cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 se bom še jaz tja preselil, bom še kakega dobil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 sem na MTV opazu, da ima danes Marilyn Manson rojstn dan.. tud kozorog...me je kr sram Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 sem na MTV opazu, da ima danes Marilyn Manson rojstn dan.. tud kozorog...me je kr sram saj, ko sem tud jaz zvedel, da je Kozel...me je kr srat primlo !! :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 eh, ko ga jebe ... on je nenormalen, nima kozel nič pri tem. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 dobro jutro kozleki kaj se dela?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 trenutno se uživa ob pitju čaja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Jutro vsem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 uuu maricka..ja santos kdaj pa ti vstajas?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 uuu maricka..ja santos kdaj pa ti vstajas?? takoj za tabo...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 ja ja nic se zdaj ven ne vleci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 kdaj bomo pa začeli z ..........dober dan?...........če smo še vedno pri jutru......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 mogoce imajo pridni kozleki samo dobro jutro....potem delajo..te pa dober vecer spet .... Kaj vem..jaz imam najrajsi vecer,ki se potegne v noc....Noc ima svojo moc Pa ostali kozleki?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 ja ja nic se zdaj ven ne vleci Priznam danes sem mal podaljšal...sam to so krive sanje, ker so bile čudovite....in bi bilo škoda jih prekinit ! kdaj bomo pa začeli z ..........dober dan?...........če smo še vedno pri jutru.........Dan želimo, kako kaj !? mogoce imajo pridni kozleki samo dobro jutro....potem delajo..te pa dober vecer spet .... Kaj vem..jaz imam najrajsi vecer,ki se potegne v noc....Noc ima svojo moc Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 mogoce imajo pridni kozleki samo dobro jutro....potem delajo..te pa dober vecer spet .... Kaj vem..jaz imam najrajsi vecer,ki se potegne v noc....Noc ima svojo moc Pa ostali kozleki?? Priznam, tudi jaz imam najraje noč...........zgodnja jutra me kar zelo utrujajo, če je pa potrebno, pa se pač potrudimo, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 mogoce imajo pridni kozleki samo dobro jutro....potem delajo..te pa dober vecer spet .... Kaj vem..jaz imam najrajsi vecer,ki se potegne v noc....Noc ima svojo moc Pa ostali kozleki?? kakor kdaj. odvisno od počutja, pa družbe... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 dobro jutrooooo kozleki Akcijaaaaaaaa..........gremo na delo veselo ...Juhej samo,da je sobota tu Poljubcek vsem za dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Jst pa prav nič po kozje ... lenarim. misti a boš mau čokolade? sem na MTV opazu, da ima danes Marilyn Manson rojstn dan.. tud kozorog...me je kr sram kaka izjava cashy ti si smešn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 to pa vedno. a boš velik? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 jaz bi tudi čokolado Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 JSt sm pa enkrat gledala dokumentarc o MM in je prov brihtn poba tale dečko, res....tale njegov imidž je sam del biznisa in še velik pozornosti je dobil s tem in pa oboževalce...drgač je bil pa en revčk na začetku, mozoljast, prestrašen, trema...sej ni tak frik, k zgleda....pa nism njegova fenica, sam res sm vidla uno in mi j marsikej razjasnilo...prej je bil pa tud men butl. Jst sm pa ferero rocher zdele poamala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Jst sm pa ferero rocher zdele poamala. jst pa eno milko.njami. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 jst bi tut eno pico. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Jaz pa lapam po Jafa keksih ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 jst grem pa en jogurt pokončat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.