Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ja no, men je padla pred oči slika, da ima dolge, temne, svilene lase, pa temne oči, visoka.... Ok, gremo to nadaljevat v temo Škorpijoni! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Za popiz..... ...Valkira si jih pa "zakurla" s sco izgledom Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sej pravim . Sam iskro sm vrgla, pa se je vse užgal. Ja... pr škrpjonih se tko glih začne! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 haha a sam pri Škorpijonih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha a sam pri Škorpijonih Maš prou... tud pr drugih! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 jst sem kr v pravi temi, baje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Hehe, če Valkira govori o "tipični" Škorpijonki, pa da bi bila istočasno še "visoka, suha", potem je nujno dat zraven še besedo "puklasta". Ker če je visoka in suha in po možnosti še lepa in mila za pogledat, ni čisto tipična Škorpijonka. (Je treba v horoskopu najt še kaj drugega, kar ji da milino pa lepoto.) (pasje bombice mečemo, haha ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 glej ga! hit not, cim mal bolj... sochno... aja saj ne!!! saj smo v kozlih!!! (jaz pa mislila da v sco) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Jaz sem kozorog z ascendentom škorpijona!! ma to je hudo!!!! Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ja, pri špikanju kar vztrajaš in vztrajaš, vztrajaš... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Uf Bern! kje s pa najdu puklastga scorpija?...visok, vitek, pa mišičast(aja to je puklast ), heh...milina, kaj pa je to?......bom doma prjavla, da sem milina ......sumim, da bo too much za "uranovski luft"! lp(pa vzemi kot joke) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 aha Smajcica, zato me je mal 'presenetil' tvoj kozel... se mi je zdel, da mors met se kaj ... 'tacga'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Marsa.... velikokrat se bolj počutim škorpion kot pa kozorog...čeprav moram vedno oboje karakteristike prebrat in od vsake pol nekaj dobrega odtržem,ta slabo pa v knjigi pustim: Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 pametno, vis, jaz bi se morala tud po teb zgledvat, jaz pa sam ta slab vedno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti mas postavo device. morda bi ti tud raka lohk pripisala, ampak morda nisi dovolj prsata (se pa ne spomnim oz. nisem bila pozorna).ne, sploh nisi tipicen kozu, ne po obrazu, ne po postavi in ne po znacaju.Pac pa imas barvo las, ki lohk daje slutit kakega kardinalca (kamor sodi tud kozorog, poleg ovna, tehtnice in raka). a potemtakem se mam za svojo obdarjenost zahvalit asc. v raku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 jp... (kozorogu pac ne... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>+ visoka!+ SUHA!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Komu naj se pa jaz zahvalim za svojo obdarjenost, če ne kozorogu, ki ga mam v asc? Hi hi hi Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 ja skorpijonu ne! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja skorpijonu ne! Ja seveda kako sem lah na scorpija pozabla Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nanaja 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 jst sem pa cist nova tukaj pa vas vse prav lepoo pozdravljam ...imam pa sonce, asc, marsa in merkurja u kozlu... pa mi je cist fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 vsaj eni, da je vse to fajn Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Če samson ne mara kozorogov, pa je njegov problem. ..zakaj me spominjas da mam probleme... nesramna si... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 ...mama mia... kaj tazga od kozoroga pa clovk ne dozivi vsak dan... se eno tako pa bom mogu mnenje o vas spremenit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.