Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

joj, ka se men rola dans ...

--------

x:Dx x:Dx Pa dej zrolaj ga že enkrat...čakamo na krog... :hepko: :hepko: :hepko: :fool:

Tinal;

:vragec: kam bežiš...sigurn imaš kej v dvojčkih...!? :vragec: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

sej x:Dx , seveda da te moti, ce si pa kozorog!! x:Dx x:Dx x:o)x a ne stekas!?

joj, zdele bo sele polomija, k sm prasu ce ne steka!!! x:Dx x:Dx kaj bi blo sele da bi reku ali celo trdil da ne razume xcivx x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

pristop je pac tak moj danasnji x:Ix hecav.

x:Xx x:Xx x:Xx

jst si pretctavlam, da ce imamo tosko duha v nekem znaku, pomeni, da nam tistega fali in ga mormo zato bl zivet, a ni tko?? :inocent: al pa lih obratno, da ga mormo zivet, ker ga mamo velik xrolleyesx x:Dx x:o)x

---------

:palec: x:)x

japajade x:Dx

Glej, sej ni nič narobe z ribami, sam tale tvoj pristop me pa blazno moti. Raje bi imela točko duha v levu ali pa škorpijonu. :vragec: :vragec:

ja sej, kozorogi misljo, da ce sta se jim dva al pa trije 2x zasmejali, pol so bli kr zvezde vecera in da jih bodo fsi pomnili se na vekomaj.. x:Dx x:px ... itak pa... x:o)x

--------

Očitno sem nekomu na žulj stopla.........................sicer pa, če hočeš, se lahko kdaj pridružiš na kakšni čagi, pa bomo potem vidli, kakšno bo tvoje mnenje.......................... xDDx xDDx xDDx

to zato, ker je santos kozorog (?) jst pa riba; torej je drgac ce ti on pove al prasa, al pa jst! x:Dx he he

--------

Hja, kaj je zdej to ... res ne štekam. x:Dx x:Dx x:Dx Santos mi je prej reku, da sm prepametna, ti me sprašuješ, če štekam.

Mystica pa v jok in na drevo. x:o)x

iiiiiiiiiiiii x:o)x

ja, kamOt, sam povabt me mors prej! :wOOt: w:Iw xzobkox

no, pa bomo POL vidl, kaksno bo mnenje!! x;)x x:o)x

---------

Očitno sem nekomu na žulj stopla.........................sicer pa, če hočeš, se lahko kdaj pridružiš na kakšni čagi, pa bomo potem vidli, kakšno bo tvoje mnenje.......................... xDDx xDDx xDDx

NE, ampak si pol PAPIGA!! ker jo mam jest tut!! ha hahah hhahahah x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x

---------

xg:Dx xg:Dx xg:Dx

To veš pa samo ti. Moj brat je Rak in je precej manj občutljiv od mene, ki sem kozorog. Oz. ful skriva svoja čustva ... no, moram pogledat, morda ima pa luno v kozorogu. x:Dx

Ja kr poglej k to je pa res čudn....čeprav mislim, da sta rak in kozorog nekak enak glede občutljivosti pa ful tiščita v seb....čeprav kozorog to lah mal bolj skrije

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Guest mačona
jst si pretctavlam, da ce imamo tosko duha v nekem znaku, pomeni, da nam tistega fali in ga mormo zato bl zivet, a ni tko?? :inocent: al pa lih obratno, da ga mormo zivet, ker ga mamo velik xrolleyesx x:Dx x:o)x

---------

:xx!: :xx!: :xx!: nikoli nisem bla in ne bom Kozorog! :xx!: heheh, če bi se po meni sklepalo, gre pri Točki Duha absolutno za primankljaj in ne višek. x:Dx :palec:

evo, koncno si jst grem mal dovolt zezat, pa vsi mene napadejo da sm tezak!!!! ha hahahah haha x:Dx :sori:

kwa? kwa? kaka mantis, kwa pa hoce? :inocent: a je kozorog al kaj x:Ix x:Dx aja , stekam, ona bi se tut kregala... ja, sej, ves, mogoce ji pa kej manjka xcivx x:Dx take ste babe ponavad, k vam manjka, se kr kregate.. x;)x

he hehe, kt magnet VSI nanjo navalijo, se jst, k NKOL ne tezim xcivx x:Dx x:o)x he hehehehhe

aja, 4 kozorogi, 4 ribe, 4 raki, 4 skorpije, 4 device, 4 levi, ITN... dobra si ti dobra... se dobr da ni vec stafete mladosti!! x:Dx x:o)x drgac bi mel zdej eno 'postojnsko' jamo vec u sloveniji x;)x x:o)x

x:o)x

--------

...opa bato, Free zdej te pa prvič berem kot enga težaka... prav špetir iščeš... pejt mal mantis težit, k prav da ga že cel dan išče, pa se noben noče skregat... tut riba xnckrivx

