Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

Mah sej verjamem, samo verjetno je v svojem oklepu. x;)x Sej tudi po videzu deluje ful nežno. V fotkah sva skupaj na sliki. Tišični rakec. Sam čustev pa res ne pokaže.

Verjetn se boji pokazat, ker bi s tem pokazu da je ranljiv.....

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

glede levov, imam bratranca leva, pa je hladen ko špricer, totalen racionalist, imam drugega bratranca škorpijona, pa je tako flegma in čisto umirjen, da njegovega znamenja nikol ne bi uganu. Vsako sončevo znamenje ima lahko tudi hude izjeme, da ne moreš verjeti.

Moji kozorogi poleg sonca: Merkur (9.hiša), Venera (9. hiša) Kaj bi to lahko pomenil?????

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

aja, jaz pa sploh nism zamerljiv...včasih sem bil, pa sem nekako "prerasel" to, ker mi je zdaj brezveze sploh kaj komu zamerit.. x:Dx

Enako man ! x^x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Moji kozorogi poleg sonca: Merkur (9.hiša), Venera (9. hiša) Kaj bi to lahko pomenil?????

Merkur v 9. hiši

zanimanje za filozofijo, religijo, potovanja, tuje jezike...potreba razširjati znanje, se učiti....lahko delo v tujini ali pa dolga potovanja, da bi izpopolnil znanje.....ponavadi profesorji, založniki

Venera v 9. hiši

denar za izobraževanje, potovanja....lahko ljubezen v tujini ali do tujcev ali na potovanjih.....do zveze pride pri študiju ali verskih dejavnostih....ljubezen do potovanj, do tujine

lp

aja, jaz pa sploh nism zamerljiv...včasih sem bil, pa sem nekako "prerasel" to, ker mi je zdaj brezveze sploh kaj komu zamerit.. x:Dx

jaz tud delam na tem x;)x drugač se mi pa zdi, da smo ženske malo bolj zamerljive že na splošno

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Merkur v 9. hiši

zanimanje za filozofijo, religijo, potovanja, tuje jezike...potreba razširjati znanje, se učiti....lahko delo v tujini ali pa dolga potovanja, da bi izpopolnil znanje.....ponavadi profesorji, založniki

Venera v 9. hiši

denar za izobraževanje, potovanja....lahko ljubezen v tujini ali do tujcev ali na potovanjih.....do zveze pride pri študiju ali verskih dejavnostih....ljubezen do potovanj, do tujine

lp

jaz tud delam na tem x;)x drugač se mi pa zdi, da smo ženske malo bolj zamerljive že na splošno

Cashy ceu filozof ! :wOOt: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

cashy: filozof ali zgodovinar, vsekakor pa kozorog

Saj to sem tudi jaz...filozof in zgodovina sta na moji listi prva, ter velik učitelj, ko bom star seveda ! x;)x :palec:

Kozozrogi smo zakon :vragec: x:Dx

Saj to sem tudi jaz...filozof in zgodovina sta na moji listi prva, ter velik učitelj, ko bom star seveda ! x;)x :palec:

Kozozrogi smo zakon :vragec: x:Dx

na moji listi sta zgodovina in sociologija... učiteljica sem pa itak že x:)x

itak, da smo kozorogi zakon! x^x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

na moji listi sta zgodovina in sociologija... učiteljica sem pa itak že x:)x

itak, da smo kozorogi zakon! x^x

Sem pozabil bistvo kozoroga, vsaj zame...Psihologija je itak na top...sam ta se ne rabi omenjat, to že vemo ! x;)x

Ti pa profesor, cool to, nice ! :palec: :palec:

hmmm, men tud psihologija kar leži...mi je žal, da mi je zmankal mal na faks pridet...

sam učitelj bit, pa ne...ker nimam pojma, kako 5 min snovi razvlečti na 45 min ure x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hmmm, men tud psihologija kar leži...mi je žal, da mi je zmankal mal na faks pridet...

sam učitelj bit, pa ne...ker nimam pojma, kako 5 min snovi razvlečti na 45 min ure x:Dx

poskusi naslednje leto spet (boljši človek je tisti, ki ostane vedno zvest upanju...)

hm, ponavadi je teh 45 minut še premalo, tak da... se pravi, da si ti nepedagoški in enopredmetni xscratchx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

jst tut venero v 9 bajturini.. pa kokr vem, je bern povedu, da je to velik sranje... :o|o: al sm pa jst tko zastopu??

sicer pa zna tole kar si napisala veljat... !? :eek: :vio: :inocent:

ljubezen do potavnaj pa glih ne... k ne maram prostorov kjer je mal kisika oz. negativnih ionov - avtomobili! :o|o:

sploh pa rad migam vsake tolk... ne bi meu pa 0 proti, e bi se lahk v nasledni sekundi pojavu kje drugje na zemli .. he he tko k u star gates al kje ze...

--------

...Venera v 9. hiši

denar za izobraževanje, potovanja....lahko ljubezen v tujini ali do tujcev ali na potovanjih.....do zveze pride pri študiju ali verskih dejavnostih....ljubezen do potovanj, do tujine...

ja, sej če bi bilo treba vrtet samo jezik, bi šlo, kriza pa je, če moraš ves čas kaj smiselnega govorit in povezanega s obravnavano temo

Joj, Chasy saj si še mlad...hočem povedat, da šele dozorevaš in tud se še iščeš...nič bat...biče teme in to velik dolge... x:Dx x;)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...