silki 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, a je za rakce značilno da so mal hipohondrasti. K moj bivši je za vsak smkljček bolniško vzel, kaj šele če ga je krč zagrabu - je mislu da ma že raka. Oprosti Valkira k se mešam!, to značilnost ma še marsikatero astrološko znamenje (najraj bi pa tole kr na spol "prlimala"), nestrokovno mnenje seveda, ....strokovno ti lohka sam za vodnarje potrdim! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ...najbl hipohondrasto znamenje so device... priznam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, a je za rakce značilno da so mal hipohondrasti. K moj bivši je za vsak smkljček bolniško vzel, kaj šele če ga je krč zagrabu - je mislu da ma že raka. Ja jaz tud poznam eno rakico, k je totaln hipohonder, pa vodnarko, k je še bolj hipohondrasta. :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 anje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ...sem ze napisal dolg spisek negat. lastnosti kozlov, pa sem si premislil in bom napisal samo: Jezus je bil kozel...to pove vse... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 kukuc... danes se počutim ko prava koza, ko bi po čisto gladki skali plezala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> vem vem, da je v SSKJ. Kurec in ne kurac. pr meni tudi. hehe a zato mata take dvoboje s samsonom včas (no sej ne vem, sam zdele sm se glih spomlna k sta se u eni temi neki pričkala) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 sej vem, da ni zares, ampak sam tko mal za hec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Danes mi je nea pripisala Kozoroga v službi. Očitno dajem prvi vtis tak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 aha, torej frigidno hladen, delaven, trmast, resen, odsoten...itd. itd Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Točno to vse. Saj jaz sem taka na začetku, ko pridem kam delat. Kasneje se sprostim in pokažem pravi svoj jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 aha, tako...če ugotovim, da boš kdaj prišla delat v podjetje, kjer delam jaz, si prej vzamem 2 tedna dopusta, da se sprostiš, ker 2 takih nobeno podjetje ne bi preneslo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> vidim, da sem res en čuden miks. Nikjer tle se ne najdem, edino v trmi. jaz se pa vidim samo v delaven Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Pa dajte, povejte še kaj o kozorogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Tipkni na "iskanje", vtipkaj "kozorog" in .....beri..... Hahaha, Marsa je hitra k blisk..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 .....beri..... thanx Mick. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Tipkni na "iskanje", vtipkaj "kozorog" in .....beri..... Ja sem že ugotovila..................mal se še lovim......................sory! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Pozdravljeni,.....kozorogi?......zlo fajn! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Kozli*ambicizoni*resni*odgovorni*škrti*veliko razmišljajo o vsem in o vseh*delujejo hladno*skrbni*materialnost jim predstavlja varnostitd..... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 asketski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 atletski Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 vse, kar je pinka napisala in kar so ostali dodali, zame kar precej drži...pa ne vem, če je to glih dobr Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 njet (jst ne)jaz jih pa poznam par asketskih. in škrtih tud. po drugi strani pa tudi žurerjev in celo toplih oseb. (npr.moja prijateljica Dvo z ASC Kozorog) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 heheh, saj vemo, da si žurerka, so fotke pokazale, da znaš žurat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.