cashy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hja, sem si rekel, da če bom moral bit profesor, bom to samo na univerzi z osnovnošolčki se sploh ne mislim ubadat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hja, sem si rekel, da če bom moral bit profesor, bom to samo na univerzi z osnovnošolčki se sploh ne mislim ubadat a nimaš potrplenja??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 a nimaš potrplenja???Tud to bo dosegel...s časom seveda ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hja, sem si rekel, da če bom moral bit profesor, bom to samo na univerzi z osnovnošolčki se sploh ne mislim ubadat Po pejt pa u sredno šolo.Tm boš šele utrdu karatker hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ob svojem delu pričakujem vedno tudi učinkovitost in spoštovanje tega, kar delam...dvomim, da mi bodo to srednješolci znal izkazovat... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ob svojem delu pričakujem vedno tudi učinkovitost in spoštovanje tega, kar delam...dvomim, da mi bodo to srednješolci znal izkazovat... sej dlih zato hehe za srednjo šolo rabš: -debelo kožo iz titana-potrplenje k slon k hod po jajcihpa odpuščanje k j Jezus u svojih IN letih hehe toj huj k urjenje pr Tjulnih v US ARMY hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 En lunatIk bo praznoval 1. januarja, pa pravijo, da se ne sme čestiat prej, tko da bom dala mir. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 srečno, kozli En lunatIk bo praznoval 1. januarja, pa pravijo, da se ne sme čestiat prej, tko da bom dala mir. Pa moja babica tut.Happy birthday baka za 74 roj dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Pa moja babica tut.Happy birthday baka za 74 roj dan Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Pa moja babica tut.Happy birthday baka za 74 roj danto maš pa ekstra mlado babico glede na tvojo starost Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 kter, kter... a mogoče Santa-boy ... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 HAPPY NEW YEAR.....................VSEM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 to maš pa ekstra mlado babico glede na tvojo starost Ja res je.Mama mej mela že pr 17 tih...nora 70. leta... in je zdej "šele" 45 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 .........................HAPPY NEW YEAR........................... ..................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Uh,kako ste težki kozorogi,ko beton,groza :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ej, a je res, da so zenske zlo obcutljive, kadar premal seksajo? hi hi, (sam vprasa no) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 možna je povezava v obeh smereh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 juhuhu ... še najraje zajebavamo ljudi, ki nas radi vkalipljajo. :xx!: Sicer pa ... brez komentarja, danes sem ravno pravšnje volje, da koga napizdim pa raje ne bom.* težki so kozorogi, dvojčki ... a boš še koga dala na listo? Samo malo,da te popravim.Za dvojčke nisem rekla,da so težki.Očitno nisi čitljiv človek.Težki ste kozorogi.Vas ni za prenašat.Res mi greste krepko na živče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 jaz jih tudi ne štekam in nisem rada z njimi v družbi, ampak je treba shajati z njimi, ne? ne glede na znamenje - škoda je, zapravljati si priložnosti s predsodki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 xg:Dx hm, mogoce pa probas najdt kej 'pozitivnega' v njih! h hahah hahh hahahahah haha xg:Dx recimo, ce pogledas nas ribe... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 težko kaj takega, kar bi me fasciniralo. kar me ne fascinira, pa ... na žalost pač ... v mojo škodo ali ne ...Ribe mam pa rada, z redkimi izjemami. so najboljši prijatelji! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 a ti si zihr lev al kaj?? al pa skorpija? vids vids... fascinira... kozoroge fascinirajo bolj recimo temu zemlejske zadeve kot so ugled, denar, zemeljska moc, samostojnost, samozavestnost, morda vojska, red, tudi umetnost... odaljeni kraji, kulture, itn... kokr jst vem no :o]kaj pa tebe? kar se prjatlov tice pa .... men je smrt najbolsi prjatu, sam sepremalkrat spomnem nanjo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Ampak tole posploševanje je pa res mim. Ok, sej mate pravico do svojga mnenja n kul, če tko mislte, je to vaš problem. Ampak niso vsi kozorogi težki in vsi dvojčki svine in vse škorpije hudo dobre v postli. To je zame isto, k rasizem. Fuj, judje in črnci in ne vem, kdo vse še. A res po znamenju odločate, če vam je kdo kul in kdo ne? Žalostno. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 itak sam, sej kle nben ne misl smrtno resno ves! se mal hecemo. vcasih ne sprejemamo tistga kar nas moti, pol pamal godrnamo ane ... men so ze tut dodatni mozgani zrastl, k sm hotu neki kozorogu dopovedat.. pol so mi pa drugi rekl, da je glih tko obratno blo aves. sicer pa ja. kozorogi ------Ampak tole posploševanje je pa res mim. Ok, sej mate pravico do svojga mnenja n kul, če tko mislte, je to vaš problem. Ampak niso vsi kozorogi težki in vsi dvojčki svine in vse škorpije hudo dobre v postli. To je zame isto, k rasizem. Fuj, judje in črnci in ne vem, kdo vse še. A res po znamenju odločate, če vam je kdo kul in kdo ne? Žalostno. :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 jaz jih tudi ne štekam in nisem rada z njimi v družbi, ampak je treba shajati z njimi, ne? ne glede na znamenje - škoda je, zapravljati si priložnosti s predsodki. Nevem no,jaz se tudi ne morem družit z njimi.Se mi zdi,da imajo zelo težek karakter,zapopizdit.Niso mi všeč.S kozorogi nisem kompaktibilna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.