Mystica, pri tebi pa večkrat čutim, da vse zelo osebno jemleš... tut če praviš, da se hecaš ti ne verjamem čist... in tko se vsi težaki spravjo nate k vejo, da zagrizeš x;)x x:Dx

Aja, pa v lajfu sm mela 4 tipčke kozoroge in vsi 4 za prste obliznt :yumy: ... prav nebeško postavni in po mojem okusu... ti 4 so bili najlepši moji tipčki... sam izkazovanje čustev jim pa res ni šlo dobro od rok, zato sem kar pogosto naredila javno sceno (da zapalim dogajanje) in zajebala celo zadevo... :inocent:

Guest mačona
še ena takšna ... kozorogi bljak. :xx!: :xx!: :xx!:

x:o)x

No, čist fajn smo. x^x

kaj čem, Kozorogi so res na 12. mestu, kar se tiče ujemanja na keremkoli področju. xrolleyesx

ja no, fajn ste. :inocent:

Guest mačona
Potem me hejtaš že po difoltu. :C:

ja ne vem no, kar poznam kozlov, so vsi skopuški in zateženi in vem, da nas leve prezirate, ker ne prenesete našega dramatiziranja. v postelji je tudi bolj klavrno (res sem bla sam z enim, sam ne dvomim, da so ostali približno isto hladni xrolleyesx :o|o: ). in asketski - tega ne štekam! xrolleyesx

čeprav se mi zdi, da ženske kar znajo žurat in služit denar fino. x;)x

asketski? a to pomen, da hocjo bit sami, samski? :inocent:

----------

ja ne vem no, kar poznam kozlov, so vsi skopuški in zateženi in vem, da nas leve prezirate, ker ne prenesete našega dramatiziranja. v postelji je tudi bolj klavrno (res sem bla sam z enim, sam ne dvomim, da so ostali približno isto hladni xrolleyesx :o|o: ). in asketski - tega ne štekam! xrolleyesx

čeprav se mi zdi, da ženske kar znajo žurat in služit denar fino. x;)x

Hja pa nima v kozorogu. Luno ima v biku, asc pa škorpijon. :inocent:

Tale tvoj brat je 100% občutljivček, vem mam jaz luno v biku, pa še škorpi sem....... :inocent:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Guest mačona
asketski? a to pomen, da hocjo bit sami, samski? :inocent:

----------

ja no, en kolega je totalno v jogi, ni mel punce že 10 let, tudi dol se ni dal že tolko časa, če ga kličeš, ma nonstop tajnico vklopljeno, kar ene fore ma glede prehrane (kao da je biodinamično pridelano hrano; vsi ostali, ki se tako ne prehranjujejo, so neky manj, pol ga pa vidiš, kako se baše s čipsom!! xrolleyesx LOL) kok sem bla enkrat jezna nanj na morju. ker kao ne je kvasa in midva s tipom si naročiva pico, pol se je pa zraven uštulil. in pred tem sem jedla sladoled in me on vpraša, a je bil dober, pa sem sam z dvignjenim nosom stran pogledala. xrolleyesx fuck you! in kake smo mel glede stroškov! sam stran! in to še ekonomist! :o|o:

ka pa levi v ascendentu? :inocent:

x:Ix x:Dx x:o)x

--------

Očitno mi je kuhano vino v zadnjem tednu razžrlo možganske celice ampak spet ne štekam. x:)x

Aja mačona .., čeprav smo v temi kozorog, naj povem kaj me pri levih moti. Oblastnost. Pa večino (ne vse) levinje, ki sem jih imela čast soznat so blazno egoistične. :o|o: Devic pa skoraj ne poznam.

Guest mačona
naj povem kaj me pri levih moti. Oblastnost. Pa večino (ne vse) levinje, ki sem jih imela čast soznat so blazno egoistične. :o|o: Devic pa skoraj ne poznam.

ja in? smo tud vroče, pogumne, radodarne, ... x^x x8Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...