alef 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Še v gorskem kraljevstvu pozdravim Čedalje več kakor opazujem , je pa vprašanje, kaj je blo boljš ,čeprav se jst tistih cajtov bolj težko spomnem Zame ni dileme kaj boljše... Pri meni se civilizacija neha, od mene naprej so samo še medvedi, pa veverice mi skačejo okol bajte... Definitvno bolje kot prej v enajstem štuku stolpnice... Ki je imela trikrat več stanovalcev kot je duš v moji vasi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Zame ni dileme kaj boljše... Pri meni se civilizacija neha, od mene naprej so samo še medvedi, pa veverice mi skačejo okol bajte... Definitvno bolje kot prej v enajstem štuku stolpnice... Ki je imela trikrat več stanovalcev kot je duš v moji vasi... ti verjamem, zato pa verjetno jst rinem občasno v hribe , mal stranod tega stalnega drgnjenja avtov , na srečo sem v manjšem bloku ,mal boljš je Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ti verjamem, zato pa verjetno jst rinem občasno v hribe , mal stranod tega stalnega drgnjenja avtov , na srečo sem v manjšem bloku ,mal boljš je Včasih sem jaz tud... Zdaj mam pa rukzak spredaj, pa mal len sem ratal pa... ...no ja, še kaj je bilo... Včasih pa...Skale pa zajle pa klini... Pa ponoč na Triglav... Opolnoči od doma, ob enajstih dopoldne doma na kosilu... Pa podobni štosi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 da se sam na hitro javim sem mi sploh nič ne dabi sam lenarla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 še v tadrugo štalco je treba sončka poslat ta pridnim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Da ne bojo na kozice vsi pozabili pa tolk so pridne mojo kozico je treba prov pohvalt se kar drži je najdla pot domov sm vedla, da ve, kam mora Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Da ne bojo na kozice vsi pozabili pa tolk so pridne mojo kozico je treba prov pohvalt se kar drži je najdla pot domov sm vedla, da ve, kam mora Vsaj zdaj ko se zima bliža mal bolje pazi na tvojo kozo... Da jo ne bo zeblo ko bo okol skakala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Vsaj zdaj ko se zima bliža mal bolje pazi na tvojo kozo... Da jo ne bo zeblo ko bo okol skakala... zdej jo bom pa rabla je pa ne posojam več ... no, za kakšen vikend še bo lepo na toplem, ob radiatorju se grela skupi s škorpijo pa bikcem (al kravco ) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 zdej jo bom pa rabla je pa ne posojam več ... no, za kakšen vikend še bo lepo na toplem, ob radiatorju se grela skupi s škorpijo pa bikcem (al kravco ) Bogi škorpija... Tak mahen pa droben pa krhek... Pa tolk enih parkljev pa rogov okol njega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 se javlja ena ta teden bolj lenobno razpoložena koza Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 No, pa sem ze mislla da sme izjema s temi lenobnimi počutji ta teden Je pa res da je blo zadnje par mescev zelo našponanih. No, lep petek zelim vsem kozicam, jaz mam frej in bom upam mal zjutri postlo grela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Kozice, kozlički, kozli divji pa domači kakšno lenarjenje ni cajt za take zadeve uživajte evo, sončka v štalco Bogi škorpija... Tak mahen pa droben pa krhek... Pa tolk enih parkljev pa rogov okol njega... nč hudga mu ni sej si lepo izbori plac kje na mehkem pa itak sta kozica pa bikec fajna pa pazita, da ga ne pohodita niso vsi bikci štori Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Kozice, kozlički, kozli divji pa domači kakšno lenarjenje ni cajt za take zadeve uživajte evo, sončka v štalco itak, da se vedno najde čas tudi za lenarjenje.če ga pa ni, se ga pa vzame evo, spet zabušavam, pa kostanj zraven glodam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 jutro, kozli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Kozli pa kozice uf dobr, da se moja koza ne spomni tkole zabušavat itak, da se vedno najde čas tudi za lenarjenje.če ga pa ni, se ga pa vzame sej vem samo trenutno so mi druge stvari bolj pomembne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Kozli pa kozice uf dobr, da se moja koza ne spomni tkole zabušavat sej vem samo trenutno so mi druge stvari bolj pomembne ajapridna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Kozice in kozlički, en lep pozdravček vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 jutro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 da pokukam še v kozji brlog...in zaželim vsem kozličkom en lep dan brez volka...ali pa mačka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Včasih sem jaz tud... Zdaj mam pa rukzak spredaj, pa mal len sem ratal pa... ...no ja, še kaj je bilo... Včasih pa...Skale pa zajle pa klini... Pa ponoč na Triglav... Opolnoči od doma, ob enajstih dopoldne doma na kosilu... Pa podobni štosi... ufff, si bil pa ta prav , no jst mam tukile cimre, ki so šezdej v formi , pa se po njih zgledujem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 ahoj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Druidka, si se kaj odvadila čokolade? Meni ne uspe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 ah, kje pa.ravno pokončala 100 gramsko milko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Jaz danes še nič. Ampak zvečer, ko se bom umirila, se prav bojim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 ufff, si bil pa ta prav , no jst mam tukile cimre, ki so šezdej v formi , pa se po njih zgledujem Ja, taprav... 21x na Triglavu, od tega desetkrat ponoči. Ugotavljam da bo treba tisti rukzak odspredaj premaknit na hrbet.... Pa mal migat začet da se sklepi ne zarasejo... :xx!: Aja, na Triglavu so tud kozli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.