Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>kako nej bi škorpijon zgledu, razen tega kar sem prebrala (majhni, debeli, črni).
....

au!...neee! x:)x

Škorpijon zgleda (pravi primerek)....srednja oz višja rast, mišičast - klen (ne razbacan!), temni oz črni lasje, temne oči (ni nujno) imajo pa "specifičen" prodoren rahlo hipnotični pogled, izrazite poteze - ne lepi, pač pa hm,,nekako "đavolsko lepi" oz.privlačni, oddajajo nek magnetizem - (k pravjo da se nekak neprijetno počutjo poleg).....navzven flegmatik, navznoter kolerik...nedefiniran....na pamet povzetek opisa škorpijona - kokr se spomnim...

p.s.

sicer pa zdej veš kak zgleda "tipičen" scorpi a ne? x^x (joke) x:)x

lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

KOZOROG:

> > > Nic ne tvegajo, so prave usrane riti. Vecinoma se imajo za mucenike

> > > in odresenike. Gradijo si cudaske miselne svetove, menijo, da so

> > > ezotericni in da imajo nekaksne cudezne moci. Kozorog si vzame uro

> > > ali dve casa in ti je pripravljen povedati celotno vsebino knjige

> > > ali filma, ki jo/ga je konzumiral oni dan in hkrati meni, da zraven

> > > neizmerno uzivas. Uziva kadar pridiga, meni, da je najpametnejsi,

> > > nasprotne argumente pa gladko ignorira. Nagnjeni so k

> > > autodestrukciji in samomoru, kar je tudi njihova edina odlika.

Malo drugačen opis! x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ej kakšni pa nej bi kozorogi zgledal (sej najbrž že kje piše x:Ix ) k men se zdi da zgledam bolj kozoroginja (asc, luna) kot pa škorpijonka (sonce). No pravzaprav tut nevem kako nej bi škorpijon zgledu, razen tega kar sem prebrala (majhni, debeli, črni).

lahko so tud cokati, ja, vendar lohk so pa zlo vitki in zhilavi.

dost logisch, da ti bollj tolce ven kozel, ce imas tako asc kot luno not.

Kozorog je pa trshat. Tud ce je suh, ima recimo mocna kolena, sklepe pac... drugac pa vecinoma prej vitek kot debel, mas pa dost asc kozlov 'omar' - ogromni nabildani oz. nabiti tipi.

Zhenske pa so bolj k prejsnjemu opisu - bolj suhe kot debele, a nekako trshate.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ej kakšni pa nej bi kozorogi zgledal (sej najbrž že kje piše x:Ix ) k men se zdi da zgledam bolj kozoroginja (asc, luna) kot pa škorpijonka (sonce). No pravzaprav tut nevem kako nej bi škorpijon zgledu, razen tega kar sem prebrala (majhni, debeli, črni).

Ja Valkira a ti si tud škorpijonček z asc v kozorogu? Jaz mam kr občutek, da me ta kozorog doskrat nazaj vleče, pa naredi še bolj hladno. :eek:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

ti mas postavo device. morda bi ti tud raka lohk pripisala, ampak morda nisi dovolj prsata (se pa ne spomnim oz. nisem bila pozorna).

ne, sploh nisi tipicen kozu, ne po obrazu, ne po postavi in ne po znacaju.

Pac pa imas barvo las, ki lohk daje slutit kakega kardinalca (kamor sodi tud kozorog, poleg ovna, tehtnice in raka).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xideax

morda sem 'postekala', kje je finta:

namrec, si kozorog, torej zemlja, z asc dvojckom, torej merkurjem.

No ce mal tkole zmesamo, pa premeshamo, 'dobimo ven' - zemeljskega merkurja - ki pa je devica. x^x xyesx

Picasso

men pa noce nihce povedat, kaj zgledam... :xx!: xrolleyesx

Moram v strelce, me cudi, da mi NIHCE strelca ne pripise...

se mi zdi, da bi blo dost smiselno, da bi mi ga....

pa tud ribo, pa mi je tud ne...

Picasso

eh Mystica, to najbrz zato, ker si poznala par devic, ki ti niso sedle (bogve pa zarad kerga razloga, mroda je slednji pravzaprav nedevicji, da je kaj druzga ven tolklo).

Mnoge device so pa sicer zelo cedne zenske in so tud zlo fotogenicne. x^x

aja ti mi je tud ne bi... ocitno tud ribe sam ene cudne poznas. x:px x:Dx

Picasso

aja! nekaj pa le imam 'kozorogovskega'.

namrec - roke... nekak trshate, niti mal ribje..

no mroda so pa skorpijonske v bistvu, so morda kar podobne... v roke se nisem posebej poglabljala.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>lahko so tud cokati, ja, vendar lohk so pa zlo vitki in zhilavi.

dost logisch, da ti bollj tolce ven kozel, ce imas tako asc kot luno not.

Kozorog je pa trshat. Tud ce je suh, ima recimo mocna kolena, sklepe pac... drugac pa vecinoma prej vitek kot debel, mas pa dost asc kozlov 'omar' - ogromni nabildani oz. nabiti tipi.

Zhenske pa so bolj k prejsnjemu opisu - bolj suhe kot debele, a nekako trshate.

sem se zmotila sem prebrala najprej prej čokati kot suhi... ne nisem kozorog :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...