Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ej, a je za rakce značilno da so mal hipohondrasti. K moj bivši je za vsak smkljček bolniško vzel, kaj šele če ga je krč zagrabu - je mislu da ma že raka.

Oprosti Valkira k se mešam!, to značilnost ma še marsikatero astrološko znamenje (najraj bi pa tole kr na spol "prlimala"), nestrokovno mnenje seveda, ....strokovno ti lohka sam za vodnarje potrdim! x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

...najbl hipohondrasto znamenje so device... priznam... xrolleyesx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ej, a je za rakce značilno da so mal hipohondrasti. K moj bivši je za vsak smkljček bolniško vzel, kaj šele če ga je krč zagrabu - je mislu da ma že raka.

Ja jaz tud poznam eno rakico, k je totaln hipohonder, pa vodnarko, k je še bolj hipohondrasta. :xx!:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

...sem ze napisal dolg spisek negat. lastnosti kozlov, pa sem si premislil in bom napisal samo: Jezus je bil kozel...to pove vse... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
Točno to vse. :palec: Saj jaz sem taka na začetku, ko pridem kam delat. Kasneje se sprostim in pokažem pravi svoj jaz.

aha, tako...če ugotovim, da boš kdaj prišla delat v podjetje, kjer delam jaz, si prej vzamem 2 tedna dopusta, da se sprostiš, ker 2 takih nobeno podjetje ne bi preneslo x:o)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

• 2 months later...
Pozdravljeni,.....kozorogi?......zlo fajn! xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Kozli

*ambicizoni

*resni

*odgovorni

*škrti

*veliko razmišljajo o vsem in o vseh

*delujejo hladno

*skrbni

*materialnost jim predstavlja varnost

itd.....

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

atletski xDDx

Guest mačona
:eek: njet :o|o: x:Dx x:Dx (jst ne)

jaz jih pa poznam par asketskih. in škrtih tud. po drugi strani pa tudi žurerjev in celo toplih oseb. :palec: (npr.moja prijateljica Dvo z ASC Kozorog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...