kozorogi sploh zanimivi...? Men se zdijo čist samozadostni... ane no? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 sej so...sam včasih je glih to intrigantno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a so kozorogi sploh zanimivi...? Men se zdijo čist samozadostni... ane no?hvala evo še en dokaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ti pa tako nisi tipičen primerek svoje vrste.... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Pa ti si strelka Selene... kaj se sekiraš... Mam tasta kozoroga...full teži, kdaj pridete, kdaj pridete...pol pa nima z nami kej počet... gre spat že ob šestih popoldne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ...a še se kje najdejo taki usmiljeni žlahtniki..... ...how nice.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Full nice... še dobr, da se mu fučka, pa se loh kdaj pa kdaj v tri krasne pošljeva... kaj bo spal... in to s kuram... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ti si strelka Selene... kaj se sekiraš... np nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ššššššššššš...da te ne slišjo... Deli se tko, no... sej datum maš glih na meji... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2005 Avtor Prijavi Deli 22. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> :!!: Mystica je tut izjema... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a so kozorogi sploh zanimivi...? Men se zdijo čist samozadostni... ane no? mal sem žalostna... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 no, pol sm jest antikozorog, al se pa ti pošteno motiš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 definitivno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, pol sm jest antikozorogPogled imaš že Kozorogov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Kozorog? Koščen, čvst. Hladna lepota. Dietrich, Faye Dunaway. Privlačno, ampak preteče - pazi, kaj delaš. Zelo pogosto močno izražene jagodične kosti (lične). Jeklene ali kvečjemu sivomodre oči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.