evelin 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Mystica post Danes ob 08:05 Hja, zakaj bi pa morala dovolit, da nekdo pizdi name? NEMA! .............tu se pa pokažejo naši rogeci...................hi, hi............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 najmanj se ima pod kontrolo tisti prvi, ki začne pi.... pa še egoistično izpade, ker ne razmišlja, kako lahko prizadane sogovornika. Naj se nauči umirjeno povedat drugemu, naj neha težit Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ---------- Hja, zakaj bi pa morala dovolit, da nekdo pizdi name? NEMA! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 najmanj se ima pod kontrolo tisti prvi, ki začne pi.... pa še egoistično izpade, ker ne razmišlja, kako lahko prizadane sogovornika. Naj se nauči umirjeno povedat drugemu, naj neha težit Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ... ja, kozoroga pa jst itak najrajši lupčkam... ..Jst tud najrajš kozoroga lupčkam Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 u, kul, dobr, da sm kozorog, mogoče bom pa kakega deležen od Lejke Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 u, kul, dobr, da sm kozorog, mogoče bom pa kakega deležen od Lejke ja, kozorogi boste dobli lupčka od lejke, kaj pa kozoroginje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ja jst se Lejkininega tudi ne bi branila ... Sama pa drugace najraj lubckam doloceno mosko devico ... Lubcka vsem ta veselim kozlekom in nekozlekom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ga ni junaka, da bi se javil O čem se gre...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 o lupčkanju kozoroginj Kjera je na vrsti ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Samo jaz sem tukaj pa še slavljenka ... hihi (brez zamere plis, bluzz.press) zdej je pa spi**u kdo spi*u !!!??? A bo dost, ali bi še...od glave pa do pete...za slavljenko ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ga ni junaka, da bi se javil Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jest tut lahko poljubčke kozoroginjam talam, če so one za kar v vrsto se postavte, pa pručke pristavte ko boste na vrsti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 hey mystica sm zasledila da maš brzdej dons... pa k si velik v tej temi ti bom kr tle zaželela! torej vse najboljše za Tvoj rojstni dan, velik ljubezni, sreče, zdravja seveda, čim mejn skrbi, velik lepga, in nej se ti uresničjo vse želje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 pa še slavljenka ... hihi Ja kozika vse vse najboljse.... Pa se levo, desno, na sredino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 en koš poljubčkov vsem kozorogom in kozoroginjam Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 lah das men enga! ammmmmmm... mogoce tut dva. --------ja, kozorogi boste dobli lupčka od lejke, kaj pa kozoroginje Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 No pol pa še teb tri zdej pa dost da ne bomo preveč osladni Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 hmm, no, sem upal, da bo to bolj v živo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Madona ste zahtevni, sej veš kaj pravjo, kdor z majhnim ni zadovoljen..........nej si več vzame, ne Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Madona ste zahtevni, sej veš kaj pravjo, kdor z majhnim ni zadovoljen..........nej si več vzame, ne kam pa lahko pridem vzet Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja vse pa tud ne smem izdat Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 a škorpijam pa nč? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Grem zdej še ke lupčke talat, dons sm glih v tem filingu Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.