Skoči na vsebino

Kozorog

Ksenia

Recommended Posts

sem na MTV opazu, da ima danes Marilyn Manson rojstn dan.. tud kozorog...me je kr sram :ermm: x:Dx

:lol: :lol: :lol: saj, ko sem tud jaz zvedel, da je Kozel...me je kr srat primlo !! :xx!: :xx!: :xx!: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

ja ja nic se zdaj ven ne vleci x:px x:Dx

Priznam x:Ix danes sem mal podaljšal...sam to so krive sanje, ker so bile čudovite....in bi bilo škoda jih prekinit ! :inocent: x:Dx

kdaj bomo pa začeli z ..........dober dan?...........če smo še vedno pri jutru.........

Dan želimo, kako kaj !? :inocent: x:Dx

mogoce imajo pridni kozleki samo dobro jutro....potem delajo..te pa dober vecer spet x:Dx ....

Kaj vem..jaz imam najrajsi vecer,ki se potegne v noc....Noc ima svojo moc x:Dx

x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

mogoce imajo pridni kozleki samo dobro jutro....potem delajo..te pa dober vecer spet x:Dx ....

Pa ostali kozleki??

Priznam, tudi jaz imam najraje noč...........zgodnja jutra me kar zelo utrujajo, če je pa potrebno, pa se pač potrudimo, a ne? x^x

Pa ostali kozleki??

kakor kdaj. odvisno od počutja, pa družbe... x:Dx x:Dx :inocent: x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Jst pa prav nič po kozje ... lenarim. x;)x

misti a boš mau čokolade? x:o)x

sem na MTV opazu, da ima danes Marilyn Manson rojstn dan.. tud kozorog...me je kr sram :ermm: x:Dx

:lol: kaka izjava :lol: cashy ti si smešn :palec: x:Dx

honor and respect

JSt sm pa enkrat gledala dokumentarc o MM in je prov brihtn poba tale dečko, res....tale njegov imidž je sam del biznisa in še velik pozornosti je dobil s tem in pa oboževalce...drgač je bil pa en revčk na začetku, mozoljast, prestrašen, trema...sej ni tak frik, k zgleda....pa nism njegova fenica, sam res sm vidla uno in mi j marsikej razjasnilo...prej je bil pa tud men butl. x;)x

Jst sm pa ferero rocher zdele poamala. x:px x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...