Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

hja, sem si rekel, da če bom moral bit profesor, bom to samo na univerzi x;)x

z osnovnošolčki se sploh ne mislim ubadat x:Dx

a nimaš potrplenja???

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

ob svojem delu pričakujem vedno tudi učinkovitost in spoštovanje tega, kar delam...dvomim, da mi bodo to srednješolci znal izkazovat...

sej dlih zato hehe

za srednjo šolo rabš:

-debelo kožo iz titana

-potrplenje k slon k hod po jajcih

pa odpuščanje k j Jezus u svojih IN letih hehe toj huj k urjenje pr Tjulnih v US ARMY hehe

juhuhu ... še najraje zajebavamo ljudi, ki nas radi vkalipljajo. :xx!:

Sicer pa ... brez komentarja, danes sem ravno pravšnje volje, da koga napizdim pa raje ne bom.

* težki so kozorogi, dvojčki ... a boš še koga dala na listo? :eek: x:Dx

Samo malo,da te popravim.Za dvojčke nisem rekla,da so težki.Očitno nisi čitljiv človek.Težki ste kozorogi.Vas ni za prenašat.Res mi greste krepko na živče.

Guest mačona
jaz jih tudi ne štekam in nisem rada z njimi v družbi, ampak je treba shajati z njimi, ne? ne glede na znamenje - škoda je, zapravljati si priložnosti s predsodki.

Guest mačona

težko kaj takega, kar bi me fasciniralo. kar me ne fascinira, pa ... na žalost pač ... v mojo škodo ali ne ...

Ribe mam pa rada, z redkimi izjemami. so najboljši prijatelji! x:)x x;)x

a ti si zihr lev al kaj?? :inocent: al pa skorpija?

vids vids... fascinira... kozoroge fascinirajo bolj recimo temu zemlejske zadeve kot so ugled, denar, zemeljska moc, samostojnost, samozavestnost, morda vojska, red, tudi umetnost... odaljeni kraji, kulture, itn... kokr jst vem no :o]

kaj pa tebe?

kar se prjatlov tice pa .... men je smrt najbolsi prjatu, sam sepremalkrat spomnem nanjo :o|o:

Ampak tole posploševanje je pa res mim. Ok, sej mate pravico do svojga mnenja n kul, če tko mislte, je to vaš problem. Ampak niso vsi kozorogi težki in vsi dvojčki svine in vse škorpije hudo dobre v postli. To je zame isto, k rasizem. Fuj, judje in črnci in ne vem, kdo vse še. A res po znamenju odločate, če vam je kdo kul in kdo ne? :o|o:

Žalostno. :xx!:

itak :palec: x;)x sam, sej kle nben ne misl smrtno resno ves! se mal hecemo. x:o)x

vcasih ne sprejemamo tistga kar nas moti, pol pamal godrnamo ane ...

men so ze tut dodatni mozgani zrastl, k sm hotu neki kozorogu dopovedat.. x:Dx pol so mi pa drugi rekl, da je glih tko obratno blo x;)x aves.

sicer pa ja. kozorogi :o|o: x:Dx x:o)x

------

Ampak tole posploševanje je pa res mim. Ok, sej mate pravico do svojga mnenja n kul, če tko mislte, je to vaš problem. Ampak niso vsi kozorogi težki in vsi dvojčki svine in vse škorpije hudo dobre v postli. To je zame isto, k rasizem. Fuj, judje in črnci in ne vem, kdo vse še. A res po znamenju odločate, če vam je kdo kul in kdo ne? :o|o:

Žalostno. :xx!:

jaz jih tudi ne štekam in nisem rada z njimi v družbi, ampak je treba shajati z njimi, ne? ne glede na znamenje - škoda je, zapravljati si priložnosti s predsodki.

Nevem no,jaz se tudi ne morem družit z njimi.Se mi zdi,da imajo zelo težek karakter,zapopizdit.Niso mi všeč.S kozorogi nisem kompaktibilna.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...