Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

Guest mačona
a ti si zihr lev al kaj?? :inocent: al pa skorpija?

vids vids... fascinira... kozoroge fascinirajo bolj recimo temu zemlejske zadeve kot so ugled, denar, zemeljska moc, samostojnost, samozavestnost, morda vojska, red, tudi umetnost... odaljeni kraji, kulture, itn... kokr jst vem no :o]

kaj pa tebe?

kar se prjatlov tice pa .... men je smrt najbolsi prjatu, sam sepremalkrat spomnem nanjo :o|o:

po mojem mnenju Kozorogi malce prezirajo Leve (zaradi dramatiziranja), ker so o (Kozorogi) totalno flegma.

ja, jaz biti Dev/Stre/Lev.

kar mi je všeč pri Kozorogih, je ambicioznost. In da znajo z denarjem.

Deli na socialnih omrežjih

Sem se narežala tukaj. Kozorogi so tezki... Mystica ni "čitljiv" človek... Jejhata saj ti se meni tud ne zdis ravno med "lahkimi" oz. prej "tezka" :lol: Kaj si pa ti? Kaksno zracno znamenje? Zrak je menda lahek, sploh pa helij

:inocent:

Če je to name letel, sm dvojčica in NE mislm, da so vsi kozorogi težki. Ja, zase pa vem, da znam bit težka in to odkrito povem.

itak :palec: x;)x sam, sej kle nben ne misl smrtno resno ves! se mal hecemo. x:o)x

---------

Eh. Sploh ne. x:Ix

don't tell me. mam leva v asc. :o|o:

mah, levi niti pou tolk ne dramatizirajo kokr so kozorogi prepricani v svoj prou.

kozorogi flegma?? :eek: kam pa? v prepricanja?

z denarjem znajo... raj naum komentirou.

--------

po mojem mnenju Kozorogi malce prezirajo Leve (zaradi dramatiziranja), ker so o (Kozorogi) totalno flegma.

ja, jaz biti Dev/Stre/Lev.

kar mi je všeč pri Kozorogih, je ambicioznost. In da znajo z denarjem.

Pika Pikica, meni se pa ti ne zids nic tezka, vsaj doslej še ne. Lahek - tezek , v smislu prilagodljivosti oz. zavrtosti. Odgovor namenjen koali.

Aha, ok. Mi ni blo nč jasn, ker nisi imena napisala, pa še direkt za mano si pisala....sm si pošteno oddahnila. x:Ix Sori. Ja, pa znam bit težka, res. Worngi. x;)x x:Dx

torej kwas tolk kozorogovsko resna? x:Dx x:Dx

---------

...Eh. Sploh ne. x:Ix

kako pa se tezkost kaze?

--------

Aha, ok. Mi ni blo nč jasn, ker nisi imena napisala, pa še direkt za mano si pisala....sm si pošteno oddahnila. x:Ix Sori. Ja, pa znam bit težka, res. Worngi. x;)x x:Dx

Guest mačona
don't tell me. mam leva v asc. :o|o:

mah, levi niti pou tolk ne dramatizirajo kokr so kozorogi prepricani v svoj prou.

kozorogi flegma?? :eek: kam pa? v prepricanja?

z denarjem znajo... raj naum komentirou.

--------

no ja, jaz mam poleg Kozorogov vedno filing, da špilam klovna. :o|o: pa da sem najbolj zapravljivo in nespametno bitje pod soncem. in otročja in nezrela.

ja, res pa je, da so absolutno prepričani v svoj prav in mogoče je to glavni razlog, da ne shajam z njim, saj rabim priznanje. enkrat sem enega zaradi tega nap..dila. in veš kaj je potem rekel? da sem mu dala dobro lekcijo! x:Dx xrolleyesx in to Lev v podznaku, z Marsom v Levu. xrolleyesx

ja, itak znajo z denarjem, zase že, zase, pa za druge?

se opravičujem, če sem koga spet užalila s temi stereotipi, a dejstvo je, da imam jaz same take izkušnje s Kozorogi. xnckrivx :sori:

Guest mačona
:xx!: :xx!: :xx!:

...men pa levi al device al kva si že ti, ne grejo nič na živce... men grejo posamezniki (ne glede na znamenja) in ti si večkrat med njimi... jebat ga vsi pa že na mormo z vsakim, ane :palec:

ok, smo si na jasnem. :palec:

x:Dx x:Dx faca ej! :palec: x:o)x

----------

Kr svoje prakticiri...al pa tko, ob lihih dnevih dej po moje, ob sodh pa F5. :lol: x;)x x:o)x

hah ahahha same full resne si nastela x:Dx x:Dx x:o)x

----------

....je pol toook zvezdnikov Presley, Bowie, Cage, Carrey...

lahk, in tut bomo! x:Dx x:Dx x:o)x

ej zato pa pisemo kle.. da sprejmemo xcivx sicer tko kt eni kozoroge, tko kozorogi kritiko!! xg:Dx

--------

... jebat ga vsi pa že na mormo z vsakim, ane :palec:

hah hahah ha no vidis, da si!!! jst sm se hecu, ti pa resno!!! ha hahahah rake pa kozoroge je najbolj na limance lovit!!!

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x k takoj verjamejo...

--------

misleš :eek: ma kam sem jst s temi svojim planeti padla... jaz bom stokrat premislila predno nekaj verjela... a to pa starost dela al kaj...

... dej no nehte ga že srat... mogoče že res kje piše da so kozorogi "dolocajtni", "resni" in nevem kaj še vse... sam nevem zakaj je pol toook zvezdnikov Presley, Bowie, Cage, Carrey... kozorogov... in jst za tiste kozoroge k poznam lahko rečem , da so izredno zabavni, urejeni (lepi)... najboljša njihova lastnost pa je samostojnost in nekompliciranje... mi gre kar na bruhanje ob folku k lahko filozofirajo do amena ob besedi "kruh"....

:palec: :palec: :palec: ...................kozorogi res nismo tako slabi, samo spoznat nas je treba.

aha, kozorogi smo lahko super družba, če je le družba okrog nas taprava in se lahko vanjo lepo vklopimo x^x xsuperx xyesx

...ne da smo lahko super družba, ampak to preprosto smo x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...