Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

Kva vi vidte v Ribah tok interesantenga.

ma ne ... saj to so same ribe tukaj, pa so si same sebi interesantne x:Dx x;)x ... drugace pa ribe itak ne vejo kje jim glava stoji x:Dx x:Dx x;)x x:px ... plav plav xgoldfishx

kozorogi vsaj vejo kaj bi radi x:px x;)x sam povem x:Ix

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Deli na socialnih omrežjih

Ja sej učitelji ste dobri, lekcije pa dolge in izčrpne! Sam tud učitelji se morjo kdaj kej novga naučit, sam ko do tega pride pa neeeeee....

Gospodična

a ti nisi vedela, da učitelj more najprej postat dober učenec, šele nato lahko postane učitelj ! x;)x

To pa drži, da se učimo celo življenje...kljub temu Kozli meni mi niso kaj preveč ušeč...za moje okuse so mal preveč pametni ! :inocent: x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Gospodična

a ti nisi vedela, da učitelj more najprej postat dober učenec, šele nato lahko postane učitelj ! x;)x

To pa drži, da se učimo celo življenje...kljub temu Kozli meni mi niso kaj preveč ušeč...za moje okuse so mal preveč pametni ! :inocent: x:Dx x;)x

Poznam enga kozoroga, sonce-kozorog, AC-kozorog, pol pa še ene kup planetov v devici....... (saturn, luna, mars, jupiter) in če za kkšnga kozoroga drži izjava, da je preveč pameten, pol to sigurn drži za njega! Včasih se morš prov vprašat, a se on sam zafrkava al je res takšen, sam pol ugotoviš da je skoz takšen, a se pol skoz zafrkava?? :inocent:

v glavnem, sej kozorogi, z ne preveč kozoroga so drgač čist uredu, sj jst mam tud neki planetov v kozlu, tko da ne smem šinfat preveč x:Dx

Poznam enga kozoroga, sonce-kozorog, AC-kozorog, pol pa še ene kup planetov v devici....... (saturn, luna, mars, jupiter) in če za kkšnga kozoroga drži izjava, da je preveč pameten, pol to sigurn drži za njega! Včasih se morš prov vprašat, a se on sam zafrkava al je res takšen, sam pol ugotoviš da je skoz takšen, a se pol skoz zafrkava?? :inocent:

v glavnem, sej kozorogi, z ne preveč kozoroga so drgač čist uredu, sj jst mam tud neki planetov v kozlu, tko da ne smem šinfat preveč x:Dx

To pa drži, saj pri večini Kozorogov začutim prav to, da imajo preveč vladajočih planetov v Kozlu :xx!:

Jaz imam Sonce pa Marsa v treji hiši-Kozorog x^x Pa še to je preveč... x:Dx x;)x

V glavnem znam tudi ne bit pameten... xcivx xcivx xrolleyesx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:wOOt: LOL, kakšna izjava ... x;)x x;)x

jao ej, kaj sm komu storila, da sm se kot kozorog rodila. x:o)x

heh, včasih je pa čist fajn bit kozel. Vsaj kakšno stvar razumsko narediš. Pa trmariš, dokler ti ne uspe. Jaz morda bolj obžalujem tisto ribo v točki duha, ker sem zaradi nje preobčutljiva in prevelika jokica. :xx!: x:o)x

ane xrolleyesx

... Jaz morda bolj obžalujem tisto ribo v točki duha, ker sem zaradi nje preobčutljiva in prevelika jokica. [/color] :xx!: x:o)x

Mystica mogoče je pa dobr da jo maš, pomisl kak težek kozorog bi might bla če neb mela te točke v ribi x:px x:Dx

To pa drži, saj pri večini Kozorogov začutim prav to, da imajo preveč vladajočih planetov v Kozlu :xx!:

Jaz imam Sonce pa Marsa v treji hiši-Kozorog x^x Pa še to je preveč... x:Dx x;)x

V glavnem znam tudi ne bit pameten... xcivx xcivx xrolleyesx

mhm sej en planet v kozlu še ne nardi tok škode, dva sta tud še sprejemljiva no x:Dx (to govorim jst, k mam 4 planete v kozlu x:Dx , sam dobr je pa res da tiste k nimajo tok vpliva, nimam kkšnga sonca al pa lune no x:px )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...