druidka 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 jutro, kozli.sploh nisem nič kozlovsko razpoložena.zabubila bi se nazaj v posteljo in Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Dannnnnnnnnnnnnnnn nekej mi koza vn seka zadnje cajte ja, no ... tole treba popedenat, pol pa spet uživancija sej mi ni nč hudega se ško ne da poskrbi zase uživat, koze Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 http://www.kirkreinert.com/i/gallery/capricorn.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 dons bla spet kozlovsko pridna jst tud, jst tud se je treba pohvalt neki se je zmešal moji kozi kar priganja, jo je en kozu dobr zdresiral esej že napisan in to ne čist zadnje trenutke nočko, kozice Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ja kozorogi dragi, saj sem vas komaj našla .............še malo, pa bi pristali na zadnji strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Še ta pridnim dobro jutro voščit ... pa lep dan kozice Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Še ta pridnim dobro jutro voščit ... pa lep dan kozice A to so ta pridni? Pet postov na teden... Dobro jutro rogači. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 A to so ta pridni? Pet postov na teden... Dobro jutro rogači. so pridni ... pol se pa nimajo cajt po forumu zvirat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 so pridni ... pol se pa nimajo cajt po forumu zvirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 so pridni ... pol se pa nimajo cajt po forumu zvirat Ma ni to... Samo dolgo premišljujejo kaj bi napisal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ja, taprav... 21x na Triglavu, od tega desetkrat ponoči. Ugotavljam da bo treba tisti rukzak odspredaj premaknit na hrbet.... Pa mal migat začet da se sklepi ne zarasejo... :xx!: Aja, na Triglavu so tud kozli... ufff, to je pa kar nekaj Kozlov pa na Triglavu nisem zasledil, preveč ljudi je bilo zgleda tisti dan , sam ovc je blodost za videt Sprednji ruzak se da premaknit nazaj , no nekaj truda je zato potrebno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ufff, to je pa kar nekaj Kozlov pa na Triglavu nisem zasledil, preveč ljudi je bilo zgleda tisti dan , sam ovc je blodost za videt Sprednji ruzak se da premaknit nazaj , no nekaj truda je zato potrebno Saj nisem nič napisal KAKŠNI kozli... Za ovce pa drži, ja... Pa tud prašiče se da videt tam okol... :xx!: Za ruzak prestavit se je treba potrudit, pa samga sebe v rit sunit... Že delam na tem, gre počasi, ampak gre... :xx!: Penzija je blizu, moram do takrat nabrat kondicijo da jo bom lahko dooolgo užival... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Saj nisem nič napisal KAKŠNI kozli... Za ovce pa drži, ja... Pa tud prašiče se da videt tam okol... :xx!: Za ruzak prestavit se je treba potrudit, pa samga sebe v rit sunit... Že delam na tem, gre počasi, ampak gre... :xx!: Penzija je blizu, moram do takrat nabrat kondicijo da jo bom lahko dooolgo užival... cel živalski vrt No, če bo penzija prišla prehitro, nam lahko podariš kakšno leto , sej veš vsako leto prav pride ,ti boš imel eno leto več za nabiranje kondicije, mi bomo pa en let bližje penziji Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kozli se en bik neki spet oglaša tle kar penzijo bi že pomoje lohk kar nehaš o tem razmišljat še za dooooooolg cajta kozel nč ne miga al kaj do konc novembra lohk še zabušavaš, pol ti pa spet kozo pošljem, če bo šlo vse po načrtih Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kozli se en bik neki spet oglaša tle kar penzijo bi že pomoje lohk kar nehaš o tem razmišljat še za dooooooolg cajta kozel nč ne miga al kaj do konc novembra lohk še zabušavaš, pol ti pa spet kozo pošljem, če bo šlo vse po načrtih pridna , ti jo kar pošlji , se bo treba selit , pol pa vsaka pomoč prav pride , zabušavam , ma niti ne, dons sem dolg rabil, da sem k sebi prišel , tak dan O penziji pa lohk