Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

Za popiz..... x:Dx x:Dx ...Valkira si jih pa "zakurla" s sco izgledom :vragec: x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Hehe, če Valkira govori o "tipični" Škorpijonki, pa da bi bila istočasno še "visoka, suha", potem je nujno dat zraven še besedo "puklasta".

Ker če je visoka in suha in po možnosti še lepa in mila za pogledat, ni čisto tipična Škorpijonka. (Je treba v horoskopu najt še kaj drugega, kar ji da milino pa lepoto.)

x:Dx

(pasje bombice mečemo, haha ...)

:vragec: glej ga! :P :D

hit not, cim mal bolj... sochno... :P

aja saj ne!!! :sori: xrolleyesx

saj smo v kozlih!!! :o|o:

(jaz pa mislila da v sco)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uf Bern! kje s pa najdu puklastga scorpija?...visok, vitek, pa mišičast(aja to je puklast x:)x ), heh...milina, kaj pa je to?......bom doma prjavla, da sem milina x^x ......sumim, da bo too much za "uranovski luft"! x^x

lp

(pa vzemi kot joke) x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

aha Smajcica, zato me je mal 'presenetil' tvoj kozel... se mi je zdel, da mors met se kaj ... 'tacga'. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ti mas postavo device. morda bi ti tud raka lohk pripisala, ampak morda nisi dovolj prsata (se pa ne spomnim oz. nisem bila pozorna).

ne, sploh nisi tipicen kozu, ne po obrazu, ne po postavi in ne po znacaju.

Pac pa imas barvo las, ki lohk daje slutit kakega kardinalca (kamor sodi tud kozorog, poleg ovna, tehtnice in raka).

a potemtakem se mam za svojo obdarjenost zahvalit asc. v raku x:Dx x:)x

Če samson ne mara kozorogov, pa je njegov problem.  :vragec:  x:Dx

..zakaj me spominjas da mam probleme... nesramna si... :C: :C: :C:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:eek: :eek: ...mama mia... kaj tazga od kozoroga pa clovk ne dozivi vsak dan... se eno tako pa bom mogu mnenje o vas spremenit... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...