Pinka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Mah sej verjamem, samo verjetno je v svojem oklepu. Sej tudi po videzu deluje ful nežno. V fotkah sva skupaj na sliki. Tišični rakec. Sam čustev pa res ne pokaže. Verjetn se boji pokazat, ker bi s tem pokazu da je ranljiv..... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 pa nič. grem ven s Kozorogov, ker nekam depresivna postajam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 glede levov, imam bratranca leva, pa je hladen ko špricer, totalen racionalist, imam drugega bratranca škorpijona, pa je tako flegma in čisto umirjen, da njegovega znamenja nikol ne bi uganu. Vsako sončevo znamenje ima lahko tudi hude izjeme, da ne moreš verjeti.Moji kozorogi poleg sonca: Merkur (9.hiša), Venera (9. hiša) Kaj bi to lahko pomenil????? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 pa nič. grem ven s Kozorogov, ker nekam depresivna postajam. Kolk ste levinje vroče me ne gane. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Moji kozorogi poleg sonca: Merkur (9.hiša), Venera (9. hiša) Kaj bi to lahko pomenil?????Da si hlod... joke Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Joj kaj sem zadnjič pozabla dat pod opis kozoroga: ZAMERLJIVOST!!! Žal tud pr men drži..... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 pa nisva edine verjam.....jih kr neki poznam Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 aja, jaz pa sploh nism zamerljiv...včasih sem bil, pa sem nekako "prerasel" to, ker mi je zdaj brezveze sploh kaj komu zamerit.. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 aja, jaz pa sploh nism zamerljiv...včasih sem bil, pa sem nekako "prerasel" to, ker mi je zdaj brezveze sploh kaj komu zamerit.. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 aja, jaz pa sploh nism zamerljiv...včasih sem bil, pa sem nekako "prerasel" to, ker mi je zdaj brezveze sploh kaj komu zamerit.. Enako man ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Moji kozorogi poleg sonca: Merkur (9.hiša), Venera (9. hiša) Kaj bi to lahko pomenil????? Merkur v 9. hišizanimanje za filozofijo, religijo, potovanja, tuje jezike...potreba razširjati znanje, se učiti....lahko delo v tujini ali pa dolga potovanja, da bi izpopolnil znanje.....ponavadi profesorji, založniki Venera v 9. hišidenar za izobraževanje, potovanja....lahko ljubezen v tujini ali do tujcev ali na potovanjih.....do zveze pride pri študiju ali verskih dejavnostih....ljubezen do potovanj, do tujine lp aja, jaz pa sploh nism zamerljiv...včasih sem bil, pa sem nekako "prerasel" to, ker mi je zdaj brezveze sploh kaj komu zamerit.. jaz tud delam na tem drugač se mi pa zdi, da smo ženske malo bolj zamerljive že na splošno Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Merkur v 9. hišizanimanje za filozofijo, religijo, potovanja, tuje jezike...potreba razširjati znanje, se učiti....lahko delo v tujini ali pa dolga potovanja, da bi izpopolnil znanje.....ponavadi profesorji, založniki Venera v 9. hišidenar za izobraževanje, potovanja....lahko ljubezen v tujini ali do tujcev ali na potovanjih.....do zveze pride pri študiju ali verskih dejavnostih....ljubezen do potovanj, do tujine lpjaz tud delam na tem drugač se mi pa zdi, da smo ženske malo bolj zamerljive že na splošnoCashy ceu filozof ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 shit, a ne! zato sem tko zakompliciran, pa dolgocajten Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 cashy: filozof ali zgodovinar, vsekakor pa kozorog Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 cashy: filozof ali zgodovinar, vsekakor pa kozorogSaj to sem tudi jaz...filozof in zgodovina sta na moji listi prva, ter velik učitelj, ko bom star seveda ! Kozozrogi smo zakon Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Saj to sem tudi jaz...filozof in zgodovina sta na moji listi prva, ter velik učitelj, ko bom star seveda ! Kozozrogi smo zakon na moji listi sta zgodovina in sociologija... učiteljica sem pa itak že itak, da smo kozorogi zakon! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 na moji listi sta zgodovina in sociologija... učiteljica sem pa itak že itak, da smo kozorogi zakon! Sem pozabil bistvo kozoroga, vsaj zame...Psihologija je itak na top...sam ta se ne rabi omenjat, to že vemo ! Ti pa profesor, cool to, nice ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Sem pozabil bistvo kozoroga, vsaj zame...Psihologija je itak na top...sam ta se ne rabi omenjat, to že vemo ! Ti pa profesor, cool to, nice ! sociologija, ne psihologija Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 sociologija, ne psihologija Sem se oziral name... Sem dojel, da si Sociolog ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hmmm, men tud psihologija kar leži...mi je žal, da mi je zmankal mal na faks pridet...sam učitelj bit, pa ne...ker nimam pojma, kako 5 min snovi razvlečti na 45 min ure Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hmmm, men tud psihologija kar leži...mi je žal, da mi je zmankal mal na faks pridet...sam učitelj bit, pa ne...ker nimam pojma, kako 5 min snovi razvlečti na 45 min ure poskusi naslednje leto spet (boljši človek je tisti, ki ostane vedno zvest upanju...)hm, ponavadi je teh 45 minut še premalo, tak da... se pravi, da si ti nepedagoški in enopredmetni Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 jst tut venero v 9 bajturini.. pa kokr vem, je bern povedu, da je to velik sranje... al sm pa jst tko zastopu?? sicer pa zna tole kar si napisala veljat... !? ljubezen do potavnaj pa glih ne... k ne maram prostorov kjer je mal kisika oz. negativnih ionov - avtomobili! sploh pa rad migam vsake tolk... ne bi meu pa 0 proti, e bi se lahk v nasledni sekundi pojavu kje drugje na zemli .. he he tko k u star gates al kje ze... --------...Venera v 9. hišidenar za izobraževanje, potovanja....lahko ljubezen v tujini ali do tujcev ali na potovanjih.....do zveze pride pri študiju ali verskih dejavnostih....ljubezen do potovanj, do tujine... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sam učitelj bit, pa ne...ker nimam pojma, kako 5 min snovi razvlečti na 45 min ure je treba jezik vrtet, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ja, sej če bi bilo treba vrtet samo jezik, bi šlo, kriza pa je, če moraš ves čas kaj smiselnega govorit in povezanega s obravnavano temo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ja, sej če bi bilo treba vrtet samo jezik, bi šlo, kriza pa je, če moraš ves čas kaj smiselnega govorit in povezanega s obravnavano temoJoj, Chasy saj si še mlad...hočem povedat, da šele dozorevaš in tud se še iščeš...nič bat...biče teme in to velik dolge... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.