razmišljam al sanjam , sicer mi pa manjka samo še 30 let , po zdajšnem zakonu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 pridna , ti jo kar pošlji , se bo treba selit , pol pa vsaka pomoč prav pride , zabušavam , ma niti ne, dons sem dolg rabil, da sem k sebi prišel , tak dan O penziji pa lohk razmišljam al sanjam , sicer mi pa manjka samo še 30 let , po zdajšnem zakonu oh, pol si pa že čist bliz ... skor z eno nogo že v penziji ti kar počasi ... pride moja koza, bo vse na ekspres zrihtano zdej se je sonček pokazal, tko da je spet treba uživat oziroma bo treba šibat, ne glede na sonce Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tabu 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 dan se z moje strani cist tko ceprov nimam kej tle pocet s k sm struuupenaaaaaaaaa, morm pa rect d ste kozlicki zakon, sploh pa eden lep dan vsem Citiraj MOTITI SE JE ČLOVEŠKO, ODPUŠČATI PA JE BOŽANSKO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 oh, pol si pa že čist bliz ... skor z eno nogo že v penziji ti kar počasi ... pride moja koza, bo vse na ekspres zrihtano zdej se je sonček pokazal, tko da je spet treba uživat oziroma bo treba šibat, ne glede na sonce a tko, take k ti bi treba v kadrovski za tvojo kozo, pa sončka mal sabo prinesi , tuki je še oblačno dan se z moje strani cist tko ceprov nimam kej tle pocet s k sm struuupenaaaaaaaaa, morm pa rect d ste kozlicki zakon, sploh pa eden lep dan vsem mogoče pa maš kej v kozlu , če so ti kozlički kul , sam ikonco maš pa res hudo , še dobr da se jst dost družim s strupenimi Uživaj s svojim kozličkom Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 O penziji pa lohk razmišljam al sanjam , sicer mi pa manjka samo še 30 let , po zdajšnem zakonu Potem pa preberi tole in se zjokaj... Meni manjka DESETKRAT manj! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 še ena strupena med kozami a tko, take k ti bi treba v kadrovski za tvojo kozo, pa sončka mal sabo prinesi , tuki je še oblačno jst pa v kadrovsko pomoje bi me hitr odstavli ni mi ratal sončka s sabo prnest še dež je neki padal, k sem šla domov ... a se samo men zdi a je res tako kt aprila ma ja ... so tko lepe barve da bi blo prov fino, če bi še sonček mal posvetu po listkih kozjad moja, lepo noč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Potem pa preberi tole in se zjokaj... Meni manjka DESETKRAT manj! a si čist zihr, če me spomin ne vara, ti manjka ene šestkrat manj,to je pa že boljša cifra, sem že potolažen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 a si čist zihr, če me spomin ne vara, ti manjka ene šestkrat manj,to je pa že boljša cifra, sem že potolažen Tisto ŠESTKRAT v najslabšem primeru... :xx!: Če mi Janša & Com. ne skuhajo kakšno p***jo z zakoni bo veljalo DESETKRAT manj... Sem se mal pozanimal za možnosti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Tisto ŠESTKRAT v najslabšem primeru... :xx!: Če mi Janša & Com. ne skuhajo kakšno p***jo z zakoni bo veljalo DESETKRAT manj... Sem se mal pozanimal za možnosti... a tako, ja, saj v najboljši varianti tudi meni ne manjka 30 let ,samo zakoni so tako nestabilna zadeva , čeprav mi pri tebi nijasno, kako ti lahko manjkajo samo tri leta, starost še nimaš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 a tako, ja, saj v najboljši varianti tudi meni ne manjka 30 let ,samo zakoni so tako nestabilna zadeva , čeprav mi pri tebi nijasno, kako ti lahko manjkajo samo tri leta, starost še nimaš Ne me spraševat, tud meni ni čist jasno, ampak take informacije imam. 40 let delovne dobe, čez tri leta pa nekaj mesecev bom imel 58 let... Pa še nekaj je... ...blabla...itd... Ne vem al to drži ali ne, ampak če drži... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Koze kaj, če bi vidva rajši zdej uživala pa nehala od penzije bluzit zaenkrat je treba še mal delat pa to v kozah že skor kriminal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.