Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

Preveč razmišljam - ja

Ambiciozna - premalo

*resni - delujem, sam nisem... odvisno od situacije... ponavadi ne...

*odgovorni - mislim da ja

*škrti - premalo

*delujejo hladno - bodo drugi povedali, menda sem ja. so me klicali leneda princesa v najstniških letih (pa sem bila samo nesamozavestna, osamljena)

*skrbni - mislim da

*materialnost jim predstavlja varnost - to moram ozavestit...

evo kozu a, popoln x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Preveč razmišljam - ja

Ambiciozna - ne pretirano x?x :?: o, pa se kako! < okay, tle so najbrz razlike k mam leva na 2gi strani sebe>

*resni - včasih preveč, včasih pa tudi blazno otročja. Kdo me lahko razume? xrolleyesx x!x x!x x!x Groovy!

*odgovorni - jap xrolleyesx

*škrti - upam, da ne. x:Dx :vio:

*delujejo hladno - njet x:px x:px

*skrbni - jap

*materialnost jim predstavlja varnost - ok, pogojno drži.

Ma smo vcasih prevec tihi, ter razmislajoci.. Pesimizma sm se znebila hvalabogu!

Totaly pozitive ->ce se nam pribliza podobna dusa . Drgac zascitniski in full skrivnostni!

Za zur?!?!?!!! :hepko: :hepko: :hepko: xsuperx :fool: xsurprisex :onfire: xwizardx xhypnox xchatx xsmokex xg:Dx xg:Dx

Sleeping with Andy Warhol!

..ne morm verjet, da so bedniki obudili svojo temo... :vragec: x:Dx :vragec: :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..je ne more... mi vse na hec obrnemo... pr telih se bo pa zihr najdu kaxen srboritez, ki mojega heca ne bo stekal... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
se je razpištolila! x:Dx sam če pogledaš fris, smeško glih ni videti agresiven, zgleda, da dela nekaj, v kar so ga drugi prepričali. x:Dx :vragec:

joj, kaj bi dala, da bi enkrat vsaj enga Dvojčka zmanipulirala! :vragec: x:Dx

..mene ze ne mores v moji igri premagat(dvo-sco)... lej kaj pise C. Aubier o dvojcek-asc. sco:...najprej neki blablabla... na koncu pa: Bez skrupula je, i manipuliše sa mnogo dara, da bi ostvario svoje ciljeve.

Frank Zappa

Guest mačona

evo, tko informativno, da boste vedli, kok ma kdo naštepanih strani:

Škorpijoni: 175 :O:

Dvojčki: 46 (slabo za čvekice x:Dx )

Ribi: 42

Levi: 38 (sem ponosna x^x )

Strelci: 29 xDDx

Raki: 26 x:)x

Kozorogi: celih 20 strani (zato sem to objavila v njihovo temo, da jim malo pomagam pri lezenju po lestvici x:Dx :vragec: :inocent: )

Biki: 15

Tehtnice: 14

Vodnarji: 13

Device: 11 :o|o:

Ovni: 10

:vragec: :vragec: :inocent: x:Dx

...se zmeri smo drugi... mormo pustit sco mal fore... ce ne, ne bo zanimivo... sicer je pa ogromn nasih dvojnih agentov, ki igrajo tko v dvo, kokr v sco... x8Dx

Frank Zappa

A si hotu napisat... sicer nas je pa ogromn dvojnih agentov, ki igrajo tko v dvo, kokr v sco...

Pa še to... tebe se da toook zjebat... za kos sira... :inocent:

x;)x x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx(vadim t-je brez zanke)

Frank Zappa

...valcek a zdaj ze ves kaj pomeni tist "talent za propagando"?..mogoce... :inocent: :inocent:

Frank Zappa

ouki douki, kar vzami si čas. :palec: vsaj to vem, da sem depresivna. x:Dx

..men je tut same grde stvari povedala.. :o|o: :o|o:

Frank Zappa

ne po novem letu... mislim, da PR, mediji, reklame, fotografija...

...fotografija,ja!!!!!!!!!... jest bi koj za Playboy delou... x:px x:px x:px

Frank Zappa

Guest mačona
..men je tut same grde stvari povedala.. :o|o: :o|o:

eh, pol sploh nem več z veseljem čakala. xrolleyesx

itak mi je že enkrat naredu grafolog analizo, pa je reku, da sem impulzivna, inteligentna, čustvena, sočutna, ... x^x

...fotografija,ja!!!!!!!!!... jest bi koj za Playboy delou... x:px x:px x:px

pol se grem pa jaz takoj slikat za PB! x:px x:Dx

...ja seveda, da ni res... jaz pa zase ze vem, da sem ustvarjalen, pa ce mi nevemkdo nevem kaj rece, da nism... :o|o: :o|o:

..kva je pa dobrga blo kaj??? :o|o: :o|o: :o|o: ...nic ne vem... :o|o: :o|o: :o|o:

Frank Zappa

Guest mačona
Ej vidva xrolleyesx

... ja bolj pesimistična si... drugač je pa treba še druge varjante pogledat, da se tole lahko potrdi... :palec:

... to pa sploh ni res... samo te si si zapomnil... pač ti si si nafural, da si toook uranovski, da nič jasno in ker ti te posebnosti nisem protrdila je JOJ!!!

pesimistična, no way! :eek: ker sem glih obratno! ne rečem pa, da mi razpoloženje stalno ne niha in da sem občasno depresivna, ampak to je mogoče 2 krat na leto.

..men je valkira rekla, da nisem niti inteligenten, niti ustvarjalen, niti nimam smisla za humor... in pol naj jaz tako vedo, ki to govori o meni resno jemljem... :o|o:

Frank Zappa

Guest mačona

ne vem imena, bilo je v reviji 7D (Izhaja samo v našem koncu). pisala sem v grafološko rubriko Borutu Pogačniku, pa je ne drug vmes vskočil.

fluidno mišljenje? x:)x x:px to pomeni prilagodljivo ali nekaj podobnega?

..men je valkira rekla, da nisem niti inteligenten, niti ustvarjalen, niti nimam smisla za humor... in pol naj jaz tako vedo, ki to govori o meni resno jemljem... :o|o:

mogoče pa tvoja pisava ni pristna. ali pa je krivo to, da si Valkira še nabira izkušnje in se uči.

...po mojem je to larifari... :o|o:

Frank Zappa

Guest mačona
pisala sem pod pritiskom časa in pisava, s katero sem pisala, je ena od mojih bolj okornih variant, drugače mam malo elegantnejšo in razločnejšo pisavo, bolj gladko teče, ne zatika se mi tok.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...