Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

...party time v kozorogih... :eek: :eek:... tale mrk je pa res postavu svet na glavo...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

ja in? saj rib tud ne mara, so what!!

..sem predvcerajsnjim spoznal eno ribo, ki sploh ni tko zlo slaba... je pa res da ma luno v levu... ne vem se kaj je po asc... zanimiva riba, nic kaj ribja... mhmmm... x:px

jah sicer pa mam zlo cudn odnost do rib(ne nujno zlo slab, sam predrugacne so zame)... sem ugotovu, da mi sonca vecine rib, ki jih poznam(so vse rojene okol 10. marca) naredijo v mojmu chartu hkratu veliki kriz in zmaja... valjda da mam pol z njimi cudne odnose...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...2 much... tvoj sonce je v velikem trigonu z mojim markur-uran/asc. trigonom in hkrati v opoziciji z mojo konj. mars-saturn... evo pa mas zmaja... pa se v kvadratu z neptunom v strelcu in venero/soncem v dvojckih-pa mas se veliki kriz... po mojem bi padla v eno hudo debato, na koncu bi se pa zarad nestrinjanja stepla...

Frank Zappa

poklala! :P :D

menim pa da ne (heeej, TAM nimam sam sonca, na teh stopinjah se luno pa merkur - mars pa je dlje, je na 17:53)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: :eek: :eek: luna, merkur, mars... jebeshtrga.... hudo... prehudo... jah nezanimivo najverjetneje res ne bi bilo, to je gvisno...a mas mogoce se kaj na zacetku rib, da mi dela se opozicijo na luno(7. st device) in jupitra(4. st. device)??? x:Dx

Frank Zappa

na 7:22 device mam uran!! :D :P

drugac mam pa saturn na 28:52 vodnarja.

v ribah pa je prvi kiron na 15, pol mars na 17, pol pa luna, sonce, merkur, 22, 23, 24

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst mam pa MC na 7:21 device, luno pa na 7:06 device, jupiter pa na 4:13 st.-na mojm MC-ju, luni in jupiju mas uran... x:Dx x:Dx ... jah sej jaz mam pa uran na 22.12 sco... tam nekje mas ti asc., ne (jaz ga mam pa na 21:35sco.)???

Frank Zappa

phf... uranska naveza.... zgleda da mava klub vsemu kar neki skupnga... buh pomagi... skor ni planeta v mojmu/tvojmu chartu da ne bi delal aspekta na kaxnga tvojga/mojga.... uranska mreza... :eek:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>sami kozorogi x:Dx ;)
<{POST_SNAPBACK}>zabluzila sta spet ... ccccc  :vragec:  x:px  x:)x

x:Xx

...masta prav... povlacim se iz debata... x;)x

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>ja in? saj rib tud ne mara, so what!!

Tut ne maram rib :xx!: ... sploh ne maram nobenga mesa... x:Dx x;)x razen tistga... pritrjenga na... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Kurec mam rada... x:Ix x:Dx

PS... kurec se nahaja v SSKJ...da ne bo kdo zdej... me popluvu... x:Ix

Kje smo že pri tej temi...pri rogovih... x:Dx x:px :vragec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

sem jaz to enkrat v preteklosti rešila z oviro x:Dx mam črno na belem v knjigi, iskala primeren izraz, pa ne pohujšljiv preveč, pa ne pregrob, ker je bil ful erotično nabit trenutek , pa sem rešila z oviro x:Dx

aja pr men pa tko ne pride kozorog do izraza, niti devica, niti strelec, rak mogoče... ribi? hm...

kaj jaz že pišem tule... šibam raj kuhat, da ne bom o kakšnih ovirah pričela razmišljat...

kr povej...o kakšnih ovirah... x:Ix x:Dx :vragec:

kaksen kozorog, daj nehaj no! :D :P

sam strelec skor se manj (razen tale tvoja neka... frfotavost, sam ne zracna, to bo duh v ribah + neptun v 3., se mi zdi da ga mas, a ne?)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...