Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ... mogoče ti pa samo okolje v katerem si pisala ni bilo všeč... ker pisat bi mogu sproščen!!!..ja to bi pa ti lahko tut men povedala... jaz sem mel pa mat zraven, ki mi je skoz pod prste gledala in TV-przgan... ce bi pa jest to vedu, bi si pa eno jolico przgal, pa bi bla pisava cist druga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Valkira, ti kar lepo počasi in zanesljivo napreduj. tko kot je v astrologiji treba celoten čart in vse dejavnike gledati, je sigurno tudi pri grafologiji pomembno, da maš znanje izpiljeno do potankosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ...hahaha... in pol se da mene za kos sira zmanipulirat!!! ...a vidis kolk sposobn manipulator sm... ... v bistvu sva to ze razcistila... sam sm zdele mal simuliru... in glejte kolk je valchi popizdila... ..manipulišem s mnoga dara... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Ne sploh nisem popizdila... bolj prepričevala, dokazovala... mam grafologijo ful ful rada in verjamem, da je zanesljiv pokazatelj... marsičesa... osebnosti, psihe, sposobnosti...Ne bi pa rada, da bi ostali, zaradi mene, ker še ne znam, ne verjeli v njo (grafologijo namreč).....sej vem, v to stanje sem te spravu(reci mu kakorkoli ze zelis).. .to mi je za priznat... manipulišem z mnogo dara... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ... kokrkol... sam v dvojče me pa ne boš spravu... nabijat poste ......heh, a mislis da te mi tm rabmo??Kozli bi nam sam temo dolgocasno nardil... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 zdaj sem pa jaz izpadla budalo, ker sem se tok resno zavzemala za Valkiro! manipuliše jebote! in pol sem jaz budalo še smotka in nabijam objave v Dvojčkih. še mal, pa se bom preselila v Leve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ja Uranovc - res čist si odbit... ... 2x đolo potegnu, zamenu par bab... pa že misli, da si totaln norc ... 2 in pol krat potegnil jolo (ta pol-ic nisem inhaliru), dejte bit natancni lepo vas prosim... moram tem kozlom mal postov senkat, ce ne se dolgo nkamor ne bodo prsli... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Si nisem upala dat bolj agresivnega. Bi bil samson pol jezn name. ...vidte, Mistica je pa jackica!!!Po njej se zgledujte!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Si nisem upala dat bolj agresivnega. Bi bil samson pol jezn name. drugič kar daj! me zanima reakcija! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 men dvojček seka ven samo v raztresenosti ker sranje :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Men pa totalno kozu preveč ven seka :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Men pa totalno kozu preveč ven seka :xx!:men pa skorpijon. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 drgac sem to hecala Pinko. ne vem kam me kdo umesca, vem pa, s cim se sama borim..in kam grem, kaj se grem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ampak vseen - *neumestljiva* - to mi je zlo vsec. * vsakdo hoce.. bit priznan in vse tole (no morda pa ne vsakdo, ampak recimo - velik).....no in nekoc sem bila izbrana za Osebnost meseca (da ne govorim, katerga )...sam (x!x) - za nenavaden stil. torej ce ze, potem pa *vsaj* () to. ne tch ne msh...to mi ustreza. No in TU sem riba (tolk enih razlicnih me je).aja saj smo v ribah... aja nismo... pol pa sorchy Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 skoda k nismo v ribah k pol bi ti rekla, da si ti tolk obcutljiva kot ena riba, jaz pa tolk taf kot en kozu vcas... s tem da jaz NIMAM duha v kozlu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 cist prevec.. no saj kozorog je tud, v nekem smislu.. ker vse tko RESNO ( ) jemlje. lajf je pac tezek ko svinc a ne.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ma ne, zmery no! ma da se mal v smotanih kozlih schtraufenpachta nardimo pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 luštna debata ma da se mal v smotanih kozlih schtraufenpachta nardimo pac. k je glih njihov čas, ane pa da me ne bi kdo tu ven podil... mi venera v kozlu včas kar štalo dela Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 žuriramo!! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Ja, prov maš, kr k nm prit...tm vsaj kej dogaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Mysti, si ti januarski kozel? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 jst tud kozaaaa ...tud januarska ....en mesec prehitro pokukala na ta svet...mudilo se mi ocitno .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Hewhehe, jz bi morala bit kozorogec, enkrat za Božič vn pogledat, pa sm rajš škorpija postala! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Tud jaz sem januarska koza................pa saj ni tako hudo, kaj ne? Smo čist v redu..........sicer mal trmaste, resne,..............pa kaj potem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Kva vi vidte v Ribah tok interesantenga."Napadajo" me same kozoroginje.Pa sej mij kul sam tko prašam kvaj fora.Kdorkol razlaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.