Ksenia 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 dokler ne pokažeš kake fotke, kjer si za umret smešna no naj ti povedo kolk resna sem tisti ki me poznajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 no naj ti povedo kolk resna sem tisti ki me poznajo... sam eno fotko pa lahko daš vseeno gor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 sej je moja fotka gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 sam eno fotko pa lahko daš vseeno gor če se prav spomnim, ima Ksenia še 2 fotki gor, ko se namaka v morju, in s hčerjo na obali...luštne fotke sam še zmeri nisi tolk smešna, da bi rekel, da nisi resna kozoroginja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 če se prav spomnim, ima Ksenia še 2 fotki gor, ko se namaka v morju, in s hčerjo na obali...luštne fotke sam še zmeri nisi tolk smešna, da bi rekel, da nisi resna kozoroginja jap, vidla a jst zgledam pa tak smešno al kaj? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 ne, ti imaš prelep nasmeh , jaz moram dat pa gor smešno fotko za umret... mislem ja tisti dve fotki sta moji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 dobro jutro in lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 pa ste res smešni, naenkrat se vas vsipa cel roj na forum (kot včeraj, recimo), pol pa kar cel dan nobenga.........mogoče ste bili včeraj zato, ker je bila nedelja, danes pa spet pridni kot mravljice........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Hehe ne vem kako drugi kozorogi, ampak dans sem pa ene 10x bolj pridna k vceri, kr neki pucam pa pospravlam pa pouhna sem energije. Evo se ob 10h grem na odbojko... hihi! Vceri je blo pa tko vse zrelaxirano pa kr neki. Eh no, sej je bil cas za eno orenk pucanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 dober dan. vsem. spet branje za seminarsko. ne da se mi. kje je zdaj kozorog v meni šla bi nekam na počitnice ajd, vsem uspešen dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 dober dan. vsem. spet branje za seminarsko. ne da se mi. kje je zdaj kozorog v meni šla bi nekam na počitnice ajd, vsem uspešen dan te prav dobro razumem, ko se meni nič ne da, potem najdem 100 in 1 izgovor, da tega ne rabim..Na silo pač ne gre, vsaj pri meni je tako...........ko pa zalaufa, ja potem pa me težko ustaviš..........veliko sreče PS: tudi počitnice se bližajo............prve so velikonočne.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ja, saj vem. saj to, zalaufati mora. pol pa bom uf, počitnice. sicer si jih lahko vzamem kadarkoli hočem (ker še nisem v službi, pa tudi podiplomc to dovoljuje, samo...moram najprej naresti pogoje za višji letnik,da ne bom denarja stran metala, pol pa samo ne da se mi. hočem sonce. vsaj malo sonca. ne pa to dolgočasno vreme.pa imam sicer zelo rada zimo. nič, knjiga me že kliče, baje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 dober dan vsem...spet nikjer nobenga no ja, se tudi jaz bi morala početi kaj bolj pametnega bom šla najbrž malo zapravljat denar, se je danes odprl prenovljen city center,pa končno tudi čajna hiša prijeten dan vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 oj, helo.....saj sem tudi jaz tukaj................no trenutno,...........pač tako, malo sem malo ne pa lep pozdravček vsem skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 bom šla najbrž malo zapravljat denar, se je danes odprl prenovljen city center,pa končno tudi čajna hiša en večerni pozdravnič naredla za faks, samo lenarila sem in se razvajalašla zapravljat ...zapravila preveliko najprej zavila v čajno hišo in si nabavla še nekaj novih čajev pol pa v loccitane po eterično olje sivke, tak mi diši v sobi, prav umiril me je volj sivke pa v h&m pustla tudi veliko denarja... lep večer Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 dober dan vsem... čutim, da bo danes delovno obarvan dan grem pisat seminarsko, dokler sem še tako razpoložena evelin: kako z zagovorom diplome lep dan vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 je šla tema že na drugo stran alo, kozorogi, zmigajte se malo,ne pa da imam samo jaz svoje monologe tuki Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 lep dan vsem.pa naj pride še kak kozorog sem, da ne bom imela samo jaz monologov lep dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 No pa da ne bo Druidka monologe tolkla sicer nisem kozorog... Poznam jih tudi ne zelo veliko... Od najboljše prijateljice fant je kozel, pa se mi zdi, da je trmast na kvadrat. Pol mam pa še kolegico (12.1.)= to je pa taka trma, da ne morš verjet .... A je to kao ful značilnost za kozorogce? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kristijan 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 dober dan vsem... čutim, da bo danes delovno obarvan dan grem pisat seminarsko, dokler sem še tako razpoložena evelin: kako z zagovorom diplome lep dan vsem evelin ima težave z uporabniškim imenom, takoj ko reši se javi...............sicer pa kozorogi, res se nekam skrivate..............kje ste? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 No pa da ne bo Druidka monologe tolkla sicer nisem kozorog... Poznam jih tudi ne zelo veliko... Od najboljše prijateljice fant je kozel, pa se mi zdi, da je trmast na kvadrat. Pol mam pa še kolegico (12.1.)= to je pa taka trma, da ne morš verjet .... A je to kao ful značilnost za kozorogce?Sej ne vem a je tole za jokat al za smejat. Pa sej najbolš kr zignorirat!!! pa še lupčke za vse kozličke Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Sej ne vem a je tole za jokat al za smejat. Pa sej najbolš kr zignorirat!!! pa še lupčke za vse kozličke a si morala tok povečat? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ja normalno! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 A je še sploh aktualna ta tema... hm, no, malo pozno, pa vendar.. V Kozorogu imam Sonce, Merkur in Venero v 6 hiši. Začuda nisem vztrajna... (Mars v Ribah) razen, če gre za princip... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 No pa da ne bo Druidka monologe tolkla sicer nisem kozorog... Poznam jih tudi ne zelo veliko... Od najboljše prijateljice fant je kozel, pa se mi zdi, da je trmast na kvadrat. Pol mam pa še kolegico (12.1.)= to je pa taka trma, da ne morš verjet .... A je to kao ful značilnost za kozorogce? pa ja, baje da smo trmasti. pa saj to je dobro, a ne Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.