Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

hahaha, sm imela na sumu tole ribo ja. Se mi zdi, da sva že enkrat debatirali o tem, samo nisem bila prepričana. x:Ix

čist možno da sva... sej se vračam na vsake tok cajta v tole temo, me moji 4 planeti v kozlu privlečejo sm včasih x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Čist resno zdej to govorim ... mislim, da mi moj kozorog večkrat pomaga kot škoduje. Ok, izjema je depresija. To pa imam kot veliko kozorogov. :C:

jaz pa glih obratno mislm, k mam občutek, da me včasih preveč bremza (no sej včasih ne škod k potem bi res :bomb:) Mam kr dost kozla (Asc, pa 10.hiša polna - Sonce, Venera in Uran)....Bern me je proglasu za kozoroginjo z močnim škorpijonom..... :devil:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Valda, smrt za enga full resnega kozoroga, da MORA celo kdaj mal pojokcat hah hahahahah x:Dx kajti, da bi custva kozorogi kazali, to pac ne gre, saj oni VSE sami najbolj obvladajo, celo svoja custva. Se tista morjo bit pod kontrolo oz. ce ze, potem zrat kariere x:Dx x;)x xcivx

To pa ce cs se kr naprej obzaluj.... x:o)x Pomoje te ma folk dost raj s tisto ribo bibo v tocki duha! konc koncev, gre pa za TVOJO tocko ane x:Dx x;)x

---------

:wOOt: LOL, kakšna izjava ... x;)x x;)x

jao ej, kaj sm komu storila, da sm se kot kozorog rodila. x:o)x

heh, včasih je pa čist fajn bit kozel. Vsaj kakšno stvar razumsko narediš. Pa trmariš, dokler ti ne uspe. Jaz morda bolj obžalujem tisto ribo v točki duha, ker sem zaradi nje preobčutljiva in prevelika jokica. :xx!: x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx

Ja, kaj? x:Dx če je pa ta tema zdele skor skoz prva! x:Dx

x:Dx Očitno Kozorogi obožujejo biti v centru pozornosti... xrolleyesx , kar pa dvomim, da jih bo ta tema pripeljala v Bachusa...! x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ne strinjam se, da smo tako ful zategnjeni in resni...................sama se znam kar dobro zabavat, pa tudi na moj račun se je že veliko ljudi nasmejalo, tako da.......................skratka, zelo dobro vem kaj pomeni dober žur. :hepko: :hepko: :hepko:

Ne bodi no tako blazno pameten. Me niti ne poznaš in nekaj obsojaš. :xx!: :xx!: Imam pravico povedat svoje mnenje in če bi me poznal bi prekleto dobro vedel, kako znam pokazat čustva, včasih celo preveč.

In ja ... konec koncev gre za mojo točko duha, zato prekleto vem o čem govorim. Aja, sej ... riba si, ne? A sm ti na repka stopla? :vragec:

:palec:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

ja sej, kozorogi misljo, da ce sta se jim dva al pa trije 2x zasmejali, pol so bli kr zvezde vecera in da jih bodo fsi pomnili se na vekomaj.. x:Dx x:px ... itak pa... x:o)x

--------

Ne strinjam se, da smo tako ful zategnjeni in resni...................sama se znam kar dobro zabavat, pa tudi na moj račun se je že veliko ljudi nasmejalo, tako da.......................skratka, zelo dobro vem kaj pomeni dober žur. :hepko: :hepko: :hepko:

hah hahah ha no vidis, da si!!! jst sm se hecu, ti pa resno!!! ha hahahah rake pa kozoroge je najbolj na limance lovit!!!

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x k takoj verjamejo...

--------

Ne bodi no tako blazno pameten. Me niti ne poznaš in nekaj obsojaš. :xx!: :xx!: Imam pravico povedat svoje mnenje in če bi me poznal bi prekleto dobro vedel, kako znam pokazat čustva, včasih celo preveč.

In ja ... konec koncev gre za mojo točko duha, zato prekleto vem o čem govorim. Aja, sej ... riba si, ne? A sm ti na repka stopla? :vragec:

Valda, smrt za enga full resnega kozoroga, da MORA celo kdaj mal pojokcat hah hahahahah x:Dx kajti, da bi custva kozorogi kazali, to pac ne gre, saj oni VSE sami najbolj obvladajo, celo svoja custva. Se tista morjo bit pod kontrolo oz. ce ze, potem zrat kariere x:Dx x;)x xcivx....

---------

ena stvar k jo mam zarad teh planetov v konjukciji k so v kozlu, pr men je v bistvu glih obrat kot pr mystici, mam sonce v ribah-čustvenost, pa to, se mi pa zdi da je ta stelij v kozorogu kriv, da mi je bedn kazat čustva ljudem okol, jokat, karkol, hočm met pod kontrolo čustva, včas mi je pa pol bedn k se mam tok pod kontrolo,

včasih se pa začudm zakaj mi je ob kakih stvareh, ob katerih bi drugim šlo na jok, vse ravno, prov ustrašm se sebe, ni mi jasn kako sm lohka tok hladna in nečustvena včas xrolleyesx

:inocent: a mislš da bi blo bolš, da grem v dvojčke pisat? x:Dx

Če bi prihajale dvojčice...pol bi se tud kak Kozel najdel.... :vragec: x:Dx x:Dx :vragec:

:vragec: To itak :vragec:

x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

no, sej nism resno mislu no! x:o)x

sicer mam pa jst: 6th House - Capricorn - 28°18'11

A majo kozorogi mogoce radi KAPRE hah hahah hahahahah a a ha hahahahha x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x

joj, ka se men rola dans ...

--------

A si kaj preveč spil al te je kakšna kozoroginja prizadela, da si tko zategnjen? :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...