nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Čisto nič. Samo popolnoma prazno 2.hišo tamle Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 A je tukaj res tako malo kozorogov? Hay - jest sem kozorog(inja).Ti tudi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2004 Avtor Prijavi Deli 25. september 2004 No še ena kozoroginja odkrila LN predno gre Marsa v penzijo. Sem se že nekak privadila na mojo kozjo naravo, sam še pozitivne stvari moram odkrit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 selene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ahm, trma par excellence. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ohoho, nakljucno sem kuknila v Kozoroge, ker je 'zanimivo', da nimam NIC v Kozorogu, se hise nobene. Niti tocke pomembne, nic, skratka. No, je pa vladar asc v deseti hisi, to je edino, kar imam z jarcem. Marsa v penziji, ko bodo Jarci odkrili LN? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 kozli bojo čez ene 20 let odkrili lunin net... ko bo marsa že v penzjonu, oni pa celi masni Eni smo pa že tukaj. Pa nič masni Sonce v kozorogu v 2. hiši.Asc strelec - da popravim vtis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ... da popravim vtis Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sonce, Venera, AC, vse v Kozorogu, v 1. hiši. Tud Kozorogi so že odkrili LN, pač ne blebetamo kr neki brez veze tle gor, a ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ahm, trma par excellence. A sam to al kaj? Še kaj lepega povej A o trmi? Okej. Človek z Marsom v Kozorogu pravi: "Stena, ti se umakni, ker sem se jaz namenil iti tukaj skozi."In stena, sirotica 'boga, se umakne, kar ve, da ji drugega ne preostane. A je to lepše? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 jst pa vem zakaj je tko mal kozorogov tle.. pa ne povem...... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 povej, mene zanima Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 jst pa vem zakaj je tko mal kozorogov tle.. pa ne povem...... So pa po ASC. kozorogi tukaj , jih je kar nekaj, mogoče se nočejo bosti , drugače pa lep pozdrav Mushi , tebe pa že nisem zasledil že sedem Laških let Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hm, ne bom komentiral :o|o: , uh....če sama rečeš, da si, ti pa da misliti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 To se itak vsi, če se le hočemo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Mi, kozorogi, trmasi? :xx!: Ni šans! :o|o: Ni res!Mi nismo trmasti. :xx!: Med vsemi kozami smo najbolj duhovni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ...Med vsemi kozami smo najbolj duhovni! ... Prav gotovo! Saj ste tudi najvišje od vseh. Še višje od gamsov! Duhovni, to pa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 To se razume samo po sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Sem mislila...grem mal pogledat, kaj pravijo o asc v kozorogu..pa vidim, da je pri kozorogih molk... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 kOZLIČEKi, DRŽI ENERGIJO NA DNU težka´,prva zemlja ,skopuh, dlakec in špičmež vzhajajoči karierni kolerik Ženska; eleganca trmasta, intenzivni imiđ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Piih... Podznak Kozoroga je the best. ... poglejte mene! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 ... jaz pa mal folka z asc koz. poznam....... precej vec z Luno tam, pa z Marsom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Saj ste tudi najvišje od vseh. Še višje od gamsov! Duhovni, to pa! jaz pa točko duha v kozorogu ...o joj joj...sam moj filing je, da hoče moj duh vse zrealizirat...in če mu ne uspe, nekak ni najbolj zadovoljen... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.